9 bästa iPhone VR-headset 2020

Även om det är sant att Apple har missat sin chans att hoppa ombord på det stadigt accelererande virtual reality-tåget tidigt, kan iPhone-användare fortfarande njuta av spännande VR-upplevelser och populära appar som YouTube 360 ​​och Facebooks 360-videor. Det enda kravet är ett bra iPhone VR-headset, som ett av våra bästa sju bästa iPhone VR-headset 2020 med i denna artikel.

ProduktvarumärkenamnPris

VR-headset med fjärrkontrollKolla pris på Amazon

Stimuli VRStimuli VR 2VR - Black Thin Mobile Hands Free, 3D-glasögonKolla pris på Amazon

D-SCOPE ProGoogle Kartong V2 med remmarKolla pris på Amazon

Om du följer med oss ​​nedan visar vi dig de bästa VR-headset som du kan använda med iPhone. Så utan vidare, här är våra favoritval:

Zeiss VR ONE Plus-headset

Carl Zeiss är en tysk tillverkare av optiska system, främst känd för sina kameralinser och glasögon. Det var bara en tidsfråga innan företaget beslutade att släppa sitt eget VR-headset, och vi är glada över att det äntligen är här.

VR ONE Plus-headsetet är ett elegant headset tillverkat av slitstark plast. Den har Zeiss-optik, en avtagbar huvudrem och stöd för smartphones från 4, 7 ”till 5, 5”. Det är ett av bara några få VR-headset som är glasögonkompatibla, vilket är ett bra plus.

Zeiss har byggt ventilationsportar i headsetet för att förhindra att linsen dimmas och öppningarna i smarttelefonfacket gör att ljudet från din iPhone når dina öron tydligt och högt. Jämfört med de flesta andra VR-headset på marknaden sticker VR ONE Plus ut eftersom användarna inte behöver göra några mekaniska linsjusteringar för att ta hänsyn till olika interpupillära avstånd. I praktiken innebär detta att vissa användare inte kan uppnå en bra passform alls medan andra kommer att njuta av det direkt.

Beusoft VR-headset

Med linser tillverkade av högkvalitativt PMMA-glas erbjuder detta VR-headset upp till 30 procent bättre tydlighet än headset med vanliga linser. Den ökade bildklarheten gör det mindre troligt för användare att uppleva yrsel och rörelsesjuka, vilket möjliggör långa, oavbrutna virtual reality-äventyr.

Även erfarna tillverkare försummar ofta vikten av korrekt stoppning och dämpning när det gäller komfort. Beusoft-headsetet är ergonomiskt utformat för maximal komfort och snabb värmeavledning. Det finns ventilationshål på alla sidor av headsetet, vilket förhindrar att du svettas och linserna från att dimma.

Du kan använda Beusoft VR-headsetet med smartphones från 4, 5 ”till 6, 3”, inklusive iPhone 6, 6 Plus och 7. Det är möjligt att justera de optiska elementen i headsetet för att kompensera för synskillnader, vilket gör det möjligt för dig att lämna dina glasögon på nattduken medan du utforskar virtuella världar. Headsetet har en praktisk fjärrkontroll, men tyvärr fungerar styrenheten bara med Android-smartphones - inte iPhones. Med detta sagt är headsetet självt 100 procent kompatibelt med iPhone.

Speck Pocket VR-headset med CandyShell Grip iPhone-fodral

Om du gillar ett mycket bärbart VR-headset passar Speck Pocket VR räkningen mycket fint. Dess nyckelfunktion är förmågan att fälla ut platt, så att den får plats i valfri ficka. Den har en integrerad linsskyddsmekanism som automatiskt drar tillbaka eller släpper ett par sidopaneler som skyddar linserna från damm och repor.

Headsetet kommer också med CandyShell Grip iPhone-fodralet. Detta fodral har lyfta gummihandtag för säker kontroll och du kan använda det med eller utan headsetet. Med tanke på att du får två högkvalitativa produkter - ett VR-headset och ett iPhone-fodral - till priset för en, är Speck Pocket VR en fantastisk affär som du inte har råd att missa.

Stimuli VR 2VR

Skapat av Roy Peer gör 2VR-virtuell verklighetshörlurar något annat än praktiskt taget alla andra headset på marknaden. Roy beskriver produkten som en "anti-black box." Han tycker att de flesta headset är tjocka och skrymmande, så han gjorde en som är minimalistisk och elegant. Hans mål är att låta människor uppleva underverkena i virtuell verklighet oavsett var de är

Vid första anblicken ser 2VR-headsetet mycket bekant ut. Det beror på att det bara är ett par glasögon med unika optiska element och ett smart designat smartphonefäste. Linserna på 34 mm erbjuder bred synfält och skarpa bilder, medan smartphonefästet kan passa alla smarttelefoner med skärmstorlek på 4 ”-6”.

Headsetet är hopfällbart, tillverkat av slitstark plast som inte går sönder när den böjs. När det används utan det medföljande tygskyddet gör headsetet det möjligt att uppleva vad virtual reality handlar om utan att tappa reda på den verkliga världen. Men installera tygskyddet, så upplever du direkt en verklig känsla av närvaro när världen omkring dig försvinner.

