9 bästa kameratelefoner med flest megapixlar 2020

Moderna smartphones har ganska mycket den bästa hårdvaran du kan be om, kamerorna ser också en uppgradering av sent. Även om vi har sett telefoner med massiva kameror tidigare, är trenden särskilt intressant inte bara på grund av förbättringen av den totala kvaliteten, utan också tillverkarnas fascination för megapixelantal.

Kameratelefoner med de flesta megapixlar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Som ossASUS ZenFone 3 Deluxe669, 88

OnePlusOnePlus 5353, 75

SonySony Xperia XZ Premium349, 99

HuaweiHuawei P10349, 5

SamsungSamsung Galaxy A7 (2017)199, 99

Vi har sett otaliga smartphones i branschen som är fullständigt staplade när det gäller antal megapixlar. Men lyckligtvis presterar även dessa produkter ganska bra, så de gimmicks som de godkänner inte slösas bort. Vi ska titta på några av dessa telefoner som har täckt det senaste året över hela världen.

Du känner igen några mycket populära telefoner på den här listan, och några som kanske inte har fångat din uppmärksamhet hittills. Men mobilbranschens skönhet är sådan att även om telefonen är relativt ny för dig, kommer den säkert att vara populär någonstans. Tack vare online-återförsäljare kan du alltid ta hand om dem oavsett var du bor, även om det hjälper om du bor i USA. Så låt oss ta en kort titt på vad branschen har att erbjuda när det gäller de bästa kameratelefonerna:

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 är först på vår nedräkning och är en av de bästa när det gäller kameratelefoner. Samsung utrustade den här med en helt ny kamerainställning, vilket ger dig faktiskt tre objektiv - två 12-megapixelsensorer och sedan en 16-megapixelsensor - som kan fånga galna detaljer.

Utöver utmärkt kamerakvalitet är telefonen också väl utformad. Telefonen på baksidan är faktiskt gjord av glas, vilket ger en fantastisk stil till den, samt gör det möjligt att använda trådlös Qi-laddning. Själva skärmen levereras med en enorm 6, 1 tum, med Super AMOLED-panelen som Samsung är välkänd för.

Telefonen har hela 8 GB RAM för utmärkt prestanda med flera uppgifter. Du kan få Galaxy S10 i Samsungs egen Exynos-processor eller Qualcomms Snapdragon 855, där den senare ger dig de snabba, snabbladdningsfunktioner som Qualcomm är välkänd för.

iPhone XS Max

Apples iPhone XS Max är också en utmärkt kameratelefon. Det har kanske inte de flesta megapixlarna i sig, men det är av många företag värderat som världens bästa kameratelefon, åtminstone från och med detta skrivande. Om du blir trött på Android och vad du ska se vad den andra sidan har att erbjuda kommer iPhone XS Max inte att släppa dig när det gäller hårdvara, batteritid, mjukvara och kamerainformation. jag

Höjdpunkten på den här telefonen är lätt dess massiva 6, 5-tums flytande näthinneskärm. Tydligheten är oöverträffad, så att du kan ta din telefonupplevelse till helt nya nivåer.

Samsung Galaxy S9

Låt oss inse: Galaxy S10 är kanske en av de bästa telefonerna idag, men det är inte alltid den bästa idén att alltid köpa in de senaste och bästa telefonerna av flera orsaker. Som sagt, Galaxy S9 är fortfarande en fantastisk telefon även i dag, och kommer att fortsätta att vara så under många år framöver. Du bör inte uppleva någon långsamhet i telefonen när som helst snart.

Även om den kanske inte är lika trevlig som en kamerainställning som Galaxy S10, tar den fortfarande några utmärkta och skarpa foton med sin enda kameralins. Det finns en fantastisk batterilivslängd inuti, som lätt kan hålla långt på kvällen under standardbruk. Den har en fin, tydlig display - faktiskt den dubbla böjda Infinity-skärmen - och den känns bekväm i handen.

OnePlus 6T

Därefter har vi OnePlus egen 6T-smartphone. OnePlus mål är att göra precis motsatsen till vad stora tillverkare gör idag - förse konsumenterna med avancerad hårdvara till en prispunkt som inte är upprörande.

Som sagt, OnePlus 6T har ett antal anmärkningsvärda förbättringar jämfört med OnePlus 5 - den har en uppgraderad skärm, en med en nära skärmdesign. Den här är inte tillgänglig via de stora transportörerna, men du kan hålla den från Amazon. Även om du inte kan köpa det direkt från en transportör har den fortfarande band att arbeta med AT&T, Verizon och T-Mobile, bara inte Sprint.

OnePlus 5

Även om OnePlus 5: s initiala dagar skadades av buggar och vissa mindre enhetsrelaterade kontroverser, har företaget hoppats tillbaka därefter. Den viktigaste funktionen hos telefonen här är dubbla kameror på baksidan, som använder 16-megapixel respektive 20-megapixelsensorer. Fronten har en 16-megapixel selfie-kamera, så att du kan vara säker på att du får de allra bästa bilderna från OnePlus 5.

