9 bästa Samsung Gear VR-alternativet 2020

Samsung Gear VR-headsetet var känt som en av de bästa virtual reality-upplevelserna som finns tillgängliga på mobilen; Nackdelen är dock att headsetet i huvudsak är exklusivt för Samsung-enheter - säkert, de stöder ett brett utbud av Samsung-enheter, men om du har, säger, en Google Pixel 2, har du ingen tur. Så, om du vill uppleva något som Gear VR, men utan en Samsung-telefon? Goda nyheter, folkens: det finns gott om premiumalternativ för dig på ett brett utbud av prispunkter, från budget till high-end. Om du följer med nedan visar vi dig de bästa Samsung Gear VR-alternativen. Här är våra favoritpicks.

Samsung Gear VR Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

LenovoLenovo Mirage Solo med dagdröm, fristående VR-headset med Worldsense Body Tracking, Ultra-Crisp QHD-display, smart designade mobila headset369, 99

OculusOculus Go fristående headset för virtuell verklighet199, 00

GoogleGoogle Daydream View - VR Headset (skiffer)59, 00

SvängaVeeR OASIS VR-headset med VR-fjärrkontroll, 3D-virtuell verklighetsglasögon med VR-styrenhet, kompatibel med 4-6, 2 tum iOS / Android-smarttelefoner, stereohörlurar, ljuskropp, ögonskyddsmekanismer0, 00

ELEGIANTVirtual Reality Headset, ELEGIANT 3D VR-glasögon Virtual Reality Box för 3D-filmer Videospel0, 00

Daydream View

Först och främst har vi Googles helt egna Daydream View virtual reality-headset. Google lanserade Daydream View tillsammans med Google Pixel-sortimentet, men View stöder faktiskt många andra telefoner också. Du måste bara se till att din telefon är Daydream-redo för att säkerställa att den är kompatibel (se en lista här). Daydream View är bekväm, har god viktfördelning och till och med har en fjärrkontroll för att enkelt navigera i Daydream UI. Daydream View är verkligen inte så uppslukande som upplevelser som Mirage Solo eller Oculus GO, men det är ett ganska billigt sätt att komma in i VR och uppleva 360-graders innehåll. Koppla ihop med din telefon och börja uppleva innehåll på några sekunder.

Lenovo Mirage Solo

Under den längsta tiden behövde du en smartphone för att uppleva världen av virtuell verklighet med mobilt headset. Men det är inte längre fallet. Du kan uppleva virtuell verklighet utan begränsningar från en smartphone, PC och kablar nu. Lenovo Mirage Solo är en av de första fristående virtual reality-upplevelserna som kom ut på marknaden. Den har sin egen hårdvara och kommer att pågå i cirka tre timmar på en full laddning. Sätt på Mirage Solo, slå på den så kan du uppleva virtuell verklighet på några sekunder. Mirago Solo arbetar med Daydream-programvaran och har också massor av innehåll tillgängligt i det. Headsetet i sig är också bekvämt på ögonen och på huvudet, eftersom det har en nästan perfekt belastningsfördelning. Skaffa en själv på länken nedan.

Oculus GO

Oculus GO, gjord av själva mästarna i virtual reality, är ett annat fristående headset för virtual reality som du behöver uppleva. Oculus Go går av med sin egen hårdvara och har bara ett krav: ansluta din Oculus GO till Oculus GO-appen på din smartphone, vare sig det är på Android eller iOS. När du är ansluten är du redo att uppleva en hel massa innehåll i Oculus-sortimentet. Du kan spela i virtuella verklighetens värld i timmar med detta VR-headset. Det är också superkomfortabelt. Med stor belastningsfördelning behöver du inte oroa dig för yrsel eller att det känns för tungt. Få din på länken nedan.

