9 bästa bärbara Bluetooth-högtalare som är höga och batteridrivna 2020

Bärbara högtalare är fantastiska. Åtminstone för det mesta. Medan den genomsnittliga bärbara Bluetooth-högtalaren varar ganska lång tid på laddningen och producerar ofta ett mycket bättre ljud än du kan förvänta dig av något som ser ut som en burk med Pringles, är den inte tillräckligt hög för fester och större utanför sammankomster. Men inte alla Bluetooth-högtalare är genomsnittliga. Det finns stora, höga, tunga Bluetooth-högtalare med tillräckligt med volym för stora evenemang och med utmärkt skydd mot inträngning av damm eller vatten, och den här artikeln innehåller våra nio bästa val.

ProduktvarumärkenamnPris

LambowSOUNDBOKS 1 - Den högsta bärbara högtalarenKolla pris på Amazon

DiamondBoxx Model L Trådlös BlueTooth-högtalareKolla pris på Amazon

BravenBRAVEN BRV-XXL Stor bärbar trådlös Bluetooth-högtalareKolla pris på Amazon

Aiwa X15 bärbar Bluetooth PA-högtalareKolla pris på Amazon

ION AudioION Audio Road Warrior - 500 Watt bärbart Bluetooth-stereohögtalarsystemKolla pris på Amazon

ION AudioION Audio Road Rider | 120-watts bärbart Bluetooth Mono-högtalarsystemKolla pris på Amazon

Beats Pill +

Kommer först på vår nedräkning tittar vi på Beats Pill +. En av de saker som gör denna Bluetooth-högtalare framstående är batteriets livslängd. På en full laddning kan du få hela 12 timmar juice ur Beats Pill +. Koppla ihop den med din telefon via Bluetooth så är du redo att börja spränga låtar.

Med en inbyggd strömförsörjning på 12, 5 watt förblir Beats Pill + högt och tydligt. Dessutom stöder det telefonsamtal, så även om du kan lyssna på musik med den, kan du alltid låta dig ringa och ta emot samtal med tydlighet också. Slutligen har den en kompakt design, vilket också gör det enkelt att resa runt med. Den finns också i flera färger.

JBL Flip 4

JBL Flip 4 liknar Beats Pill +. På full laddning kan du ta ut totalt tolv timmars batteritid. Dessutom är den här designad för att ta farten - den är utrustad med IPX7 vattentät, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för vätskor som skadar den. Du kan till och med sänka Flip 4 i vatten utan att skada den.

En av de coola funktionerna här är att den har en funktion som heter JBL Connect +, som låter dig koppla ihop mer än 100 JBL-högtalare som också stöder JBL Connect +. Det räcker med att säga, och du kan ställa upp festen! Högtalaren själv är också kraftfull. Det finns dubbla och externa passiva radiatorer som kan hjälpa till med högtalighet.

JBL-avgift 3

JBL Charge 3 är känd för sitt kristallklara ljud. Det finns få Bluetooth-högtalare där ute som kan ge dig så tydliga höjder, djupa lågor och blomstrande bas! Och för att förbättra ditt ljud och göra det ännu högre kan du dra fördel av JBLs surroundljudförmågor.

Du kan ansluta flera JBL Charge 3-enheter tillsammans, vilket, beroende på hur många du kan ansluta, kan du skapa en djup upplevelse med det. Få den musiksprängningen, vare sig det är på en fest eller ett bröllop!

Och naturligtvis utmärker det sig också i en av de viktigaste aspekterna - batteritid. JBL Charge 3 kan köras i hela 20 timmar med en enda laddning, även när du strömmar högkvalitativ musik. Det tar inte så lång tid att ladda det igen.

Den här är perfekt för att ta ut på stranden - JBL Charge 3 är vattentät, så du behöver inte vara rädd för att flytta festen till stranden eller ännu närmare poolen - du kommer inte att skada högtalarna, alls.

