8 bästa förbetalda SIM-kort för USA-resor 2020

Om du reser till USA kan du medföra ditt icke-amerikanska SIM-kort en hel del avgifter och avgifter från din transportör. Det är därför kunderna rekommenderas att få ett förbetalt SIM-kort i god tid innan USA reser, vilket gör att de kan spara massor av pengar på samtal och data.

ProduktvarumärkenamnPris

SimOptionsSimOptions förbetalda SIM-kort USAKontrollera pris

T-MobileT-Mobile förbetalt SIM-kort obegränsat samtal, text och data i 30 dagar (för användning i USA)Kolla pris på Amazon

Mint Mobile15 $ / månad Mint Mobile Wireless Plan | 3 GB 4G LTE-data + Obegränsad prat och text i 3 månader (3-i-1 GSM SIM-kort)Kolla pris på Amazon

LycamobileUSA Förbetalda SIM-kort LYCA $ 39 Planera 15 GB data i USA med obegränsade samtal och text i USA och obegränsade internationella samtal och text till 75+ länder i 30 dagar (endast för USA)Kolla pris på Amazon

Så vilket förbetalda SIM-kort ska du få? Tja, alternativen är flera, vilket gör valen ganska förvirrande. Men vi har fullständigt gått igenom många alternativ för att välja ut det bästa förbetalda SIM-kortet för USA-resor. Denna lista innehåller några populära namn, även om vi har sett till att prata om ett par underskattade erbjudanden också. Så låt oss ta en titt.

8 bästa förbetalda SIM-kort för USA-resor 2020

SimOptions

Detta är utan tvekan ett av de bästa alternativen för kunder som reser från Europa till USA, även om SimOptions erbjuder gratis över hela världen leverans av sina SIM-kort. När det gäller alternativ har du flera val här, inklusive bara dataanbjudanden eller paket som inkluderar samtal och texter också. En av de mest attraktiva planerna från SimOptions i USA inkluderar inte samtal eller texter.

Företaget erbjuder också SIM-kort med längre giltighet, som 12 månader eller två år med 12 eller 24 GB data. Medan kunder kanske inte ser 4G LTE-data i alla delar av USA, lovar företaget att användare kommer att hitta höghastighetsinternet över hela USA med detta förbetalda SIM-kort. Det som gör detta till det bästa valet för resande kunder är det faktum att det inte finns några roamingavgifter eller dolda avgifter för att överraska dig senare. SimOptions måste definitivt vara det första valet om du letar efter ett förbetalt SIM-kort för USA-resor.

AT&T GoPhone

Ett av de största nätverken i USA har också ett förbetalt erbjudande för resekunder. Detta SIM-kort marknadsförs under det populära GoPhone-märket och har stöd för 3G-, 4G- och 4G LTE-enheter, utan stöd för de arkaiska 2G-nätverken. Detta är dessutom ett tredubbelt skärt SIM-kort som gör det kompatibelt med ett brett utbud av smartphones, inklusive de som använder nano- och mikro-SIM-kort. Detta erbjudande har inte ett årligt kontrakt, vilket gör det lämpligt för resande kunder.

Företaget erbjuder endast detta förbetalda SIM-kort, och det inkluderar inte data, röst eller texter. Detta är ett idealiskt val för kunder som reser till USA under några veckor, eftersom du har friheten att lägga till data eller röstminuter praktiskt taget när som helst. AT&T GoPhone har några attraktiva planer att välja mellan och erbjuder något för alla. Detta SIM-kort kan också användas på bara datorer som surfplattor, vilket gör detta till ett mycket mångsidigt erbjudande totalt sett. AT&T nämner att det här SIM-kortet fungerar med de flesta iOS-, Android- och Windows-enheter.

T-Mobile förbetalt SIM-kort

Detta är ännu ett attraktivt förbetalt erbjudande från en av de mest populära transportörerna i USA. Till skillnad från de flesta andra erbjudanden kommer detta förbetalda SIM-kort med obegränsat samtal, text och data under en period av 30 dagar. Du kan välja att fylla i den plan du önskar efter utgångsperioden. T-Mobile rekommenderar att detta aktiveras inom 90 dagar efter köpet, om nätverket automatiskt aktiveras den 90: e dagen. Kunder som köper SIM-kortet har nu fram till den 31 december 2020 för att aktivera det.

Med detta i åtanke rekommenderas att du får detta SIM-kort i god tid före din resa, eftersom aktivering ibland kan ta upp till 24 timmar. T-Mobile erbjuder detta förbetalda SIM-kort i ett tredubbelt snittformat, vilket gör den kompatibel med nästan alla smarttelefoner som finns idag. Detta SIM-kort fungerar bara i USA

Roam Mobility USA Travel SIM-kort

Roam Mobilitys enda SIM-erbjudande kostar betydligt mindre än andra SIM-kort, men det beror på att det inte ingår i data, röst eller texter. Företaget hävdar dock att du kan få dubbla 4G LTE-uppgifterna om du fyller på en godkänd plan senast den 31 oktober 2020. Denna SIM-funktion fungerar över hela USA inklusive Hawaii och Puerto Rico. Det som gör Roam Mobiles erbjudande attraktivt är det faktum att det gör det möjligt för användare att välja den plan de vill ha med dagliga eller månatliga planer att välja mellan.

