7 bästa Verizon-förbetalda telefoner tillgängliga idag 2020

Att få förbetalda telefoner är mycket meningsfullt. Med tanke på vilken typ av smartphones det finns i Verizons förbetalda nätverk, behöver man inte oroa sig för att hitta den bästa enheten för sig själva. Detta var inte fallet för några år sedan när det bara var mellanstora och budgetenheter som såldes på förbetalda, men saker är tydligt annorlunda idag.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy S7 32 GB olåst (Verizon Wireless) - guldKolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel Phone - 5 tums skärm (fabrikslåst amerikansk version) (32 GB, ganska svart)Kolla pris på Amazon

MotorolaMoto G Plus (fjärde generalen) Låst upp - Svart - 64 GB - USA-garantiKolla pris på Amazon

SamsungSamsung J3 - Verizon FörbetaldKolla pris på Amazon

VerizonMoto G Play - Verizon PrepaidKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Bara för att göra det klart för dig är förbetalda enheter de som du måste betala för en månad i förväg. Det finns inga månatliga räkningar som du betalar efter din användning. Det är i grund och botten en betalningsform som du använder, verkligen. Så du behöver inte tvååriga avtal eller andra större formulär för att fylla. Du måste helt enkelt gå över till transportören, uttrycka ditt intresse för att få en smartphone på förbetalt och du är bra att gå.

Det är också viktigt att notera att Verizon låter dig ta med din egen enhet till det förbetalda nätverket. Utesluter vissa avgifter som aktiveringsavgifter och andra, behöver du inte heller ut mycket. Aktiveringsavgiften upphävs i vissa fall om du har tur nog.

Att ha dessa faktorer i åtanke, att få dig i operatörens förbetalda nätverk är mycket meningsfullt. Men vad händer om du vill få en ny enhet för dig själv? Tja, vi har täckt dig eftersom vi har sammanställt en lista över de bästa Verizon förbetalda telefonerna som finns att köpa idag.

Samsung Galaxy S7

Detta Samsung-flaggskepp behöver ingen introduktion eftersom det har varit en av de mest populära telefonerna, även idag. Med en superkraftig Quad HD Super AMOLED-skärm, Snapdragon 820 SoC och en 12-megapixel bakkamera är Galaxy S7 verkligen den flaggskeppet du förtjänar.

En varning här är att telefonen bara erbjuds i svart, men utesluter det, vi tror att du inte kan få en bättre affär än detta för tillfället. Smarttelefonen kan naturligtvis kopplas ihop med Verizons förbetalda nätverk. Vilket innebär att du kan njuta av Big Red's snabba snabba nätverk på handenheten. Med tanke på att Verizon erbjuder en omfattande lista över 4G LTE-planer, kommer du inte bli besviken över detta arrangemang.

Google Pixel

Denna glänsande nya Google-telefon säljer för bara 795 dollar på Amazon. De flesta behöver inte en korrekt introduktion av handenheten, men det är en av de mest populära smartphones som kommer ut från Googles skjul och av ganska uppenbara skäl. Den paketerar inte bara den bästa maskinvaran (designad av HTC), utan den har också den senaste programvaran som man kan begära, vilket gör den till en mycket önskvärd handenhet. Pixel är också helt kompatibel med Verizons förbetalda nätverk.

Det förpackar en 5-tums 1080p-skärm, den något avancerade Snapdragon 821-processorn och en banbrytande bakkamera på 12, 3 megapixel som kan ta några av de bästa fotona du ser från en smartphone. Återförsäljaren erbjuder handenheten i en 32 GB-konfiguration och i färgen "Ganska svart". Google Pixel är ganska mycket den bästa enheten du kan få just nu, åtminstone på Verizon Prepaid.

LG G Vista

LG G Vista är en utmärkt enhet på Verizon Prepaid, med en 5, 7-tums kapacitiv pekskärm. Du får en upplösning på 720 x 1280 pixlar och en pixeldensitet på 258 pik, vilket inte gör det; det håller sakerna super detaljerade, men mycket att få dig igenom. Det är verkligen ingen avancerad telefon, men skärmen borde vara tillräckligt för YouTube-videor och sorten.

