7 bästa trådlösa Xbox 360-adaptern

Xbox 360 är kanske inte den bästa spelkonsolen längre, men det är verkligen en av milstolparna i spelhistorien som verkligen sätter tonen för branschen. För sin tid hade den de mest avancerade funktionerna som möjliggjorde högupplöst spel och streaming on-to-go.

ProduktvarumärkenamnPris

IOGEARIOGEAR Ethernet-2-WiFi Universal Wireless Adapter, GWU637Kolla pris på Amazon

DatelXbox 360 trådlöst nätverkskortKolla pris på Amazon

TRENDnetTRENDnet Wireless N Gaming Adapter TEW-647GA (svart)Kolla pris på Amazon

LinksysCisco-Linksys WGA600N Dual-band trådlös N-speladapterKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Som en första generationens konsol hade den några saknade funktioner och nackdelar. Förmodligen en av de mest frustrerande var dess saknade Wi-Fi-adapter. Naturligtvis kan du använda det trådbundna Ethernet för anslutning. Men om du inte vill spendera din tid på toppen av din router, behövde du hitta en alternativ lösning.

Det bästa du kan göra i den här situationen är att få en trådlös nätverksadapter och ansluta den till din spelinställning. Är du inte säker på vad de bästa trådlösa adaptrarna är för Xbox 360? Följ med nedan, så visar vi dig några av våra favoriter.

IOGEAR Ethernet trådlös adapter

IOGEAR-adaptern är en bro som eliminerar klyftan mellan trådlös och Ethernet-anslutning. Den kan förvandla en genomsnittlig äldre enhet till höghastighets Wi-Fi-aktiverad enhet.

Denna adapter levereras med 2T2R-antenner och ger en överföringshastighet på 300 Mbps på 2, 4 GHz nätfrekvens. Antennerna gör det också möjligt att erbjuda ett intervall på upp till 100 meter inomhus och 180 meter i utomhusmiljöer. Dessutom kan det fungera på en standard 802.11 B / G / N-nätverksmodul. Det innehåller också en förenklad inställning av tryckknappar för skyddande inställningar.

Vidare fungerar det med WEP, WPA, WPA2, TKIP och AES hårdvarukryptering för att erbjuda den säkerhet som krävs. Adaptern är också kompatibel med andra Ethernet-aktiverade enheter som Blu-ray-spelare, HDTV-bärbara datorer, datorer och mer.

Dessutom fungerar den här adaptern på 5v och 500 mA ström som den tar emot från en micro USB-nätadapter.

Xbox 360 a / b / g adapter

Nästa gång har vi Xbox 360 a / b / g Adapter. Med en kompakt design kan du enkelt lägga till Wi-Fi-funktionalitet i din konsol, och utan att lägga till för många extra ledningar eller ta för mycket utrymme. Den här fungerar faktiskt sömlöst med 5GHz- och 2, 4GHz-nätverk, varvid det förra faktiskt ger dig snabbare hastigheter och lägre latens.

Den här är idealisk för större bostäder eftersom den kan hämta en signal flera rum eller golv bort.

TP-Link N150

Om du verkligen vill bli lågprofil ska du inte leta längre än TP-Link N150. Anslut den lilla killen på baksidan av din Xbox 360 i en USB-port, så lägger du omedelbart trådlösa nätverksförmågor till konsolen. Även om N150 är så liten kan du fortfarande dra ned hastigheter på 150 Mbps. Men den här fungerar bara på 2, 4 GHz-frekvenser - inte de nya 5GHz-nätverken.

Datel Xbox 360 Wireless Network Adapter

Den trådlösa Datel-adaptern är idealisk för stora multimediahem där utbudet är ett stort problem.

Den här enheten har 2T2R-antenner som är kompatibla för standard Wi-Fi-modul 802.11 B / G / N. Du kan enkelt ansluta adaptern till en USB 2.0- eller 3.0-port, och den ger 3 gånger högre hastighet än din vanliga 10/100-port. Den är dessutom kompatibel med alla Xbox-hårdvarussystem, Xbox Live-spel och nedladdningsbart innehåll.

Adapterantennerna stöder nätverksanslutning med dubbla band och säkerställer driftsfri upplevelse. Denna nätverksadapter har vidare WPS-krypteringsfunktion för ytterligare säkerhet för ditt nätverk.

