7 bästa trådlösa laddare för iPhone SE

Det är ett allvarligt problem att ladda iPhone eller smarttelefon via kabel. Porten blir alltid packad med damm och ludd, och oftare påverkas laddningsförmågan allvarligt. Med tiden kommer du att märka att din snabbladdning till synes har förvandlats till en lurladdning. Ibland kanske du till och med märker att din telefon inte laddar alls. Detta är bara arten av laddningsportar, men ingen kan vara nästan lika dålig som microUSB-porten som verkar gå sönder och vrida sig runt i telefonen. Det räcker med att säga, och trådlös laddning är en godsend. Sätt ner telefonen på den trådlösa laddningsplattan eller stativet, och laddningen börjar - inget behov av att fikla med kablar.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

AnkerAnker Fast Wireless Charger, 10W Wireless Charging Stand, Qi-CertifiedKolla pris på Amazon

DanForceApple guldmottagareKolla pris på Amazon

Så om du är redo att börja ladda över trådlöst med iPhone SE, se till att följa med oss ​​nedan. Du måste ta dig en Qi trådlös laddningsadapter, men du kan ändå ladda din telefon över trådlöst ändå. Så ta en trådlös laddningsmottagare till din iPhone SE och kolla in våra bästa trådlösa laddare.

Anker trådlös laddare

Anker tillverkar alla typer av kraftprodukter, och de har snabbt blivit ett pålitligt varumärke inom kraftproduktionsindustrin. Ställ din iPhone SE på den här trådlösa laddningsplattan och säg adjö till att använda kablar igen. Denna laddningsplatta kan ladda enheter 10% snabbare än liknande laddningskuddar, vilket innebär att du kan få något nära en snabbladdare här. Den har en total effekt på 5W, vilket är relativt långsamt, men det kan laddas genom även tjocka fodral, till exempel tvålagers telefonväskor som Otterbox Defender. Den trådlösa laddplattan har en tunn design så att den inte tar för mycket plats på ett skrivbord eller nattduksbord.

Kolla pris på Amazon

YooTech Qi-certifierad trådlös laddare

Du kanske inte har hört talas om YooTech tidigare, men de gör ett underbart trådlöst laddningsunderlag som är certifierat av Qi själv. Den var designad för iPhone, med en total effekt på 20 watt för Apples enheter. Varje annan enhet du använder med den här trådlösa laddningsplattan får en långsammare hastighet på 7, 5 W. I likhet med Ankers laddplatta är den smal och passar på ett skrivbord eller nattduksbord utan att ta lite plats. Det finns ett extra chip inbyggt i kretsarna för den här trådlösa laddningsplattan, som skyddar din iPhone SE från saker som överladdning, elektriska spikar och mer. Du kan vila lätt på natten när du vet att din trådlösa laddningsplatta inte kommer att slå eld medan du sover!

Kolla pris på Amazon

Seneo trådlös laddare

Seneo är ett mer kännbart namn inom kraftproduktionsindustrin, men den här är bara lite annorlunda. Istället för en trådlös laddplatta fungerar den som stativ. Som sagt gör det det mer optimalt att använda din iPhone SE medan den laddas. Ställ det på stativet, så har du fortfarande enkel åtkomst till aviseringar och samtal. Den har en effekt på 10 watt, så din iPhone SE laddar med en ganska normal takt. Precis som YooTech är ett extra chip inbyggt i kretsarna för laddningsskydd.

Kolla pris på Amazon

Ampula sänglampa laddare

Letar du efter en trådlös laddare med lite mer lyx i det? Ampula sänglampa laddare kommer att vara uppe i din gränd. Det har ett modernt och elegant utseende, men också en tre-i-ett-design som ger dig en trådlös laddning, en lampa och en Bluetooth-högtalare för alla dina ljudbehov.

Genom att kombinera tre enheter i en kan du bli av med allt det traditionella röret på din nattduksbord. Ju mindre röran, desto lättare är det att sova, vi tror i alla fall det!

Trådlös laddningsstation

Kommer upp nästa, vi tittar på den trådlösa laddningsstationen. Vi gillar den här enheten eftersom den kan ladda tre enskilda enheter samtidigt.

På vänster sida kan du lägga ner telefonen för laddning på ytan för trådlös laddning, men på andra sidan kan du ladda dina Apple AirPods såväl som din Apple Watch.

Det finns ingen specifik snabbladdning inbyggd i den trådlösa laddningsstationen, men den laddar fortfarande upp enheter med relativt snabb hastighet, främst ungefär samma takt som med tråd. Så om du har andra redskap ovanpå din telefon är detta lätt den bästa trådlösa laddaren för iPhone SE.

Samsung Snabb trådlös laddare

Vi gillar vad Samsung har att erbjuda i sin egen snabba trådlösa laddare, eftersom den här är konvertibel. Ja, det sitter på ett låsgångjärn som gör att du kan växla mellan en trådlös laddplatta eller stativ. När du vill att den ska laddas på natten, använd den som en dyna. Men om du fortfarande behöver använda det för arbete och sådant kan du växla till ett stativ och du kan fortfarande enkelt ringa samtal och titta på aviseringar. Samsung använder en LED-ring i flera färger för att indikera de olika laddningsnivåerna - lågt telefonbatteri, laddning i process, enhet full, etc. Samsung har en snabbladdningsfunktion inbyggd i den här laddaren, så du bör kunna juicera din iPhone SE i snabb takt.

Kolla pris på Amazon

Belkin Boost Up Wireless Charger

I slutändan vill du inte missa n den trådlösa Belkin Boost Up-laddaren. Belkin Boost Up är designad för iPhone och kan ladda din iPhone SE med en hastighet på 7, 5 W om du är på iOS 11 eller en nyare version. Det här är en trådlös laddare av hög kvalitet, men det vi inte gillar med det är att det bara kan laddas genom fodral som är 3 mm tjockare eller mindre. Paden har dock främmande objektdetektering, vilket förhindrar att den laddas om det finns något annat än din smartphone som sitter på dynan. Detta kan förhindra några allvarliga faror!

Kolla pris på Amazon

Dom

Det finns många fantastiska trådlösa laddningskuddar och står på marknaden. För iPhone SE tror vi att du gillar Samsung Fast Wireless Charger mest, bara för att den är den snabbaste. Men kom ihåg att du behöver den adaptern för att ge iPhone SE trådlös laddningsmöjlighet!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

AnkerAnker Fast Wireless Charger, 10W Wireless Charging Stand, Qi-CertifiedKolla pris på Amazon

DanForceApple guldmottagareKolla pris på Amazon