9 bästa 10 tum tabletter under 200 dollar år 2020

Om du vill få en surfplatta, vet du att de faktiskt kan bli ganska dyra, särskilt om du vill ha en surfplatta som ligger i 10-tumsintervallet. I det sortimentet börjar du komma in på Apple iPad Air och iPad Pro-territoriet, som inte alla har råd. Men den här typen av surfplattor är inget mindre än fantastiskt, vilket ger dig gott om skärm för att titta på filmer, TV-program och för multitasking med affärsappar och annan programvara. De kan vara ovärderliga enheter, särskilt om du behöver något mobilt för att genomföra möten eller intervjuer - att ha något liknande som du kan notera anteckningar om är värt att ha.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPad Air A1474 16GB, Wi-Fi - rymdgrå (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10-surfplatta med Alexa handsfree, 10, 1 "1080p Full HD-skärm, 32 GB, svart - med specialerbjudandenKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1Kolla pris på Amazon

Dragon TouchDragon Touch X10 10, 6 tums Octa Core CPU Android Tablet 16GB Storage Mini HDMI TabletKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 10 10, 1-tums IPS WXGA (1920x1200) FHD-surfplatta, 2 GB RAM 16 GB lagring, 4680 mAh batteriKolla pris på Amazon

Den goda nyheten är att du kan få en stor 10-tums surfplatta för under eller cirka 200 dollar. Det stämmer, du behöver inte spendera hundratals dollar, eller ens nära tusen, på en stor, kraftfull surfplatta.

Det finns gott om alternativ där ute som är så mycket billigare. Om du följer med nedan, visar vi dig de bästa 10-tums tabletter som kan ha för under eller runt $ 200. Här är våra bästa val.

Samsung Galaxy Tab E

Samsungs Galaxy Tab E står först på vår lista. Den här går av med Samsungs TouchWiz UI, som är baserad på Android. Du har tillgång till Google Play Store för alla Android-appar som du någonsin skulle kunna ha, men du har också Samsung-butiken här, vilket ger dig tillgång till Samsung-specifika appar.

Displayen här kommer på 9, 6 tum och har en upplösning på 1280 x 860. Den har 1, 5 GB RAM inuti, liksom Samsungs egen Exynos-processor. Den här har ett litet batteri på 7 300 mAh, vilket kan ge dig fyra timmar rakt videouppspelning.

Samsung Galaxy Tab A

Kommer upp nästa, vi har Samsung Galaxy Tab A. Denna nya och uppdaterade modell är en av Samsungs bästa mellanklass-tabletter tillgängliga hittills.

Den har en vacker 10.1-skärm med en ny bred och uppslukande skärm. Med en Full HD-skärm och med minimala ramar har du inga problem med att njuta av ditt favoritinnehåll på den här enheten.

Den är utrustad med Dolby Atmos-ljud, vilket gör media på denna surfplatta till en utmärkt upplevelse. Det finns 32 GB intern lagring i den, men kan köpas i modeller hela vägen upp till 128 GB.

Eller, om inget av det räcker, kan lagringsutrymmet utvidgas via ett microSD-kort - upp till ytterligare 512 GB.

Samsung erbjuder Galaxy Tab A i en mängd nya färger - svart, silver och till och med guld.

Batteriets livslängd är faktiskt riktigt bra i Samsung Galaxy Tab A, vilket ger dig hela 13 timmars livstid på full laddning.

Och med all ny Samsung Kids-programvara kan föräldrar begränsa hur mycket skärmtid deras barn har, liksom vilken typ av appar som finns tillgängliga för dem.

Dragon Touch K10

Nästa gång tittar vi på Dragon Touch K10. Denna 10, 1-tums IPS HD-surfplatta kan ge dig en ganska bra upplevelse och ge dig mycket detaljer med 1280 x 800-upplösningen.

Det har en fyrkärnig processor, så det fortfarande håller saker rör sig ganska snabbt; eftersom det inte kör en toppnivåprocessor kan du dock ha lite svårt att spela några av de mer krävande apparna och spelen där ute.

Det kommer bara med 16 GB lagringsutrymme, men du kan utöka det via ett microSD-kort upp till ytterligare 64 GB utrymme.

En av de mer unika aspekterna av Dragon Touch K10 är att den levereras med en mikro-HDMI-kortplats, som gör att du enkelt kan visa dina filmer, TV-program och videor på den stora skärmen.

Batteriets livslängd är okej, vilket ger dig cirka fem timmar i videouppspelning eller en rak sju i läsningstid.

ZTE ZPad 10-tums

Det kan vara ett av de mindre kända alternativen där ute, men ZPad är faktiskt en utmärkt artist. Den har en 10, 1-tums skärm, med en upplösning som ligger på 1 920 x 1 080. Det är en Full HD-skärm, så att du fortfarande får utmärkt tydlighet för filmer, TV-program och allmän surfning.

ZPad har ett stort batteri inuti - hela 9 070 mAh - vilket borde hålla dig mycket tid. Du bör inte ha några problem med att få 6-8 timmars rak videouppspelning ur den här. Den har också några Dolby Premium-högtalare, vilket ger dig lite ljudkvalitet.

Den här är också 4G LTE-kapabel.

Apple iPad Air

Först upp på vår lista har vi Apple iPad Air. Detta är en stor 10-tums surfplatta med lite kraftfull hårdvara inuti. Ja, du kan inte köpa den här surfplattan ny för under $ 200, men om du inte bryr dig om en renoverad modell med Apples egen garanti som stöder den, kan du få dig till en iPad Air ganska billigt. IPad Air är faktiskt en mycket kraftfull surfplatta som kan hantera nästan allt du kastar på den. Det kan användas bra för så enkelt som anteckningar, men också för att ge dig några galna fantastiska HD-vyer i filmer och TV-program.

Lenovo Tab 4

Om du letar efter en stor budgetinriktad surfplatta, leta inte längre än Lenovo Tab 4. Detta är lätt en av de bästa budgettabletterna på marknaden just nu, med kraftfull hårdvara som kan hantera de flesta uppgifter. Du kanske kanske inte spelar de mest avancerade på high-end videospel med Tab 4, men du kan enkelt titta på filmer och TV-program, förutom att du har ett utmärkt multitasking-paket. Oavsett om du behöver använda Lenovo Tab 4 för skojs skull, för affärer eller för skola, kommer surfplattan enkelt att hantera de flesta uppgifter.

Fire HD 10

Du kanske också vill överväga förra årets Fire HD 10. Den har lite kraftfull hårdvara packad i den, men en av höjdpunkterna på denna stora enhet är dess 10-tums skärm. Amazons Fire HD 10 var designad för att vara en av de bästa medieupplevelserna på marknaden, även inom programvaran.

Displayen ger dig högupplösta vyer för filmer och TV-program, och sedan är Fire HD 10-programvaran - FireOS - i grunden en enda butik för en fullständig medieupplevelse. Ställ in din Fire HD 10, och direkt på hemskärmen har du tillgång till filmer, TV-program, musik och till och med läsning och podcast. Det är inget fel med att Fire HD 10 är förra årets hårdvara heller - den är fortfarande ganska kraftfull enligt dagens standarder.

Dragon Touch X10

Därefter har vi Dragon Touch X10. Dragon Touch är ett ganska lite känt märke, men det är fortfarande full av bra hårdvara och en fantastisk skärm. Den har en 10-tums IPS-skärm för att titta på filmer, TV-program och njuta av andra media. Hårdvaran i den är fenomenal, vilket gör att du snabbt och effektivt kan utföra alla typer av uppgifter. Med en Octa-core-processor och Octa-core GPU packad i den här surfplattan kan du flyga igenom uppgifterna och till och med spela några avancerade spelappar i Google Play Store. Den har också en lång livslängd på batteriet, så du bör inte ha några problem att få några värda liv ut ur denna surfplatta.

ASUS ZenPad 10

ASUS ZenPad 10-surfplatta kan vara sist på vår lista, men det är fortfarande en formidabel utmanare och har några fler proffs som Dragon Touch X10. Den har en absolut vacker 10, 1-tums skärm med en upplösning på 1 920 x 1 200. Med den Full HD-skärmen får du en vacker medieupplevelse. Den har en kraftfull Quad-core MediaTek-processor i sig, så den ska kunna hantera även de flesta avancerade Android-videospel (även de grafikintensiva alternativen) och generella resursintensiva appar. ASUS ZenPad 10 kommer inte att missa en takt i det avseendet.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska 10-tums surfplattor på marknaden. Vi har listat några av de bästa för dig här på den här listan så att du kan fatta ett utbildat och klokt köpbeslut - även om vi måste nämna att den renoverade Apple iPad Air kanske kommer med den bästa hårdvaran och bästa kundsupportupplevelsen.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPad Air A1474 16GB, Wi-Fi - rymdgrå (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10-surfplatta med Alexa handsfree, 10, 1 "1080p Full HD-skärm, 32 GB, svart - med specialerbjudandenKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1Kolla pris på Amazon

Dragon TouchDragon Touch X10 10, 6 tums Octa Core CPU Android Tablet 16GB Storage Mini HDMI TabletKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 10 10, 1-tums IPS WXGA (1920x1200) FHD-surfplatta, 2 GB RAM 16 GB lagring, 4680 mAh batteriKolla pris på Amazon