7 bästa YouTube Video Editor-appen för Android år 2020

Letar du efter ett program som du kan använda på Android för att redigera videor som du kan ladda upp till YouTube? Det finns faktiskt många val där ute på marknaden, mer än bara den inbyggda videoredigeraren YouTube har, faktiskt. Du kanske faktiskt vill använda en videoredigeringsapp över YouTube en av flera skäl, varav den främsta är att en videoredigeringsapp generellt har många andra verktyg som du kan dra nytta av, vilket gör din färdiga video ännu bättre.

YouTube-videoredigeringsappar kan i allmänhet upprätthålla den ursprungliga kvaliteten på dina YouTube-videor också, och det finns många fler proffs än bara det. Så är du redo att dyka in i en bra videoredigerare? Här är några av våra favoritalternativ.

Adobe Premiere Clip

Adobe Premier Clip är en av våra favoriter. Adobe är det främsta valet när det gäller digital skapning och redigering av alla slag. Premiere Clip är för Android och låter dig redigera en video direkt på din Android-enhet, och på några sekunder också. Du ser alla standardfunktioner, till exempel klippning, trimning, lägg till övergångar, musik, filter, effekter etc.

Adobe Premiere Clip har inga annonser inuti, och videor kan delas direkt till sociala medieplattformar. Du kan till och med ladda upp direkt från Adobe Premiere Clip direkt till din YouTube-profil.

FilmoraGo

Kommer som nummer två på vår nedräkning har vi en app som heter FilmoraGo. FilmoraGo är en av de mest populära YouTube-videoredigerarna på marknaden just nu, vilket gör att miljontals användare kan göra saker som att klippa, klippa, lägga till teman, musik och mycket mer. FilmoraGo har specifika förmågor, som att skapa 16: 9-videoförhållanden för YouTube eller 1: 1-videor för Instagram.

Det finns inköp i appen som låser upp specialredigeringsfunktioner, teman, effekter, förmågor och mer. Det är verkligen inte ett dåligt val när det gäller professionell redigering på YouTube.

Quik

Oavsett om du behöver redigera foton, videor för YouTube eller en annan plattform, musik osv. Så kommer Quik att vara uppe i gränden. Quik-appen håller saker extremt enkla, så att du kan skapa fantastisk video på bara ett par kranar.

Du kan välja dina favoritfoton och videoklipp från ditt Galleri och sedan bara låta Quik utöva sin magi. På bara några sekunder från att bearbeta ditt innehåll kan det skapa något extremt minnesvärt. Efteråt kan du anpassa eller redigera din "berättelse" med text och musik. Att redigera video haha ​​har aldrig varit lättare.

VivaCut

VivaCut kan hittas på Android, men du kan använda den för att redigera och skapa professionell och jämn snygg video. Det finns faktiskt en flerskikts tidslinje och chroma nyckelfunktioner som fungerar tillsammans för att hjälpa dig skapa högklassiga videor för YouTube, Instagram och andra videoplattformar.

Du hittar massor av videoredigeringsverktyg i VivaCut - det finns collageverktyg, överläggningsverktyg, blandningslägen, bildspelverktyg och mer.

VideoShow

Vi skulle inte kalla detta professionella videoredigeringsprogram, men det är ett övergripande roligt verktyg som låter dig lägga till några snygga effekter till dina videor.

Du har alla dina viktiga funktioner inuti, men det finns många "roliga" verktyg också - till exempel finns det 50 olika teman som du kan använda för att försköna dina videor. Ovanpå det finns det några kraftfulla komprimeringsverktyg för att minska filmens filstorlek.

Powerdirector

PowerDirector kommer på fjärde plats på vår lista. Det är en fullständig redaktör, och den har faktiskt en mängd olika verktyg som gör att du kan använda detta på professionell nivå. Det finns 30 olika effekter och övergångar som du kan använda, och alla är tillgängliga i gratisversionen. Uppgradering till premium kommer dock att låsa upp många andra förmågor, inklusive att ta bort vattenmärken, annonser och till och med att exportera videor i 1080- och 4K-upplösningar.

KineMaster

KineMaster kommer på femte plats, men det är fortfarande ett utmärkt val för att redigera dina videor för YouTube-publicering. Som du kan förvänta dig kommer det med alla standardfunktioner som en videoredigerare har, men det finns ett antal effekter och förmågor du också får.

Du kan använda den här gratis; Det finns emellertid ett antal funktioner som kräver ett premiumköp eller prenumeration, som var vattenstämpelfunktioner. Oroa dig dock inte - de flesta av funktionerna i denna app är gratis tillgängliga.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta YouTube-videoredigeringsappar där ute. Någon av dessa kommer att ge dig ligor bättre funktioner än vad du skulle hitta i lagervideoredigeraren på YouTube. Oavsett om du letar efter förmågan att exportera i YouTubes unika 16: 9-förhållande, eller om du letar efter extra trimning och skärande funktioner, kan någon av dessa appar hjälpa dig.

Om vi ​​var tvungna att rekommendera ett par är Adobe Premiere Clip lätt vår favorit när det gäller professionalism; FilmoraGo och PowerDirector är dock inte heller dåliga val.

Har du en favoritvideoredigerare som du använder för att redigera ditt YouTube-innehåll? Ljud av i kommentarerna nedan - vi vill gärna höra från dig!