9 bästa laserskrivare för Mac år 2020

Laserskrivare är för närvarande en av de mest eftertraktade skrivarna där ute. Detta beror på att dessa skrivare kan skriva ut med hög precision medan de också hanterar stora pappermängder. Vidare kan kunder också välja att spara massor på utskriftskostnader, särskilt på bläck, vilket är en återkommande kostnad för varje skrivare. Med detta i åtanke är det vettigt att investera i en utmärkt laserskrivare som är kompatibel med din Mac.

ProduktvarumärkenamnPris

KanonCanon imageCLASS LBP612CDW färglaserskrivareKolla pris på Amazon

brorBrother kompakt monokrom laserskrivareKolla pris på Amazon

HPHP LaserJet Pro M29w trådlös allt-i-ett-laserskrivare (Y5S53A)Kolla pris på Amazon

KanonCanon imageCLASS LBP6030w Trådlös laserskrivareKolla pris på Amazon

brorBrother Mfc-L3770CDW färg-allt-i-ett-laserskrivare med trådlös, dubbelsidig utskrift och skanning, svartKolla pris på Amazon

XeroxXerox Phaser 3260 / DNI Monchrome Laserskrivare - TrådlösKolla pris på Amazon

LexmarkLexmark MC3224dwe färg multifunktionslaserskrivare med tryckKolla pris på Amazon

brorBrother HL-L3210CW kompakt digital färgskrivare som ger laserskrivarkvalitetsresultat med trådlös, Amazon Dash-påfyllning aktiverad, vitKolla pris på Amazon

LexmarkLexmark C3326dw färglaserskrivare med trådlösa funktionerKolla pris på Amazon

Vi kommer att prata om några av de bästa laserskrivare du kan få för din Mac, och listan innehåller både färg- och svartvita skrivare för att ge dig ett brett utbud av alternativ att välja mellan. Så utan att vänta längre, låt oss titta på vår lista.

9 bästa laserskrivare för Mac år 2020

1. HP LaserJet Pro M29w

HP kallar detta världens minsta laserskrivare i sin klass, och det visar. Detta är en mångsidig skrivare med ett brett utbud av funktioner, vilket ger den en betydande fördel jämfört med konkurrensen. Företaget nämner att den här skrivaren kan ha första utskrifter på så snabbt som 7, 9 sekunder, vilket är spektakulärt i varje mening. När det gäller utskriftshastigheter kan denna LaserJet Pro-modell skriva ut med upp till 19 sidor per minut, vilket inte främst är det snabbaste, men utan tvekan får jobbet gjort. De relativt långsammare utskriftshastigheterna beror också på att detta är mindre än de flesta laserskrivare.

Den här skrivaren är också kompatibel med HP Smart-appen för Android och iOS, så att du kan skriva ut dokument trådlöst via en Wi-Fi-anslutning. Det levereras med Wi-Fi Direct, vilket gör att den kan skapa en oberoende nätverksanslutning för trådlös utskrift. Denna app kan också hjälpa dig att hantera skrivarinställningarna och samtidigt hjälpa dig att beställa mer toner till skrivaren. Vidare kan kunder välja att skriva ut direkt från molnkällor som iCloud, Google Drive och Dropbox, vilket ger dig tillräckligt med alternativ att skriva ut från.

Tyvärr saknar den här skrivaren en Ethernet-port och USB-porten, vilket begränsar dina utskriftsalternativ till viss del. HP erbjuder en begränsad garanti på 1 år med denna skrivare.

Kolla pris på Amazon

2. Canon imageCLASS LBP612CDW

Detta är ännu en kompakt skrivare som passar perfekt för ditt hem eller kontor. Men det kan inte hantera en hel del volym med tanke på dess storlek. Canon nämner att du kan ha din första utskrift på 12 sekunder eller mindre med en genomsnittlig utskriftshastighet på 19 sidor per minut, vilket gör det identiskt med HP-skrivaren vi talade om ovan. Denna skrivare kommer också med Wi-Fi Direct, som gör att du kan ansluta din smartphone eller surfplatta trådlöst för att börja skriva ut dokument eller foton. Canons V2-teknik förbättrar avsevärt bildskärpa och färgstyrka.

