9 Bästa DirecTV-alternativ nu 2020

SlingTV var en av de första streamingtjänsterna som träffade marknaden, vilket gav konsumenterna ett alternativ att säga adjö till den traditionella kabeltjänsten och prova något mer prisvärd. Sedan dess har många fler av dessa sladdskärande live-tv-streamingtjänster träffat marknaden, inklusive AT & T: s egen DirecTV Now-tjänst. DirecTV erbjuder nu mycket bra innehåll, och det gör det till och med enkelt för konsumenterna att få tag på strömningsenheter. DirecTV Now kör ofta kampanjer för gratis Fire TV-pinnar eller Apple TV-apparater, allt beroende på hur många månader DirecTV Now du förbinder dig till. På nackdelen kan DirecTV Now vara ganska dyrt, åtminstone beroende på paketet du väljer att hämta. Om du inte är nöjd med DirecTV Now på grund av det eller av någon annan anledning, finns det många tjänster tillgängliga som erbjuder liknande innehåll till en billigare prispunkt. Följ med nedan så visar vi dig det bästa alternativet DirecTV Now. Här är våra bästa val.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

SlingTV

Du kan inte gå fel med SlingTV som ditt DirecTV Now-alternativ. SlingTV ger dig tillgång till många av samma kanaler och innehåll som finns tillgängligt på DirecTV Now, men till en mycket billigare prispunkt. I själva verket kan du välja och välja vilka kanaler du vill ge ditt prenumeration lite mer anpassning och att hålla det vid en prispunkt som du vill betala. En av de mest attraktiva delarna av SlingTV är att det är en tjänst utan kontrakt. Trött på TV? Du kan avbryta SlingTV utan att behöva oroa dig för tidiga uppsägningskostnader och avgifter för att avsluta avtalet tidigt. Och det bästa av allt, det finns ingen utrustning att betala för!

Köp det nu: SlingTV

Hulu med Live TV

Vi är stora fans av Hulu med Live TV också. Med ditt Live TV-paket får du tillgång till massor av kanaler, inklusive HBO för att titta på Game of Thrones live när det sänds. Ditt TV-kanalpaket kommer alla att bero på det postnummer du befinner dig i, men utöver live-tv kastar Hulu också in sin on-demand-programmeringstjänst, vilket ger dig en två-för-en-typ av affär. Så när du inte gillar vad som finns på TV, byt till programmering på begäran och njut av TV-program som inte längre sänds. De har också ett stort bibliotek med filmer tillgängliga.

Köp det nu: Hulu

PS Vue

PlayStation Vue är också en riktigt bra live-tv-streamingtjänst. Det är ungefär samma pris som DirecTV Now, men konkurrenterna erbjuder AT & T så långt innehållet går. Återigen kommer ditt postnummer att bero på vilka kanaler du får, men du kan strömma kanaler som STAR, AMC och HBO live. Dessutom har PlayStation Vue ett trevligt bibliotek med on-demand-programmering för när du inte kan fånga dina favoritavsnitt live. PlayStation Vue finns också på nästan alla enheter (utom Xbox One), så du har inga problem med tillgängligheten heller.

Köp det nu: PlayStation

YouTube TV

Google har beslutat att erbjuda också sin egen live-tv-tjänst - YouTube TV. YouTube TV, som många av alternativen på den här listan, har en kanaluppställning beroende på ditt postnummer. Detta beror till stor del på avtalskrav och marknadskonflikter. men de har fortfarande en riktigt bra sortiment, som Disney Channel, National Geographic, USA, FX och många fler. YouTube TV fungerar på de flesta enheter, så det är också supertillgängligt - du behöver inte vara hemma för att titta på live-TV. Det finns massor av nyhetskanaler också.

Köp det nu: YouTube TV

Fubo TV

De sista fyra live-streaming-tjänsterna som vi listade är bra för att titta på standard-TV-innehåll, men om du letar efter något som är mer inriktat på sport, kanske du vill överväga vad Fubo TV har att erbjuda. Med Fubo TV kan du titta på alla dina favoritlivsportkanaler - NFL, MLB, NBA och MLS. Fubo TV ger också tillgång till mycket internationellt fotbollsinnehåll och andra sporter. Vissa filmer och TV-serier finns också tillgängliga på Fubo TV, men det primära innehållet är definitivt centrerat kring sport. Det är ganska tillförlitligt också.

Köp det nu: Fubo TV

Fox Sports GO

Ett område - inklusive Fubo TV - som många av dessa streamingplattformar inte stöder är sport, och det beror till stor del på att det bara är så svårt att säkra erbjudanden med de stora idrottsleverantörerna på marknaden. För många är syftet med att strömma ett sportevenemang helt enkelt att se deras lokala lag spela, även när de är tusentals mil bort. Av den anledningen tar Fox Sports GO topplistan i vår nedräkning, åtminstone om du vill få ditt sportfyll.

Skaffa det här: Fox Sports GO

Amazon Prime

Och nästa upp är ett hushållsnamn som kanske inte överrasker. Amazon har länge varit känd som en online detaljhandelsgaranti som också tillhandahåller ett bibliotek med TV-program och filmer, inklusive original. Du kommer att kunna njuta av massor av bra innehåll på Amazon Prime, men det som är mindre känt är det faktum att Prime nu har gjort affärer med både NFL och English Premier League för att ge dig spännande sportinnehåll.

Skaffa det här: Amazon

Philo TV

Philo TV är nästa upp på vår lista och är designad för att vara TV-upplevelsen "som du kommer att älska." Det är en ny TV-streaming-plattform som gör att du kan titta på alla dina favorit-TV-program från alla de bästa kanalerna där ute. På Philo TV får du tillgång till saker som A&E, AMC, Food Network, History, TLC och så många fler. Philo TV erbjuder faktiskt upp till 56 olika toppkanaler på marknaden just nu. Du kan till och med få en kostnadsfri rättegång för att se om det är något du gillar långsiktigt.

Skaffa det här: Philo

AT&T Watch

Vill du titta på live-tv till extremt underprissatta priser? Då kan AT&T Watch-appen vara uppe i din gränd. Säg adjö till de upprörande prispunkterna som kabelföretagen debiterar konsumenterna. AT&T Watch undergräver dem kraftigt, så att du kan titta på över 30 toppkanaler - som AMC - för en liten $ 15 per månad. Det är mycket billigare än DirecTC Now för något som kommer att erbjuda dig liknande innehåll, men i ett liveformat. Det finns inga årliga kontrakt, och det finns gott om annat innehåll på begäran tillgängligt i appen också.

Skaffa det här: AT&T

Dom

Om du vill stänga av DirecTV Now ur ditt liv finns det gott om bra ersättare som kommer att erbjuda liknande innehåll till en billigare prispunkt. Vi är stora fans av SlingTV och Hulu med Live TV, men sportfan i ditt liv kommer verkligen att gilla vad Fubo TV har att erbjuda.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar