8 bästa e-postklienten för Mac

När du letar efter en e-postklient för din Mac, kommer många alternativ att komma in i ditt sinne. Även om många föredrar att använda den vanliga webbläsarversionen av Gmail kan det mycket hjälpa dig att få en e-postklient på din Mac som kan öka din effektivitet och samtidigt erbjuda ett trevligt gränssnitt att skicka dina e-postmeddelanden till. Det är därför det är meningsfullt att få en dedicerad e-post-app eller klient för din Mac som kan rensa dina inkorgar samtidigt som de erbjuder relevanta detaljer på ett sätt som ingen annan klient kan.

Det är förståeligt att det finns flera alternativ att välja mellan när det gäller en Mac-e-postklient. Det är därför vi har beslutat att lista några av de bästa e-postklienterna du kan få för din Mac. Så utan att vänta längre, låt oss titta på vår lista.

8 bästa e-postklienten för Mac

airmail

Detta är rankat som en av de bästa e-postklienterna för Mac och är också vinnaren av Apple Design Awards 2017, vilket sätter detta högst upp på vår lista. Detta är den tredje iterationen av e-postklienten som ingår i en massa nya funktioner för att göra organisering av dina e-postmeddelanden och konton mycket enklare. Airmail kan stödja iCloud, MS Exchange, Gmail, Google Apps, IMAP, POP3, Yahoo, AOL, Outlook.com och Live.com, vilket ger dig tillräckligt med frihet när det gäller det e-postkonto du vill använda.

Den här klienten låter dig skapa ett alias med anpassad SMTP medan du också kan välja att importera din e-post från Apple Mail, MBOX-arkiv, EML, EMLX och Airmail 1.x. Denna Mac-app stöder också funktioner som Quick Answer, möjligheten att kontrollera ångra historik och en mängd multitouch-gester beroende på vilken Mac-maskinvara du äger. Det stöder också funktioner som dra och släpp, vilket gör det mycket lättare att flytta hela mappar med e-post. Airmail ställer dig tillbaka med $ 26.99 i Mac App Store.

Gnista

Detta är ännu en fantastisk e-postklient och är skräddarsydd för användning med team, vilket gör organisering och hantering av e-postmeddelanden mellan flera användare till en lek. En av de viktigaste aspekterna av alla e-postappar är dess förmåga att ge snabba prestanda och låta dig svara snabbt på e-postmeddelanden. Vi är glada att rapportera att Spark erbjuder alla dessa funktioner och mer. Om du har en grupp- eller gruppinställning kan du välja att prata med dem privat utan att skicka meddelandet till hela teamet.

Du kan också bjuda in medlemmar i ditt team att diskutera specifika e-posttrådar. En av mina favoritfunktioner i Spark är dess förmåga att låta flera användare samarbeta i ett e-postmeddelande med realtidsredigeringar och ändringar synliga för varje medlem av teamet. Om det finns ett e-postmeddelande som du vill kolla in senare kan du trycka på snooze-knappen så att du kan få en påminnelse om att kolla in det senare. Som du ser är Spark en funktionsfylld e-postklient och kan helt ändra hur du regelbundet interagerar med dina e-postmeddelanden. Det bästa är att Spark är en helt gratis app i Mac App Store och inte kräver ett dyrt prenumeration eller ett köp i appen. Se till att kolla in det.

Microsoft Outlook

Detta är utan tvekan en av de mest kända e-postklienterna där ute tack vare dess närvaro i branschen under flera år. Den här e-postklienten är utformad för att föra alla dina e-postmeddelanden, kalender, kontakter till en bekväm plats, så att du kan markera påminnelser eller till och med kontrollera väntande möten utan att lämna appen. Du kan också välja att integrera Word, PowerPoint och Excel med den här klienten, även om du kommer att kräva ett kvalificerat Office 365-abonnemang för att detta ska fungera.

Denna app kan också interagera med MacBook Pro Touch Bar. Detta gör att du enkelt kan växla mellan kalender- och e-postvyer med bara ett svep på pekfältet. Såsom har varit känt i flera år ger Microsoft Outlook säkerhet i företagsklass för att säkerställa att alla dina e-postmeddelanden är säkra i din inkorg.

Genom att slå samman din kalender med Outlook kan appen automatiskt skicka påminnelser i kalendern för att betala en kommande faktura. Den sömlösa sammanslagningen av e-postmeddelanden, kontakter och kalenderappen är det som gör Outlook till en av de bästa e-postklienterna där ute. Denna app är en gratis nedladdning i Mac App Store och kommer med köp i appen, främst för Office 365-abonnemang.

