8 bästa Bluetooth FM-sändare

Billjud har uppgraderats avsevärt under de senaste decennierna eller så. Men om du äger ett äldre fordon som inte har moderna funktioner som Bluetooth, kan det vara ganska frustrerande. Det är här något som en Bluetooth FM-sändare kommer in i ekvationen. Den här enheten låter din bil få Bluetooth-funktionalitet utan att göra några ytterligare ändringar. Allt du behöver är en sändare som kan hjälpa din bil att spela musik eller andra media trådlöst från din smartphone.

ProduktvarumärkenamnPris

LDesignLDesign FM-sändare, Bluetooth trådlös FM-radioadapter i bilenKolla pris på Amazon

ScoscheSCOSCHE BTFM BTFREQ Universal Bluetooth handsfree Car KitKolla pris på Amazon

VicTsingVicTsing Bluetooth FM-sändare, trådlös bilradiosändaradapter / w USB-portKolla pris på Amazon

GOgrooveGOgroove FlexSMART X2 Bluetooth FM-sändare för bilradio m / USB-laddningKolla pris på Amazon

NulaxyNulaxy Bluetooth-bil FM-sändare Ljudadapter mottagare Trådlös handsfree-bilsatsKolla pris på Amazon

AphacaTrådlös i bil Bluetooth FM-sändare med Smart Car Locator, Handsfree CallKolla pris på Amazon

JETechJETech trådlös FM-sändare radiobilsats för smarta telefonerKolla pris på Amazon

IMDENIMDEN Bluetooth FM-sändare för bil, QC3.0 trådlös Bluetooth FM-radioadapterKolla pris på Amazon

Som ni kan föreställa er dessa Bluetooth FM-sändare tillgängliga i överflöd idag. Därför beslutade vi att prata om några av de bästa Bluetooth FM-sändarna för att hjälpa dig att göra rätt val. Så låt oss titta på några av dessa produkter.

8 bästa Bluetooth FM-sändare

LDesign FM-sändare

Detta är så mångsidigt som en Bluetooth FM-sändare kan vara, och den kan anslutas direkt till din billaddarplats. När den är ansluten kan denna produkt också hjälpa dig att veta om bilbatteriets hälsa, något som inte många Bluetooth-sändare kan göra.

Dessutom kommer detta erbjudande med hårdvaruknappar för att öka / minska volymen och har till och med en dedikerad CH-knapp för att byta spår eller radiostationer. Kunderna får också en dedikerad USB-port här samt ett 3, 5 mm hörlursuttag för AUX-anslutning. Företaget har inkluderat en TF-kortplats i denna sändare, vilket gör det till ett av de mest kraftfulla erbjudanden som finns på marknaden idag.

Så förutom att använda Bluetooth på ditt fordon har den här produkten också en USB-port i full storlek och möjligheten att ansluta valfri ljudkabel (3, 5 mm uttag). Företaget erbjuder denna sändare i guld-, grå- och svartfärger, så du har många alternativ att välja mellan.

Kolla pris på Amazon

SCOSCHE Bluetooth FM-sändare

Den här ansluts också till din vanliga billaddningsplats, vilket gör hela processen relativt problemfri. Den har också flera hårdvaruknappar som hjälper dig att kontrollera anslutna enheter och till och med svara / avvisa samtal utan att röra din telefon. Sändaren har också en 10W USB-port, så att du kan ladda upp dina telefoner under körning. Det finns en 3, 5 mm aux-port här också, vilket gör det möjligt för denna sändare. Kompatibla enheter kan också komma åt röstassistenter som Siri eller Google Assistant genom att trycka på en knapp på sändaren.

Vad jag gillar med detta erbjudande är det faktum att det också kommer med en dedikerad fjärrkontroll som gör att andra passagerare i ditt fordon kan styra musikuppspelning. Produkten stöds av företagets 3-åriga garanti såväl som livstids teknisk support så att du kan få den med förtroende. Trots de funktioner som det är förpackning, är detta en liten enhet och kan gå obemärkt på din instrumentbräda och effektivt blandas in med inredningen perfekt.

