9 bästa Android Lock Screen Apps 2020

Mobilplattformar är oerhört mångsidiga idag med utvecklare som erbjuder omfattande anpassningsalternativ för alla. Det mest flexibla av alla mobila operativsystem är Android, vilket gör det möjligt för användare att ändra till och med något viktigt och avgörande som telefonens låsskärm.

Som sagt, vi kommer att prata om en handfull av dessa låsskärm-appar idag med hopp om att några av dessa kommer att vara praktiska för våra läsare. Vi väljer några populära alternativ och några unika alternativ till populära erbjudanden och täcker därmed alla viktiga baser.

Lås skärmlösenord

Den ironiskt namngivna Lock Screen Password-appen är faktiskt ett utmärkt val. Precis som alla andra val av låsskärmar på marknaden just nu, och standard som stöds av operativsystemet, har du stöd för mönster, lösenord, skjutreglage och till och med PIN-koder.

Låsskärmslösenordet kommer också med massor av tapeteranpassning. De har massor av olika bakgrundsbilder som du kan välja från, och sedan kan du också ladda upp och anpassa den med dina egna bilder också.

Knappsats Låsskärm

För det andra tittar vi på Keypad Lock Screen. Den här är lite mer unik än andra, med knappsatserna som verkligen liknar vattendroppar. Allt är också animerat, vilket ger denna låsskärm lite av sina egna unika egenskaper.

Den här byggdes faktiskt för att spara batteri. Det har en minimalistisk ram som hjälper till att konsumera mindre minne och därmed mindre batteritid. Det finns en mängd bakgrunder som du kan välja från, men det som förblir detsamma är vattendropptalen.

Solo Locker (DIY Locker)

Den här låsskärmen är populär för mängden anpassningar den erbjuder. Det levereras med en mängd olika funktioner, inklusive möjligheten att ändra din tapet och lägga till anpassade widgets på din låsskärm. Den unika mönsterlåsfunktionen gör att du kan ansluta ett gäng foton snarare än att gå med slumpmässiga prickar. Lösenordsgränssnittet kan också anpassas av användarna, vilket gör detta till en omedelbar hit med massorna.

Denna app, tidigare känd som DIY Locker, har ett gäng användare för närvarande med mer än 10 miljoner installationer från och med nu. Den har en klassificering på 4+ över nästan 500 000 användare, vilket ger den trovärdighet som vissa andra låsskärmsappar saknar.

Appen är gratis att ladda ner, men du måste ta ut det kreditkortet för att köpa ytterligare funktioner på appen med ett köp i appen. Den betalade versionen tar också bort annonser från appen, vilket är en lättnad. Förutom att använda detta som en låsskärms-app, har Solo Locker också en fantastisk samling färska tapeter, så det kan vara svaret på alla dina tapeter.

Fingeravtryckslås

Om din telefon inte har en fingeravtrycksskanner kanske du åtminstone vill skapa en snygg fingeravtrycksliknande simulering för din låsskärm. Fingerprint Lock Screen Prank simulerar väsentligen låsningen av din telefon genom att "skanna ditt fingeravtryck."

Det finns några olika mönster som gör att det ser snyggt ut totalt sett. Dessutom kan du också ställa in fyrsiffriga eller 6-siffriga lösenord för ett lager av extra säkerhet. Det säkrare och bättre alternativet är definitivt genom faktiskt inbyggt fingeravtryckssupport.

Face ID-låsskärm

Du kanske också vill testa Face ID-låsskärmen. Den här parar ihop med en app som heter Screen Lock - HD Wallpaper & Funny Lock Screen App. Du kan sedan installera Face ID Lock-skärmen som är ansluten till den, vilket gör att Face ID-upplåsning kan göras. Nu är det mer ett faux-Face ID-lås, eftersom det faktiskt inte är tillräckligt säkert för att ersätta banklösenord och verifiera betalningar.

AcDisplay

Detta är för minimalisterna där ute. Det ger dig möjlighet att se aviseringar direkt från låsskärmen eller öppna den direkt i en app. Det har också batteribesparande funktioner för att säkerställa att dess användning inte tar en avgift på telefonens batteritid. Det har inte någon av den prickiga färgglada lockelsen hos några andra appar där ute, även om det inte nödvändigtvis är en dålig sak enligt min mening.

En funktion som kallas Aktivt läge aktiverar aviseringarna endast när du behöver den och utnyttjar en mängd sensorer på din enhet. Om du är orolig för batteriets livslängd även i det här scenariot kan du ställa in att det bara ska visas när telefonen laddas. Så oavsett vad du oroar dig med tidigare låsskärmsappar försöker AcDisplay rätta till dem.

Eftersom detta kommer från en oberoende utvecklare så uppdateringar och bugfixar kanske inte är för ofta. Men detta är ett litet offer för att göra en riktigt bra låsskärms-app. AcDisplay är gratis att ladda ner men kommer med köp i appen. Det finns inga annonser som erbjuds.

Start

Start är en omfattande låsskärmsapp med tillgång till en mängd information så snart du slår på telefonens skärm. Appen erbjuder också nyheter och annan information direkt från låsskärmen från ett antal populära källor över hela världen. Alternativet med selfie-kameran med enkel åtkomst är också praktiskt eftersom det kan hjälpa dig att knäppa de snabba selfierna när du är ute och går. "Startscreen", som det heter, kommer också att ge dig information om alla dina sociala medieflöden.

Om du är en buff för de senaste händelserna runt dig och gillar att uppdateras med aktuella händelser, är Start en utmärkt app att ladda ner. Det bästa här är att appen är gratis att ladda ner och inte kräver att du skalar ut några pengar för de grundläggande funktionerna. Om du letar efter några premiumfunktioner har utvecklarna ett köpalternativ i appen i applikationen. Det finns annonser med den gratis versionen av appen. Från detta skrivande har appen fått betyg att fungera med Android 4.1 och nyare operativsystem.

Pittoreska låsskärm

Som appens namn antyder erbjuder detta verkligen en enorm samling av pittoreska tapeter varje dag. Eftersom detta kommer från Microsoft är bilderna kuraterade från Bing. Förutom att du tittar på vackra bakgrundsbilder varje dag låter låsskärmen dig också se alla viktiga aviseringar på ett ögonblick. Du kan också ställa in anpassade ikoner för att öppna alla dina favoritappar direkt från låsskärmen. Microsoft är ett företag som är synonymt med produktivitetsappar och med Picturesque kan du göra mycket med minimal ansträngning.

Du har också snabb åtkomst till kameran, vilket är avgörande för de perfekt tidsinställda fotona. Amerikanska kunder kan också tjäna Bing-belöningar för varje sökning som görs på Bing, vilket är tillräckligt med anledning att prova det. Se till att kolla in företagets villkor innan du blir för upphetsad. Resten av funktionerna som nyheter, musikkontrollväxlingar osv finns också med appen. Pittoreska Lock Screen är en gratis nedladdning och saknar annonser eller köp i appen.

LokLok

Detta tar ett socialt förhållningssätt till låsskärmar och jag måste säga att det fungerar. Med appen kan du i princip lämna digitala ritningar på din vän eller partners telefon när de är borta, och se till att det är det första de ser när de slår på telefonen. Det är en låsskärms-app som är utformad för att föra människor närmare och kanske dela ett skratt eller två. Det kommer också med klistermärken, även om de måste köpas separat.

Du kan också ta ett foto från din väns telefon och lägga till anpassade ritningar eller anteckningar för att göra det extra speciellt och personligt. Om två eller flera personer har appen och är anslutna uppdateras tapeten automatiskt på varje telefon när någon gör en förändring. Enbart denna funktion gör det till en otroligt spännande möjlighet för dem som desperat letar efter en annan låsskärms-app. Appen är gratis att ladda ner och har inga annonser. Det finns dock köp i appen. Appen fungerar med enheter som kör Android 4.0.3 och senare.

Dom

Människor har inte behövt ladda ner telefonlåskärmar som tredjepartsappar på flera år nu. Det beror på att under årens lopp har smartphones blivit bättre och bättre och kommer med oändliga anpassningar av låsskärmar direkt ur lådan. Du kan enkelt ändra tapeter, lägga till widgetar, ändra låsskärmmönster och så mycket mer.

Men några av dessa andra låsskärmsappar har vissa unika widgetar, liksom några ganska söta tapeter som annars skulle vara svåra att hitta. Har du en favoritlåsskärmsapp? Låt oss veta i kommentarerna nedan.