7 bästa trådlösa hörlurar för iPad Pro 2020

IPad Pro 2020 är utan tvekan mycket som en Macbook mer än något annat. Den finns i en stor 12, 9-tums storlek och är i nivå med prestanda så långt som Macbook går. Du kan redigera 4K-video på den, göra grafisk design, spela avancerade spel och så mycket mer med det - precis som du kan med en Macbook eller bärbar dator. Men medan du arbetar med din iPad Pro 2020, vill du se till att du har några söta låtar för att hålla dig motiverad och för att göra det, måste du se till att du har ett par trådlösa hörlurar av hög kvalitet.

ProduktvarumärkenamnPris

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar för att köraKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i öratKolla pris på Amazon

TakterBeats av Dr. Dre Solo 3 hörlurar med trådlöst BluetoothKolla pris på Amazon

SoundmoovTrådlösa hörlurar, Soundmoov Mini True Bluetooth-örhörlurar Svettens trådlösa hörlurar med mikrofonKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon

Är du inte säker på vilket par du ska hämta till din iPad Pro 2020? Om du följer med nedan visar vi dig några av våra favoritval som för närvarande finns. Låt oss dyka rätt in.

MPow Bluetooth-hörlurar

MPow kanske inte är det märke som alltid talas om när det gäller Bluetooth och trådlösa hörlurar; emellertid har de lite utmärkt ljud inuti. Om du vill ha kvalitetsljud utan att bryta banken, tillsammans med något som kan motstå utomhusaktiviteter - som att träna - kommer det att vara uppe i din gränd. Du kan ta ett dopp med dessa om du vill, eller till och med köra dem över rinnande vatten - de skulle vara utmärkta!

En av aspekterna som skiljer MPow-hörlurarna från de andra på marknaden är den onda söta batteritiden i dem. I dessa säger MPow att du kan få hela 9 timmar rak uppspelningstid. De kommer också med snabbladdningsteknik, vilket kan saftas upp snabbt när du kastar dem på tråden.

Samsung Galaxy knoppar

Samsung Galaxy Buds är de senaste hörlurarna på marknaden och ger Apples AirPods en körning för sina pengar när det gäller ljudkvalitet. Dessa fungerar utmärkt med iPad Pro (2020) och kopplas upp via Bluetooth. Galaxy Buds är ganska bekväma - mer än Apple AirPods - även med utbytbara tips. Och, naturligtvis, den viktigaste delen - de ger dig högkvalitativ musik.

Så långt som batteriets livslängd har dessa utrustats med upp till sex timmars batteritid i själva hörlurarna. Det är lite mer än Apple AirPods fyra timmar. Men när Galaxy Buds är slut på saft kan du ladda dem snabbt i laddningsfallet, där det finns ytterligare sju timmar.

Dessa är gjorda för utomhusaktiviteter och fitnessaktiviteter, med en mängd funktioner inbyggda för vatten-, damm- och chockmotstånd. Dessa hörlurar har också digital brusavbrott.

Jaybird X3

Kommer in som vår femte utmanare, vi har Jaybird X3. Om du letar efter ett par hörlurar som inte bryter banken, men som fortfarande låter bra och passar bra, kommer Jaybird X3 att vara rätt i ditt styrhus. De passar säkert, fast och bekvämt på plats i vilket öra som helst, vilket gör dem optimala för, till exempel, längre lyssningssessioner, till exempel på gymmet.

Jaybird naglar ljudkvalitet med dessa hörlurar, vilket ger dig en utmärkt blandning av diskant, höga mids, djup bas och mer. Anslut dessa till din iPad Pro 2020 så att du kan höra alla de vackra detaljerna i musik eller media du lyssnar på. Batteriets livslängd är ganska imponerande, varar cirka åtta timmar på en enda laddning.

Beats PowerBeats3

Därefter har vi PowerBeats 3-hörlurar. Detta är i huvudsak vad Jaybird brukade för att göra X3: er. Men om du inte är ett fan av dem är PowerBeats3: er ett mycket bättre allroundpar av trådlösa hörlurar. Beats gör ett utmärkt jobb här, vilket ger dig utmärkt ljudkvalitet och det finns gott om komfort för de längre lyssningssessionerna. De är fantastiska för nästan alla musikgenre, såväl som så enkelt som podcast-lyssnande.

Som vi nämnde är PowerBeats3s bekväma, men om du har problem med att få dem att passa bekvämt i örat inkluderar Beats ett par extra tips i olika storlekar för att göra det mer optimalt för ett brett spektrum av människor. Batteriets livslängd är ganska imponerande här - det finns hela 12 timmars musikuppspelning. De har också snabb laddning, vilket ger dig en hel extra timmars batteritid efter bara 15 minuter på laddaren.

Jaybird KÖR

Om du hatar trådar och vill se till att du har ett par riktigt trådlösa öronsnäckor, kommer Jaybird RUN att vara uppe i gränden. Det hörs inga kablar alls - dra Jaybird RUNs ur laddningsfodralet, slå på dem och de kopplas automatiskt ihop med varandra. Efter din första första parning med din iPad Pro 2020 kommer de att ansluta automatiskt när du sätter på dem.

Batteriets livslängd är ungefär fyra timmar med rak musikuppspelning, men de kan snabbt laddas ganska snabbt när du ställer in dem i det medföljande laddningsfodralet.

Slår Solo3

Om du vill ha ett par i hörlurar i full storlek ska du inte leta längre än Beats Solo3-hörlurarna. Dessa trådlösa hörlurar kommer att ge utmärkt ljudkvalitet till bordet, vilket gör att allt låter bra. Solo3: er kommer att göra alla musikgener utmärkta och till och med ge tydlighet till saker som podcast. Det fina med Solo3 är mångsidigheten hos dem - du kan välja att ansluta dem till din iPad Pro 2020 via Bluetooth, eller så kan du använda ett 3, 5 mm ljuduttag. Vi gillar särskilt hur bekväma dessa är - det gör dem vackra för lång lyssnande sessioner. De tar en öra stil och har vadderade öronkoppar som inte irriterar öronen.

Soundmoov

Soundmoovs kanske ligger längst ner på vår lista, men de är det perfekta paret av trådlösa hörlurar för en person med en budget. Du behöver inte släppa för mycket pengar på dessa. Du får fortfarande lite utmärkt ljudkvalitet i uppspelningen, även om det tenderar att snedvrida när volymen är högre.

Soundmoov sista 2, 5 timmars musikuppspelning på en enda laddning, men du kan juka upp dem snabbt med det medföljande laddningsfodralet.

Dom

Som du ser finns det många utmärkta trådlösa hörlurar för iPad Pro 2020. Någon av dessa hjälper dig att lyssna på dina favoritlåtar eller ljudspår med utmärkt kvalitet. De flesta av dessa har också utmärkt batteritid. Men om du letar efter grödan i hörlurar kan du verkligen inte gå fel med PowerBeats3 eller Beats Solo3, särskilt om du vill ha ett par hörlurar i full storlek.

ProduktvarumärkenamnPris

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar för att köraKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i öratKolla pris på Amazon

TakterBeats av Dr. Dre Solo 3 hörlurar med trådlöst BluetoothKolla pris på Amazon

SoundmoovTrådlösa hörlurar, Soundmoov Mini True Bluetooth-örhörlurar Svettens trådlösa hörlurar med mikrofonKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon