9 bästa smarta kaffebryggare 2020

De flesta av oss dricker kaffe då och då (eller ofta), vilket gör det till en av de viktiga delarna av vår dag. Om du är en av dem, skulle du veta hur viktigt det är för en kaffebryggare. Men visste du att det finns smarta kaffebryggare nu som kan öka dina kaffeförmågor avsevärt?

Vissa av dem kan till och med schemaläggas och anslutas till din smartphone för bekvämt kaffebryggning. Vi ska prata om sju av de bästa kaffebryggarna på marknaden idag för att hjälpa dig hitta det bästa där ute.

Vi inkluderar också en smart kaffekvarn på det här om du redan har en maskin och letar efter en enhet för att slipa kaffebönor på en vits.

Smarta kaffebryggare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

LonghiNespresso Expert Espressomaskin av DeLonghi284, 99

Behmor, Inc.Behmor Connected Anpassningsbar temperaturkontroll Kaffebryggare199, 95

BrevilleBreville BCG820BSSXL Smart Grinder Pro kaffebönor189, 95

BrewGenieBrewgenie Smart Kaffebryggare Brewgenie Bg120Kontrollera pris

Herr kaffeMr. Coffee Smart Optimal Brew 10-koppars programmerbar kaffebryggare med WeMoKontrollera pris

Breville-Nepresso kaffebryggare

Breville-Nepresso är kanske inte det mest kända namnet på konsumentkaffortillverkare, men vi är ganska säkra på att den här kan göra nästan allt. Först de smarta grejerna: den har Bluetooth-teknik med intuitiva LED-varningar som kan ansluta till din smartphone via Nespresso-appen. Du kan använda appen för att schemalägga ditt nästa morgonkaffe, ställa in egna personliga kaffeinställningar, beställa kapslar till bryggeriet och till och med hantera ditt underhåll av espressomaskiner.

Det finns mycket som denna kaffebryggare kan göra - du kan göra Ristrettos, Espressos, Lungos och till och med Americanos (0, 84 oz kaffe och 4, 2 oz. Varmt vatten). Och naturligtvis kan du alltid hälla över isen för att skapa din favorit iskaffe och lattedrycker. Den har en ganska cool modern stil också.

Ninja Hot and Cold Brewed System

Därefter har vi Hot and Cold Brewed System av Ninja. Den här har inte en app, men den har en hel del coola prylar och funktioner inbyggda direkt på kaffebryggaren.

Det har något som de kallar Smart Basket Recognition, som är ett system inbyggt i kaffebryggaren som känner igen korg och visar alternativ för kaffe eller tedrink. Därifrån kan du välja och ändra massor av olika bryggalternativ för olika te och kaffe med ratten eller med en knapptryckning. Du kan till och med välja din styrka - det finns alternativ för Classic, Rich, Over Ice, Cold Brew eller Specialitet.

Nespresso Expert Espressomaskin

De'Longhi är ett märke som är synonymt med fantastiska kaffebryggare, och denna speciella espressomaskin gör ingen besvikelse. Nespresso kan hantera fyra storlekar kaffe inklusive Americano, Espresso, Lungo och Ristretto, vilket ger dig friheten att välja den mängd du vill. Kaffebryggaren arbetar på företagets anpassade kapslar, med en 12-paket som ingår gratis i denna produkt.

Enheten körs med Bluetooth-teknik, vilket innebär att du kan göra en kopp kaffe direkt från din telefon. Dessutom kan maskinen varna dig när du tar slut på kapslar och låter dig beställa nya på din telefon.

Denna kaffebryggare värms helt upp på cirka trettio sekunder och stängs automatiskt av efter 9 minuter. Du kan välja tre temperaturer för ditt kaffe - medium, varmt och extra varmt. Det kan emellertid endast tillverka kaffe med en enda servering, vilket kan vara något obekvämt vid en stor samling.

EzPro BrewGenie

Detta är en lite mer mångsidig kaffebryggare eftersom det kan låta dig brygga ditt kaffe direkt från din smartphone-app. Byggkvaliteten är inte den bästa, men det är inte mycket av uppoffret med tanke på att du får en väldigt anständig smart kaffebryggare.

BrewGenie kan skicka meddelanden när enheten tar slut på bönor eller malt kaffe. En säkerhetsfunktion som jag gillar här är att potten inte värms upp om det inte finns tillräckligt med vatten i maskinen. Detta förhindrar att kaffet blir överhettat.

