9 Bästa GPS Tracker för bil utan månadsavgift

GPS-tracker för bil har funnits länge nu. Även om förtroendet för dessa system har minskat något tack vare mobila GPS-appar som Google Maps och Waze, finns det inget som förnekar användbarheten av en dedikerad GPS Tracker för bil som körs oberoende. Ett problem med GPS Tracker for Car är att tjänster vanligtvis tar ut en prenumerationsavgift för att använda sina navigeringstjänster. Men du kommer att vara glad att veta att det finns vissa tjänster där ute som gör att GPS-tjänster kan köras utan några extra prenumerationskostnader.

Redaktörens val

Oavsett om du vill spåra din lastbilflotta eller se till att din tonåring kom hem säkert, är Driving Activity Reporter av GPS Tracker Shop vägen att gå.

Driving Activity Reporter har inga dolda avgifter eller månatliga kostnader. Fäst helt enkelt på fordonet via sin kraftfulla magnet. Du kommer att kunna spåra varje enskild rörelse i en datalogg med alla stopp och mängd tid som spenderas på varje plats.

MER INFORMATION

Så vilka är några av de bästa GPS-spårarna för din bil utan månadsavgift? Tja, det finns ganska många av dessa erbjudanden tillgängliga online. För att göra ditt liv enklare kommer vi att välja ut sju av de bästa GPS-systemen för bil utan extra kostnad. Låt oss dyka rätt in, ska vi?

ProduktvarumärkenamnPris

GPS Tracker ShopKöraktivitetsreporter - Bilspårare utan månadsavgifterKontrollera pris

GPSitGPSit1000BZL LTE fordonsspårningsenhet med 1 års service, inga kontrakt, inga månatliga avgifter, GPS-tracker i realtid, Fleet Tracking, Eld Support, Car Tracking, Monitor Teen Driving, Landsomfattande täckningKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

9 Bästa GPS Tracker för bil utan månadsavgift

GPS Tracker Shop Körningsaktivitetsreporter

Oavsett om du vill spåra din lastbilsflotta för affärsbruk eller se till att din tonåring gör det hem säkert, är en GPS GPS-tracker exakt vad du behöver. Driving Activity Reporter från GPS Tracker Shop är en liten och diskret GPS-spårningsenhet som kan placeras på fordonet och lagra GPS-platser till dig.

Den här enheten loggar data för alla rörelser för fordonet. Den registrerar alla platsstopp, inklusive mängden tid som spenderas på platsen. Det kommer också att logga den totala körda milen varje dag och den körda tiden, och till och med den maximala hastigheten som körts under resorna.

Car GPS Tracker fungerar på bara två AAA-batterier och bara mindre än 4 tum lång, den kraftfulla magnetiska gör installationen enkel att placera nästan överallt på fordonet.

Oroa dig inte för att betala en kostsam månadsavgift som andra liknande produkter, med Driving Activity Reporter finns inga dolda kostnader och inga månatliga avgifter efter köpet.

Kontrollera pris

GPSit 1000BZL

Detta omfattande GPS-system för din bil håller reda på alla mätvärden inklusive körsträcka, vilotid och hastighet. Det finns medföljande smartphone-appar som hjälper dig att spåra dessa mätvärden på din telefon. Detta är en LTE-modell, vilket gör den kompatibel med de flesta nätverk i USA Det är otroligt enkelt att installera den tack vare installationen med 3 ledningar.

Om du har denna inställning på en bil får du information om varje sväng, hastighet osv direkt på din smartphone.

Det kommer också att skicka platsuppdateringar varannan minut för att varna dig om fordonets status och position. Det finns till och med aviseringar när fordonet stoppas, vilket ger dig ganska mycket all information du behöver på ditt fordon.

Som du kan förvänta dig finns det inga månatliga avgifter här eller kontrakt att hantera, så vad du ser är vad du får. Detta bil-GPS-system fungerar också med OAY1000 OBD-adapter, så kompatibilitet är inte ett problem. Denna omfattande GPS-enhet är för närvarande prissatt till $ 150 på Amazon.

Eilimy Mini GPS Tracker

För det andra på vår nedräkning har vi Eilymy Mini GPS Tracker. Den här ansluts inte till kortplatsen i din. Det är faktiskt magnetiskt, och helt enkelt fästs till en metalldel av ditt fordon. Det gör det väldigt enkelt att hålla reda på vart din bil eller andra föremål går - du kan enkelt använda den för att spåra tonåringar, äldre, tillgångar och så mycket mer.

Även om GPS-spåraren själv inte har en månadsavgift, ingår inget SIM-kort med, så du måste köpa din egen och räkna ut en dataplan för det. Dessutom ger Eilimy dig ett par funktioner gratis, som spårning i realtid; Men om du vill ha avancerad åtkomst måste du betala en prenumerationsavgift.

En av våra favoritaspekter för denna GPS-tracker är att den kan lagra upp till ett års spårningshistorik. Detta gör att du kan titta på och spela in mönster och till och med se var dina tonåringar är på väg. Det har ett ganska imponerande batteri, men batteriets livslängd beror faktiskt på vad du har ditt spårningsuppdateringsintervall inställt på.

Bouncie ansluten bil

Bouncies anslutna bil ligger tvåa på vår nedräkning, och har faktiskt en handfull unika funktioner som skiljer den från resten på vår lista. Bouncie har faktiskt stöd för Alexa och Google Assistant, så att du kan använda röstkommandon för att komma åt data

En av sakerna med Bouncie Connected Car-adapter är att den ansluts direkt till ditt fordons OBD-2-port. Det får kraft från den porten, så du behöver faktiskt inte hålla den här GPS-spåraren för bil laddad.

