8 bästa ultratunna TV 2020

En av de bästa underhållningskällorna för oss är genom medier som tv-apparater. Men det finns bara så många tv-apparater där ute att välja mellan. Men om du vill köpa en ultratunn TV kommer du att veta att valen inte räcker. Det är därför vi bestämde oss för att prata om några av de bästa ultratunna TV-apparaterna som kommer runt 2020. Tyvärr är det bara en handfull märken som för närvarande erbjuder dessa tv-apparater, även om antalet expanderar gradvis.

ProduktvarumärkenamnPris

LGLG Electronics OLED55B8PUA 55-tums 4K Ultra HD Smart OLED-TVKolla pris på Amazon

SamsungSamsung UN50RU7100FXZA FLAT 50 '' 4K UHD 7-serie Smart TV (2020)Kolla pris på Amazon

LGLG 86UM8070PUA 86Kolla pris på Amazon

SonySony XBR-65A9G 65 tum TV: MASTER-serien BRAVIA OLED 4K Ultra HD Smart TVKolla pris på Amazon

SamsungSamsung QN75Q900RB 75Kolla pris på Amazon

LGLG SIGNATURE OLED77W9PUA Alexa InbyggdKolla pris på Amazon

SamsungSamsung QN82Q80RAFXZA Flat 82-tums QLED 4K Q80-serie Ultra HD Smart TVKolla pris på Amazon

TCLTCL 55R617 55-tums 4K Ultra HD Roku Smart LED-TV (2020-modell)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det bästa med ultratunna TV-apparater är att den också levereras med modern hårdvara samt den bästa bildskärmen och uppdateringsfrekvensen. Med hänsyn till detta är det viktigt att notera att dessa tv-apparater vanligtvis inte går lätt på dina plånböcker. Men om du söker efter den bästa ultratunna TV-enheten, bör du förmodligen hitta den på den här listan.

8 bästa ultratunna TV 2020

LG 55B8PUA

Vi bestämde oss för att börja med den här TV: n eftersom den är bekvämt en av de bästa vi har sett på marknaden just nu. Det har en ojämnhet, även om skärmen är extremt tunn, vilket kan ses från sidorna. Dykar in i hårdvarudetaljerna för denna TV, ja, den kommer med en 55-tums 4K Ultra HD OLED-skärm, som borde erbjuda enastående färgklarhet oavsett innehåll du tittar på. LG paketerar också ett par andra mjukvarufunktioner i TV: n som Google Assistant och LG: s egen AI ThinQ som låter dig styra kompatibla smarta hemprodukter med ingenting annat än LG Magic Remote som medföljer TV: n.

När det gäller ljudprestanda använder denna tv Dolby Atmos för optimal prestanda, så du kan utan tvekan få anständig ljudkvalitet från standardhögtalarna. LG använder α7 Intelligent Processor i TV: n för att öka 4K HDR-prestanda. Denna TV stöder standardväggmontering, vilket ger dig flera alternativ när det gäller placering.

Kolla pris på Amazon

Samsung UN50RU7100FXZA

Det är svårt att lämna Samsung när vi pratar om ultratunna tv-apparater. Företaget har varit banbrytande inom TV-industrin under de senaste åren och har varit i framkant inom innovation tillsammans med regional och global konkurrent, LG. På bara 10, 3 tum är denna TV från Samsung en av de tunnaste på marknaden just nu. Den packar en anständig skärm på 50 tum tillsammans med 4K UHD-upplösning. Men det som gör detta kraftfullt är den dedikerade 4K UHD-processor som används i TV: n som kan låsa upp 4K-kapacitet för praktiskt taget allt innehåll du tittar på TV: n.

När det gäller programvaran har Samsung också perfektionerat denna aspekt. Denna TV har också en universell guide som kan hjälpa dig att hitta tv-serien eller filmen du letar efter. TV: n stöder också appar så att du kan spegla innehåll från din smartphone på den stora skärmen. Denna tv är också kompatibel med Alexa och Google Assistant, vilket gör det möjligt för röststyrning, även om detta kan kräva en annan värddator som Amazon Echo. Den levereras med totalt tre HDMI-portar så att du kan ha flera anslutningar inställda samtidigt.

Kolla pris på Amazon

LG 86UM8070PUA

Det är tydligt att ju större TV-apparaten blir, desto mer utrymme har tillverkaren för att utrymma sina komponenter. Det är också fallet med denna stora TV från LG. Vid 11, 2 tum är det inte de smalaste TV-apparaterna, särskilt i jämförelse med de TV-apparater som vi redan har pratat om. Men detta är ett litet offer för att ta hänsyn till vilken typ av funktioner denna TV packar ombord. Till att börja med packar det en enorm 86 tums 4K UHD LED IPS-skärm. Detta är en av de nyligen lanserade tv-apparaterna, vilket innebär att den kommer med LG: s egen AI ThinQ ombord, ungefär som modellen vi diskuterade ovan.

Det som också tilltalar denna TV är att den levereras med Alexa inbyggd, så att du kan interagera med andra smarta enheter i ditt hem. Denna TV kommer också med LG Magic Remote, som också kan hjälpa till att aktivera röstkommandon på din TV. LG har också lagt ned ett betydande arbete i användargränssnittet, så att du snabbt kan komma åt alla funktioner, medan den extra fastigheten också ökar navigationen. Denna TV packar LG: s andra gen α7 Intelligent processor under.

Kolla pris på Amazon

Sony XBR-65A9G

Sony har funnits i TV-branschen i några decennier nu. Företaget har naturligtvis utvecklats till att göra tunnare tv-apparater, och dess sortiment 2020 verkar vara ganska imponerande. Detta är en 65-tums tv med en 4K Ultra HD-skärmupplösning med stöd för HDR-innehåll (IMAX Enhanced och Dolby Vision).

Denna TV är bara 7, 13 tum tjock, vilket är ganska anmärkningsvärt med tanke på att det är så tunna smartphones i dag. Detta är en fullständig Android TV, vilket innebär att du får tillgång till alla funktioner på Android, inklusive Google Play Store. Även om inte allt innehåll stöds på tv-apparater, kan du till och med aktivera spel på den här TV: n med hjälp av en kompatibel Bluetooth-kontroller.

Denna TV använder Sonys egenutvecklade Triluminous-skärm som erbjuder ett bredare spektrum av röda, gröna och blå färger för att förbättra innehållet avsevärt. Med hjälp av något som kallas Acoustic Surface-teknik kan TV: n producera ljud från hela skärmen för en riktig filmupplevelse. TV: n levereras också med en IR-blaster och en Sony smart fjärrkontroll.

Kolla pris på Amazon

Samsung QN75Q900RB

Samsungs stora tv-apparater är nästan uteslutande rakknäppt, och den här 75 incher är inget undantag. TV: n har en 8K QLED-skärm, vilket ger den en betydande fördel jämfört med resten av tävlingen. Det finns inte många 8K-tv-apparater just nu, och det verkar som om Samsung redan har en av de bästa. Denna TV lanserades tidigare i år, och även om prissättningen kan låta astronomiskt för vissa kunder, är den utan tvekan den bästa TV: n just nu.

Denna TV är 9, 49 tum tjock, vilket inte är det bästa, men verkligen genomförbart med tanke på hårdvaran den packar. För att driva med 4K HDR-innehåll kommer TV: n med en dedikerad processor som heter Quantum Processor 8K, som Samsung påstår är den mest kraftfulla TV-processorn någonsin. TV: n ingår också i Samsungs One Connect Box samt en smart fjärrkontroll (med batterier). Det är värt att nämna att onlinehandlare som Amazon för närvarande erbjuder buntar med denna TV, inklusive Samsung HW-N950 soundbar.

Kolla pris på Amazon

LG 77W9PUA

Detta är ännu en vackert designad TV av LG och kommer i en 77-tums formfaktor. Som du gissat är det här en 4K-tv, och den sportar också LG: s AI ThinQ, som gör att den kan köra både Google Assistant och Amazon Alexa (inbyggd). På 0, 2 tum har denna TV verkligen ingen tävling, vilket gör den till vinnaren av det tunnaste TV-loppet, ja, för närvarande ändå. Detta uppnås tack vare det unika arrangemanget av TV-komponenterna, som erbjuder en skiva-tunn skärm från sidorna. Med tanke på den unika designen marknadsför LG detta som OLED Wallpaper TV.

Detta erbjudande är märkt med 4K Cinema HDR, vilket innebär att det stöder HDR10, Dolby Vision och HLG. Det som också är nytt här är α9 Gen 2 Intelligent Processor, som företaget hävdar är den bästa 4K-processorn ännu. Om du letar efter en av de smalaste 4K-TV-apparaterna på marknaden just nu måste denna TV stå högt upp på din lista.

Kolla pris på Amazon

Samsung QN82Q80RAFXZA

Detta är en 82-tums 4K QLED-tv så att du kan förvänta dig några av de bästa bildkvaliteterna med detta erbjudande. Denna tv är cirka 11 tum tjock, så det är inte den tunnaste TV: n på denna lista. Men för en TV av denna storlek har Samsung gjort ett bra jobb med att hålla den relativt smal jämfört med konventionella platt-tv-apparater. Med funktioner som HDR10 + såväl som Quantum Dot-tekniken gör denna TV inga kompromisser i hårdvaruavdelningen. Samsung använder Quantum Processor 4K på den här TV: n som gör att 4K- och HDR-innehåll går smidigt.

Samsung har också inkluderat funktioner som skär ner bländningen från TV: n och erbjuder också en bredare tittningsvinkel. Med tanke på att denna TV kan hängas på en vägg, kan du också välja att visa din favoritkonst eller till och med nyheter på TV: n med Ambient Mode. Samsung har inte lämnat någon sten omvänd för att packa denna TV med alla funktioner du kan begära, vilket är ganska mycket vad varje blivande TV-köpare letar efter.

Kolla pris på Amazon

TCL 55R617

Det här är relativt mindre jämfört med de TV-apparater vi talade om ovan, men på 55 tum är det den storlek som de flesta hemmakonsumenter letar efter. Den har en 4K Ultra HD-skärm (med Dolby Vision), som erbjuder inbyggt stöd för HDR10-innehåll som finns tillgängligt i överflöd på streamingplattformar. Det är också värt att påpeka att denna tv har en imponerande uppdateringsfrekvens på 120 Hz, och erbjuder verklighetstäckande bildkvalitet oavsett innehåll du tittar på.

Det är cirka 10, 7 tum tjockt, så inte det tunnaste på kvarteret, men det kommer ändå att lyckas vända några huvuden med sin smala yttre. Denna TV levereras med 3 HDMI-portar och är också kompatibel med tjänster som Amazon Alexa och Google Assistant. Se till att kolla in det.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

LGLG Electronics OLED55B8PUA 55-tums 4K Ultra HD Smart OLED-TVKolla pris på Amazon

SamsungSamsung UN50RU7100FXZA FLAT 50 '' 4K UHD 7-serie Smart TV (2020)Kolla pris på Amazon

LGLG 86UM8070PUA 86Kolla pris på Amazon

SonySony XBR-65A9G 65 tum TV: MASTER-serien BRAVIA OLED 4K Ultra HD Smart TVKolla pris på Amazon

SamsungSamsung QN75Q900RB 75Kolla pris på Amazon

LGLG SIGNATURE OLED77W9PUA Alexa InbyggdKolla pris på Amazon

SamsungSamsung QN82Q80RAFXZA Flat 82-tums QLED 4K Q80-serie Ultra HD Smart TVKolla pris på Amazon

TCLTCL 55R617 55-tums 4K Ultra HD Roku Smart LED-TV (2020-modell)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.