Telefonen levereras också med en 5, 5-tums 1080p optisk AMOLED-skärm, octa-kärnan Snapdragon 835 SoC, 6 eller 8 GB RAM, 64/128 GB icke utbyggbart lagringsutrymme, Android 7.1 Nougat och ett 3 300 mAh-batteri under huven.

Sony Xperia XZ Premium

Xperia XZ Premium är inte särskilt känd för sina kameror. Detta är företagets andra smartphone som kommer med en 4K-upplösningsdisplay ombord, även om skärmen mestadels verkar vara en gimmick eftersom små skärmar omöjligt kan bearbeta innehåll i den skalan. Kommer tillbaka till kamerorna, kommer Xperia XZ Premium med en 19-megapixel bakkamera, som kan spela in högupplösta 4K-videor och mer utan att hoppa över en takt. Telefonen levereras också med en 13-megapixel framkamera som erbjuder tillräckligt för selfieälskare där ute.

Handenheten har en 5, 46-tums 4K-skärm som nämnts ovan, åtföljd av octa-core Snapdragon 835-chipset, 4 GB RAM, 64 GB utbyggbart lagringsutrymme, Android 7.1 Nougat och ett 3.230 mAh-batteri under huven. Som ni kan se är Xperia XZ Premium ganska bra täckt i nästan alla områden, och det verkar som om företaget inte lämnade någon sten omvänd för att få det att hända.

Samsung Galaxy A7 (2017)

Det är lätt att avslöja Samsungs Galaxy A-serie som en mellanklassig smartphone-sortiment. Galaxy A7 2017 är emellertid en ganska välpackad mellanklassare. Den har en 16-megapixel f / 1.9-kamera på baksidan, åtföljd av en 16-megapixel f / 1.9-kamera framåt. Detta innebär i princip att företaget använder samma teknik för båda kamerorna, vilket säkerställer användarna en enhetlig prestanda oavsett vilken kamera du använder. Det är dock lite förvånande att företaget inte gick med en LED-blixt framåt, vilket tycks vara normen idag med selfieorienterade telefoner.

Galaxy A7 kommer också med en 5, 7-tums 1080p Super AMOLED-skärm med octa-core Exynos 7880-chipset, 32 GB utbyggbart lagringsutrymme, 3 GB RAM, Android 6.0.1 Marshmallow och 3 600 mAh-batteri. Galaxy A7 är IP68-certifierad vattentålig också, vilket gör den till en ganska anständig luren totalt sett. Sällan hittar du en smartphone med hårdvara som denna och vattenbeständighet tillsammans.

ASUS ZenFone AR

ZenFone AR levereras med augmented reality-funktioner ombord, vilket kräver flera kameror. För detta ändamål erbjuder företaget en 23-megapixel bakkamera, tillsammans med djupavkänning och rörelsedetekterande sensorer. Dessa sensorer låter användare spela in förstärkt verklighetsinnehåll när du är på språng. Telefonen levereras med en standard 8-megapixel framsidan kamera, som borde kunna ta anständiga selfies.

ZenFone AR är emellertid inte ett enda knep ponny. Enheten levereras också med en 5, 7-tums Quad HD Super AMOLED-skärm, 64/128/256 GB lagring, 6/8 GB RAM, den fyrkärniga Snapdragon 821 SoC, Android 7.0 Nougat och ett 3 300 mAh-batteri. Telefonen är kompatibel med Googles plattformar för Project Tango och Daydream VR, vilket gör den till den enda smarttelefonen som har ära.

Huawei P10

Huawei P10 kommer med dubbla kameror på baksidan, som består av en standard 12-megapixelsensor och en monokrom 20-megapixelsensor för extra kontrast och textur till dina bilder. Det kommer också med 2x förlustfri zoom, fasdetektering och mycket mer. Huawei har också lagt ner mycket arbete i programvaruavdelningen. Eftersom det mesta av behandlingen sker på grundval av programvara är detta ett avgörande element. Detta gör det till en av de mest unika telefoner med dubbla kameror som finns tillgängliga på marknaden idag. På framsidan har handenheten en standard f / 1, 9 8-megapixelkamera.

Huawei P10 har också en 5, 1-tums 1080p LCD-panel, octa-kärnan HiSilicon Kirin 960 chipset, 32/64 GB utbyggbart lagringsutrymme, 4 GB RAM, Android 7.0 Nougat och ett 3.200 mAh batteri.

Kameratelefoner med de flesta megapixlar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Som ossASUS ZenFone 3 Deluxe669, 88

OnePlusOnePlus 5353, 75

SonySony Xperia XZ Premium349, 99

HuaweiHuawei P10349, 5

SamsungSamsung Galaxy A7 (2017)199, 99

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska kameratelefoner på marknaden. De har alla olika storlekar på megapixel, men var och en kommer att ge dig enastående kameradetalj.

Vilken är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.