7 låtarna för bästa pris

Vi har alla genomgått situationer där vi köper elektronik, bara för att inse några ögonblick senare att priset har sjunkit. Det ögonblick av ånger du känner är verkligen hemskt. Det finns emellertid flera sätt att undvika detta tack vare framväxten av prisspårning och jämförelsetjänster, så att du får en djupgående titt på produkter och jämföra priserna väl innan du får dem. Vi kommer att diskutera en handfull av dessa tjänster idag. Prisjämförelsetjänster finns i överflöd just nu, så det är viktigt att du väljer de bästa där ute. Det är alltid klokt att ha flera prisspårningstjänster till ditt förfogande eftersom de gör att du kan få en djup titt på hur priserna förändras.

Vissa erbjuder till och med mobilappar för att göra det enkelt att spåra de förändrade priserna. Vissa är bara tillgängliga på webben, vilket också är värt att titta på eftersom de ger dig fler inställningar att leka med. Vissa webbplatser tar provision för erbjudanden, medan andra inte gör det. Så var noga med att välja klokt. Det krävs för varje kund att vara smart med återförsäljare online.

Camel Camel Camel

Detta är en fantastisk tjänst att ha om du har en Amazon-önskelista och manuellt spårar prisuppgången och fallet. Med Camel Camel Camel kan du hålla ett öga på de artiklar du har på önskelistan och ställa in för att bli underrättade när det finns ett prisfall. Det finns flera enskilda filter som passar alla användare, så du hittar dig hemma med den här specifika tjänsten. Tyvärr är det ett webb-erbjudande som nu, så att du inte kan ladda ner en app på din smartphone för att spåra priserna. Det är dock en liten varning, med tanke på bekvämligheten det erbjuder.

För att komma igång måste du besöka camelcamelcamel.com, ställa in ett konto där och komma igång. Efter detta måste du kopiera webbadressen till din Amazon-önskelista och ange den i avsnittet Wishlists i camelcamelcamel. Du kan till och med ställa in aviseringar för att komma till din RSS-läsare, vilket är en utmärkt funktion att ha. Användare kan aktivera aviseringar när produkten efter deras smak träffar en viss prispunkt eller om den ligger under det lägsta priset. Tjänsten är helt gratis och är fantastisk för Amazons populära försäljning.

IFTTT

IFTTT är något annorlunda i funktionalitet jämfört med Camel Camel Camel, men den har samma funktion. Folket på IFTTT meddelade nyligen stöd för Best Buy: s prisspårning, vilket ger dig information i realtid om förändrade priser. IFTTT använder appletmodellen, så att du kan automatisera vissa aspekter av din enhet. Det är kompatibelt med 400 andra appar inklusive Facebook, Twitter, Instagram, Nest etc. Tack vare Best Buys senaste uppdatering kan du få ett meddelande när ett pris sjunker eller ökar på en viss produkt. Du behöver ett IFTTT-konto för att komma igång, så se till att prova tjänsten direkt.

IFTTT är en av de mest populära apparna där ute, bara för bekvämlighetsfaktorn som det ger till bordet. Appen är allmänt populär bland experter på sociala medier och rekommenderas starkt för prisspårning också. Så om du vill få en ny smartphone men är orolig för de förändrade priserna, se till att ställa in en IFTTT-varning via Best Buy. Du behöver inte spendera en krona för att få IFTTT på din smartphone, så se till att kolla in det. Det har redan sett nästan 5 miljoner installationer, vilket gör det oerhört populärt på marknaden.

Prisspårare för Amazon

Med denna app, precis som namnet antyder, kan du få en detaljerad inblick i de förändrade priserna på dina favoritprodukter på Amazon. Du kan importera din önskelista här, precis som Camel Camel Camel, och ställa in enheten så att den får meddelanden när prisfallet faller eller när du har en anpassad parameteruppsättning. Appen erbjuder också en inbyggd webbläsare för att kolla in produkter på Amazon, vilket i slutändan låter dig spara mycket pengar när du köper en ny produkt. Tjänsten fungerar med Amazon, USA, Storbritannien, Italien, Mexiko, Kanada, Tyskland, Spanien, Frankrike och Brasilien.

Naturligtvis har många länder lämnats utanför listan, men det är bra att veta att utvecklaren har täckt några av de stora nationerna här. Vi kan inte utesluta möjligheten att fler regioner läggs till i rätt tid. Appen är en gratis nedladdning, men kommer med annonser. Du kan dock göra ett köp i appen för att bli av med annonserna.

