8 bästa Bluetooth-högtalaren för bil 2020

Billjud har kommit långt under det senaste decenniet eller så. Även om bilejare tidigare var begränsade till att använda musiksystemet i bilen eller ett eftermarknadssystem för telefonsamtal och / eller musik, har saker förändrats till det bättre idag. Det finns en mängd olika högtalare som användare kan få på sina bilar, särskilt de med Bluetooth ombord som hjälper dig att använda det trådlöst utan att behöva ledningar.

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Freeway Bluetooth-bilhögtalartelefonKolla pris på Amazon

AnkerAnker Soundcore Bluetooth-högtalareKolla pris på Amazon

VeoPulseBilhögtalartelefon VeoPulse B-PRO 2 HandsfreeKolla pris på Amazon
MotorolaMotorola Roadster Pro Universal Bluetooth-bilhögtalartelefonKolla pris på Amazon

AvantreeAvantree CK11 handsfree Bluetooth för mobiltelefon bilsats, högtalareKolla pris på Amazon

JabraJabra Drive Bluetooth-bilhögtalartelefon (USA: s detaljhandelsförpackning)Kolla pris på Amazon

Cambridge SoundworksOontZ Angle 3 Enhanced Stereo Edition IPX5 Splashproof Portable Bluetooth SpeakerKolla pris på Amazon

AigitalAigital Bluetooth i bilhögtalartelefon Rörelse AUTO PÅ trådlös högtalare för handsfree-samtalKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det finns emellertid ett stort antal Bluetooth-högtalare för bilar som kan göra att välja det bästa ganska tufft jobb. Med detta i åtanke ska vi diskutera några av de bästa Bluetooth-högtalarna för bil du kan köpa idag. Så låt oss ta en titt.

8 bästa Bluetooth-högtalaren för bil 2020

Jabra Freeway

Detta är en dedikerad högtalartelefon för din bil med trådlös anslutning. Den har en vacker design som perfekt matchar din instrumentbräda. Högtalaren har dessutom en FM-sändare som låter dig spela musik eller ta emot telefonsamtal på bilradio. Den håller sig fast vid bilens visir och sätter den alltid inom räckhåll för föraren.

Detta kan vara praktiskt för handsfree-användning av högtalarna, särskilt under körning. Anropsnamn tillkännages som standard för att hjälpa till med ostörd körning. Freeway packar tre högtalare med stöd för virtuellt surroundljud, vilket säkerställer att varje ton eller ord hörs korrekt. Jabra använder två mikrofoner här för optimal prestanda, med inbyggda HD-ljudfunktioner också.

Eftersom det här är en Bluetooth-enhet måste du ladda den för att använda den. Tack och lov kan motorvägen pågå i upp till 14 timmar på en enda laddning, så att du kan använda den under lång tid. Dessutom kan kunder ladda Freeway med den medföljande billaddaren, så att du kan ladda högtalarna utan att behöva lämna din bil.

Kolla pris på Amazon

VeoPulse bilhögtalartelefon

Detta kommer från en lite känd tillverkare, även om den erbjuder samma prestanda. Det håller sig vid bilens visir och har en kompakt design, vilket garanterar att den passar bra in i din bil. Det finns några fiffiga funktioner här som kan hjälpa användare mycket. Till att börja med kan högtalartelefonen koppla ihop sig automatiskt när du närmar dig bilen eller till och med stäng av när du lämnar bilen för att spara batteri.

Den här enheten stöder också Ok Google och Siri röstkommandon, så att du kan använda den helt handsfree. Även om högtalarkvaliteten inte är särskilt bäst ute, kommer det utan tvekan att få jobbet gjort. När en användare tar emot ett inkommande samtal, är allt de har att säga "ja" eller "nej" för att svara eller avvisa samtalet. Denna produkts batteritid är mycket hög, och eftersom den kan laddas med konventionella metoder kontrollerar denna produkt alla lådor. Företaget erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti på produkten om du inte är nöjd. Se till att titta närmare.

Kolla pris på Amazon

Motorola Roadster Pro

Motorola har producerat kabeldragna och trådlösa ljudutrustningar sedan länge. Företagets Roadster Pro Bluetooth-högtalare kan vara en stor tillgång i ditt fordon, med tanke på mångsidigheten såväl som den funktion som den erbjuder. Detta är tydligen världens första bilhögtalartelefon med fyra mikrofoner, vilket gör att ljud hörs från valfri riktning. Högtalaren erbjuder också 4-watts ljud, vilket kan minska trafikbuller kraftigt.

Roadster Pro är ganska bärbar och använder dubbla 30 x 40 mm högtalare för optimal prestanda oavsett användning. Röstkommandon stöds naturligtvis här, och alla dess funktioner kan endast nås med din röst, inklusive telefonsamtal och musikstyrning. Även om batteritiden kanske inte är den bästa här, är det faktum att det lätt kan laddas i din bil ett stort plus. Eftersom det inte finns någon visning här får användare röstvarningar om batteriets livslängd kvar på högtalarna för att planera din resa i enlighet därmed.

Kolla pris på Amazon

Avantree CK11

Denna praktiska bilhögtalare från Avantree har en kraftfull 2W högtalare som kan fylla hela bilen bekvämt. Med tanke på enhetens storlek förväntas dock användare inte få upp sina hopp. Denna faktor gör detta idealiskt lämpligt för telefonsamtal under körning. CK11 är också förpackningseko och bakgrundsbrusreducerande funktion för att erbjuda kristallklart ljud under samtal. Denna enhet har en rörelsessensor, som automatiskt upptäcker din närvaro eller utgång från bilen för att hålla enheten av eller på. Detta kan spara mycket batteri särskilt när det inte är i drift.