Skrivaren fungerar också med företagets Canon Print-affärsapp, som ger dig omfattande alternativ när det gäller utskrift och redigering av dina dokument innan utskriften påbörjas. Canon har en USB-port på den här skrivaren, som låter dig skriva ut format som JPEG, TIFF och PDF. Detta erbjudande stöder också trådlösa utskriftsstandarder som Apple AirPrint, Morea Print Service och Google Cloud Print.

Canon nämner att den här skrivaren levereras med duplexutskrift som standard, vilket kan hjälpa dig att spara på papperskostnader betydligt. En begränsad garanti på 1 år stöder denna skrivare.

Kolla pris på Amazon

3. Brother HL-L2350DW svartvitt

Medan de flesta skrivare vi pratar om erbjuder färgtryck finns det också en stor marknad för monokroma skrivare. Med andra ord kan dessa skrivare bara skriva ut med svart bläck, vilket gör det lämpligt för dokument eller college-uppdrag. Den här skrivaren av Brother kan enligt uppgift skriva ut med upp till 32 sidor per minut, vilket gör den betydligt snabbare än de laserskrivare vi hittills har diskuterat på den här listan. Skrivaren har en kapacitet på 250 ark, vilket gör att du kan fylla på papper och spara besväret med att fylla på papper med jämna mellanrum.

Brother rekommenderar skrivaren för en månatlig arbetscykel på cirka 15 000 sidor, vilket gör den väl lämpad för praktiskt taget alla miljöer. Skrivaren stöder också duplex eller dubbelsidig utskrift som standard. Detta erbjudande kommer med en USB-port för att tillåta utskrift från bärbara lagringsenheter. Brother inkluderar också Wi-Fi Direct på den här skrivaren för att möjliggöra sömlös trådlös utskrift över en mobil enhet. Den här skrivaren levereras med Amazon Dash-påfyllning, som automatiskt kan beställa toner för skrivaren när den är slut. En års begränsad garanti stöder denna skrivare av Brother.

Kolla pris på Amazon

4. Canon imageCLASS LBP6030w

Den andra Canon-skrivaren på vår lista, detta erbjudande är lika bra som den andra, om än med några få ändringar ombord. Det är värt att påpeka att det här är en mycket mindre skrivare, vilket betyder att den kommer att ha vissa begränsningar jämfört med konventionella skrivare. Men eftersom det är designat för portabilitet och inte särskilt prestanda, kommer det att tilltala ett brett segment av kunder. Som du kan förvänta dig stöder den här skrivaren också trådlös utskrift över en mobil enhet, så den skiljer sig inte från någon annan modern laserskrivare du kommer över.

Canon nämner att den här skrivaren kan skriva ut med 19 sidor per minut medan den första utskriften kan vara ute på 8 sekunder. Denna lilla skrivare kan dock bara hantera cirka 150 pappersark samtidigt. Canon har också varit noga med att inkludera funktioner för att spara energi och hävdar att skrivaren endast använder upp till 2W ström i energisparläge. Skrivaren har en USB-port, så att du kan ansluta din Mac till den här enheten sömlöst.

Canon erbjuder ett års begränsad garanti med den här skrivaren. Detta erbjudande rekommenderas att användas med Canons autentiska Cartridge 125 Black toner.

Kolla pris på Amazon

5. Brother Mfc-L3770CDW

Denna högpresterande skrivare från Brother kan skriva ut med en maximal upplösning på 2400 x 600 dpi, vilket gör den på nivå med de flesta jämförbara skrivare i detta segment. Denna skrivare är något större än hemskrivare, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak eftersom det betyder att skrivaren kan hålla mer papper på en gång och till och med skriva ut snabbare än konventionella erbjudanden. På det sättet hävdar Brother att den här skrivaren kan erbjuda hastigheter på upp till 25 ppm, vilket inte är det bästa i branschen, men absolut inte det värsta heller. När det gäller anslutningsalternativ kommer den här skrivaren med en Ethernet-port, en USB 2.0-port samt Wi-Fi-anslutning för trådlös utskrift med din mobila enhet.

