7 måste ha tillbehör till iPhone XR

IPhone XR är Apples mest sålda iPhone tack vare sin premiumdesign och dess toppmaskinvara till en mycket överkomlig prispunkt. Som sagt letar folk bara efter det bästa inom telefontillbehör till iPhone XR. Men om du inte är säker på var du ska börja med att samla tillbehör till iPhone XR, följ med oss ​​nedan. Vi visar dig sju av de bästa telefontillbehören som du kan hämta till Apples bästsäljare.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPods med trådlöst laddningsfodralKolla pris på Amazon

SpigenSpigen härdat glas skärmskyddKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon

LonlifBatterifodral till iPhone XR, 5000mAh laddningsfodral Skyddande laddare fodral för iPhone XR (svart)Kolla pris på Amazon

Och så, utan vidare, här är de:

Anker PowerWave trådlös laddningspad

Trådlösa laddningskuddar finns i alla ändar av prisspektrumet. Du kan hitta dem för bara ett par dollar och sedan kan du hitta andra så enkelt. Vid denna tidpunkt, så länge du köper från ett välrenommerat varumärke, spelar det ingen roll hur mycket du spenderar på en trådlös laddare - de slutar alla göra samma sak med samma laddningshastigheter.

Som sagt, vi älskar vad Anker erbjuder i sin PowerWave Wireless Charging Pad. Den här trådlösa laddaren har den typiska runda profilen, men den är liten och hindrar den från att ta upp för mycket utrymme på skrivbordet, nattbordet eller köksbänken. Inte bara det, utan det kommer med en ganska vacker, modern design som enkelt kan smälta in i de flesta hem- eller kontorsinställningar.

När det gäller laddningshastigheter har detta Q-certifierats för att ge 10 watt laddningskraft till specifika telefoner. Detta inkluderar iPhone XR, andra senaste iPhone-flaggskepp och Samsung Galaxy-enheter av enheter. Andra enheter som stöder trådlös laddning reduceras till bara 5 watt laddningseffekt. Det är fortfarande snabbt - i vår testning, oavsett vad, när du väl har ställt telefonen på laddningsplattan, slutar telefonen fortfarande fulladdad när du vaknar på morgonen.

Anker använder bara högkvalitativa komponenter i sin PowerWave-laddningsplatta. Det betyder att du inte kommer att uppleva några problem med elektriska problem - det finns gott om skydd mot överladdning, spänningsspikar, skydd av främmande föremål och så mycket mer. Dessutom gör de högkvalitativa komponenterna detta en fallvänligt - det betyder att du kan ladda igenom några av de tjockaste målen, till exempel Otterbox Defender.

Anker PowerWave Wireless Charging Pad är ett måste för din iPhone XR.

Spigen härdat glas skärmskydd

Du vill också se till att din iPhone XR-skärm är väl skyddad. Du vill hålla den fri från repor och nicks - detta hjälper till att hålla iPhone XRs återförsäljningsvärde intakt, vilket också gör att du har en mycket bättre tittarupplevelse när det gäller att läsa och titta på videoklipp.

Du kan göra detta genom Spigens egna härdade glasskärmskydd. Härdat glas är ett utmärkt val eftersom det ger toppskydd för din iPhone XR: s skärm. Det absorberar de flesta repor och nicks, och ovanpå är härdat glas självhelande, så skärmskyddet förblir självt klart också.

Vad vi verkligen gillar med erbjudandet från Spigen är att de har en 99, 9% transparensbetyg, vilket innebär att du inte tappar någon klarhet efter att du har använt detta skärmskydd. Du får fortfarande samma fantastiska detalj som displayen för Liquid Retina ger när du tittar på en video.

Den här är ett steg ovanför många skärmskydd på marknaden, helt enkelt för att de gör det extremt enkelt för även lekman att tillämpa detta på sina telefoner. Spigen gör detta genom att inkludera det de kallar ett "innovativt, automatisk anpassning installationskit för enkel applikation" varje gång. Du kommer aldrig att slösa bort ett skärmskydd igen med det här verktyget!

Dessutom kommer den med en o-leofob beläggning för daglig fingeravtrycksbeständighet, vilket också förhindrar gulning. Spigen har också gjort detta skärmskydd kompatibelt med alla Spigen-fall på marknaden. Du stöter inte på ett problem med det här skyddet på din iPhone XR med ett Spigen-fodral. Som sagt, du kommer att vilja dubbelkontrollera att det inte kommer att störa ett annat märkes fall innan du ansöker.

Spigen gjorde blyertsprovet på detta härdade glasskydd. Med sin 9H-hårdhetsgradering kan du vara säker på att den kommer att hålla din iPhone XR-skärm väl skyddad mot dagligt missbruk och till och med avsiktliga repor genom verktyg som knivar.

Spigen innehåller två skärmskydd i paketet. Det betyder att om du någonsin bestämmer dig för att det är dags att byta ut originalet, har du en ledig original tillgänglig och inte kräver att du köper en annan när det är dags.

Anker PowerCore Ultra Small

Naturligtvis behöver alla ström på språng, men vi är inte alltid runt ett vägguttag eller kan lämna vår telefon utan tillsyn nära ett vägguttag. Det är där magin från bärbara kraftbanker kommer in. Om du använder din telefon mycket, vill du se till att du aldrig lämnar huset utan Ankers PowerCore Ultra Small power bank.

Den här finns i en liten profil, så att du kan bära detta med dig vart du än går. Den kan passa i din ryggficka, eller så kan du kasta den i ryggsäcken eller portföljen utan att det tar för mycket utrymme.

