9 bästa gratis Streamingwebbplatser utan registrering år 2020

När vi pratar om strömmande filmer kommer du att vara medveten om att det finns många platser där ute som låter dig titta på innehåll. Men de flesta av dessa tjänster kräver att kunderna betalar en månad eller årligen gratis för att njuta av innehåll vid en viss tidpunkt. Detta kan dock vara ett problem för ett fåtal personer. Med detta i åtanke har gratis filmströmningssidor det lockande att de betalade erbjudandena inte gör det. Så är det möjligt att titta på filmer gratis online?

Om du bryr dig om din integritet online bör du tänka två gånger på att strömma och ladda ner data via internet utan att dölja din IP-adress. När du döljer din IP-adress kommer du att kunna strömma och ladda ner anonymt utan att ge bort din plats. Det bästa sättet att skydda din online-sekretess är att använda VPN-tjänster. Vår favorittjänst kostar endast $ 6, 67. Du kan kolla in det här.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Ja, naturligtvis. Vi kommer att prata om några av de bästa gratis streaming videosidorna som inte kräver registrering eller en lång process. Det finns en handfull där ute, men vi kommer bara att prata om fem av de mest framstående erbjudanden som finns på marknaden. Så låt oss komma till det.

5 bästa gratis Streaming-webbplatser utan registrering

Tubi TV

Tubi TV kommer att vara vårt första val i vår nedräkning och har vår favorit. Tubi TV är en av våra favoriter eftersom de är en helt laglig operation. Ofta ser du gratis filmwebbplatser som fungerar olagligt, men Tubi TV har faktiskt gott om licensiering från innehållsleverantörer. Som sagt behöver du inte oroa dig alls - alla program och filmer du kan titta på Tubi TV: s plattform är helt gratis och helt lagliga.

De som är nya för Tubi kan helt enkelt navigera till webbplatsen eller deras gratisapp, som kan laddas ner från Play Store. När du är på deras plattform kan du titta på så mycket innehåll du vill gratis och utan ett konto. Men om du bestämmer dig för att göra Tubi TV till en vanlig del av din favoritprogrammering, måste du så småningom antingen skapa ett konto eller logga in via en befintlig plattform, som Facebook eller ditt Google-konto.

Yidio

I den andra positionen på vår nedräkning har vi Yidio. Yidio var tidigare en plattform eller databas för att hitta gratis innehåll, men de har nyligen beslutat att börja erbjuda eget innehåll. Nu kan du faktiskt titta på tusentals filmer och TV-program på Yidio, och också gratis.

Nu med allt det sagt, finns det ganska lite konstigt och okänt innehåll på Yidio - det finns mycket innehåll som är oigenkännlig antingen på grund av dåliga betyg eller dålig marknadsföring. Men det finns en lika stor mängd filmer och TV-program som du också känner till. Det finns några fantastiska filtreringsalternativ som gör att du kan hitta gratis och betalt innehåll. Nära sökfältet kan du faktiskt filtrera efter "Gratis".

Yidio försöker hålla saker relativt färska genom att regelbundet rotera innehåll in och ut - det finns alltid något nytt och spännande att delta i.

Vimeo

Vimeo kanske inte är en massiv plattform för filmer och TV-program som YouTube, Yidio eller ens Popcornflix; men det har mycket gratis och unikt innehåll på det. Detta är faktiskt den plats där en betydande mängd kortfilmer, dokumentärer och innehåll från filmfestivaler hamnar.

Dessutom har Vimeo, precis som YouTube, mycket användargenererat innehåll som laddas upp till det. Så om du letar efter roliga, originella filmer och shower också, är det här platsen där du kan hitta några som har något bättre videoproduktion. Det är här du faktiskt kan hitta mycket 4K-innehåll också!

Skaffa det här: Vimeo

Internet Movie Archive

Vi kan inte gå utan att nämna Internet Movie Archive! Det finns få tjänster ute på marknaden som gör att du kan titta på filmer gratis och utan registrering. Internetfilmmarknaden är dock definitivt en av de plattformar där du kan titta på gratis innehåll utan att skapa ett konto. Nu kallas det ett arkiv av en anledning - du kommer definitivt inte att kunna hitta nya och moderna utgåvor på den här plattformen; Du kan dock hitta alla klassiker, såväl som många äldre filmer som har tappat upphovsrätten.

