9 bästa storskärmstablett 2020

Även om våra smartphones har blivit betydligt större under de senaste åren, finns det fortfarande ett gap mellan dem och bärbara datorer som bara storskärms-surfplattor kan överbrygga. För närvarande är de två mest populära storskärmtabletterna iPad Pro och Microsoft Surface Pro 6, som båda erbjuder en premiumupplevelse till ett premiumpris. Naturligtvis är de inte de enda stora skärmtabletterna som förtjänar din uppmärksamhet, och den här listan över de nio bästa tabletterna med stor skärm under 2020 återspeglar det.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPad Pro (12, 9-tums, Wi-Fi, 512 GB) - Silver (senaste modellen)Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Electronics SM-T830NZKAXAR Galaxy Tab S4, 10, 5 ", svartKolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10-surfplatta med Alexa handsfree, 10, 1 "1080p Full HD-skärm, 32 GB, svart - med specialerbjudandenKolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface Pro 6 (Intel Core i5, 8 GB RAM, 128 GB) - Nyaste versionenKolla pris på Amazon

SamsungSamsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18, 4 "Wi-Fi Tablet PC (svart)Kolla pris på Amazon

iPad Pro

Den nya iPad Pro handlar om skärmen, som nu sträcker sig från hörn till hörn, vilket bara lämnar utrymme för den framåtvända kameran med Face ID. 12, 9-tumsmodellen har en 2732-by-2048 flytande näthinneskärm med 264 pixlar per tum. Skärmen stöder livsfärgade färger och ProMotion-teknologier, som gör att färger dyker upp och animationerna verkar otroligt smidiga.

Apples A12X Bionic-chipset driver iPad Pro. Företaget hävdar att det är det smartaste och kraftfullaste chipet det någonsin har gjort och oberoende riktmärken håller med. Chipsatsen har en modern neuralmotor som gör att den kan köra fem biljoner operationer per sekund och möjliggör avancerad maskininlärning, vilket gör den ännu snabbare än de flesta bärbara datorer.

Sätt ihop allt, så ser du på en utmärkt surfplatta för seriöst multitasking och kreativt arbete. Tabletten åtnjuts bäst med den nya Apple Pencil och det omdesignade Smart Keyboard Folio-tangentbordet. Den har en enda USB-C-port, vilket ger dig en högpresterande anslutning till tillbehör som en extern skärm eller kamera.

Microsoft Surface Pro 6

Med sin 12, 3-tums PixelSense-skärm positionerar Microsoft Surface Pro 6 sig som en bärbar bärbar bärare för människor som alltid är på språng. Till och med dess interna komponenter är lämpliga för en bärbar dator. Du kan välja mellan två kraftfulla processorer - Intel Core i5-8350U och Intel Core i7-8650U - och Microsoft ger dig möjligheten att utrusta Microsoft Surface Pro 6 med upp till 1 TB lagringsutrymme och upp till 16 GB minne.

Till skillnad från iPad Pro kommer Microsoft Surface Pro 6 med en mängd anslutningsalternativ, som inkluderar ett 3, 5 mm hörlursuttag, USB i full storlek, Mini DisplayPort, Surface Connect-port, Surface Type Cover-port och MicroSDXC-kortläsare. Tabletten har också ett TPM 2.0-chip för företagssäkerhet, och det stöder Windows Hello ansiktsinloggning.

Vi rekommenderar att du köper Microsoft Surface Pro 6 med Microsoft Surface Pro Signature Type Cover, som ger en mycket bekväm skrivupplevelse och inkluderar LED-bakgrundsbelysning. Du kan också köpa Microsoft Surface Pen för att skapa innehåll utan begränsningar.

Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4 är en storskärmtablett som kan överföras till en PC tack vare DeX, en funktion som tillåter skrivbordsliknande funktionalitet genom att ansluta ett tangentbord, mus och skärm. Med DeX kan du använda appar, granska dokument, kopiera och klistra in mellan olika fönster och titta på videor på ett PC-liknande gränssnitt med ett musklick eller en knapptryckning.

Många ledande produktivitets- och underhållningsappar stöder dex på Android, inklusive Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop Sketch, Vainglory, Skype, Adobe Acrobat Reader, YouTube, MX Player, VLC, Google Drive, Spotify och andra.

Samsung Galaxy Tab S4 är kompatibel med Samsung Galaxy Tab S4 tangentbordskydd, som säljs separat. Men det kommer med S-pennan, så att du kan notera idéer och rita bilder med lättheten av en riktig penna. Om du tycker att iPad Pro och Microsoft Surface Pro 6 är för stora är Samsung Galaxy Tab S4 ett bra alternativ.

Pixel skiffer

Pixel Slate är den senaste och bästa surfplattan från Google. Det är en stor skärmtablett som är avsedd att konkurrera med Apple iPad Pro och ger dig en utmärkt färgskala och skärmens tydlighet som resultat.

Pixel Slate var designad för multitasking-ändamål - precis som iPad Pro - och som sådan har de ett gäng hårdvarealternativ som du kan dra ut skiffer med: en Core M3, Core i5 eller Core i7-processor.

Google hoppas att du ska hämta tangentbordstillbehöret med Skiffer och börja använda det som en bärbar datorersättning. Det har ett massivt bibliotek med appar och multitasking-funktioner som gör det möjligt också.

Några av dessa multitasking-verktyg är Google-inbyggda verktyg som split-screen, flerfönster-surfning och samarbetsappar som Google Docs, Sheets och Slides.

Och som vi nämnde, med en utmärkt färgskala, stor skärm och skärmens tydlighet, kommer du att kunna titta på Netflix och ditt favoritmedium enkelt.

Huawei MediaPad M5 Pro

Huawei's MediaPad M5 Pro är en annan utmärkt storskärmtablett. Med en tydlig och vacker skärm och en hel 10, 8 tum skärmfastigheter kan du enkelt titta på media och videor om den här dåliga pojken.

Det finns fortfarande en ram här, så det är inte helt som iPad Pro; Men med skärmen fastigheter tillgängliga, bör du kunna få några bra multitasking gjort.

Den har också bra hårdvara inuti - en Kirin 960-processor, som håller saker och ting att fungera smidigt. Den kan hantera en hel del efterfrågan, vilket gör denna surfplatta till och med optimal för spel.

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S4 kan vara den nya Samsung-surfplattan i stan, men Galaxy Tab S3 borde inte lämnas kvar. Om du inte vill spendera pengar på S4 är Tab S3 mycket billigare och ger fortfarande en liknande upplevelse.

Samsung Galaxy Tab S3 har en stor skärm med utmärkt tydlighet, vilket gör denna surfplatta idealisk för att titta på filmer, media och till och med läsa.

Det finns också en handfull inbyggda multitaskingsverktyg som gör att du kan använda detta för alla typer av kontorsproduktivitetsbehov. Samsung har även en S-Pen för bättre och mer exakt kontroll över dess funktioner.

Samsung gör det lätt att använda detta även när du är på språng. Det finns ett LTE-chip som fungerar på GSM-nätverk, vilket ger dig internetanslutning när du är på språng.

Köp det nu: Amazon

HTC Google Nexus 9

Google Nexus 9 är fortfarande en utmärkt surfplatta idag när det gäller stora skärmar. Displayen ligger på cirka 9 tum inuti, och det finns enastående pixeltäthet och upplösning som gör allt klart. Det är perfekt för att titta på videor och media.

Det vi gillar med Google Nexus 9 är det fortsatta programvarusupporten. Som en enhet av Google och i "Nexus" -radslinjen får du alla de senaste Android-uppdateringarna med den.

Google gör detta också lätt att använda när du är på språng. Du kan hämta den med mobilanslutning, vilket gör att du kan använda den här surfplattan var som helst där det finns en mobilanslutning!

Köp det nu: Amazon

Amazon Fire HD 10 Tablet

När det gäller budgeten med stora skärmar är Amazon Fire HD 10 ett enkelt val. Även om du inte kan förvänta sig mirakel från det när det gäller prestanda, har surfplattan tillräckligt med processorkraft för att tillfredsställa alla dina begär för underhållning av hög kvalitet. Amazon Prime-medlemmar får obegränsad tillgång till över tusen böcker och tidskrifter, miljoner låtar och tusentals filmer och TV-avsnitt.

Tabletten har 32 eller 64 GB lagringsutrymme, och du kan utöka den med ett microSD-kort med upp till 256 GB. En enda laddning skulle ge dig cirka 10 timmars användning tack vare den effektiva fyrkärniga processorn, som nu är 30 procent snabbare jämfört med föregående generation, så att du kan spela spel med höga bildhastigheter.

Amazon Fire HD 10 har klarat över 50 tester för att replikera droppar, tumlar, spill och annat slitage. Dess exceptionella hållbarhet gör den lämplig även för de yngsta surfplattanvändarna där ute, och detsamma kan sägas om dess pris.

Samsung Galaxy View

Du kan förmodligen inte hitta en surfplatta med en större skärm än Samsung Galaxy View. Detta 18, 4-tums monster av en surfplatta riktar sig till människor som inte gillar att göra kompromisser när det gäller underhållning. Det kommer med ett anpassat användargränssnitt med en enkel att navigera rutnätmeny som ger allt ditt favoritinnehåll till hands.

Eftersom Samsung Galaxy View är så stor och tung, kommer den med ett integrerat handtag för enkel portabilitet. Medan handtaget gör det möjligt att bära tabletten utan trötthet, gör det inte lättare att hitta en lämplig påse eller påse för den. Som sagt, du skulle förmodligen inte vilja bära den här surfplattan utanför ditt hus ändå.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPad Pro (12, 9-tums, Wi-Fi, 512 GB) - Silver (senaste modellen)Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Electronics SM-T830NZKAXAR Galaxy Tab S4, 10, 5 ", svartKolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10-surfplatta med Alexa handsfree, 10, 1 "1080p Full HD-skärm, 32 GB, svart - med specialerbjudandenKolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface Pro 6 (Intel Core i5, 8 GB RAM, 128 GB) - Nyaste versionenKolla pris på Amazon

SamsungSamsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18, 4 "Wi-Fi Tablet PC (svart)Kolla pris på Amazon