Alla dess planer finns tillgängliga utan kontrakt, vilket ger dig friheten att byta till ett annat nätverk när du vill. Liksom de förbetalda SIM-kort som vi talade om ovan, är det här också tillgängligt i ett tredubbelt skärformat, inklusive standard, mikro- och nano-SIM-utskärningar beroende på vilken smartphone du har. Kunderna kan välja när SIM-kortet ska aktiveras och till och med schemaläggas början av sina dagliga / månatliga planer som föredras, vilket ger omfattande frihet när det gäller aktivering.

Mint Mobile

Detta erbjudande från Mint Mobile rekommenderas till användare som planerar att ha en längre vistelse i USA i cirka tre månader. SIM levereras med 3 GB 4G LTE-data per månad som kan användas över hela USA Eftersom det har en 90-dagars giltighet får användare teoretiskt 9 GB användbar data under tre månader. Mint Mobile erbjuder också en "testkörning" -funktion som inkluderar en 7-dagars återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med nätverkets prestanda.

Eftersom det här är ett SIM-erbjudande är kunder fritt att ta med sin egen enhet till nätverket. SIM-kortet finns i standard-, mikro- eller nano-format, även om det rekommenderas att vara försiktig innan du fastställer vilken SIM som passar din telefon. Mint Mobile erbjuder också några attraktiva långsiktiga planer om du vill förlänga din vistelse i USA. Det är definitivt värt att kolla in eftersom du kan få mer information för mindre varje månad. Alternativen inkluderar 3 GB, 8 GB och 12 GB per månad med attraktiv prissättning för datahunga användare.

Cricket Wireless Prepaid

Ett av USA: s välkända förbetalda nätverk, Cricket Wireless har också en egen BYOD-plan (ta med din egen enhet) för resande kunder, med attraktiva planer att välja mellan. För att komma igång är allt du behöver göra att sätta in SIM-kortet på telefonen och följa instruktionerna på skärmen. Med Cricket Wireless med betalda planer. Denna plan har inga aktiveringsavgifter eller extra överskott, så det du ser är vad du betalar.

För de som inte är medvetna använder Cricket Wireless AT & T: s 4G LTE-nätverk i USA, så oavsett var du reser i landet borde du kunna hitta anständigt täckning. Med Cricket's International plan kan kunder ringa obegränsade internationella samtal till cirka 35 länder, medan de flesta av Cricket's obegränsade planer ingår i obegränsat samtal och sms till Kanada och Mexiko. Eftersom detta inte har någon plan kommer Cricket att låta dig välja den bästa planen under aktiveringsprocessen, så att du kan veta väl vad du köper in. Var noga med att kolla in Cricket Wireless 'förbetalda SIM på Amazon.

GlocalMe G3

Detta är ett ganska mångsidigt erbjudande och till skillnad från alla SIM-kort vi har diskuterat hittills. Det beror på att detta inte bara är ett SIM, utan också en bärbar hotspot-enhet avsedd för dataanvändning runt om i världen, inklusive USA. Så om du vill resa till USA och vill ha billiga dataplaner för flera enheter, är GlocalMe G3 ett utmärkt alternativ att överväga. Det levereras med sitt eget batteri tillsammans med möjligheten att ladda andra enheter när de är slut.

Data kan läggas till eller fyllas direkt med G3 och dess pekskärmsdisplay, vilket gör detta till en relativt mjukare process. Varje enhet har 8 GB höghastighetsdata som kan användas i USA förutom 1 GB global data. Företaget hävdar att kunder kan se nedladdningshastigheter på upp till 150 Mbps och 50 Mbps uppladdningshastigheter runt om i USA. 5 350 mAh-batteriet säkerställer att enheten fortsätter att köras i upp till 15 timmar, vilket gör detta till en av de bästa dataenheterna för USA-resor. Enheten levereras också med två SIM-kortplatser, så att du kan använda den som en olåst Wi-Fi-hotspot.

Lycamobile förbetalda SIM-kort

Lycamobile erbjuder också attraktiva förbetalda planer för kunder som reser till USA Företagets förbetalda SIM-avtal utanför kontrakt ingår med 15 GB 4G LTE-data giltiga i 30 dagar. SIM levereras också med obegränsad internationell samtal och sms till omkring 75+ länder. Lycamobile kommer också att innehålla en bonuskredit för nya aktiveringar, som kan användas för framtida top-ups.

Att aktivera detta SIM-kort är lika enkelt som att ringa 622 och ange ditt postnummer, vilket tar bort smärtan från SIM-aktiveringsprocessen. Även om transportören hävdar att du kommer att se 4G LTE-data runt om i USA, är det troligt att vissa områden bara kan visa 3G-nät beroende på täckningen där. Detta SIM-kort kan endast användas med låsta telefoner och fungerar inte utanför USA. Se till att titta närmare på detta erbjudande på Amazon.

ProduktvarumärkenamnPris

SimOptionsSimOptions förbetalda SIM-kort USAKontrollera pris

T-MobileT-Mobile förbetalt SIM-kort obegränsat samtal, text och data i 30 dagar (för användning i USA)Kolla pris på Amazon

Mint Mobile15 $ / månad Mint Mobile Wireless Plan | 3 GB 4G LTE-data + Obegränsad prat och text i 3 månader (3-i-1 GSM SIM-kort)Kolla pris på Amazon

LycamobileUSA Förbetalda SIM-kort LYCA $ 39 Planera 15 GB data i USA med obegränsade samtal och text i USA och obegränsade internationella samtal och text till 75+ länder i 30 dagar (endast för USA)Kolla pris på Amazon