7 bästa telefonstativ stativ 2020

Vi älskar alla att ta bilder med våra telefoner. Men sällan stöder våra telefoner så fantastiska foton. Och även om de gör det, har vi inte rätt utrustning för att uppgradera vårt mobilfotograferingsspel, än mindre filmverktyg. Det är här stativ på telefonstativ kommer in i striden, vilket ger användare möjlighet att ta rörliga bilder, som vi alla vet är oerhört svårt att fånga utan stativ.

Med detta i åtanke kommer vi att prata om en handfull telefonstativ / stativ idag för att hjälpa dig att få ut det bästa av din mobilkamera. Det är viktigt att komma ihåg att ett mobil stativ bara är lika bra som den kamera du har. Men så länge du har en bra kamera, vad är de bästa telefonstativen för smartphones? Här är några av våra favoriter.

ProduktvarumärkenamnPris

ManfrottoManfrotto MTPIXI-B PIXI Mini stativKolla pris på Amazon

LamicallLamicall mobiltelefon stativKolla pris på Amazon

EoceanEocean Selfie Stick TripodKolla pris på Amazon

AcuvarAcuvar 50 "tum aluminiumkamera stativ och Universal Smartphone MountKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Fugetek stativ

Fugetek har förmodligen en av de bästa mobila stativ på marknaden idag. Detta är ett allt-i-ett-tillbehör som ger dig stativ- och selfie-stickfunktioner. Du kan enkelt växla mellan de två, allt baserat på vad dina behov är för tillfället. Det är utdragbart upp till 51 tum på selfie-stick-sidan, men har också några snygga stativfunktioner.

Du kan enkelt utöka fötterna på stativet för ditt stativläge. Den har icke-slipade ändar och till och med zoomknappar för bättre film- och fotografering.

UBeesize stativ

Därefter har vi stativet från UBeesize. Detta är ett utmärkt alternativ för blivande foto- och videotagare. Det har justerbara ben av bläckfiskstil med halkfria grepp som hjälper till att fånga rena bilder från alla vinklar. Du kan också fånga några bra bilder när du är på farten, men en stabiliserande gimbal med en elmotor kan vara bättre om du försöker göra actionbilder.

Med Bluetooth kommer den med en fjärrkontroll för fjärrinspelning och uppspelning / paus.

Manfrotto MTPIXI-B PIXI

Detta ministativ av Manfrotto erbjuder den extra bekvämligheten med portabilitet, som enligt min mening borde vara en förutsättning för mobila stativ. Tillverkaren erbjuder också en Zaykir-telefonadapter tillsammans med detta stativ, så att du kan vrida stativet upp till 360 grader. Stativet kan nå en maximal höjd av 5, 3 tum, vilket inte är mycket, men tillräckligt för ett ministativ.

Den kan stödja vikter på upp till 2, 2 kg, vilket innebär att den kan hålla praktiskt taget alla moderna smarttelefoner tillgängliga på marknaden. Fötterna är gjorda av gummi, vilket gör det mindre benäget att glida på jämna ytor. Gummiet ger också ytterligare grepp för att ta stillbilder.

Det finns en knapp ovanpå som kan knackas för att justera stativhuvudet. Kundrecensioner är oerhört gynnsamma för just detta stativ, vilket gör oss positiva till enhetens prestanda. Om du har en telefonkamera med optisk bildstabilisering kommer den här produkten från Manfrotto att komma till god användning.

MoKo mobiltelefonställ

Detta är en fickskönhet eftersom den väger bara 0, 06 kg, vilket gör det enkelt att bära med sig. Även om du inte kan använda detta för professionella fotografier, kan du säkert använda det för videosamtal och konferenssamtal. Med tanke på hur det är utformat kan detta fall stödja både liggande och porträttlägen på din enhet.

Vad som är ännu bättre är att det till och med rymmer tabletter med sin lilla yttre. Produktsidan nämner att den kan innehålla tabletter med upp till 11 tum i skärmstorlek, vilket inkluderar några av de största tabletter som finns på marknaden nu.

