9 bästa tabletter och alternativ med stor skärm som kör Android år 2020

Storskärms-surfplattor och alternativ som körs på Android-operativsystemet är lika perfekta för multimediaförbrukning som för allmän datoranvändning. Vad du offrar när det gäller bärbarhet uppvägs av utmärkta multitasking-funktioner som du helt enkelt inte får med traditionella surfplattor eller smartphones.

ProduktvarumärkenamnPris

AcerAcer Chromebook R 13 Cabriolet, 13, 3-tums Full HD TouchKolla pris på Amazon

MotorolaMoto Z Unlocked SmartphoneKolla pris på Amazon

Onyx BOOX MAX 13.3 "E Ink Pearl Display E-book Reader w / Google PlayKolla pris på Amazon

SamsungSamsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18, 4 \ "Wi-Fi-surfplattaKolla pris på Amazon

MotorolaMoto Insta-Share-projektorKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Är du inte säker på vad som finns för dig? Här är några av våra favoriter som du inte kan gå fel med.

Samsung Galaxy Tab S6

Du kan inte gå fel med Samsung Galaxy Tab S6. När du kommer in på 10, 5 tum har du gott om fastigheter för att titta på filmer, TV-program och video. Det har utmärkta detaljer och tydlighet i det, så du har inga problem att njuta av innehållet.

Och eftersom det här är en två-i-en-surfplatta kan du använda den i tablettläget, eller så kan du snabbt omvandla den till en persondator för att ta ditt arbete på språng; Du måste dock köpa tangentbordet med det för att aktivera det datorläget.

Batteriets livslängd i Samsungs surfplattor blir bara bättre och bättre. Galaxy Tab S6 kommer faktiskt med upp till 15 timmars rak videouppspelning innan du behöver ladda upp den igen.

Samsung Galaxy Tab S5e

Inte alla behöver ett kraftverk som Samsung Galaxy Tab S6. Och det är därför Samsung också har Galaxy Tab S5e här.

Samsung designade den här för när du är på språng. Det är faktiskt lättare än ett pund, vilket gör det till en av Samsungs smalaste tabletter än. Och du får fortfarande en fängslande skärm med 10, 5 tum skärmfastigheter. Och tillsammans med Super AMOLED-panelen får du också massor av detaljer här. Strömma, bläddra och mer!

Du kan också använda den här med ett tangentbordskåp, vilket gör det enkelt att arbeta på språng. Och precis som Galaxy Tab S6 kommer den här med hela 15 timmars videouppspelning innan den behöver laddas upp igen.

Samsung Galaxy View

Denna 18, 4-tums monster-surfplatta från Samsung har en livlig full HD-skärm som garanterat fördjupar dig i handlingen oavsett var du är. Tabletten är designad med multimediaförbrukning i åtanke, och dess anpassade användargränssnitt ser mer ut som ett HDTV-gränssnitt snarare än en Android-surfplatta.

Exynos 7580 Octa-chipset med Mali-T720MP2 GPU och 2 GB minne hanterar enkelt även videoinnehåll med hög bitrate, och stereohögtalarna ger en fantastisk tittarupplevelse även om du och dina vänner glömmer att ta med hörlurar.

Med tanke på hur enorm skärmen är, är det en överraskning hur länge surfplattan varar på en enda laddning. Beroende på dina användningsvanor kan du hämta upp till 8 timmars användning innan batteriet når noll.

Det kanske låter konstigt till en början, men Galaxy View-surfplattan gör också en fantastisk andra bildskärm. Allt du behöver är en USB-kabel och Twomon USB-appen från Play Store. Appen förvandlar tabletten automatiskt till en extern bildskärm med stöd för videouppspelning upp till 40 bilder per sekund.

Samsung Galaxy Tab S4

Nästa gång tittar vi på Samsung Galaxy Tab S4. Det är mycket mindre än Galaxy View, men är fortfarande en av de större skärmarna som du kan få på 10, 5 tum. Inte bara det, utan det har en utmärkt detaljerad upplösning, liksom en Super AMOLED-panel som gör alla typer av media vackra. Du kan verkligen inte gå fel här så mycket som surfplattor går.

App och spel spelar också bra på Galaxy Tab S4, eftersom avancerad hårdvara ingår. Det kommer faktiskt med en Octa-core CPU, en mängd RAM, vilket gör att minnesintensiva spel som Terraria spelar bra.

Samsung Galaxy Tab S4 är faktiskt ganska unik - den har sin egen pennan - S-Pen. Det är en enorm fördel jämfört med Apples egen iPad Pro, där du måste köpa Apple Pencil separat. Som sagt har du tillgång till massor av extra produktivitetsfunktioner med Tab S4.

Pixel skiffer

Därefter tittar vi på det senaste Android-tillägget från Google - Pixel Slate. Vi har faktiskt inte sett en Android-surfplatta från Google på riktigt länge, vilket gör Pixel Slate ännu mer spännande. Den här är faktiskt en surfplatta, men kan användas som en bärbar ersättning för bärbar dator om du plockar upp ett typ av tangentbord för det.

Som sagt, Pixel Slate har en stor skärm på 12, 3 tum. Det är gott om utrymme för att se innehåll på hela skärmen, och det är super skarpt och tydligt med en avancerad upplösning. Det gör det också idealiskt för arbete och hålla texten skarp.