Bounce är en av de bättre bil GPS-tracker-marknaderna på marknaden just nu, eftersom det ger dig en minuts intervall för att spåra uppdateringar. Ovanpå det finns meddelanden som kan gå till din telefon för att köra igång, acceleration, bromsning, hastighet, utegångsförbud och så mycket mer.

Du kan enkelt hålla reda på tonåringar, tillgångar, fordon och andra föremål eftersom det har exakt noggrannhet. Dessutom ger Bouncie några fina journaler som hjälper dig att hålla reda på saker som körsträcka, rapporter, statistik och mer.

En nackdelen med Bouncie är att det inte är gratis. Det kostar en hel del att vara värd för en infrastruktur som denna, och så tar de ut en liten avgift på $ 8 per månad.

Vyncs GPS Tracker

Denna speciella GPS-tracker drar ström från OBD II-porten och kan spåra avstånd, körsträcka och flera andra mätvärden. Naturligtvis finns det en smartphone-app som kan hjälpa dig att spåra ditt fordon i realtid. Meddelanden och uppdateringar kan ställas in för fördefinierade tidsintervall, så att du kan veta var fordonet är beläget vid en viss tidpunkt.

Ett års tjänst ingår gratis här.

Spåraren använder geofencezon i realtid och ger dig exakta detaljer om gatan, körfältet eller korsningen som bilen befinner sig i. Den fungerar i 3G- eller 2G-nätverk i alla 50 stater i USA och runt 177 länder i världen. Tjänsten levereras också med ett SIM-kort och ett års gratis tjänst som standard. Med tanke på att användaren måste betala en aktiveringsavgift har företaget varit noga med att ladda lågt upp.

JLEKONG GPS Tracker

Denna futuristiska snygga produkt är ganska fantastisk med tanke på de funktioner som den förpackar. Produkten ingår i ett SIM-kort, där användaren måste betala för datavgifterna varje månad. Men företaget nämner att endast 30 MB data används per månad genom att hålla den igång 24 timmar om dygnet, så att kostnaderna blir ganska försumbara.

Uteslutet det finns inga månatliga eller återkommande avgifter att prata om, vilket gör detta till ett spännande erbjudande. GPS kan ge liveinformation om ditt fordon tillsammans med information om stopptider, körsträcka, plats etc.

Du kan övervaka bilens placering i realtid med Amber360-appen i Google Play Store. En funktion som jag särskilt gillar är möjligheten att använda GPS-spåraren för att ringa ett telefonsamtal om din telefon inte är funktionsduglig eller inte fungerar. Användaren måste köpa ett 2G SIM-kort från en kompatibel nätverksleverantör för att komma igång.

BARTUN GPS Tracker

Detta är en mångsidig GPS-spårningsenhet som knappt tar några sekunder att installera. Allt du behöver göra är att ansluta GPS-spåraren till botten av din bil. Eftersom den är magnetisk kan den fästa sig till valfri del av din bil. Spåraren är vattentålig, så du behöver inte oroa dig för vattenutsläpp på vägen eller köra under monsunerna.

Bartun har också en egen app som hjälper dig att övervaka fordonets position (exakt upp till + - 5 meter). Spåraren kan också lokaliseras med hjälp av en webbsida, med möjligheten att få realtidskoordinater via SMS för exakt information om din bil.

Tkstar GPS Tracker

Detta är ännu en magnetisk GPS-enhet som kan anslutas till fordonets botten för snabb navigering. Du kan använda detta för att spåra fordonet med din mobila enhet eller till och med en dator. GPS-systemet kan också ge ett larm när bilens batteri tar slut.

Dessa funktioner gör detta system ganska bekvämt eftersom det inte tar mycket tid att installera och kostar bara en bråkdel av mängden jämfört med konventionella GPS-system.

Konstruktionen är IPX5-certifierad vattentålig, så väderförhållandena utanför bör inte påverka enhetens funktion. Enheten har också en induktionssensor på enhetens magnetiska sida, skickar aviseringar eller varningar när någon försöker ta bort GPS: n.

MOTOsafety

Du kan inte gå fel med MOTO-säkerheten för ditt fordon. Denna GPS-tracker har 100% noggrannhet med Google Maps, så du kan alltid hitta din tonåringsförare, oavsett var de befinner sig. Den använder en 4G-mobilanslutning för att fortsätta pinga din GPS-plats, men det finns inga kontrakt eller något sådant här.

Appen ger dig faktiskt varningar via e-post och textmeddelanden i realtid, vilket ger dig sinnesfrid för att veta att din tonåringsförare är säker, oavsett vart de åker.

AMERICALOC GL300W

AMERICALOC kommer sedan upp med den bärbara GPS-trackaren GL300W. Det vi verkligen gillar med den här är bara hur lång batteriets livslängd är, förutom att du får en utökad flerfärgad täckning. Ingen aktivering eller dolda avgifter - det är bara redo att gå. Det finns inte heller några kontrakt som du behöver oroa dig för.

GL300W ger dig spårningsuppdateringar i realtid, med en platsuppdatering varje minut. Du kan faktiskt konfigurera den upp till 60, 30 eller 10 sekunder för platsuppdateringar, om du vill.

ProduktvarumärkenamnPris

GPS Tracker ShopKöraktivitetsreporter - Bilspårare utan månadsavgifterKontrollera pris

GPSitGPSit1000BZL LTE fordonsspårningsenhet med 1 års service, inga kontrakt, inga månatliga avgifter, GPS-tracker i realtid, Fleet Tracking, Eld Support, Car Tracking, Monitor Teen Driving, Landsomfattande täckningKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta GPS-trackare för bilar på marknaden just nu. Det ena är inte riktigt bättre än det andra här, med var och en som hjälper dig att uppnå de medel du är ute efter.

Vad är din favorit GPS GPS tracker?