8 bästa appar för spårning av iPhone år 2020

Tack vare modern GPS-teknik är det extremt enkelt att spåra dina eller din familjs rörelser med en mobil enhet. Du kan göra detta antingen genom att investera kraftigt i programvara som erbjuder omfattande spårningsfunktioner eller helt enkelt välja att göra det med en gratis app på din iPhone. Vi kommer att diskutera det senare alternativet här i hopp om att låta dig veta var din familj eller nära och kära är på kartan. Så utan att vänta längre, låt oss titta på några av dessa appar idag.

8 bästa appar för spårning av iPhone år 2020

LocaToWeb

Detta är en utmärkt applikation för livespårning som kan visa din nuvarande plats och sända den över internet för din familj och nära och kära att se. LocaToWeb kan fastställa din exakta plats samt erbjuda insikter om mätvärden som längd, avstånd, hastighet och höjd. Sekretessfunktioner är också synliga här, så att du kan dölja din plats eller spår för alla. Du kan alltid gå tillbaka till inställningarna och göra nödvändiga integritetsrelaterade ändringar som du finner lämpligt.

Allt detta kan fungera utan en omfattande registreringsprocess, vilket gör det ännu enklare. Användare kan också ställa in tävlingsgrupper för att exakt spåra varje idrottare med en sida vid sida i din telefonskärm. Det är en ganska välbyggd app och när det gäller noggrannhet är det svårt att slå detta erbjudande. Denna app är prissatt till $ 0, 99, vilket är anständigt med tanke på vad den ger till bordet.

GPS-SÄNDARE

Som namnet antyder ger denna app dig ett brett nät av spårningsfunktioner med ingenting annat än den här applikationen. Det kan vara bra att veta var din make eller barn är belägna, med möjligheten att hämta sina spår under de senaste 12 timmarna. Appens natur kan också göra den användbar när du försöker hitta en förlorad eller förplacerad telefon. Men det finns inget plattformsstöd här, så en användare kan bara spåra en annan iPhone-användare.

Med över 2, 5 miljoner nedladdningar är detta överlägset en av de populära GPS-spårningsapparna som finns tillgängliga där ute. Eftersom att hålla telefonen GPS på länge kan vara ganska skadligt för batteriets livslängd, kommer appen också med GPS-spårningsalternativ för att minska mängden batteriladdning. Appen fungerar endast när båda parter har samtyckt till att dela sin plats. Användare är fria att hindra andra från att spåra sin plats när som helst. Det bästa är att den här appen är gratis att ladda ner i Play Store.

Map My Run by Under Armour

Detta är en app som kan hjälpa dig att spåra dina lopp och även spåra aktiviteter som cykling, promenader, gymnastikövningar, korsutbildning, yoga och mer. Även om detta inte är en konventionell GPS-spårningsapp, gör det faktum att den har en social aspekt att vänner vet var du befinner dig. Appen kan också ta data från över 400 enheter, så att du kan hålla all din hälsodata på ett ställe. Användare kan också använda den dedikerade Apple Watch-appen för att spåra sina körningar i realtid.

Det finns även ett utmaningsavsnitt som gör att du kan ta på dig andra idrottare från hela världen i aktiviteter eller viktminskningsmål med chansen att vinna spännande priser från Under Armour. Denna app är gratis att ladda ner i App Store och kommer med köp i appen.

GPS Phone Tracker

Detta är en något modifierad version av GPS-spårningsappen som vi talade om tidigare och kan tillåta fullständig 24 × 7-spårning av din familj och nära och kära direkt från din smartphone. Detta kräver att användarna tillåter tillstånd att spåra sin plats, med möjligheten att återkalla behörigheter när som helst. Detta är en viktig säkerhetsfunktion här som gör att användare kan blockera åtkomst till skadliga människor som känner till deras omedelbara plats.

Med den här appen kan du hitta andra användare med en häpnadsväckande noggrannhet på bara 30 fot, vilket gör detta till en ganska väl konstruerad app totalt sett. Men användare måste vara medvetna om att appar som dessa kan tappa telefonens batteri kraftigt. Så se till att du pratar med batteriinställningarna för att justera GPS-aktiviteten på din telefon. När det gäller omfattande spårning kan användare leta efter platser under det senaste dygnet. Du kan också välja tidsramar för att veta var individen befann sig på en viss tid på dagen. En app som denna kan vara mycket praktiskt för berörda föräldrar. GPS Phone Tracker är gratis att ladda ner i iTunes App Store och kommer med köp i appen.

