7 bästa USB-väggladdare för iPhone

Att ha mer än en elektronisk pryl är den nya normen idag. Du har din iPhone, iPad, smartwatch, tänd-surfplatta och andra enheter med dig vart du än går. Om du bara har en gadget, måste du leva under istiden, min vän.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker Elite USB-laddare, Dual Port 24W väggladdareKolla pris på Amazon

PISENUSB-väggladdare 4-port, PISEN resadapterKolla pris på Amazon

NekmitNekmit Dual Port Ultra Thin Flat USB Wall Charger med Smart ICKolla pris på Amazon

AILKINUSB-väggladdare, laddningsadapterKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon

Nu är problemet att när du reser eller går på jobbet måste du ta med alla dina väggladdare, tillsammans med deras adaptrar, och det kan vara ganska rörigt att packa. För att inte tala om att när du reser finns det inte många butiker tillgängliga för dig att ansluta dina enheter. Det goda är att vi nu har bärbara USB-väggladdare tillgängliga på marknaden, som du kan använda för att ladda din iPhone och alla andra enheter på en gång.

Så, hur väljer du rätt produkt? Vi har gjort det enkelt för dig genom att skapa ett enkelt kriterium för att hjälpa och vägleda dig. Inte bara det, men vi har också listat sju av våra bästa USB-väggladdare som du kan välja mellan!

Viktiga funktioner för att välja de bästa USB-väggladdarna för iPhone

När du letar efter rätt produkt att köpa kan du kämpa med mycket information och i slutändan köpa den billigaste men med lägsta kvalitet. Så för att hjälpa dig att bestämma har vi räknat upp de väsentliga funktionerna som du behöver kolla när du handlar.

  • Certifiering - Det finns massor av super-låg kvalitet laddare på marknaden just nu. Så se till att du verifierar om produkten är certifierad. Åtminstone bör det vara UL-, FCC- eller RoHS-certifierat.
  • Antal portar - Det är alltid bäst att köpa en laddare med fler portar eftersom du aldrig vet när du köper en annan gadget eller om en vän som lämnade sin laddare behöver din hjälp.
  • Amperage Output - tumregel: ju större enheten, desto högre strömstyrka som behövs för snabbare laddning. Gå alltid efter en laddare med en högre outputvaluta, som 2.1A- eller 2.4A-portar. Det kommer att förlänga din laddares livslängd och hjälpa dig bättre på lång sikt.

Nu när vi har täckt det så låt oss se vilka som gjorde det till våra 5 bästa USB-väggladdare för iPhone.

Anker Elite USB-laddare

Anker Elite kommer först med sina patenterade PowerIQ- och VoltageBoost-teknologier som levererar universal, höghastighetsladdning för alla enheter upp till 2, 4A. Den stöder dock inte Qualcomm Quick Charge. Om du är någon som älskar att resa, kommer du att älska denna dubbla port 24W väggladdare med en kompakt design, vikbar kontakt och 100-240 volt ingång - perfekt för resor över hela världen.

Personer som köpte Anker Elite USB-laddare älskar den matta ytan och det otroligt slitstarka höljet som skyddar mot droppar, repor och stötar.

iClever Boostcube +

IClever Boostcube + kommer nästa med sin Smart ID-teknik som omedelbart känner igen din enhet och ger dubbelt så mycket laddningshastighet upp till 2, 4A vid 5V. Den har också en säker krets tillverkad av värmebeständiga material som erbjuder skydd mot överström och kortslutningar, så du är säker på att din enhet hålls säker medan du återvinner lite juice.

Denna 40W 4-port USB-väggladdare är kompatibel med Apple iPhone X, 8, 7 Plus, Se, 6s, 6s Plus, 5, 5C, 5S, iPad Pro / Mini / Air, och de flesta surfplattor, kraftbanker och tändningar som innebär att du kan ladda din iPhone plus alla andra enheter du äger samtidigt.

Kunderna älskar passformen och finishen på denna produkt och det blå ljuset som medföljer, vilket gör det enkelt att hitta laddningsportarna i mörkret.

Amazon 9W OEM-laddare

Amazon har en 9-watt OEM-laddare som är utmärkt för att hålla en iPhone laddad. Anslut bara blixtkabelns USB-ände till väggladdaren så kommer du omedelbart att kunna börja ladda din iPhone genom snabbladdning.

Laddningstiderna varierar alltid beroende på vilken kabel som är ansluten till den och din iPhone-modell. För de flesta iPhone-modeller bör det knappast ta någon tid alls att äta upp din enhet. Och naturligtvis kan du använda den för en mängd andra enheter också - du är inte begränsad till iPhone.

Ailkin USB väggladdare

Ailkins USB-väggladdare är lite på den mindre sidan men har två USB-portar. Det gör att du kan ladda två enheter samtidigt, och båda med ganska snabba laddningshastigheter.

Väggladdaren fungerar med 5 volt eller 2, 1 ampere. Den har också en ingång på 100-240 volt, vilket gör att du kan ladda två mobila enheter samtidigt i höga hastigheter. Med inbyggda säkerhetsförsäkringar behöver du inte oroa dig för elektriska problem som skadar adaptern eller telefonen.

Och en av de mer unika sakerna är att du kan få Ailkins USB-väggladdare i flera olika färger och anpassningar.

PISEN resadapter

Därefter har vi PISEN Travel Adapter med sin USB-utgång som är kompatibel med nästan alla enheter med 5V ingång som krävs som iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus och andra Android-enheter.

Varumärket Pisen är känt för sin stabila prestanda och användarvänliga design. Således kan denna 4-port USB-väggladdare fylla på dina enheter snabbt och effektivt. Den levereras också med en hopfällbar nätkontakt, vilket är utmärkt för resor.

Nekmit Dual Ultra-tunn Flat USB Wall Charger

Nästa upp på vår lista är den tunnaste av dem alla - Nekmit dubbelports ultratunna USB-väggladdare och finns i svartvita färgalternativ. Denna laddare är idealisk för minimalister där ute. Den kan vara tunn och liten, men den har också en smart IC-teknik som automatiskt upptäcker enhetens utgång för att alltid ladda med maximal hastighet. Denna 0, 7-tums smala väggladdare är designad för att fungera med iPhone X och äldre iPhone-modeller.

Ailkin Dual Port Quick Charger Plug Cube

Det sista men inte minst är Ailkin-dubbelports-snabbladdarkontaktkub. Det är perfekt för alla enheter med USB-portar, inklusive iPhone X, XR, Xs, Xs Max och andra Apple-mobila produkter.

Det coolaste med denna produkt är att den kommer med en mängd olika färger att välja mellan. Bortsett från det är det en 2-pack så att du kan dela den andra med en kollega eller en vän.

Dags att köpa din nya USB-väggladdare

Där går du, vi har presenterat våra 5 bästa USB-väggladdare för din iPhone, och det är upp till dig att fatta det enkla beslutet. Åtminstone nu är du övertygad om att du har ett informerat val och du äntligen säger adjö till röran med att ha flera laddare hemma, på kontoret eller på resa.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker Elite USB-laddare, Dual Port 24W väggladdareKolla pris på Amazon

PISENUSB-väggladdare 4-port, PISEN resadapterKolla pris på Amazon

NekmitNekmit Dual Port Ultra Thin Flat USB Wall Charger med Smart ICKolla pris på Amazon

AILKINUSB-väggladdare, laddningsadapterKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon