9 bästa tabletter att titta på Netflix 2020

Vissa TV-program åtnjuts bäst när du snuggled upp i sängen i dina favoritpyjamas. Lyckligtvis kör Netflix både på iOS och Android, så allt du behöver göra för att göra dina lata söndagar extra roliga är att välja rätt surfplatta för bekväm Netflix-binging från din säng.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab S3 9, 7-tums, 32 GB surfplattaKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 3S 10Kolla pris på Amazon

ÄppleApple iPad med WiFi, 32 GB, Space Grey (2017-modell)Kolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface ProKolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10 TabletKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

När du väljer en surfplatta för underhållning bör du gå med en som har en större skärm med hög upplösning och en tillförlitlig Wi-Fi som kan hantera även HD-videoströmning. Super AMOLED-skärmar erbjuder i allmänhet den mest uppslukande filmupplevelsen eftersom de visar rent svart istället för olika grå nyanser. IPS-skärmar är kända för sin höga färgnoggrannhet och stora synvinklar, vilket gör dem bra för att titta på Netflix med en vän eller en nära och kär. Slutligen erbjuder TN-skärmar utmärkt smell för pengarna tillsammans med ultrasnabba responstider, vilket gör dem perfekta för spel.

Och så, utan ytterligare anledning, här är våra nio favoritrekommendationer för de bästa surfplattorna att titta på Netflix:

Samsung Galaxy Tab S4

Det finns få Android-surfplattor på marknaden som är bättre än Samsungs helt egna, helt nya Galaxy Tab S4-surfplatta. Med några tips och tricks från framgången med Galaxy S9 och förmågan hos Galaxy S10 har Samsung gjort Tab S4 till en av de bästa som Android har att erbjuda. Den här är en direkt konkurrent till iPad Pro och erbjuder dig en underbar 10, 5-tums Super AMOLED-skärm. Det gör det enkelt att titta på dina favoritfilmer och TV-program på Netflix.

Appar, spel, filmer och TV-serier ser utmärkt på den här skärmen - texten är också tydlig och skarp. S-Pen ger dig bättre produktivitet för att notera anteckningar och skapa presentationer. Det gör det enkelt att navigera även i massiva bibliotek med filmer och TV-program. Vill du titta på Netflix när du är på språng? Det har till och med LTE-funktioner för användning på språng där det inte finns någon WiFi.

HTC Google Nexus 9

Google Nexus 9 är ett utmärkt val för att titta på alla typer av media, inklusive Netflix. Nexus 9 har varit ute i ett par år nu, men det är faktiskt fortfarande en av de bästa surfplattorna du kan få så långt som Android går. Den har en vacker skärm, vilket gör att du tittar på Netflix till en bris. Dessutom, eftersom det är en "Nexus" -tablett, får du alla de senaste Android-uppdateringarna, så att du håller din surfplatta smidig, snabb och stöds väl under många år framöver. Om du vill titta på Netflix när du är på språng har den mobilfunktioner för att titta på 4G eller LTE.

Köp det nu: Amazon

Huawei MediaPad M5 Pro

Den här kan komma som en överraskning för dig, men Huawies nya surfplattor är fantastiska alternativ för att titta på Netflix också, särskilt MediaPad M5 Pro. Höjdpunkten på den här surfplattan är dess underbara skärm, som ger dig 10, 8 tum skärmfastigheter, med en detaljerad upplösning på 2560 x 1 600. Och med en 82% skärm-till-kropp-kvot får du en bredare vy än någonsin tidigare. Medan Huawei ger iPad Pro en körning för sina pengar i den här avdelningen, är det en av de mest skarpa och tydliga skärmarna du också hittar på Android.

Det har också ett ganska imponerande hårdvarupaket under huven. Den är utrustad med Huawies egen Kirin 960-processor, som gör att saker går smidigt och smidigt. Du har inga problem att spela avancerade spel som kan ta mer processorkraft än normalt. Och med ett stort batteri behöver du inte hålla enheten på kabeln hela tiden.

Pixel skiffer

Pixel Slate kommer upp på fjärde plats på vår nedräkning. Det är det senaste och bra från Google och erbjuder en utmärkt korsning mellan en surfplatta och en bärbar dator. Pixel Slate Kommer in som en av de mest kraftfulla Android-surfplattorna på marknaden, du kan använda den här när du är på farten och tittar på Netflix, eller så kan du ta tag på ett tangentbord med en typskydd och byta ut din bärbara dator med den.

Det har stor skärmklarhet, vilket gör det mest optimalt för Netflix och annan underhållning. Dessutom kommer Pixel Slate med många hårdvarualternativ, så att du kan välja vad som är bäst för dina produktivitetsbehov - du kan välja en Core M3-, Core i5- eller Core i7-processor.

Samsung Galaxy Tab S3 är den perfekta allround-enheten för allt från att titta på Netflix till att surfa på webben till att skriva skolpapper. Den har en lysande 9, 7-tums Super AMOLED-skärm med högt dynamiskt intervall och filmisk kontrast. När du tittar på filmer eller TV-program på S3 känner du dig som om du tittade genom ett klart fönster på en alternativ verklighet på grund av hur naturtro färgerna är. Detsamma kan också sägas om spel, som körs utan hick tack vare en Snapdragon-fyrkärniga processor.

Samsung lovar att S3 kan hålla upp till 12 timmars videouppspelning på en enda laddning och ladda tillbaka till det maximala på mindre än 3 timmar. Du kan lagra ditt innehåll på 32 GB intern lagring eller utöka lagringsutrymmet med ett microSD-kort upp till 256 GB. Genom att para ihop S3 med det valfria tangentbordskåpet förvandlar du surfplattan till en kapabel och lätt bärbar dator med stöd för den revolutionerande S Pen, som öppnar dörren till naturlig handskrivning och ritning. Och om du äger en Samsung-smartphone kan du sömlöst ansluta den till S3 med Samsung Flow för att dela filer trådlöst och ta emot och svara på aviseringar och meddelanden från tredjeparts- och inbyggda appar.

Fire HD 10 är den största surfplattan när det gäller visningsstorlek som Amazon någonsin har producerat, och det är också företagets tunnaste surfplatta hittills. Som sådan är det utmärkt för Netflix-binging och andra former av underhållning. Tablettens widescreen 10, 1 ”HD-skärm med över en miljon pixlar är inte lika skarp eller så färgen noggrann som Samsung Galaxy Tab S3, men vi kan knappast hålla den mot Amazon med tanke på hur överkomligt Fire HD 10 är.

För drygt 200 $ med specialerbjudanden får du en premiumtablett med aluminiumstöd och en snabb fyrkärnig processor som garanterar tillförlitlig prestanda. Fire HD 10 kommer med Alexa, Amazons intelligenta personliga assistent. Du kanske känner till Alexa från Amazon Echo och Amazon Echo Dot-enheterna, och versionen av Alexa i Fire HD 10 är lika smart och lika användbar. Du kan fråga Alexa om vädret, berätta för att beställa saker från Amazon åt dig eller använda det för att styra olika smarta hemanordningar. Som en Amazon-enhet ger Fire HD 10 dig också enkel tillgång till otaliga böcker, sånger, spel, appar, filmer och TV-program från Amazons stora innehållsbibliotek, så du kommer inte att vara begränsad till vad du kan hitta på Netflix.

Det är ingen som förnekar att den senaste iPad skapar en underbar underhållningsenhet. Den 9, 7-tums Retina-skärmen med 2048 × 1536-upplösning är lika skarp och livlig som surfplattans skärmar blir, och A9-chipet ger vätskeprestanda och stöd för 64-bitarsarkitekturen. På grund av dess anmärkningsvärda energieffektivitet kan surfplattan köra upp till 10 timmar på en enda laddning, vilket är bra nyheter eftersom det nu finns över 1 miljon appar och spel designade för iPad, inklusive Netflix.