D-SCOPE Pro Google Cardboard V2

Det ursprungliga headsetet med virtuell verklighet från Google Cardboard har introducerat en hel generation människor till VR, och det fortsätter att sälja anmärkningsvärt bra även efter lanseringen av Google Daydream, en virtual reality-plattform utvecklad av Google för Android Nougat.

Idag gör otaliga tredjeparstillverkare kartongkompatibla headset av varierande kvalitet. En av de högst rankade tillverkarna är D-SCOPE och dess D-scope Pro V2-headset med remmar. Den kan passa alla smartphones upp till 6 ”, inklusive iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, 7s och 7 Plus. Headsetet är oerhört prisvärt, enkelt att installera och bildkvaliteten som det ger är förvånansvärt bra för något gjord av kartong.

Nästa gång ska vi visa dig ett par som inte nödvändigtvis är byggt för iPhone. Problemet är att Apple inte stöder virtual reality på iPhone alls. Det finns bara inte i Apples programvara just nu.

Det är därför vi nedan visar dig ett par dedikerade virtual reality-system. Detta låter dig åtminstone ta virtuell verklighet för en snurr, även om den är på en annan plattform som PlayStation. Följ med, så visar vi dig en handfull du kan prova idag:

Oculus Quest

Virtuell verklighet var tidigare ganska begränsad, vilket krävde att du var kopplad till en PC eller någon spelmaskin. Allt förändras med den nya Oculus Quest.

Den här har ett par styrenheter och sedan allt-i-ett VR-headset för spel. Detta gör att du kan spela nästan var som helst - ingen anslutning till en PC krävs.

Oculus och Facebook lovar en enkel installation här - oavsett om du är hemma eller någonstans ny, Oculus Quest är designad för att enkelt kunna konfigureras och redo att gå. Det optimerar din miljö så att du kan spela i små och stora utrymmen. Ovanpå det inbyggda Oculus Guardian-systemet hindrar dig från att snubbla över föremål.

Det finns massor av VR-titlar som du kan spela, så att du kan gå in i världar som du trodde var en gång långt borta.

Och tro det eller inte, du kan ställa in Oculus Quest med din iPhone via Oculus-appen.

Samsung Electronics HMD Odyssey +

Samsungs HMD Odyssey + är värt att ta en titt på också. Den här fungerar inte alls med iPhone, och landar faktiskt som hårdvara som du kan använda med Microsofts helt nya Mixed Reality-installation.

Som sagt, dina linser är fantastiska - det är mest en 3K AMOLED-skärm med en upplösning av 2 880 x 1 600. Dessutom får du ett brett 110-graders synfält. Pannbandet är justerbart, vilket gör det enkelt för dig att justera headsetet till det som kommer att vara det bekvämaste för dig personligen.

Den har lite bra ljud inuti. Du får premium, inbyggda AKG-hörlurar med 360-graders rumsligt ljud. Det finns också en inbyggd mikrofon.

PlayStation VR

Som vi nämnde redan, eftersom iPhone inte har stöd för virtual reality, kanske du vill överväga andra vägar för att prova virtual reality. Om du letar efter en utmärkt virtual reality-upplevelse och redan äger en PlayStation 4 kan PlayStation VR vara ett av de bästa valen.

PlayStation VR låter dig dyka in i den uppslukande världen av ett videospel som du inte har förut. Det är ett av de dyrare alternativen på marknaden som kräver att du köper en PlayStation VR och en PlayStation 4, men ger dig en vansinnig upplevelse av hög kvalitet som inte kräver en hel del installation.

PlayStation VR kommer med sin skärm, men till och med kräver det en PlayStation 4 för att fungera, tillsammans med spel som anses vara PlayStation VR-kompatibla. PlayStation VR har förmodligen ett av de största varumärkena såväl som virtual reality går, och som sådan har du en mängd olika spel som du kan välja mellan.

HTC Vive

Eller om du inte gillar PlayStation-upplevelsen kan du prova en PC-baserad version av virtual reality - HTC Vive. HTC Vive är ett av de bästa valen för att åstadkomma virtual reality på datorn. HTC har en del utmärkt mjukvarusupport med sig och kontinuerligt uppgraderar programvaran med fler och fler funktioner.

HTC och Valve arbetade tillsammans för att skapa den här och blandade HTC Vive med Steam-operativsystemet. Det betyder att du får tillgång till ett massivt arsenal av VR-baserade spel. Vissa av dem har till och med demonstrationer som ett "försök innan du köper" slags upplevelse.

Dom

Som du kan se finns det några utmärkta virtual reality-headset för iPhone. IPhone i sig har inte en virtual reality-plattform som den körs på; Du kan dock använda andra virtual reality-headset för att åtminstone visa 360-graders videor med. Vissa VR-plattformar kan ha sitt system som de körs av, så du kan fortfarande få VR-funktion med några av dessa, men kom ihåg att iOS inte har sin egen VR-installation.

Har du ett favorit VR-headset som du använder med iPhone för att titta på 360-graders videor? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

VR-headset med fjärrkontrollKolla pris på Amazon

Stimuli VRStimuli VR 2VR - Black Thin Mobile Hands Free, 3D-glasögonKolla pris på Amazon

D-SCOPE ProGoogle Kartong V2 med remmarKolla pris på Amazon