Polymail

Detta är en av de bästa designade Mac-klienterna du kan få just nu, tack vare dess användarvänliga gränssnitt. Det kommer också med flera effektivitetsorienterade funktioner för att se till att du får mer information i ett enda fönster. Varje gång du klickar på ett e-postmeddelande kommer Polymail automatiskt att visa alla tidigare konversationer du har haft med den kontakten. Denna app kommer också med möjligheten att meddela dig när ett e-postmeddelande du skickat har lästs av mottagaren. Användare kan alternativt välja att schemalägga e-postmeddelanden som ska skickas vid ett senare datum eller tidpunkt och därmed ta ut arbetet med att manuellt skicka e-postmeddelanden på en viss dag.

Polymail saknar stöd för MacBook Pro Touch Bar, vilket inte är ett stort utelämnande med tanke på att inte alla e-postklienter stöder den här funktionen. Den här Mac-e-postklienten är tillgänglig direkt från utvecklarens webbplats, så det finns ingen lista i Mac App Store. Även om det är gratis att ladda ner, använder den en prenumerationsmodell som ger tillgång till alla nämnda funktioner. Tack och lov finns det också en gratis testversion av appen.

Spika

Den här e-postklienten kan hjälpa dig att bli väldigt organiserad och hålla dina e-postmeddelanden på rätt plats. Den är designad baserad på en chatt-app som Messenger, det vill säga att den bara erbjuder de relevanta detaljerna för ett visst e-postmeddelande samtidigt som det lämnar onödigt innehåll som rubriken eller signaturen. Detta ger användarna en fri bild av sin e-post, vilket ökar effektiviteten på lång sikt. Appen har också en prioriterad inkorg som lagrar alla dina viktiga kommande e-post så att du kan komma rätt till dem.

Appen har också inbyggd meddelanden, vilket är ganska anmärkningsvärt eftersom du inte behöver ladda ner en separat app för att aktivera den här funktionen. Dessutom kan du lägga till grupper som består av flera medlemmar för att dela e-post och annan information till flera användare samtidigt. Spike är gratis att ladda ner från företagets officiella webbplats. Företaget nämner att det är gratis att använda för vanliga kunder även om företagskunder kommer att kräva ett abonnemang för att fortsätta använda tjänsten.

Brevlåda

Detta är en av de mer vanliga e-postklienterna utan klockor och visselpipor för några av de appar vi har pratat om. Det erbjuder en enhetlig inkorgsfunktion som låter dig samla alla dina e-postkonton under ett fönster. Den har ett snyggt designat gränssnitt som gör åtkomst till dess funktioner relativt enkelt. Det finns några likheter här med Apple Mail som inte nödvändigtvis är en dålig sak. Utvecklarna nämner att den här klienten är avsedd för elanvändare, även om den saknar något jämfört med andra appar som vi hittills har talat om. Postbox ställer dig tillbaka med $ 40 vilket är en engångsbetalning. Det finns inga prenumerationer tillgängliga med den här appen. Om du bara vill prova Postbox, erbjuder utvecklarna också en 30-dagars kostnadsfri provperiod.

MailMate

Den här e-postklienten har ett brett spektrum av funktioner som inkluderar support för markdown, omfattande sökning i appen och stöder också kryptografisk kryptering / signering. Den här klienten är också känd för det stora utbudet av tangentbordskontroller som den kan erbjuda, något som vi inte kan hitta på någon annan e-postklient idag. MailMate är bättre lämpad för kraftanvändare där ute som vill filtrera sina e-postmeddelanden med hjälp av en mängd olika statistik. Det är enklare än de flesta e-postklienter, men det är definitivt värt ett försök. MailMate sätter dig tillbaka med 49, 99 dollar, men det ingår också en 30-dagars gratis provperiod.

Apple Mail

Denna app är också känd som Mail och är tillgänglig som standard på alla Mac-datorer där ute. Det har samlats med de senaste två iterationerna av macOS, så det är osannolikt att du inte har lagt märke till appen på din Mac. När det gäller prestanda och funktioner skiljer sig Apple Mail inte från några av de äldre e-postklienterna från MacOSX. Detta beror främst på att Apple måste rikta in sina produkter på såväl den genomsnittliga användaren som den kraft hungriga användaren, vilket gör det svårt att erbjuda en perfekt balans mellan de två.

Det bästa med den här e-postklienten är att du inte behöver betala en krona för att använda den. Om du ignorerar Apple Mail hela ditt liv är det kanske en bra tid att prova. Denna app stöder alla standardpostprotokoll inklusive iCloud, Gmail, Yahoo, Hotmail, Exchange och så vidare.

Det erbjuder också en universell inkorg som låter dig kombinera e-postmeddelanden från alla dina konton på en skärmad skärm. Även om detta är en utmärkt e-post-app på egen hand, är det något som ligger bakom jämfört med några av konkurrenterna på marknaden idag. Men man kan alltid hoppas att Apple avslöjar Mail-gränssnittet med kommande uppdateringar.