UE Boom 2

Kommer upp nästa, vi har UE's Boom 2. Sammantaget är den här en hel del större än Charge 3, liksom många andra Bluetooth-högtalare på vår lista. Men det är OK - det betyder bara att UE kan passa en mycket större högtalarinställning inuti. Du får högkvalitativ musik som ger tydliga höjder, djupa lågor och en fantastisk bas till bordet.

Det unika med UE Boom 2 är dess 100ft Bluetooth-sortiment - du behöver inte oroa dig för att gå runt och koppla ur musiken!

Batteritiden kanske inte sitter på JBL Charge 3-kvalitet, men det är fortfarande ganska bra. På bara en enda laddning får du cirka 15 timmars strömning av högkvalitativ musik.

Nu kan dessa verkligen bli högt . Om du vill skruva upp volymen och få den festen att skrika, är UE Boom 2 där den är - du kan skapa en vild ljudupplevelse genom att ansluta upp till femtio UE-högtalare tillsammans. Det är en fantastisk upplevelse.

Soundboks

Soundboks påstås vara världens högsta bärbara Bluetooth-högtalare, och vi har ingen anledning att tvivla på detta påstående. Vid 119 dB kan den vara lika hög som Boeing 747 vid start. Eftersom det är så löjligt högt kan du hålla dig borta från maximal volym, vilket leder till bättre ljudkvalitet med mindre snedvridning och längre batteritid. Vid en volym på 104 dB kan högtalaren vara upp till 150 timmar, men siffran sjunker till bara 50 timmar vid maximal volym. Det högkvalitativa batteriet bör hålla mer än 2 000 laddningscykler innan det börjar förlora sin kapacitet.

Soundboks bärbara Bluetooth-högtalare är konstruerad i Danmark och monterad i Litauen och är byggd av Baltic Birchwood och förstärkt med en lätt aluminiumram för att hålla vikten under 30 pund, vilket gör att en enda person kan bära den utan att bryta svett. Högtalaren är tät mot vatten och damm, och komponenterna inuti är skyddade mot stötar och hårda stötar. Soundboks är inte billig, men priset börjar se mycket bättre ut när du beräknar hur mycket en jämförbar högtalare, tillsammans med en bärbar generator för att driva den, skulle kosta dig.

DiamondBoxx modell L

DiamondBoxx Model L är designad och handbyggd i Kalifornien, USA, en Bluetooth-högtalare att räkna med. DiamondBoxx är tillverkad av MDF och aluminium i luftfartyg och är upp till 111 dB högt och tar upp till 20 timmar på en laddning. Det tar bara tre timmar att ladda högtalaren till maximal kapacitet, och den lagrade elen kan användas för att ladda små elektroniska enheter, som smartphones och surfplattor, via 2.1 A USB-porten.

Du kan ansluta DiamondBoxx till din ljudspelare antingen trådlöst med Bluetooth 4.0 eller med en AUX-ljudkabel. Oavsett vilken anslutningsmetod du väljer, kommer högtalaren att överraska dig med sitt klara ljud och fullständig brist på distorsion vid höga volymnivåer tack vare optiska distorsionsbegränsare och avancerad analog signalbehandling (ASP). DiamondBoxx har snäva och djupa låger, varma mids och icke-utmattande toppar. Om 111 dB inte räcker för dig, finns det anslutningar för att länka flera DiamondBoxxes tillsammans på bakpanelen. Berätta bara inte för dina grannar att du snubblat över talaren på vår webbplats.

Braven BRV-XXL

Braven BRV-XXL är en av de mest robusta bärbara Bluetooth-högtalarna du kan köpa. Denna stora trådlösa högtalare är skyddad mot vatten, damm och faller till och med från en betydande höjd. Den har fyra vanliga förare samt en dedikerad subwoofer för att producera ett högt, tydligt ljud som garanterat skrämmer vilda djur i närheten och lockar poliser från miles away.

