8 bästa gratis VPN för iPad år 2020

Virtuella privata nätverk (VPN) talas väsentligt om, men inte alla vet vad de gör, och inte heller vikten av ett VPN. I de mest grundläggande termerna ger en VPN ett extra lager av säkerhet och kryptering över ditt nuvarande nätverk. Till exempel kanske du har hört talas om människors användarinformation som stulits i offentliga nätverk. Om du ansluter till ett offentligt nätverk via ett VPN kan du tillhandahålla ett lager av kryptering som förhindrar hackare eller de med skadlig avsikt att få privat information.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNFå 49% rabatt på ExpressVPN här (sänker priset ner till 6, 67 $ per månad)Kontrollera pris

NordVPNFå 67% rabatt på NordVPN här (sänker priset ner till $ 3, 99 per månad)Kontrollera pris

VPN är också ett bra sätt att få åtkomst till geoblockerat innehåll. Om du till exempel är i Storbritannien kan du kanske inte komma åt USA-baserade shower. Men om du ansluter till Netflix med en USA-baserad VPN kommer du att kunna se amerikanska shower i Storbritannien. En VPN kan också vara din åtkomst till ditt kontors nätverk för att använda resurser som bara är kontor. VPN kan användas för många andra saker, men det här är ett par av de stora områden där en VPN är till hjälp.

Om du inte är säker på hur du handlar efter ett VPN eller till och med var du hittar en till din iPad, ska du följa med nedan. Vi visar dig de bästa VPN: n som du kan ladda ner på din iPad just nu.

ExpressVPN

ExpressVPN är en annan populär VPN-app som bör beaktas. ExpressVPN gör det enkelt att ansluta till ett VPN. Öppna helt enkelt appen, tryck på en knapp så VPN ansluts automatiskt - den erbjuder inbyggt stöd för iOS 8 eller nyare, men har också manuella steg-för-steg-installationsinstruktioner för äldre iPad-modeller.

Säkerhet i ExpressVPN är lika bra som IPVanish med OpenVPN, L2TP / IPsec och PPTP-protokollsupport. Dessutom får du 256-bitars kryptering. Precis som IPVanish innehåller ExpressVPN inte loggar, så du är helt och hållet 100% privat online.

Skaffa det nu: Här

Behöver du en solid VPN för strömning eller surfing på webben?

Prova NordVPN för så lite som $ 2, 75 per månad, ange kupongkod tdgpromo vid kassan

IPVanish

Den första VPN som du bör överväga att hämta till din iPad är IPVanish. Det finns många VPN där ute som minskar dina Internethastigheter till en genomsökning, men IPVanish gör inget sådant. Hastigheterna är riktigt bra, och du kan bekvämt titta på en Netflix-show med den. Det finns många verktyg som ingår i IPVanish - serverval, grundläggande VPN-alternativ, avancerade VPN-alternativ, och det finns till och med stöd för en delad vy med flera uppgifter. IPVanish klarar sig riktigt bra med säkerhet - det finns stöd för IKEv2-, IPSec- och PPTP-protokoll, såväl som för din standardkodning på 256 bitar. IPVanish spårar inte loggar, så med IPVanish får du full sekretess när du surfar på webben.

VyprVPN

Därefter har vi VyprVPN. Detta är en av de bättre VPN-appar här ute, eftersom det faktiskt kan stärka hastigheten på din anslutning. Vissa människor har sagt att de upplever hastigheter som är två gånger bättre än att vara anslutna till vanlig Wi-Fi. Så utöver alla vanliga säkerhetsfunktioner som du får med ett VPN, får du också några smala nedladdningshastigheter. Ett prenumeration på VyprVPN är också mycket rimligt, så du kan inte gå fel med det.

PureVPN

PureVPN kommer upp nästa och gör virtuella privata nätverk lätt för även lekman. Allt du behöver göra är att installera PureVPN på din iPhone eller iPad, öppna appen, du kan bara trycka på Quick Connect- alternativet för att direkt ansluta till en säker server. Det är värt att notera att PureVPN bara är gratis.