Kolla pris på Amazon

VicTsing Bluetooth FM-sändare

VicTsing gör några av de bästa tillbehören från tredje part för dina enheter, inklusive den här praktiska FM-sändaren. Företaget erbjuder detta i ett litet paket, och sändaren passar tätt in i bilens laddningsport. Enheten har en 1, 44-tums display som visar dig data som låtenamn, nummer eller kontaktnamn på den som ringer eller till och med status för ditt bilbatteri. Sändaren använder företagets egen CVC-teknik för att hålla ljud och ljud till ett minimum när du är på samtal.

Den har också sin laddningsport som gör att du kan ladda nästan alla Android- eller iOS-enheter utan problem. Vad som är ännu mer imponerande är att den här sändaren har sin mikrofon och erbjuder verklig handsfree-användning oavsett vilken telefon du använder. Sändaren har också en TF / microSD-kortplats, så att du kan spela musik på så sätt. Det finns också en inbyggd AUX-port, med stöd för format som MP3 / WMA / FLAC, etc. Se till att kolla in den här sändaren på Amazon.

Kolla pris på Amazon

GOgroove FlexSMART X2 Bluetooth FM-sändare

Detta är en trendig Bluetooth-sändare för din bil med funktioner som konkurrerar med de flesta erbjudanden vi har pratat om idag. Den levereras med en liten skärm i rött, vilket borde vara tillräckligt för att visa relevant data under körning. Företaget har också en USB-port, som låter dig ladda din telefon medan den är i par med sändaren. Detta är en nödvändig funktion för alla Bluetooth-sändare, med tanke på att om du slår på Bluetooth kan äta batteriets livslängd rimligt snabbt.

Företaget erbjuder en problemfri 3-års garanti med denna produkt, så du kan söka tillverkarens hjälp om något verkar vara fel med produkten. Sändaren har också sin mikrofon, som låter dig prata och konversera fritt via ett telefonsamtal även om telefonen inte är särskilt nära dig. Det finns också muskontrollknappar på sändaren. Företaget erbjuder för närvarande denna produkt i en ensam grå färg.

Kolla pris på Amazon

Nulaxy Bluetooth Car FM-sändare

Detta praktiska erbjudande liknar de flesta sändare vi har talat om idag, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak. Detta erbjudande från Nulaxy kommer med en dedikerad USB-port för laddning, i kombination med en 3, 5 mm AUX-port, liksom ett microSD-kortplats. Precis som andra sändare på listan ansluts detta till din standardbilladdare och behöver inte några extra komponenter eller tillbehör. Vad som är annorlunda med den här sändaren är inkluderingen av en 1, 44-tums skärm med anständigt storlek som kan visa all relevant information för användaren, inklusive inkommande samtal, låten som spelas eller till och med bilbatteriets status / hälsa.

En varning med denna produkt är att du kan behöva använda telefonens mikrofon för att prata fritt eftersom mikrofonen här inte är tillräckligt stark. Men eftersom din telefon alltid finns i bilen, borde detta inte vara ett stort problem. Resten av funktionerna fungerar precis som annonseras på den här sändaren. Företaget erbjuder denna produkt i svarta och mintgröna färger.

Kolla pris på Amazon

Aphaca Bluetooth FM-sändare

Detta är den överlägset minsta Bluetooth-sändaren vi ska prata om på vår lista. Trots att han var så liten sändare har tillverkaren lyckats klämma fast i en storstor USB-port, liksom ett microSD-kortplats för att hantera ljud från andra källor. USB-kortplatsen är också utformad för att ladda upp din telefon snabbt och erbjuder i stort sett alla funktioner du kan tänka dig på en Bluetooth-sändare. Observera att enheten också levereras med sin mikrofon, som gör det möjligt för kunder att använda sändaren handsfree, även när deras telefon är på avstånd.

