9 Bästa Galaxy S9 VR år 2020

Virtuell verklighet har varit något som Samsung har försökt driva i ett par år nu och lanserade ett Gear VR-headset med nästan varje flaggskeppsläpp. Ett flaggskepp Samsung Galaxy S7 (eller vilken Note-smarttelefon som helst i liknande år) när den är parad med en Gear VR kan skapa en mobil virtuell verklighetsupplevelse för användaren. När smarttelefoner nu ingår i avtal och betalningsplaner för enheter är det ett billigt sätt för konsumenter att komma in i virtuell verklighet med bara att verkligen behöva betala för headsetet som bara kostar några få dollar. Du kan dock använda mer än bara Gear VR för dina virtual reality-behov! Om du följer med nedan visar vi dig de bästa Galaxy S9 VR-headset som för närvarande finns på marknaden. Här är våra bästa val.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Gear VR w / Controller (2017) SMKolla pris på Amazon

canborCanbor VR-headset med fjärrkontroll, Virtual Reality Headset 3D VR-glasögonglasögonKolla pris på Amazon

OculusOculus Go fristående headset för virtuell verklighetKolla pris på Amazon

SamsungSamsung SM-R323NBKAXAR Gear Virtual Reality 2016Kolla pris på Amazon

VR EMPIREVR-headset 3D-glasögon med VR-kontroller fjärrkontroll 120 ° FOV, anti-blå-ljus-linser, stereohörlurarKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Växel VR med styrenhet

Först upp på vår lista är 2017-versionen av Samsung Gear VR. Allt du behöver göra är utrustat med en kontrollerare att kasta din Galaxy S9 i Gear VR-skäret, och du är redo att börja ladda ner och uppleva allt det fantastiska innehållet som finns i virtual reality. Gear VR har genomgått en hel del versioner nu, så 2017-modellen känns faktiskt väldigt bekväm - den känns inte nästan lika tung. Styrenheten är ett trevligt stycke att inkludera med Gear VR, eftersom du tidigare måste navigera i menyer med rörelse, vilket var riktigt besvärligt och svårt. Gear VR ser riktigt elegant ut nu också och tar en snygg nästan Stealth Black-finish i motsats till de tvåtonade svarta och vita färgerna som Gear VR tidigare hade.

Canbor VR-headset

Därefter har vi Canbor VR Headset. Canbor tillhandahåller ett ganska billigt sätt att komma in i virtuell verklighet, med det här headsetet bara ger dig cirka 25 dollar. Canbor VR-headsetet fungerar på samma nivå som Gear VR, där du måste placera telefonen i headsetet. Den är kompatibel med telefoner på upp till 6, 3 tum. Den har en justerbar rem, så att du kan se till att detta VR-headset alltid är bekvämt. Detta headset är superlätt, så du borde inte behöva oroa dig för att ditt ansikte känns tyngt. Den levereras med en fjärrkontroll, - utrustad med en analog pinne - vilket är användbart för att navigera i menyer och spela spel.

Gear VR (2016)

Därefter har vi 2016-utgåvan av Samsung Gear VR. Om du letar efter ett billigare sätt att komma in i virtuell verklighet kan du inte gå fel med en äldre utgåva av Samsung Gear VR-headsetet. Det fungerar bra med nyare enheter som Samsung Galaxy S9, och du får fortfarande allt det fantastiska innehållet som Gear VR ger. Den har inte en fjärrkontroll, så du måste fortfarande navigera menyer genom rörelse, men det är verkligen den enda nackdelen här - totalt sett känns Gear VR riktigt bekvämt i ansiktet.

VR Empire Virtual Reality Headset

Ett annat du bör kolla in är Virtual Reality Headset av VR Empire. Detta headset kan passa alla enheter mellan 4 tum och 6, 2 tum. Som sagt, VR Empire är kompatibelt med nästan alla smarttelefoner på marknaden. När du har lagt telefonen i headsetet ser du att VR Empire har en anständig programvarusvit. Det är emellertid inte det mest bekväma VR-headsetet på marknaden, med remmarna som känns ganska besvärliga. Det är inte för tungt och det kommer med en fjärrkontroll för att enkelt navigera innehåll - det finns till och med en analog pinne inbyggd i fjärrkontrollen för att navigera med mer precision.