Glympse

Denna app är utformad för att göra platsspårning snabb och effektiv. Och vi måste säga, det lever upp till sitt löfte fullständigt. Enheten har en ganska detaljerad uppsättning funktioner som gör att du snabbt kan dela din levande plats med en vän, familjemedlem eller till och med en medarbetare. Med tanke på sekretessproblemen är appen utformad på ett sätt som varje plats som delas med en annan användare försvinner efter ett tag. Du kanske behöver en dataförbindelse tillsammans med åtkomst till GPS för att den här appen ska fungera. Det här kan vara lite problem om du inte har täckt området.

Med hänsyn till detta verkar det som att den här appen är bättre lämpad för stadsanvändare som alltid har tillgång till en internetanslutning och därmed kan dela sin plats mer effektivt och exakt. Glympse kan också vara till hjälp för att skicka dina kontakter en exakt ETA från din plats, vilket är en gudshändelse när du är sen på ett möte och sitter fast i trafiken. Glympse stöder också Apple Watch, så du behöver inte ta ut telefonen varje gång för att dela din plats. Denna app är gratis att ladda ner för iPhone, iPad och iPad Touch.

FollowMee GPS Location Tracker

Enkelt uttryckt gör denna app din iPhone till en professionell spårningsenhet. Det kan spåra en användares plats på kartan eller till och med i form av koordinater som beskriver deras exakta plats på kartan. Även om det här är lite gamla skolan, är det bra att ha en trovärdig geolokalisering för en användare, vilket kan vara mycket praktiskt särskilt om en vän eller familjemedlem är förlorad och inte nås i naturen. Den här appen har inga annonser ombord, och utvecklarna nämner kategoriskt att ingen av användardata delas med tredje parter.

När appen är igång måste du helt enkelt öppna den en gång och låta den köras i bakgrunden. Appen behöver inte vara öppen i förgrunden för att live spårning ska fungera. Användare kan spåra flera enheter på samma gång, med varje enhet korrekt fastsatt på kartan. Om du befinner dig i ett område där det finns låg dataförbindelse kan appen fortfarande spåra din plats och ladda upp informationen till dess servrar när internet är tillbaka igen. FollowMee är en gratis nedladdning i App Store och har inga annonser eller köp i appen.

Family Locator och GPS Tracker

Detta är en app som är specifikt avsedd för oroliga föräldrar att veta var deras barn bor. Det finns en enkel installationsprocess här som bara tar några kranar efter att du först öppnat appen. Denna app är plattform, vilket i princip innebär att du kan spåra alla användare där ute så länge de har rätt app på båda enheterna. Om en användare är i fara eller problem kan de snabbt trycka på SOS-knappen som omedelbart skickar en varning till sina förälders telefoner med sin exakta plats.

Barnen kan också checka in på olika platser för att varna sina föräldrar om deras omedelbara plats. Detta är en social app, och det finns också en inbyggd chattfunktion som låter dig interagera i realtid med din familj. Alla saker som beaktas, detta är en utmärkt app för att hålla ett öga på din familj eller nära och kära. Family Locator och GPS Tracker kan laddas ner gratis i App Store. Det kommer med köp i appen som möjliggör en handfull premiumfunktioner.

Hitta mina vänner

Vi sparar tydligt det bästa för det senaste här. Find My Friends är en app som kommer direkt från Apple och ger dig en av de bästa metoderna för att spåra din familj eller nära och kära oavsett var de är på kartan. Detta fungerar också på tillstånd och samtycke, så alla användare kan fritt blockera andra användare att sluta spåra sin plats. Även om du inte får de omfattande spårningsfunktioner som vissa tredjepartsappar erbjuder, är Find My Friends definitivt den första appen du bör prova om du är ny med konceptet.

Detta ger dig en grundläggande uppfattning om hur spårning fungerar. Även om dess noggrannhet kan bero på styrkan hos dina GPS-signaler såväl som datanätverk, har flera användare funnit att den här appen är extremt pålitlig och korrekt. Om du inte vill spendera några pengar på att spåra appar, är detta det bästa stället att börja. Om du inte redan har insett detta kommer den här appen förinstalleras på enheter med iOS 9 eller högre, så det är troligt att din iPhone redan har den här appen.