Den medföljande karaffen kan rymma upp till 8 koppar kaffe på en gång, vilket är tillräckligt under alla omständigheter. Appen påminner dig om att konfigurera för bryggning kvällen innan. Detta gör att du kan vakna på morgonen och brygga färskt kaffe från din telefon utan att flytta från din säng. Appen har ett antal andra kontroller ombord för att hjälpa dig att hålla kaffet varmt hela tiden.

Ladda ner EZPRO-appen från Play Store för att använda BrewGenie trådlöst.

Behmor Connected

Detta är utan tvekan en av de kompletta kaffebryggare du hittar. Den levereras med en smartphone-app och är kompatibel med Amazon Alexa, så att du kan spela upp ett röstkommando för att göra din morgonkaffe. Den levereras med en rostfri karaff som håller det bryggda kaffet varmt under långa intervaller. När det gäller funktionalitet kan du skapa flera profiler på appen, så att du kan brygga en viss typ av kaffe för varje person i familjen. Om smartphone-appen inte är för dig, gör snabbstartknappen på enheten en snabb kopp kaffe.

Företaget rekommenderar en vattentemperatur på cirka 195 ° F till 205 ° F för optimal prestanda. Det är också värt att notera att detta är världens första smarta bryggeri som har certifierats av Specialitetskaffeföreningen. Om du har Amazon Dash-inställning, kommer kaffebryggaren automatiskt att beställa bönor eller malet kaffe när du tar slut, automatiserar hela processen.

Mr. Coffee Smart Coffeemaker

Detta är ännu en appstyrd kaffebryggare som låter dig brygga och schemalägga ditt kaffe enligt din bekvämlighet. Bryggkorgen kan enkelt rengöras av användaren, vilket är en viktig funktion för alla kaffebryggare. Den körs på Wi-Fi och det tar inte mycket tid att koppla ihop den med din telefon.

Den levereras också med en rostfritt stålkaraff, som säkerställer att du håller ditt kaffe varmt under långa intervaller. Detta kan rymma upp till 10 koppar samtidigt, vilket är större än de flesta kaffebryggare i detta sortiment. WeMo-appen är enkel att använda och kopplas ihop med enheten på ett ögonblick.

Breville Smart Grinder Pro

Detta är den enda kaffekvarnen på listan och har modern maskinvara för att hålla dina bönor saknade oönskad slipning. Det finns över 60 inställningar att välja mellan, inklusive fransk press till Espresso. Det kan rymma 18 uns kaffebönor på en gång, så att du kan få massor av kaffe på en gång. Du kan till och med välja att kaffet ska malas direkt i pappersfiltret eller korgen för att spara tid.

Medan konventionella slipare bara tillåter dig att använda en handfull förinställda inställningar, tar Breville Smart Grinder Pro kaffeslipning till en annan nivå. Vad som är ännu bättre är att den här kaffebryggaren finns i mer än ett färgalternativ, så det finns mycket att välja mellan för kunderna.

Atomi Kaffebryggare

Atomi Coffee Maker är ett annat utmärkt val för människor som söker en "smart" kaffebryggare. Eftersom den använder trådlös funktion kan Atomi Coffee Maker börja brygga var som helst, automatiskt. Med hjälp av Atomi-appen endast vår smartphone kan du ställa in och av scheman från var du än är i världen.

Det är en ganska större kaffebryggare, med glaskaraffen som ger dig tolv koppar morgonväckning. Den här har faktiskt till och med röstkontroller så länge du ansluter till Amazon Alexa eller Google Assistant.

Arzum Okka

Arzum Okka är en riktigt unik kaffemaskin som är värd att överväga. Det fungerar inte med en trådlös anslutning eller en app eller något, men har några ganska unika funktioner. Den har bara en liten 1-4 koppar i kapacitet, så det är mer en personlig kaffekanna än någonting.

Det har ett smart överflödssystem. När du startar bryggningen övervakar en sensor brygget, och om det når en viss nivå stoppar Okka automatiskt brygget för att förhindra spill.

Smarta kaffebryggare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

LonghiNespresso Expert Espressomaskin av DeLonghi284, 99

Behmor, Inc.Behmor Connected Anpassningsbar temperaturkontroll Kaffebryggare199, 95

BrevilleBreville BCG820BSSXL Smart Grinder Pro kaffebönor189, 95

BrewGenieBrewgenie Smart Kaffebryggare Brewgenie Bg120Kontrollera pris

Herr kaffeMr. Coffee Smart Optimal Brew 10-koppars programmerbar kaffebryggare med WeMoKontrollera pris

Dom

Som ni kan se finns det många utmärkta val när det gäller smarta kaffebryggare. Om du letar efter en toppmaskin kaffebryggare med den bästa typen av smart funktionalitet, kommer du definitivt vill kolla in Breville-Nepresso.