Skaffa det här: Arkiv

Youtube

Det här är lite av en bra-brainer, men YouTube har ett brett utbud av filmer tillgängliga för streaming och gratis. Medan vissa populära filmer är tillgängliga mot en avgift, har den Googles ägda videoplattformen en mängd innehåll gratis. Du kanske inte hittar den typ av innehåll som du skulle få på andra streamingwebbplatser, men användarvänligheten såväl som det välkända användargränssnittet ger detta definitivt en del av konkurrensen till viss del.

För att hitta innehållet du väljer kan du gå till kanaler som heter Public Domain Films och Public Domain Cinema för att hitta ett brett utbud av vintage och moderna filmer. Du kanske inte hittar de senaste Hollywood-flickorna här, men det kommer fortfarande att få jobbet gjort, särskilt om du är en fan av anständiga vintage-filmer. Det säger sig självt att du kommer att behöva lite tålamod för att hitta innehållet du väljer, men när du väl gjort det är det definitivt värt ansträngningen.

Sony Crackle

Sony Crackle har en av de större samlingarna i listan över filmströmsajter som finns tillgängliga där ute. Det finns populära filmer ombord (både nya och gamla), medan det finns gott om populära syndikerade TV-program också. Visst, du hittar inte alla filmer och TV-program du behöver här, men det får fortfarande jobbet gjort på en lat dag utan något annat att göra.

Innehållet är utformat snyggt så att du har en god uppfattning om vad du vill se. Det bästa är att alla filmer som visas här är lagliga och har rätt licensiering, så även om du inte betalar några pengar, är det allt inom lagens gränser.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Vilken typ av innehåll du får kan bero på din plats, men så var inte för hoppfull om att hitta det bästa innehållet om du är bosatt utanför USA. . Men med tanke på det faktum att du inte betalar någonting här, är detta inte särskilt oroande. Se till att kolla in det.

Viewster

Detta är designat för anime- och dokumentärälskare, så du kanske inte hittar den typ av innehåll som du hittar någon annanstans. Men trots detta finns det några intressanta filmer och program som erbjuds här. Tänk på att det inte bara är anime och dokumentärer, så att du hittar ett varierande innehållsinnehåll här. Viewster erbjuder också ett gäng TV-program från hela världen (mestadels Storbritannien och USA), så du har gott om innehåll att bända på.

Naturligtvis är det gratis, så att du inte klagar så mycket över innehållet de erbjuder. Anledningen till att de flesta gratis streamingwebbplatser inte kan erbjuda alla filmer är att en del av innehållet kanske licensieras till en annan leverantör. Trots dessa begränsningar är Viewster definitivt en anständig produkt, och om du har några timmar att döda på en lat dag kommer detta säkert att rädda dig. Leverantören har ett gäng kategorier på sin webbplats, så att du kan bläddra efter önskad genre.

Vudu: Movies On Us

Du kan hitta ett gäng populära Hollywood-flicks med Vudu, tack vare deras omfattande bibliotek. Det är också viktigt att notera att leverantörerna gör det klart att det kommer att finnas ”begränsade reklam”. Som vi har talat om ovan, borde reklam och annonser inte vara ett problem för tittarna eftersom innehållet ändå är gratis. Det är ett litet offer att göra, verkligen.

Du hittar filmer som Anaconda, Surf's Up 2, Out of Time och flera andra flickor för att matcha din familj. Vudu är ett av få företag där ute som fortfarande erbjuder videouthyrning. Men med Vudu Movies on Us, pressade företaget kuvertet genom att erbjuda filmer och annat innehåll gratis. Företaget döljer inte det faktum att det kan finnas annonser, vilket är lugnande för kunderna.

Övergripande, när det gäller tillgängligt innehåll och lätt att surfa i deras katalog, är Vudu Movies On Us ett av de starkt rekommenderade alternativen för att strömma gratis innehåll på internet.

PopcornFlix

PopcornFlix, precis som de andra webbplatserna på den här listan erbjuder ett brett urval av innehåll för sina användare. Filmer kategoriseras efter popularitet, genre och personalval, vilket ger dig många alternativ att välja mellan. Det kommer med några få annonser ombord, vilket inte är ett stort offer för en gratis streamingwebbplats. Du hittar filmer från Oscar-vinnande skådespelare här (There Will Be Blood), medan det finns gott om filmer att underhålla hela familjen på PopcornFlix.

Det är extremt enkelt att navigera till filmen du väljer, vilket gör den till en av de bästa gratis streamingwebbplatserna där ute. Precis som med de flesta webbplatser som vi har pratat om här, kräver PopcornFlix inte att du registrerar dig för att njuta av innehållet som finns här. Det finns någonting här för alla, så lägg till det i din lista över gratis lagliga filmströmsidor.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.