Denna adapter är också en utmärkt produkt för multiplayer-spel. Den har hickefri strömningsteknik och stöder Full HD med 5.1 surroundljud för att ge den erforderliga upplevelsen. Dessutom erbjuder den en hastighet på 300 Mbps som låter dig strömma foton, musik och annat HD-innehåll från din Windows-baserade PC.

TRENDnet trådlös speladapter

TRENDnet Wireless N Gaming Adapter TEW-647GA är den absolut bästa trådlösa nätverksadaptern. Den här enheten är kompatibel med Nintendo Wii, Xbox, Xobx360, PlayStation 2, PlayStation 3 och många Ethernet-stödda spelkonsoler.

Denna adapter är en snabbinstallationsenhet som inte behöver någon speciell drivrutin eller installationspaket för att fungera. Den har ett täckningsområde på 50 meter inomhus och 100 meter utomhus. Dessutom har den MIMO-antennteknik som förhindrar döda platser och nätverkshickingar. Adaptern fungerar på IEEE 802.11n Wi-Fi-standard för att ge hög hastighet och bättre anslutning.

Vidare stöder den både 64 och 128 bitars kryptering också för WEP, WPA, WPA2, APA-PSK och WPA2-PSK. Den har också en one-touch-inställning för Wi-Fi-skydd som bidrar till dess säkerhetskrypteringsfunktion.

Köp det nu: Amazon

Cisco-Linksys speladapter

Cisco-Linksys är en av de få nätverkskort som stöder både 5GHz och 2, 4 GHz Wi-Fi-frekvens. Den byter dynamiskt kanaler och radiofrekvens för det snabbast tillgängliga anslutningsbandet. Dessutom fungerar denna 0, 23 uns nätverksadapter med alla nätverksfärdiga enheter inklusive Xbox, Xbox360, PlayStation 2, PlayStation 3 och GameCube.

Enhetens fotavtryck är något mindre än ett vanligt CD-fodral och har en platt design som passar perfekt på skrivbordet. Den har 2 * 2 MIMO-antenner med dubbla band som är lågt placerade på baksidan och höger sida av adaptern.

Den här enheten använder en standard 802.11 Wi-Fi som ger en hastighet på upp till 300 Mbps. Du kan också bilda en LAN-partyinställning med två eller flera av dessa adaptrar.

Microsoft Xbox Wireless N Network Adapter

Microsoft erbjuder en officiell trådlös nätverksadapter för Xbox som inte har inbyggd trådlös modul.

Deras adapter är kompatibel för anslutning med standard 802.11B / G / N / A Wi-Fi-nätverk också, för både 2, 4 GHz och 5 GHz bandbredd. Den kompakta enheten är också kompatibel med Windows Vista Media Center. Den använder två antenner som kombinerar ger ett brett intervall med en hastighet på upp till 300 Mbps. Dess hastighet är praktiskt för fördröjningsfri spel och nedladdningsarbeten med hög hastighet.

Dessutom låter du använda Xbox i ena änden av huset medan du håller adaptern i andra änden utan att påverka signalstyrkan.

Vidare kan adaptern komma ihåg det senaste lösenordet och inställningen som användes före avstängning. Den kan dock inte komma ihåg flera nätverk, lösenord eller inställning.

Dom

Dessa adaptrar är ett utmärkt sätt att eliminera krångel med trassliga kablar och röriga inställningar. De flesta av dessa nätverksadaptrar är enheter med plug and play-typ. Allt du behöver göra är att ansluta adapterkabeln till adaptern med din Xbox och sedan ansluta den till en Wi-Fi.

Dessa adaptrar är ett måste-ha-tillbehör för alla som Xbox inte har en inbyggd trådlös chipset.

ProduktvarumärkenamnPris

IOGEARIOGEAR Ethernet-2-WiFi Universal Wireless Adapter, GWU637Kolla pris på Amazon

DatelXbox 360 trådlöst nätverkskortKolla pris på Amazon

TRENDnetTRENDnet Wireless N Gaming Adapter TEW-647GA (svart)Kolla pris på Amazon

LinksysCisco-Linksys WGA600N Dual-band trådlös N-speladapterKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.