Du kan ansluta den till din smartphone eller surfplatta trådlöst med Bluetooth eller dra nytta av 3, 5 mm stereo AUX-port för trådbundet lyssnande. USB-porten låter dig pumpa el från den inbyggda 15 600 mAh direkt till dina elektroniska enheter. Den modiga BRV-XXL har även en 3, 5 mm mikrofoningång så att du kan låta andra njuta av de subtila egenskaperna i din sångröst efter att du har druckit några vodka bilder. Och med 14 timmars oavbruten speltid kan du fortsätta sjunga till gryningen. När du äntligen är redo att ta med dig högtalaren hem nästa morgon kommer du att uppskatta bärbandet med flasköppnare ingår.

Aiwa X15

Aiwa X15 är en idealisk högtalare för värd för filmkvällar, fester eller andra viktiga evenemang. Denna trådlösa Bluetooth-högtalare erbjuder oöverträffade anslutningsmöjligheter, som inkluderar en SD-kortläsare, USB-port, AUX, mikrofon och gitarringångar, RCA-ingångar och naturligtvis Bluetooth. Högtalaren har inbyggda kontroller och ljudjusteringsknappar, och dess maximala ljudstyrka är 104, 1 dB.

Inuti Aiwa X15 finns ett 14 Ah batteri, som kan hålla det strömförsörjat i upp till 20 timmar, beroende på volymnivån. Eftersom högtalaren är för stor för att kunna bäras i händerna, har den låsningshjul och ett infällbart handtag. Med högtalaren ingår två trådlösa karaoke-mikrofoner av hög kvalitet med separata eko- och volymkontroller. Tillverkaren erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti och ger två års garanti och teknisk support för livslängd.

ION Audio Road Warrior

ION Audio Road Warrior är ett Bluetooth-högtalarsystem med 500 watt ström och en 12 V ingångsuttag för att dra ström från det elektriska systemet i din bil. Med sina 10-tums tvåvägshögtalare ser Road Warrior inte bara ut utan låter också kraftfull. Den kan pumpa ut enorma mängder bas utan att göra texterna obegripliga. Det inbyggda batteriet varar i cirka 12 timmar, och du kan dra ström från det via den medföljande USB-porten för att ladda dina elektroniska enheter.

Du kan överföra musik till högtalaren via Bluetooth, och om du har några ljudenheter som inte är Bluetooth-aktiverade finns det till och med ett 3, 5 mm ljuduttag. Om du någonsin blir uttråkad av ditt musikbibliotek kan du slå på den inbyggda FM-radion och låta radio-DJ: n välja musiken åt dig.

ION Audio säljer också en mindre, billigare version av denna högtalare, kallad ION Audio Road Rider. Road Rider har bara 120 watt effekt, men den har annars samma funktioner som Road Warrior.

ProduktvarumärkenamnPris

LambowSOUNDBOKS 1 - Den högsta bärbara högtalarenKolla pris på Amazon

DiamondBoxx Model L Trådlös BlueTooth-högtalareKolla pris på Amazon

BravenBRAVEN BRV-XXL Stor bärbar trådlös Bluetooth-högtalareKolla pris på Amazon

Aiwa X15 bärbar Bluetooth PA-högtalareKolla pris på Amazon

ION AudioION Audio Road Warrior - 500 Watt bärbart Bluetooth-stereohögtalarsystemKolla pris på Amazon

ION AudioION Audio Road Rider | 120-watts bärbart Bluetooth Mono-högtalarsystemKolla pris på Amazon

Dom

Som du ser finns det massor av utmärkta Bluetooth-högtalare som är höga och batteridrivna. Om du letar efter något att ta med dig - för till exempel en strandfest - kommer något av dessa att göra; men vi är särskilt stora fans av JBL Charge 3 och UE Boom 2-högtalarna. Beats Pill + är inte så illa heller, men har liknande kvalitet som Flip 4.