Du kan få en kostnadsfri testversion av PureVPN som du kan köra med, men efteråt måste du gå med $ 4, 99 per månad för att hålla det aktivt.

Som du kanske föreställer dig håller denna VPN dig helt privat online. Din trafik förblir dold för nyfikna ögon, och sedan finns det 256-bitars AES-kryptering som håller dig helt säker online.

Till skillnad från vissa VPN: er håller PureVPN din Internet-trafik i rörelse snabbt medan du är online. Detta beror till stor del på över 2000 servrar som finns på över 180 platser runt om i världen. Så oavsett vart du går är en server alltid i närheten, vilket betyder mindre tid det

SurfEasy VPN

Om du letar efter ett snabbt sätt att surfa på webben anonymt, leta inte längre än SurfEasy VPN. De håller dig krypterad och säker på nätet, och registrerar inte ens trafiken själva, allt tack vare en strikt policy utan logg.

De håller dig riktigt säker på nätet med din 256-bitars AES-kryptering, som håller dig trygg hemma, men också i offentliga nätverk som är lite mer riskabla.

Precis som PureVPN döljer det också din trafik hemma. Det betyder att din Internetleverantör inte kan spjäla dig, eftersom de inte kan se vad du gör online.

SurfEasy erbjuder en gratis testversion som du kan använda, men därefter måste du betala för ett prenumeration. I allmänhet vill du verkligen inte ha ett helt gratis VPN, eftersom dessa tenderar att vara riskabla och sälja dina data.

Cyberghost

CyberGhost är marknadens mest pålitliga VPN, med över 30 miljoner användare som litar på leverantören som deras VPN. CyberGhost har ingen policy för loggning, vilket innebär att du förblir helt anonym online - till och med CyberGhost själv spårar inte var du befinner dig.

En av de coola sakerna med CyberGhost är att de gör det så enkelt att surfa på webben. Anslut till CyberGhost, så kan du ladda ner filer anonymt, surfa på webben utan nyfikna ögon och till och med kunna få åtkomst till geobegränsat innehåll genom att avblockera censurering från land till land.

Du får alla dina säkerhetsfunktioner och protokoll som stöds, inklusive 256-bitars kryptering. CyberGhost kommer med en 7-dagars gratisversion, men efter det måste du prenumerera.

Betternet

Betternet är hundra och tio procent en gratis VPN-tjänst. Du kan använda Betternet gratis - för resten av ditt liv, om du ville - om du är villig att leva med annonser, av vilka några är mer påträngande än andra. Men om du vill bli av med dem måste du anmäla dig med Betternets premiumtjänst, som faktiskt kan prövas i upp till sju dagar.

Om du tycker att Premium-funktionerna är användbara finns det två prenumerationer att välja mellan: ett månadsabonnemang för $ 11, 99 per månad eller ett årsabonnemang för $ 35, 99.

En av de coola sakerna med Betternet är att de är tillgängliga på flera plattformar, inklusive Windows, macOS, Chrome, Firefox och Android. Använd Betternet vart du än går!

Speedify

Senast upp på vår lista är Speedify VPN. Hastigheter på detta VPN är OK, men det finns ett antal alternativ som erbjuds dig för att öka hastigheten. Exempelvis kan funktionen Channel Bonding låta dig kombinera flera anslutningar - mobil och bredband - för att öka din nedladdnings- och överföringshastighet, men också minska din latens. Detta är ett VPN-loggfritt, så att din trafik inte övervakas och spelas in - Speedify ser till att du är helt privat på webben.

Dom

Så vilken av dessa VPN-appar är rätt för din iPad? Om vi ​​var tvungna att rekommendera en till dig skulle vi säga att du skulle gå med IPVanish. Det finns massor av olika serveralternativ tillgängliga, och hastigheter är kända för att faktiskt vara ganska bra på det. Ett annat bra val är VyprVPN, vilket ger dig massor av stora hastigheter samt en pålitlig och säker anslutning.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNFå 49% rabatt på ExpressVPN här (sänker priset ner till 6, 67 $ per månad)Kontrollera pris

NordVPNFå 67% rabatt på NordVPN här (sänker priset ner till $ 3, 99 per månad)Kontrollera pris