Skrivaren stöder duplexutskrift, vilket är en av de vanligaste funktionerna i varje Brother-skrivare. Det som dock gör denna skrivare speciell är dess förmåga att skanna, kopiera eller till och med faxa dokument, något som inte många skrivare kan erbjuda idag. Tyvärr stöder inte denna skrivare Amazons Dash-påfyllning, vilket innebär att kunderna måste köpa mer toner varje gång skrivaren tar slut manuellt.

Det 3, 7-tums pekskärmens färgskärm hjälper dig att skriva ut dokument, medan den 50-sidiga automatiska dokumentmataren tar bort det mesta av smärtan från att skriva ut. Den maximala papperskapaciteten på denna skrivare är 250 ark tillsammans med ett 30-arks universalark. Företaget rekommenderar denna skrivare för en månadsvolym på cirka 30 000 sidor.

Kolla pris på Amazon

6. Lexmark MC3224dwe

Lexmark är också ett välkänt namn inom skrivarbranschen och erbjuder det bästa värdet vad gäller långtidsunderhåll och tonerkostnader. Skrivaren har en papperskapacitet på 250 ark, som åtföljs av en enda arkmatare. Skrivaren är också utrustad med en färg pekskärm som hjälper dig att navigera i skrivarens funktioner. Den här enheten har ett brett utbud av standarder för trådlös utskrift, inklusive Morea, Apple AirPrint och Google Cloud Print. Kunder kan också välja att skriva ut med Lexmarks mobilutskriftsapp, som är en gratis app för Android- och iOS-enheter.

Skrivaren har byggts med säkerhetsfunktioner i åtanke och inkluderar Lexmarks säkerhetsarkitektur med full spektrum som håller dina dokument och andra data säkra över ett delat nätverk. Lexmark nämner att skrivaren drivs av en 1 GHz dual-core processor och 512 MB RAM för optimal prestanda. Dessutom får du också tillgång till funktioner som dubbelsidig utskrift, vilket hjälper till att spara papper. Denna skrivare kan skriva ut med 24 sid / min, vilket är väl i nivå med de flesta mellanstora skrivare som finns på marknaden idag.

Denna skrivare stöder såväl USB- som Ethernet-portar, vilket ger dig tillräckligt med frihet när det gäller anslutning. Den här skrivaren finns i en attraktiv vit / grå färgvariant. Lexmark erbjuder en okomplicerad 1-års begränsad garanti med denna skrivare. Se till att titta närmare på detta erbjudande på Amazon.

Kolla pris på Amazon

7. Xerox Phaser 3260 / DNI Monochrome

Denna skrivare är designad för bulkutskrift, och den kan också rymma en grupp användare att skriva ut dokument som de tillsammans vill. Den här aspekten gör den till en perfekt kandidat för din nästa kontorsskrivare. Det är också värt att nämna att det här är en monokrom skrivare, så dess utskriftsförmåga är begränsad till bara svart bläck. Denna skrivare är också designad för att passa var som helst, vilket innebär att den inte är lika stor som de flesta skrivare vi har diskuterat idag. Skrivaren levereras med Xerox Easy Wireless Setup, som gör att du enkelt kan ansluta till närmaste Wi-Fi-nätverk för snabb trådlös utskrift.

Dessutom stöder skrivaren också Wi-Fi Direct och skapar därmed en oberoende anslutning till din mobila enhet oavsett internetanslutningen runt dig. Xerox rekommenderar denna skrivare för en högsta månatlig utskriftsvolym på upp till 30 000 sidor medan den kan stödja utskrift med en upplösning av 4800 x 600 dpi. Xerox hävdar att enheten kan skriva ut med 29 sidor per minut på bokstavssidor, vilket är så bra som det kan bli för en skrivare av denna storlek. Kunderna hittar också en Ethernet-port samt en USB 2.0-port för trådbunden anslutning till din Mac. Denna skrivare har ett 1-års Xerox-standardgaranti samt enastående kundsupport från företaget.

