9 bästa Bluetooth Aux-adapter 2020

Om du har en gammal bil och har problem med att få telefonens musik att spela i den, kanske du vill överväga lite alternativ hårdvara. Vi har redan visat dig hur du kan överföra telefonens musik via en FM-sändare, men du kan också använda en Bluetooth Aux-adapter om din bil har en extra port. Många äldre, grundläggande bilar hade inte en extra port, men uppgraderade modeller och paket gjorde det. Som sagt, att hämta en billig Bluetooth Aux-adapter skulle göra det möjligt för dig att snabbt och enkelt strömma musik direkt från bilens högtalare.

ProduktvarumärkenamnPris

MPOW1Mpow Bluetooth-mottagare, Streambot Mini Bluetooth Car Aux-adapterKolla pris på Amazon

MPOWMpow Bluetooth-mottagare, Streambot Mini Bluetooth Car Aux-adapterKolla pris på Amazon

TaoTronicsBluetooth-mottagare / Bluetooth AUX-adapter, TaoTronics 55-timmars och 50ft Bluetooth-stereoadapterKolla pris på Amazon

TaoTronics15 timmars Bluetooth-mottagare / Bluetooth-bilsats, TaoTronics bärbar trådlös ljudadapter 3, 5 mmKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Så det fungerar är att du ansluter din Bluetooth Aux-adapter till bilens 3, 5 mm-port och sedan ansluter du till den med telefonens Bluetooth-anslutning. Slutligen kan du börja spela vilken typ av ljud du vill ha - musik, podcast, komedi-samtal osv. - och det börjar spela det över bilens högtalare. Låter enkelt, eller hur? Det beror på att det är det!

Vilken Bluetooth Aux-adapter hämtar du dock? Om du följer med nedan visar vi dig några av våra favoritalternativ.

TekHome Bluetooth Aux Adapter

TekHome Bluetooth Aux Adapater är enkel och enkel att installera. Sätt in aux-änden i bilens hjälpport och din bil blir omedelbart Bluetooth-klar. Du kan spela all din favoritmusik via Bluetooth med adaptern från TekHome, såväl som podcast, ljudböcker, telefonsamtal och mer.

Detta alternativ från TekHome är ett utmärkt val, eftersom det tar mindre kraft, har bättre räckvidd och ännu bättre överföringshastighet, vilket hjälper till tydligare musik. Du kan använda det här alternativet från TekHome när du laddar. Och med optimeringar inuti kommer TekHome när du slår på din bil att ansluta till den sista enheten den kommer ihåg att den är ansluten till.

Esuper Bluetooth-biladapter

Esuper erbjuder ett utmärkt val med låg profil för en Bluetooth Aux-adapter också. Denna lågeffektlösning använder avancerad Bluetooth-teknik och ger enkelt Bluetooth-anslutning till din bil. Du kommer att kunna ta mycket av telefonens förmågor över Bluetooth, inklusive telefonsamtal, vanlig musikströmning och mer.

Du måste ta ut den och ladda den, eftersom den inte får någon kraft själv från aux-porten. Du borde kunna få fem timmars musikuppspelning, samtalstid eller radio ur denna biladapter. Alternativt kan den också ha upp till 300 timmars standbytid. Esuper erbjuder ett års garanti och livstidsstöd med ditt köp.

Mpow Bluetooth Aux-adapter och mottagare

Därefter har vi Mpow Bluetooth Aux Adapter och mottagare. Anslut den till hjälpporten, ge den ström och du är redo att ansluta din telefon till denna adapter. När du är redo att spela musik ska du se till att din bil spelar ur 3, 5 mm ljuduttaget och välj sedan vilken musik du vill ha. Den har till och med en inbyggd mikrofon för samtal - ljudet spelas fortfarande över bilens högtalare, men du kan också prata utan att ta upp telefonen.

Taotronics Bluetooth Aux-adapter

Därefter har vi Bluetooth Aux Adapter från Taotronics. Det fungerar på samma sätt som Mpow Bluetooth Aux Adapter fungerar, bara det har mycket mer teknologi i den. Du måste ladda denna adapter separat, men när den laddats är den redo att spela musik. Anslut den till ditt bils stereosystem via en 3, 5 mm kabel, anslut den till din telefon via Bluetooth så är du redo att börja spela ljud. Det fungerar också över RCA. Batteriet är betygsatt i cirka 55 timmar, men vi föreställer oss att allt beror på hur mycket musik du strömmar.

Taotronics 15 timmars Bluetooth Aux-adapter

Taotronics erbjuder en annan Bluetooth Aux-adapter, med den här designad för att hålla i 15 timmars direkt musikströmning. Den här ansluts direkt till en 3, 5 mm extraport, så det finns inga kablar här. Det finns en knapp till höger på adaptern för uppspelning / paus, som också fungerar som ett samtal / koppla upp samtal.

Det i åtanke, det finns en mikrofon inbyggd direkt i adaptern, som gör att du kan prata med vänner och familj utan att någonsin ta upp din smartphone. Den fungerar via Bluetooth 4.1, så du borde få lite bra batterieffektivitet ur den här.

Tvird Bluetooth-adapter

Letar du efter något lite mer lågprofil? Då kan du inte gå fel med vad Tvird erbjuder i sin Bluetooth Aux Adapter. Det här är i huvudsak en skiva med en 3, 5 mm-sladd som hänger ur den. Anslut den till porten, och sedan kan du låta skivan sätta på en kopphållare, eller någon annanstans som inte är iögonfallande.

Precis som Taotronics-alternativen på den här listan stöder denna adapter handsfree-samtal - det finns en knapp du kan trycka på för att ta samtal och avsluta samtal. Batteriet ska hålla i ungefär 10 timmars direktuppspelning.

TekHome Bluetooth Aux Adapter (2020)

Bluetooth Aux Adapter från TekHome är ett av de enklare valen där ute. Om du har ett fordon som inte är utrustat med Bluetooth, anslut det helt enkelt till din bils 3, 5 mm ljuduttag så är du redo att gå. Ljuduttaget strömförsörjer denna adapter, så när du har anslutit den, kan du sedan starta kopplingsprocessen och ansluta den till din Android-telefon.

När du har parats ihop kan du strömma musik, videor och mer till din bil från din Android-enhet. Denna uppgraderade modell ger dig två gånger överföringshastigheten, fyra gånger räckvidden och totalt sett mycket mindre strömförbrukning.

TaoTronics Bluetooth 5.0-sändare

Den här av TaoTronics gör i huvudsak samma sak som de andra, men den körs faktiskt på Bluetooth 5.0. Men det här har ett eget batteri som du måste hålla laddat - det varar i tio timmar, vilket är något att tänka på under dina resor.

Det är faktiskt utrustat med aptX Low Latency, som producerar stereoljud med hög kvalitet.

Gold Armor Bluetooth Aux-adapter och mottagare

Sist, men säkert inte minst, har vi Gold Armor Bluetooth Aux Adapter. Den här har en hel del teknik packad i sig, så att du kan ansluta till två enheter via Bluetooth - den kan på ett intelligent sätt säga vilken du strömmar från.

Å andra sidan kan du ansluta två par hörlurar och lyssna på musikutgången. Den har ett 3, 5 mm ljuduttag om du vill ansluta den till bilen också. Det kommer faktiskt med alla kablar du behöver för detta, så du behöver inte köpa något av det separat.

Dom

Som du kan se kan Bluetooth Aux-adaptrar vara mycket användbara, så att du kan spränga dina favoritlåtar och talkshower genom bilens högtalare. Det är värt att notera att dessa fungerar med alla enheter som kan ta emot 3, 5 mm ingång - det kan vara din bil, men det kan också vara dina högtalare hemma bland andra enheter.

ProduktvarumärkenamnPris

MPOW1Mpow Bluetooth-mottagare, Streambot Mini Bluetooth Car Aux-adapterKolla pris på Amazon

MPOWMpow Bluetooth-mottagare, Streambot Mini Bluetooth Car Aux-adapterKolla pris på Amazon

TaoTronicsBluetooth-mottagare / Bluetooth AUX-adapter, TaoTronics 55-timmars och 50ft Bluetooth-stereoadapterKolla pris på Amazon

TaoTronics15 timmars Bluetooth-mottagare / Bluetooth-bilsats, TaoTronics bärbar trådlös ljudadapter 3, 5 mmKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.