Oculus GO

Oculus GO är ett riktigt snyggt virtual reality-headset. Det kallas som ett fristående virtual reality-headset, vilket betyder att du inte behöver placera telefonen i headsetet för att det ska fungera. Allt du behöver göra är att ladda ner Oculus Go-applikationen på din telefon, ansluta din telefon till hårdvaran genom applikationen och du är redo att rulla. Oculus GO känns bra - inte för tungt och faktiskt riktigt bekvämt. Nackdelen är att allt innehåll i Oculus Go måste köpas, så det finns ingenting som erbjuds gratis här.

PlayStation VR

Och nästa på vår lista tar vi en titt på Sony PlayStation VR. Det finns inte en hel del headset designade exklusivt för Galaxy S9, så du kanske vill se vad andra virtual reality-plattformar har att erbjuda. PlayStation VR anses faktiskt vara en av de bästa virtual reality-upplevelserna hittills. Tillfället är det ett av de dyrare alternativen på marknaden, som kräver att du köper en PlayStation VR och en PlayStation 4, men ger dig en vansinnig upplevelse av hög kvalitet. Den har sin egen skärm, men återigen kräver det fortfarande en PlayStation 4 för att fungera. Det finns massor av fantastiska spel också.

HTC Vive

Om du har en datorinställning kan du kanske kolla vad HTC Vive har att erbjuda. HTC håller regelbundet detta virtual reality-system uppdaterat, och skickar kontinuerligt upp programuppgraderingar som ger nya funktioner till Vive regelbundet. Det levereras med Steams operativsystem, vilket innebär att du får tillgång till många spel designade för virtual reality från Steam-butiken. Visst, vissa kommer att kosta dig lite pengar, men andra är tillgängliga att ta för en snurr gratis.

HTC Vive Pro

Om du gillade HTC Vive, kanske du vill ha en ännu bättre upplevelse - HTC Vive Pro. Vive är ett nötkött system, men Vive Pro tar saker och ting med både hårdvara och mjukvara. Det levereras med Steam VR 2.0 ombord, som är ett övergripande förbättrat virtual reality-system som ger en bättre och smidigare användarupplevelse. Det finns rumsligt ljud- och brusavbrott, och det kommer med Vive-styrenheterna för att navigera i dina favoritvideospel - det finns inget bättre uppslukande system än Vive Pro.

Oculus Rift

Och sist upp, men i första hand har vi Oculus Rift. Rift var tillverkad av Oculus och var en av de första virtual reality-konsolerna som lanserades för konsumenten. Det kräver någon rejäl PC- eller laptop-hårdvara för att stödja den, men den uppslukande upplevelsen är oöverträffad. Det kräver en konsekvent anslutning till din dator, men det kommer med några gratis titlar ur lådan, inklusive Robo Recall, Lucky's Tale, Quill, Medium, Dead and Buried och Toybox. Som sagt, du kommer att ha gott om innehåll att vada igenom utan att betala extra i förväg.

Dom

Om du vill gå in i virtuell verklighetens värld med din Galaxy S9, kommer något av dessa headset att göra. Vi gillar verkligen 2017-upplagan av Gear VR, särskilt med hur polerad den har blivit; Men om du inte vill spendera massor av pengar på din första resa till VR är 2016-modellen inte dålig och inte heller Canbor VR-headset.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Gear VR w / Controller (2017) SMKolla pris på Amazon

canborCanbor VR-headset med fjärrkontroll, Virtual Reality Headset 3D VR-glasögonglasögonKolla pris på Amazon

OculusOculus Go fristående headset för virtuell verklighetKolla pris på Amazon

SamsungSamsung SM-R323NBKAXAR Gear Virtual Reality 2016Kolla pris på Amazon

VR EMPIREVR-headset 3D-glasögon med VR-kontroller fjärrkontroll 120 ° FOV, anti-blå-ljus-linser, stereohörlurarKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.