Kolla pris på Amazon

8. Brother HL-L3210CW

Den här skrivaren från Brother erbjuder färgutskrift och till och med ger trådlös anslutning framåt. Skrivaren har dessutom inbyggd trådlös såväl som Wi-Fi Direct, vilket innebär att du kan börja skriva ut trådlöst även utan internetuppkoppling. Detta är också en extremt mångsidig skrivare eftersom den kan skriva ut i flera format, inklusive kartong, kuvert, och så vidare. Det levereras med ett 250-arks pappersfack med storleken justerad baserat på vilken typ av papper du använder (bokstäver eller lagligt). Om trådlös utskrift inte är din sak kommer skrivaren också med en USB 2.0-port, så att du kan skriva ut dokument via en trådbunden anslutning till din Mac.

Tyvärr finns det ingen Ethernet-port här, vilket betyder att USB är det enda sättet att konfigurera en trådbunden anslutning till din dator. Brother rekommenderar denna skrivare för en månadsvolym på cirka 1 500 sidor, vilket gör den lämplig för hemmakontor och små företag. Det finns ingen pekskärmskärm här, vilket innebär att du måste använda de fysiska knapparna ombord och LCD-panelen på en rad för att navigera i skrivarens funktioner.

Denna skrivare stöder Amazons Dash-påfyllningstjänst, så du kan helt glömma att få nytt bläck eller toner manuellt. Förväntat kommer skrivaren också med en begränsad 1 års garanti från företaget.

Kolla pris på Amazon

9. Lexmark C3326dw

Detta liknar relativt Lexmark-skrivaren vi talade om tidigare, men med några viktiga skillnader. Skrivaren saknar särskilt en pekskärmskärm, vilket innebär att det finns hårdvaruknappar ombord för att hjälpa dig initiera utskrifter eller till och med hantera dess funktion. Tack och lov stöder skrivaren också Lexmarks mobila utskriftsapp som ger sömlös trådlös utskrift till ekvationen. Kunder kan också skriva ut med trådlösa utskriftsstandarder som Mopria, Apple AirPrint och Google Cloud Print.

Vidare kommer C3326dw också med USB 2.0- och Ethernet-portar, vilket ger dig fler alternativ att starta utskrifter på en Mac. Lexmark nämner också att den här skrivaren förpackar en 1 GHz dual-core processor såväl som 512 MB RAM, så det är inte så annorlunda än det syskon som vi diskuterade ovan.

Skrivaren kan erbjuda utskriftshastigheter på 26 sidor per minut, medan den också erbjuder standard dubbelsidig utskrift. Den har ett 250-arks pappersfack, vilket innebär att du måste fylla på papper mindre ofta. Lexmark erbjuder en anständig 1-årsgaranti med den här skrivaren, vilket är i linje med alla andra skrivare på denna lista. Tyvärr saknar denna skrivare Amazon Dash-påfyllning, även om företaget också erbjuder en återvinningstjänst för patroner.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

KanonCanon imageCLASS LBP612CDW färglaserskrivareKolla pris på Amazon

brorBrother kompakt monokrom laserskrivareKolla pris på Amazon

HPHP LaserJet Pro M29w trådlös allt-i-ett-laserskrivare (Y5S53A)Kolla pris på Amazon

KanonCanon imageCLASS LBP6030w Trådlös laserskrivareKolla pris på Amazon

brorBrother Mfc-L3770CDW färg-allt-i-ett-laserskrivare med trådlös, dubbelsidig utskrift och skanning, svartKolla pris på Amazon

XeroxXerox Phaser 3260 / DNI Monchrome Laserskrivare - TrådlösKolla pris på Amazon

LexmarkLexmark MC3224dwe färg multifunktionslaserskrivare med tryckKolla pris på Amazon

brorBrother HL-L3210CW kompakt digital färgskrivare som ger laserskrivarkvalitetsresultat med trådlös, Amazon Dash-påfyllning aktiverad, vitKolla pris på Amazon

LexmarkLexmark C3326dw färglaserskrivare med trådlösa funktionerKolla pris på Amazon