VeeR Oasis

Du kanske hellre bara vill använda din smartphone för att uppleva VR, vilket är helt förståeligt - det är mycket billigare på det sättet. VeeR Oasis är ett fantastiskt headset för det - det stöder telefoner mellan 4 och 6, 2 tum i storlek och fungerar även med iPhone. VeeR Oasis är bekväm att bära och har anständig viktfördelning. Det finns en hel serie för gratis och högkvalitativt innehåll också. Den levereras med en fjärrkontroll så att du enkelt kan navigera i den virtuella verklighetens värld utan att behöva använda ditt huvud- och rörelsespårning som en markör.

VR Elegiant

Till sist, men säkert inte minst, har vi VR Elegiant. Detta är ett annat prisvärt headset för virtual reality som går tom för din telefon. Den stöder enheter mellan 4 och 6 tum i storlek och är även kompatibel med iOS och Windows Phone förutom Android. VR Elegiant är typ av bekväm, med den stora remmen för ditt huvud är det mest obekväma med detta headset. Elegiant har ett brett utbud av appar och spel tillgängliga - det finns faktiskt över 300 att välja mellan, och du kan använda saker som Google Player och YouTube.

PlayStation VR

Sonys PlayStation VR kommer näst upp på vår lista och anses vara en av de bästa virtual reality-upplevelserna hittills. Det är ett av de dyrare alternativen på marknaden, men ger dig en vansinnig upplevelse av hög kvalitet. Den har sin egen skärm, men det kräver en PlayStation 4 för att fungera. Det finns massor av fantastiska spel också.

HTC Vive

Därefter har vi den berömda HTC Vive. Inte ett stort fan av vad som händer med Oculus virtual reality-upplevelse? HTC Vive är lätt det näst bästa - och för vissa, kanske ännu bättre. HTC håller regelbundet detta virtual reality-system uppdaterat, och skickar kontinuerligt upp programuppgraderingar som ger nya funktioner till Vive regelbundet. Det levereras med Steams operativsystem, vilket innebär att du får tillgång till massor av spel.

HTC Vive Pro

Vill du ha något lite bättre än Vive? Då kommer du utan tvekan att älska vad HTC Vive Pro har att erbjuda dig. Det levereras med Steam VR 2.0 ombord, som är ett övergripande förbättrat virtual reality-system som ger en bättre och smidigare användarupplevelse. Det finns rumsligt ljud- och brusavbrott, och det kommer med Vive-styrenheterna för att navigera i dina favoritvideospel - det finns inget bättre uppslukande system än Vive Pro.

Oculus Rift

Kanske vill du ha en gammal klassiker? Gå in, Oculus Rift. Rift var tillverkad av Oculus och var en av de första virtual reality-konsolerna som lanserades för en konsumentbas. Det kräver lite rejäl hårdvara för att stödja den, men den uppslukande upplevelsen är oöverträffad. Det kräver en konsekvent anslutning till din dator, men det kommer med några gratis titlar ur lådan, inklusive Robo Recall, Lucky's Tale, Quill, Medium, Dead and Buried och Toybox.

Dom

Det finns många bra sätt att uppleva virtuell verklighet utan att behöva äga en Samsung-smartphone. Oavsett om du vill gå fristående med Oculus GO eller Lenovo Mirage Solo, eller om du vill använda din smartphone som din primära VR-enhet med ett billigt mobilt headset finns det något i den här listan för dig.

Samsung Gear VR Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

LenovoLenovo Mirage Solo med dagdröm, fristående VR-headset med Worldsense Body Tracking, Ultra-Crisp QHD-display, smart designade mobila headset369, 99

OculusOculus Go fristående headset för virtuell verklighet199, 00

GoogleGoogle Daydream View - VR Headset (skiffer)59, 00

SvängaVeeR OASIS VR-headset med VR-fjärrkontroll, 3D-virtuell verklighetsglasögon med VR-styrenhet, kompatibel med 4-6, 2 tum iOS / Android-smarttelefoner, stereohörlurar, ljuskropp, ögonskyddsmekanismer0, 00

ELEGIANTVirtual Reality Headset, ELEGIANT 3D VR-glasögon Virtual Reality Box för 3D-filmer Videospel0, 00