Den har en blygsam Qualcomm Snapdragon 400-processor med en klockhastighet på 1, 2 GHz. Det finns cirka 8 GB lagringsutrymme, men kan utökas via microSD, upp till 64 GB. Batteriet ska hålla dig hela dagen också.

ZTE Blade Vantage

Därefter har vi Blade Vantage från ZTE. Denna 5-tums Verizon är låst till bäraren i Verizon Prepaid-nätverket och fungerar inte på Verizons efterbetalda nätverk; måste du köpa en ny telefon om du planerar att byta.

Fortfarande, med 4G LTE-kapacitet, ett 2500mAh avtagbart batteri och en 8-megapixel bakkamera, har Blade Vantage mycket att få dig till för ett par år. Den har en blygsam 1, 1 GHz-processor, 2 GB RAM och 16 GB intern lagring, så du bör inte ha några problem med att köra din genomsnittliga Android-app heller.

Moto G4 Plus

En av Moto mest populära mellanklasser, Moto G4 Plus är en handgjord utan krusiduller. Det kommer med vad många skulle betrakta som en värde-för-pengar hårdvara, något som är ganska vanligt i den nuvarande marknadsmiljön. Naturligtvis fungerar smartphonen smidigt med Verizon Wireless 'nätverk också i landet.

Den här handenheten passar perfekt för dig som inte vill spendera för mycket framför, men ändå vill ha en avancerad upplevelse från sin handenhet. Det faktum att det kommer med 64 GB lagringsutrymme och 4 GB RAM-minne gör att du kan göra en mängd saker utan att bryta svett. Det finns en 5, 5-tums 1080p-skärm och en ganska kapabel 16-megapixel bakkamera ombord också, vilket gör detta till en mycket kapabel smartphone på denna lista.

Samsung Galaxy J3

Galaxy J3, eller J3, som det är känt, är en mellankrigare som du nu kunde ha förväntat dig. Det hjälper att smarttelefonen kommer direkt från Verizon Prepaid, och därmed undviker du besväret med att manuellt ta den till ett Verizon-uttag för att aktivera den.

Den levereras med en 5-tums Super AMOLED-skärm med en upplösning på 1280 x 720. Detta är ganska vanligt förekommande på medelhöga och budgetenheter, så det är inte särskilt en överraskning. Det finns en 5-megapixel bakkamera och 8 GB lagringsutrymme ombord, så det är en ganska kapabel enhet för det pris du förväntas ta bort. Det faktum att kameran har anständiga funktioner med svagt ljus är en stor bonus här.

Moto G Spela

Ännu ett erbjudande från Verizon Prepaid direkt, har denna mid-ranger 2016 lyckats imponera på ett stort antal kunder. Smarttelefonen har en 5-tums HD-skärm, en 1, 2 GHz fyrkärnig processor och en 8-megapixel bakkamera, så det är ett ganska kapabelt erbjudande .. Det som är särskilt intressant med Moto G Play är det faktum att den kommer med Motos programvarufilm för att förbättra användarupplevelsen.

Du kommer att kunna köpa luren i en ensam svart version, så det verkar finnas en brist på färgvarianter med just den här handenheten. Men med tanke på hur svart är den föredragna versionen för de flesta mobiltelefoner, tror vi inte att potentiella kunder borde oroa sig för det här. Du kommer att vara glad att veta att telefonen har en batteritid hela dagen tack vare den 2 800 mAh-enhet som är packad under.

Dom

Även idag är det alla fantastiska smartphones som du kan använda med en förbetald Verizon-plan. Generellt sett är förbetalda telefoner lite äldre, men de har fortfarande hårdvara som gör att saker går snabbt.

Har du en favorit-smarttelefon som du använder i Verizons förbetalda nätverk?

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy S7 32 GB olåst (Verizon Wireless) - guldKolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel Phone - 5 tums skärm (fabrikslåst amerikansk version) (32 GB, ganska svart)Kolla pris på Amazon

MotorolaMoto G Plus (fjärde generalen) Låst upp - Svart - 64 GB - USA-garantiKolla pris på Amazon

SamsungSamsung J3 - Verizon FörbetaldKolla pris på Amazon

VerizonMoto G Play - Verizon PrepaidKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.