Väskan är tillverkad med gummi, vilket gör det hållbart och fast på plana ytor. En varning med detta stativ är att det inte passar enheter som har ett fodral eller lock på. Så om du har ett skyddande skydd för din telefon eller surfplatta är det förmodligen klokt att använda det utan fall.

Bärbarhet är nyckeln här, och vikmekanismen säkerställer att stativet kan förvandlas till ett plant fodral, så att du enkelt kan ta det med dig på dina resor. Det finns totalt sex justerbara platser här, vilket ger dig den extra friheten att sträcka eller luta din telefon / surfplatta på sätt som du normalt inte kunde.

Eocean 40-tums Selfie Stick stativ

Detta speciella objekt är en kombination av både en selfie-pinne och ett stativ som erbjuder det bästa från båda världar. Du kan antingen använda den för professionella fotografier eller för casual selfies med dina kompisar.

Eftersom det också är en selfie-pinne finns det en trådlös fjärrkontroll inbyggd i stativet, vilket ger dig möjligheten att ta så många bilder du vill utan att röra vid din telefon. Telefonhållardelen kan justeras så att den passar dina inställningar, och den kan också lutas 360 grader, vilket ger en fullständig bild av dina omgivningar (utmärkt för fotografiläge foton).

Detta är dock något större än konventionella selfie-pinnar. Den mäter 7, 9 tum medan den är veckad upp och 39, 8 tum medan den är utsträckt. Detta är dock inte en massiv oro eftersom det också är tänkt att fungera som ett professionellt stativ. Jag känner personligen att selfie-stick-aspekten påverkar stativfunktionerna i detta tillbehör, men för en 2-i-1-enhet är detta definitivt värt dina pengar.

Tillbehöret är tillverkat av halkskyddande material och aluminiumlegering, vilket ger hållbarhet och ökade chanser att ta bra stillbilder. Som vi nämnde kommer portabilitet antagligen att vara ett problem med tanke på dess storlek.

Lamicall VC-S-US-B Mobiltelefonstativ

Detta är ett utmärkt designat fodral för din Android-smartphone. Tyvärr är det allt det är, eftersom det inte kan tjäna någon annan funktion. Men om du letar efter en liten smartphone-stativ för ditt bord, bör detta definitivt vara högt upp på din lista. Lamicall-mobiltelefonstativet har en liten lucka under laddningsporten, vilket innebär att du inte behöver placera din kabel eller telefon på ett visst sätt för att låta den laddas.

I själva verket känner jag att detta är ett utmärkt stöd för att ladda din telefon eftersom den har en avsedd väg för kabeln att passera igenom. Det kan dock bara hålla telefoner, så inga tabletter kan användas med detta stativ, inte bekvämt i alla fall.

Acuvar 50-tums aluminiumkamera stativ

Den här är för proffsen, eftersom det kommer med ett massivt stativ såväl som en telefonmontering, vilket gör det lämpligt att tas med tillsammans med dina äventyr. Den har också en angiven nivåindikator (bubbla), så att du kan avgöra om ytan du placerar den på är plan. Det övre på stativet rymmer smartphonefästet. En bekväm passform och positionering säkerställer att din telefon alltid förblir säker och inte faller av fästet.

Designen är avgörande här eftersom stativet inte väger mycket, även om det kan sträckas upp till 50 tum. Men med det sagt är den inte heller extremt bärbar, så den passar förmodligen inte i en vanlig ryggsäck. Det här stativstativet kan användas för att ta tidslinjer av vackra landskap runt omkring dig, vilket ger en fantastisk upplevelse och många minnen.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta stativ som du kan använda för smartphones. Om du är redo att göra ditt fotograferings- och videospel, är något av dessa utmärkta val för att komma igång.

ProduktvarumärkenamnPris

ManfrottoManfrotto MTPIXI-B PIXI Mini stativKolla pris på Amazon

LamicallLamicall mobiltelefon stativKolla pris på Amazon

EoceanEocean Selfie Stick TripodKolla pris på Amazon

AcuvarAcuvar 50 "tum aluminiumkamera stativ och Universal Smartphone MountKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.