Denna sändare hjälper dig också att hitta din bil i mängden med hjälp av appen "Fast Find Car" för smartphones. Denna produkt levereras med 60 dagars återbetalningsgaranti samt 12 månaders garanti för tillverkningsfel. Mikrofonen använder CVC-teknik för att säkerställa att varje ord hörs även om det finns gott om brus i bakgrunden. Sändaren har en frontal skärm som visar viktiga data som namnet på den som ringer, spåret du spelar och så vidare. Företaget erbjuder just nu denna produkt i silver- och svartfärger. Se till att titta närmare på den här sändaren på Amazon.

Kolla pris på Amazon

JETech trådlös FM-sändare

Detta är en unikt designad Bluetooth FM-sändare för din bil som består av en kabelformad design. Medan sändaren fortfarande ansluts till standardfordonets laddningsport, delas dess komponenter med kablar, vilket gör det lätt att komma åt hela tiden. Denna design gör det möjligt för sändaren att ha en större skärm än vanligt, vilket kan visa information om personen som ringer dig eller ljudspåret som spelas via din telefon. Musik och samtalskontroller ingår också i denna sändare.

Detta erbjudande kommer med sin vanliga USB-port för laddning av din telefon, samt en 3, 5 mm AUX-kabel för att upprätta en trådbunden anslutning till din musikspelare. Detta gör att flera alternativ kan njuta av innehåll i din bil. Företaget erbjuder livstidsgaranti för denna sändare. Du kan få den här enheten i svarta, guld-, silver- och rosafärger.

Kolla pris på Amazon

IMDEN Bluetooth FM-sändare

Denna sändare från IMDEN kommer med en praktisk design och inga ytterligare bilagor, vilket gör det rimligt enkelt att installera. Som du gissat går detta till den konventionella billaddningsporten i din bil och kan automatiskt aktivera all funktionalitet. Detta inkluderar möjligheten att spela musik / ta emot samtal trådlöst med en Bluetooth-anslutning, samtidigt som du kan ladda dina telefoner. Intressant nog kommer den här sändaren med två USB-portar, något vi inte ser på för många Bluetooth-sändare.

Denna enhet kommer också med sin mikrofon, så att du kan använda din telefon handsfree medan du kör. Mikrokvaliteten verkar vara ganska anständig också med brusundertryckning och inbyggd CVC-teknik. Den har en mindre LED-display jämfört med några andra sändare vi har diskuterat idag, även om detta är tillräckligt för att visa alla viktiga data. Det finns hårdvaruknappar för att styra musik och till och med svara eller avvisa samtal, vilket gör det ganska enkelt att komma åt. Det finns inga färgalternativ att välja mellan, så du begränsar dig till att få den svarta versionen som standard.

ProduktvarumärkenamnPris

LDesignLDesign FM-sändare, Bluetooth trådlös FM-radioadapter i bilenKolla pris på Amazon

ScoscheSCOSCHE BTFM BTFREQ Universal Bluetooth handsfree Car KitKolla pris på Amazon

VicTsingVicTsing Bluetooth FM-sändare, trådlös bilradiosändaradapter / w USB-portKolla pris på Amazon

GOgrooveGOgroove FlexSMART X2 Bluetooth FM-sändare för bilradio m / USB-laddningKolla pris på Amazon

NulaxyNulaxy Bluetooth-bil FM-sändare Ljudadapter mottagare Trådlös handsfree-bilsatsKolla pris på Amazon

AphacaTrådlös i bil Bluetooth FM-sändare med Smart Car Locator, Handsfree CallKolla pris på Amazon

JETechJETech trådlös FM-sändare radiobilsats för smarta telefonerKolla pris på Amazon

IMDENIMDEN Bluetooth FM-sändare för bil, QC3.0 trådlös Bluetooth FM-radioadapterKolla pris på Amazon