Det finns några trevliga hårdvarualternativ här, så att du kan välja vad som ska uppfylla de krav du behöver för - Google tillåter dig faktiskt att välja mellan en Core M3-, Core i5- eller Core i7-processor. Priset påverkas uppenbarligen, baserat på vilken CPU du bestämmer dig för att utrusta den med.

Onyx BOOX MAX e-bokläsare

De av er som lägger långa timmar på att läsa textdokument vet hur lätt det är att utveckla en allvarlig ögonbelastning. E-bläckskärmstekniken löser detta problem genom att efterlikna pappers egenskaper. Problemet är att de flesta enheter som använder tekniken är mycket små, passar bara för att läsa vanliga textdokument och inte stora PDF-filer. De flesta, inte alla.

Onyx BOOX MAX e-bokläsare har en 13, 3-tums E-bläckskärm med en upplösning på 1600 × 1200 pixlar. Det kör en modifierad version av Android-operativsystemet, vilket ger dig full, obegränsad åtkomst till Play Store. Dess 4 100 mAh-batteri kan hålla det igång i upp till 4 veckor, beroende på hur mycket tid du spenderar på Wi-Fi och de appar du använder.

Läsaren är bara 7, 5 mm tjock, och den har en högkvalitativ pennan för mycket exakt beröringsbaserad ingång. Huruvida Onyx BOOX MAX är värt det branta priset beror på dig. Vi tror att det är vettigt att spendera extra pengar om det är vad du behöver göra för att skydda ditt syn.

Acer Chromebook R13 Cabriolet

Chromebooks har alltid varit enorma maskiner för människor som tillbringar mest tid i en webbläsare och kanske ibland byter till en ordbehandlare. Men sedan Google har aktiverat Play Store har deras värde ökat tiofaldigt.

Acer Chromebook R13 var en av de första Chromebooks som inkluderade support för Play Store, och det är fortfarande vår favorit konvertibla körning av Chrome OS. Den har en mycket skarp LED-bakgrundsbelyst pekskärm med Full HD-upplösning, 4 GB minne, 12 timmars lång batteritid och MediaTek MT8173C-chipset.

Tack vare 360-graders gångjärn kan du enkelt göra den bärbara datorn till en surfplatta . R13 förblir tyst och cool även om du pressar den till dess gränser, vilket gör den perfekt både för studenter och affärsanvändare. Och med vidvinkeln, högupplöst webbkamera kan du ta emot fler deltagare i videochattar utan att sakna några detaljer.

Motorola Moto Z

Motorola är det enda företag som har lyckats hitta framgång med modulära smartphones. Där andra har misslyckats skapade Motorola ett blomstrande ekosystem av smarta tillbehör, kallad Moto Mods, som förvandlar vanliga Android-smartphones till filmprojektorer, bärbara bomboxar, powerbankar och andra saker.

Med Qualcomm Snapdragon 820-chipset och 1440p AMOLED kapacitiv pekskärm är Moto Z en av de mer imponerande Moto Mods-kompatibla smartphones som finns tillgängliga. Även utan en Moto Mod som är ansluten till den lämnar denna flaggskeppsmartphone väldigt lite att önska. Men fäst Moto Insta-Share-projektorn på baksidan av smarttelefonen, och du tittar plötsligt på en bärbar projektor som kan projicera upp till en 70-tums skärm på vilken yta som helst.

Projektorn har ett eget 1110mAh-batteri så att du kan projicera längre utan att använda telefonens batteri. Med tanke på hur liten den är, är dess ljusstyrka på 50 lumen och upplösningen på 854 × 480 pixlar mycket respektabel. Även om den förmodligen inte kommer att ersätta $ 10.000-projektorn i ditt konferensrum när som helst snart, är den perfekt för att ge små presentationer på språng och regelbunden multimediaförbrukning.

ERISAN Android-projektor

Inte alla vill köpa en dyr Motorola-smartphone bara för att projicera innehåll på väggarna. Om du är nöjd med den telefon du har är det vettigt att köpa en dedikerad Android-driven projektor istället. Den bärbara ERISAN-projektorn är relativt billig, särskilt när du tar hänsyn till dess fantastiska ljusstyrka på 1 200 lumen och en respektabel upplösning på 800 × 480 pixlar.

Projektorn körs på en multimedievänlig version av Android 4.4-systemet, och den stöder alla populära videoströmningsappar, som Netflix, YouTube, Hulu, Kodi och andra. Projektorn har 1 GB minne och 8 GB internt lagringsutrymme.

Det levereras också med ett SD-kortspor, vilket gör det möjligt att öka lagringsutrymmet efter dina behov. Det bästa av allt är att projektorn har både HDMI- och VGA-ingångsgränssnittet samt stöd för Miracast, Airplay och DLNA.

ProduktvarumärkenamnPris

AcerAcer Chromebook R 13 Cabriolet, 13, 3-tums Full HD TouchKolla pris på Amazon

MotorolaMoto Z Unlocked SmartphoneKolla pris på Amazon

Onyx BOOX MAX 13.3 "E Ink Pearl Display E-book Reader w / Google PlayKolla pris på Amazon

SamsungSamsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18, 4 \ "Wi-Fi-surfplattaKolla pris på Amazon

MotorolaMoto Insta-Share-projektorKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Storskärmstabletter är uppenbarligen ganska stora, men om du är någon som jobbar mycket med att titta på media när du är på språng kan dessa stora skärmar vara så användbara. De kan också vara lättare på ögonen om du spenderar mycket tid på det.

Vilken är din favoritstablett eller Android-alternativ?