Med iOS 11 har multitasking aldrig varit enklare, och du kan nu också dra nytta av flera avancerade tekniker för att skydda din integritet och säkerhet. Om du planerar att dela din surfplatta med ett barn, erbjuder iOS robusta föräldrakontroller som du kan använda för att begränsa åtkomst till olämpligt innehåll med några kranar. IPad fungerar sömlöst med andra iOS-enheter, så att du kan kopiera bilder, video och text från din iPad och sedan klistra in på din Mac-dator eller iPhone. Som en Apple-enhet är iPad inte så lika prisvärd som till exempel Amazon Fire HD 10, men den utmärkta byggkvaliteten och felfri prestanda motiverar det brantare priset.

Microsoft har lagt upp insatserna med den senaste Surface Pro, en stor surfplatta med ett valfritt tangentbord och prestandan för en ultrabook. Jämfört med den tidigare generationen Surface Pro, håller den senaste Surface Pro 50 procent längre på en enda laddning, och den har nydesignade fronthögtalare och tystare fläktfritt kylsystem.

Enhetsfamiljen av enheter har alltid handlat om mångsidighet, och ingenting har förändrats i detta avseende. På egen hand är Surface Pro en häpnadsväckande surfplatta med underbar skärm och stöd för Surface Pen och Surface Dial. Med pennan kan du skriva och rita naturligt, med precisionsbläck i ena änden och en gummisplatta i den andra, medan Dial gör det lättare och snabbare att skapa innehåll i applikationer som Adobe Photoshop eller Adobe Premier. Anslut Surface Pro till Surface Pro Signature Type Cover, och det blir plötsligt möjligt att använda surfplattan precis som om du gör en bärbar dator. Slutligen finns det också den eleganta Surface Arc Mouse, som är designad för resor och komfort. Tillsammans gör det stora utbudet av tillbehör som tillval gör Surface Pro till en av de mest mångsidiga tabletter som för närvarande finns.

Asus ZenPad 3S är ett perfekt alternativ till iPad för människor som föredrar Android-operativsystemet framför iOS. Precis som iPad har ZenPad 3S en fantastisk 9, 7-tums 2K-skärm, ett batteri med hög kapacitet och en kraftfull processor som kan hantera alla de senaste apparna och spelen. ZenPad 3S har också 7.1-kanaligt virtuellt surround-filmljud, ett microSD-kortplats och stöd för ZenStylus, som säljs separat. Med tanke på att det kostar under $ 300, gör Asus ett mycket övertygande argument varför människor som letar efter en ny surfplatta bör överväga ZenPad 3S över iPad.

Det enda som håller ZenPad 3S tillbaka är att det levereras med Android 6.0. Den senaste versionen av Android är Android 8 Oreo, som släpptes för allmänheten den 21 augusti 2017. Med andra ord är ZenPad 3S två generationer bakom det senaste i Android-ekosystemet. Är det ett problem i praktiken? Inte riktigt. Alla appar och spel fungerar bra, men du kommer inte att kunna njuta av någon av funktionerna som introducerades under de två senaste stora versionerna av Android-operativsystemet.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab S3 9, 7-tums, 32 GB surfplattaKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 3S 10Kolla pris på Amazon

ÄppleApple iPad med WiFi, 32 GB, Space Grey (2017-modell)Kolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface ProKolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10 TabletKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Här har vi visat dig nio av våra favorit Android-baserade surfplattor för att titta på Netflix 2020. Någon av dessa kommer att ge dig kristallklar tydlighet; dock kommer du särskilt inte att ångra färdigheten hos Samsung Galaxy Tab S4 eller mångsidigheten i Pixel Slate!

Vad är din favorit Android-surfplatta för att titta på Netflix?