PowerCore Ultra Small har en kapacitet på 10 000 mAh, vilket ger dig tillräckligt med juice för att hålla din iPhone XR strömförsedd under hela veckan. Du bör kunna ladda den från död till full minst tre gånger med detta PowerCore-batteri ensam.

Det levereras med Ankers exklusiva PowerIQ och VoltageBoost, som arbetar tillsammans för att leverera den snabbast möjliga laddningen för alla enheter, inklusive iPhone XR. Dessutom har det Ankers MultiPort-säkerhetsskydd som skyddar din telefon mot överladdning och överspänning. Den levereras inte med en USB-kabel, så du måste ange USB-A till Lightning-kabel själv för din iPhone XR.

Anker kastar in 18 månaders garanti med den bärbara elbanken.

Apple AirPods

Om du är en musiksnobb, vill du kolla in Apple AirPods för iPhone XR. När det gäller trådlösa hörlurar, finns det inget som går bättre ihop än en iPhone och AirPods.

AirPods drar nytta av W1-chipet som finns i Apples iPhones, som är ett separat behandlingschip som förbättrar kvaliteten på ditt ljud, oavsett om det finns musik, podcasts, etc. I våra tester gör detta musik ljud utmärkt på Apple AirPods.

AirPods är också tillräckligt låga för att du kan använda dessa för en mängd olika aktiviteter - för att sitta på ett kafé och jobba utan ledningar och mer.

Batteriets livslängd är också enastående. Det finns fem timmar i själva AirPods och sedan ytterligare 24 timmar som finns i laddningsfallet. Som sagt kan du hålla dessa AirPods levande hela veckan, istället för att ladda varje natt som många inställningar för hörlurar.

iPhone XR-laddningsfodral

Ett av problemen som vi alla upplever med iPhone är slut på batterilivslängd. Även när vi börjar dagen på ett fullt batteri, närmar vi oss nästan avstängningszonen på kvällen på grund av omfattande användning, och vanligtvis utan sätt att ladda den.

Det är därför vi älskar iPhone XR Charging Case så mycket. Ställ din iPhone XR inuti den, och du borde kunna fördubbla batteriets livslängd för dagen, eventuellt mer.

Som en bonus lägger iPhone XR Charging Case något ganska tjockt skydd på telefonen, vilket kommer att hålla den säker under hårda droppar. Du kan inte gå fel med det.

Bestrix magnetbilshållare

Letar du efter ett sätt du kan använda din telefon under din körning, men utan att bli en distraktion? Bestrix magnetbilshållare är ett utmärkt val eftersom det inte finns några lim, sugkoppar eller lim som kan förstöra bilens streck. Basen på Bestrix-telefonfästet passar in i bilens CD-spelarplats, och det är där den får sin styrka. I paketet ingår tre olika storlekar på cd-spelarinsatsflikar, vilket säkerställer att det fungerar med alla fordon.

Hållaren använder sig själv av magneter och håller din telefon på plats genom ett magnetiskt håll. Detta ger den magnetiska biltelefonhållaren en radellös design, vilket ger dig flerjusterbara visningsvinklar på din telefon. Du kan enkelt ställa in den eller justera den upp, ner, diagonal eller sida till sida.

Det ska också fungera med telefonfall och hålla din iPhone XR säkrad, även om du använder ett tjockt fodral. Bestrix säger att detta kommer att fungera med de flesta telefoner upp till 6 tum stora. Som sagt bör du inte ha några problem ens med att använda detta med en iPhone XS om du så väljer det.

Det är också värt att notera att magneterna inne i biltelefonhållaren inte kommer att skada din telefon alls. Motståndet är så lågt att det inte kommer att påverka din smartphone alls. Utöver detta vill Bestrix att du ska känna att det här är ett säkert köp. Som sagt, klass = ”a-list-item”> Bestrix Universal Car Phone Holder kommer med en livstid-tillbaka-garanti. Inte nöjd med innehavaren? Du kan returnera detta av någon anledning alls när som helst.

Väggladdningsstation

Och sist upp, men säkert inte minst, vi har iClever egen USB-väggladdare Station. Vill du hålla din iPhone XR ansluten och laddas tillsammans med andra enheter? Sedan kommer iClever Wall Charger Station att ge dig den snabbladdningsteknologi som du behöver, även om andra enheter är anslutna och laddas samtidigt.

Deras S martID-teknik känner igen din enhet och ger optimal laddningshastighet upp till 2, 4 ampere per port, totalt 8 ampere. Detta gör att laddningstiden blir en hel del kortare, så att din telefon tas i bruk snabbt igen.

Dessutom skyddar iClever's Wall Charger Station mot överhettning, överström, överspänning och kortslutning för att säkerställa din säkerhet och dina enheter. Som sagt, de ger dig också en 18-månaders ersättningsgaranti, så att du kan byta ut Wall Charger Station gratis om du får problem.

Tänk på att detta inte kommer med några belysningskablar, så du måste tillhandahålla sådana.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta tillbehör tillgängliga för iPhone XR. Alla dessa kommer att göra ett utmärkt jobb med att förse dig med den telefontillbehörskvalitet du behöver. Om du bara kan plocka upp en, tror vi att Anker's PowerWave trådlösa laddningsplatta är det bästa alternativet här, vilket revolutionerar hur du laddar din smartphone!

Har du ett favorittillbehör till iPhone XR? Ljud av i kommentarerna nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPods med trådlöst laddningsfodralKolla pris på Amazon

SpigenSpigen härdat glas skärmskyddKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon

LonlifBatterifodral till iPhone XR, 5000mAh laddningsfodral Skyddande laddare fodral för iPhone XR (svart)Kolla pris på Amazon