9 bästa appar för läsare för serietidningar för din Android-enhet 2020

Om det finns en sak till och med den senaste generationen av E-bläckskärmar inte är bra på, är det komisk bra läsning. Å andra sidan är Android-smartphones och surfplattor, med sina stora, livliga skärmar med hög upplösning, en match i himlen för serietidningar. Det vill säga, om du använder en av de nio komikerläsarapparna som presenteras i den här artikeln. Comic book reader-appar stöder alla vanliga filformat för serietidningar såväl som ett antal praktiska funktioner, som alla försöker göra din läsupplevelse så trevlig som möjligt.

CDisplayEx Comic Reader

Kommer upp som nummer ett på vår nedräkning har vi CDisplayEx Comic Reader. Den här är inte avsedd för upptäckter av serietidningar, men är för att ladda upp dina serier till. Det fungerar som en serietidningsläsare, som stöder cbr-fil, .cbz, .pdf, etc, filformat. Vi gillar verkligen den här eftersom den har ett utmärkt gränssnitt som gör det enkelt att läsa serietidningar. Det finns inte många "läsar" -appar som gör det enkelt att läsa serietidningar, men det gör det.

CDisplayEx låter dig helt enkelt bläddra i mapparna för att hitta och läsa dina serier. Men det har också ett eget bibliotekshanteringssystem om du föredrar att använda det. Ange bara var dina serier finns på enheten, och läsaren kommer att gruppera serierna efter serier eller erbjuda dig nästa album att läsa i din samling.

Marvel Comics

Avengers: End Game är ute, och för vissa återupplivade det kärleken till Marvel Universe. Som sagt, undrar fansen precis var de kan komma ikapp på backstoryen och läsa mer om sina favoritkaraktärer. Att köpa fysiska serietidningar är ett sätt, men det kan bli dyrt snabbt.

Det är därför vi älskar Marvel Comics-appen - den digitala serieteckningsappen som du kan ladda ner för Android. Registrera dig för ett Marvel-konto i appen så får du tillgång till massor av gratis nedladdningar, såväl som innehåll som du kan köpa och ladda ner direkt till din enhet.

Du har tillgång till över 13 500 serier med världens mest populära superhjältar.

DC Comics

Det finns två typer av serieteckningsappar för dina Android-enheter: en typ ger dig tillgång till utgivare, och den andra hjälper dig att läsa serier som laddats ner från andra källor. DC Comics-apparna tillhör den tidigare kategorin. Med denna app får du direkt tillgång till katalogen till en av de största engelskspråkiga utgivarna av serier i världen, DC Entertainment. Några av de mest populära DC-karaktärerna inkluderar Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Aquaman, Harley Quinn, Joker och många, många andra.

Tack vare den unika läsningsfunktionen Guided View fungerar appen lika bra på smartphones och stora surfplattor. Hela serietidningssamlingen är sömlöst synkroniserad på alla enheter, och eftersom allt kommer direkt från utgivaren behöver du inte oroa dig för kvaliteten. Det spelar ingen roll om du bara doppar tårna i den häpnadsväckande världen av serietidningar eller om du helt enkelt känner till varje utgåva av Superman - DC Comics har något att erbjuda vem som helst.

Fantastisk komiker

Astonishing Comic Reader är en av de yngsta apparna för serietidningar som du kan hitta i Play Store, men det är också en av de bästa. Utvecklarna av denna eleganta app hade avsett att skapa en modern serietidning som skulle springa över flera plattformar och stödja en lång lista med användbara funktioner, och de lyckades på alla sätt.

Med häpnadsväckande serietidning kan du läsa alla CBR, CBZ, såväl som PDF-serier, organisera dem i samlingar, ladda ner serier direkt från din favoritleverantör av molnlagring och synkronisera dina läsframsteg så att du alltid vet var du slutade.

Perfect Viewer

Perfect Viewer är en Android-app från gamla skolan genom och igenom. Det var tydligt designat av någon som värderar funktionalitet framför stil och polering. Som sådan kan den göra praktiskt taget allt du någonsin kan vilja och förmodligen mycket mer. Det stöder alla vanliga filarkiv, serier, eBook och bildfilformat. Det kan öppna filer från fjärrlagringsenheter, stöder fem visningslägen, hanterar läsning från höger till vänster och till och med fungerar med Google Chromecast. Förvänta dig bara inte att det ska vara vackert eller intuitivt - appen är här för att få jobbet gjort, inte vinna skönhetstävlingar.

ComicScreen

ComicScreen är en enkel app med ett mycket högt betyg på 4, 7 stjärnor. Syftet är att hjälpa användare att enkelt se bilder komprimerade som ZIP-, RAR-, CBZ- eller CBR-arkiv. Detta täcker 99% av serier där ute. Några av appens mer avancerade funktioner inkluderar SMB- och FTP-stöd, jämn bildrullning, automatisk sidort och support för hårdvaruknappar.

ComiCat

Alla tidigare appar på serietidningar som presenterades i den här artikeln närmade sig läsningar på serietidningar på sina egna sätt, och vår sista app är inget undantag. ComiCat är den mest mångsidiga Android-serieläsaren och kataloghanteraren. Den stöder alla populära serietidningsfilformat, hanterar PDF-filer med lätthet, ordnar serietidningar i en fin virtuell hylla, stöder molnlagringsenheter, föräldrakontroll, lösenordsskydd och mycket mer. Det har utvecklats exklusivt för Android och optimerats för maximal hastighet och effektivitet.

Crunchyroll Manga

Om du letar efter manga, som i huvudsak är japanska serier med en anime-stil, är Crunchyroll Manga ett utmärkt val. Det beror på att Crunchyroll är ett av de främsta varumärkena när det gäller mangainnehållet. Som sådan är det en prenumerationsbaserad app; Du kan dock skapa ett gratis konto som ger dig tillgång till ett gäng gratis manga och anime. En prenumeration kommer dock att ge dig obegränsad tillgång till ditt favorit manga innehåll, såväl som kommande och nya utgivningar.

Ladda ner det här: Google Play

MangaZone

En av de "nackdelarna" med Crunchyroll Manga-appen är att användargränssnittet är svårt att navigera. Som sagt, vi tycker MangaZone är ett annat bra alternativ för dem som söker Manga-innehåll. Det håller dig faktiskt ganska upptagen, eftersom den har över 15 000 mangatitlar som har översatts till engelska. Det räcker med att säga att det finns en oändlig mängd innehåll tillgängligt för konsumtion. Den här är helt gratis, men den stöds av annonsen.

Ladda ner det här: Google Play

Dom

Som ni ser finns det gott om utmärkta serier och mangaläsare. Oavsett din stil är det en app här för dig.

Vad är din favoritläsare för serietidningar för Android? Låt oss veta i kommentarsavsnittet nedan, och du kan faktiskt se det på vår lista i framtiden!