GasBuddy

Om du strikt letar efter ett prisfall-varningsspår är GasBuddy lätt den bästa på marknaden idag. Alla behöver gas för att driva sina bilar, och med fluktuerande priser - och priserna ökar - vill alla se till att de betalar det lägsta beloppet som möjligt. Ett bra sätt att hjälpa dig hitta dessa priser är GasBuddy.

GasBuddy visar dig närmaste bensinstationer, med alla de närmaste, lägsta priserna. Dessutom kan GasBuddy låta dig veta när priserna håller på att höjas så att du kan fylla på dina tankar direkt innan prisökningarna!

Det är verkligen värt att ladda ner - GasBuddy sparar människor mycket pengar på gas, med Gasbuddy-användare i genomsnitt sparar 340 $ per år på bränslekostnader. Du kommer aldrig att betala för mycket för gas igen!

En av de coolare sakerna med GasBuddy är att de regelbundet håller tävlingar också - ange biljetter till dessa tävlingar, och du kanske bara hittar dig själv som vinner ett bensinkort eller ett annat pris!

Sålla

Sift kommer in som ett av våra favoritval. Sikt klockor för rabatter och försäljningspriser på produkter som du tidigare har köpt, och kommer att arbeta för att ge dig en återbetalning för skillnaden i pris. En av de snygga sakerna med det är att allt händer automatiskt genom att låsa upp många av de dolda återförsäljar- och kreditkortsfördelarna som du tidigare inte var medveten om.

Det är värt att notera att Sift inte letar efter rabatter och prisfall för produktens livslängd - istället om du köper något och priset sjunker inom de kommande 60 eller 90 dagarna - beroende på återförsäljare eller kreditkortsleverantör - kan du vara kvalificerad för att få återbetalning. Sift spårar automatiskt dessa priser för dina köp, och om de ser att priset sjunker, kommer Sift automatiskt att få tillbaka pengar från din köpare, vare sig det är via återförsäljaren eller din kreditkortsleverantör.

Sift är värt att registrera sig för och ha kört i bakgrunden på din telefon!

paribus

Detta är en av de mest spännande tjänsterna på denna lista, eftersom den låter dig få tillbaka dina pengar om du missat några erbjudanden tidigare. Tjänsten är kompatibel med Amazon.com, Target, WalMart, Staples, Gap, Old Navy, J. Crew, NewEgg.com, Zappos, Macys, Bloomingdales, Bonobos, Nordstrom, Banana Republic, Athleta och Piperlime. Så hur den här tjänsten fungerar är att den skannar din e-post och alla konton du har hos återförsäljare för att kontrollera om du har missat några pengar eller en kupong som du kunde ha använt när du gjorde köpet. Om det inträffade en sådan händelse kommer Paribus automatiskt att lämna in ett fordran för dig och få tillbaka dina pengar. Medan utvecklarna brukade ta ut en 25% bekvämlighetsavgift för återbetalningar debiterar de inte längre pengar, vilket är en bonus.

Varning här är att du måste ge Paribus tillstånd att skanna hela din e-post. Men du kan skapa ett proxy-e-postkonto bara för online shopping för att säkerställa att din integritet inte invaderas. Utvecklarna brukade ha en Android-app, men den är inte längre tillgänglig. Så du måste nöja dig med att använda webbversionen för nu. IOS-appen verkar dock fortfarande vara uppe.

Earny

Detta är ganska likt Paribus i funktionalitet, även om den levereras med en dedikerad Android-app, så att du kan kontrollera dina återbetalningar direkt från din mobila enhet. Kraven kommer att lämnas in automatiskt om de uppfyller återbetalningskriterierna och du behöver inte göra något. Det finns dock en fångst här. Till skillnad från Paribus är Earny inte gratis och debiterar 25% av de återbetalningar du får. Detta är inte särskilt ett problem eftersom du får tillbaka de pengar som du tidigare gav upp eller inte var medvetna om. Se till Earny från Play Store.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta appar för prisfallsalarm på marknaden idag. Vissa låter dig jämföra priser, medan andra varnar dig om kommande prisfall. Vissa arbetar till och med för att få pengar tillbaka!

Vilken är din favorit-app för prisfall? Ljud av i kommentarerna nedan, och det kan hamna på vår lista vid någon tidpunkt!