På tal om batteri nämner Avantree att CK11 kan hålla i upp till 22 timmar på en enda laddning. Detta är kanske den enskilt största funktionen hos den här enheten, och är något som inte många produkter kan erbjuda på marknaden idag. Det klipps bekvämt på bilens visir, vilket är ungefär som de flesta Bluetooth-bilhögtalare vi har pratat om. Min favoritfunktion med den här produkten är förmågan att para två enheter samtidigt och växla mellan musik och samtal när det passar dig. Avantree CK11 finns i svart- och titanfärger.

Kolla pris på Amazon

Jabra Drive

Den andra Jabra-produkten på vår lista är också en av de bästa Bluetooth-bilhögtalarna där ute. Jabra Drive är ett litet men funktionellt erbjudande som klipper bekvämt på bilens visir. Med tanke på designen kan den också placeras på passagerarens sidor. Bland funktionerna i Jabra Drive är automatisk volymjustering såväl som automatisk parning till dina anslutna enheter. Liksom det erbjudande vi talade om ovan kan Jabra Drive ansluta till två enheter samtidigt.

Förutom att du kan strömma podcast, musik och ta emot eller ringa samtal, stöder Drive också röststyrd GPS-navigering. Högtalarnas batterinivå tillkännages när den är påslagen. Jabra hävdar att den här högtalaren kan erbjuda batteritid på upp till 20 timmar, vilket är anmärkningsvärt med tanke på storleken på detta erbjudande. Men vi har sett Bluetooth-bilhögtalare som kan hålla längre, så detta är inte det bästa på något sätt. En varning här är att Jabra Drive använder en enda 2W-högtalare, vilket kan begränsa dess prestanda, särskilt i jämförelse med större högtalare.

Kolla pris på Amazon

Anker Soundcore Bluetooth-högtalare

Detta är ett något okonventionellt val för din bil, men kan fortfarande vara en utmärkt följeslagare för dina enheter. Det viktigaste skälet till att vi föreslår en standard trådlös Bluetooth-högtalare för din bil är batteriets livslängd. Som du vet är det inte riktigt möjligt att ladda upp din högtalartelefon och använda den samtidigt, så vilken bättre enhet har du i bilen än en långvarig Bluetooth-högtalare? Tja, Anker Soundcore är ett kraftcenter när det gäller Bluetooth-högtalare, och med goda skäl.

Det har en enorm batterilivslängd på 24 timmar, så att du effektivt kan glömma att ladda detta varje dag. Det faktum att den här högtalaren stöder standard USB-laddning är också värt att notera. Detta gör att användare kan ladda upp högtalaren i sin bil. Det finns väl upplagda knappar på högtalarens överkant, medan byggnaden är robust och också klassad som dropptät. Ljudprestanda är också en viktig faktor här, med djup bas och tydlighet att starta. Anker erbjuder högtalarna i svarta, röda och blå färger, så du har många varianter att välja mellan.

Kolla pris på Amazon

OontZ vinkel 3

Detta är ännu en vanlig Bluetooth-högtalare som är avsedd för små rum. Detta gör den till en utmärkt följeslagare för din bil. Det levereras med dubbel precision akustiska stereo drivrutiner samt passiv basradiator. Men designen här är den verkliga vinnaren från mig, eftersom ljudet fokuserar på alla sidor i rummet och inte bara på personen som är framför det. OontZ Angle 3 kommer också med IPX5-certifiering för vatten / dammbeständighet, som kanske inte är till stor nytta i en bil, men det är bra att veta att funktionen finns. Företaget hävdar att den här högtalaren inte kan sänkas ned.

Det kommer med en batteritid på 14 timmar, vilket är anständigt, men definitivt inte det bästa. Du kan ladda den via en vanlig mikro-USB-anslutning på din bil eller någon annanstans.

Kolla pris på Amazon

Aigital högtalartelefon i bilen

Detta är mer i linje med de högtalartelefoner vi talade om tidigare i artikeln och kan klippas på bilens visir. Liksom andra produkter i detta sortiment kommer detta med en automatisk av / på-funktion. Detta fungerar med rörelsesensorer och kan upptäcka när du går in eller lämnar bilen för batteribesparing. Denna högtalartelefon är också kompatibel med röstkommandon på Android såväl som iOS-enheter.

Trots storleken använder högtalaren en enda 2W-högtalare, vilket ger dig kristallklart ljudprestanda för telefonsamtal eller musik. Användarna kommer gärna att veta att två enheter kan anslutas till denna högtalartelefon när som helst, vilket gör att du enkelt kan växla mellan telefonsamtal och musikuppspelning. Batteriets livslängd uppskattas till 20 timmar, vilket är ganska anständigt för en så liten produkt.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Freeway Bluetooth-bilhögtalartelefonKolla pris på Amazon

AnkerAnker Soundcore Bluetooth-högtalareKolla pris på Amazon

VeoPulseBilhögtalartelefon VeoPulse B-PRO 2 HandsfreeKolla pris på Amazon
MotorolaMotorola Roadster Pro Universal Bluetooth-bilhögtalartelefonKolla pris på Amazon

AvantreeAvantree CK11 handsfree Bluetooth för mobiltelefon bilsats, högtalareKolla pris på Amazon

JabraJabra Drive Bluetooth-bilhögtalartelefon (USA: s detaljhandelsförpackning)Kolla pris på Amazon

Cambridge SoundworksOontZ Angle 3 Enhanced Stereo Edition IPX5 Splashproof Portable Bluetooth SpeakerKolla pris på Amazon

AigitalAigital Bluetooth i bilhögtalartelefon Rörelse AUTO PÅ trådlös högtalare för handsfree-samtalKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.