7 bästa telefonförsäkringsplaner 2020

Med tanke på den typ av pengar som vi spenderar på smartphones idag, är de ganska mycket som tillgångar. Med detta i åtanke blir det dubbelt viktigt att täcka dem med försäkringar för att skydda oss från att skjuta ut mycket pengar på reparationer eller utbyten i framtiden. Det är här telefonförsäkringsplanerna kommer in i bilden, vilket gör att vi kan täcka oss för enorma förluster. Dessa planer täcker oavsiktliga skador och till och med vattenutsläpp i många fall, vilket avlastar oss från eventuella huvudvärk i framtiden.

ProduktvarumärkenamnPris

SquareSquareTrade tvåårig olycksskyddsplan för telefonKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det är viktigt att notera att alla amerikanska flygbolag erbjuder försäkringsplaner för kunder som köper telefoner från dem mot en nominell avgift. Det finns också ett brett utbud av försäkringsleverantörer från tredje part där ute. Prissättningen och fördelarna skiljer sig åt mellan olika leverantörer, så det är viktigt att jämföra dem alla för att få den bästa planen som passar din smartphone. Titta efter mer information.

De 7 bästa telefonförsäkringsplanerna 2020

Square

SquareTrade är en av de bästa leverantörerna av oavsiktlig täckning där ute, en omfattande täckningsplan för din smartphone, som täcker oavsiktliga spill och vattenskador. Leverantören debiterar en självrisk på $ 99, vilket är anständigt. Företaget utreder sitt erbjudande för att vara en livskraftig ersättning till transporterbjudanden, vilket delvis är sant genom den typ av täckning som SquareTrade erbjuder. Din försäkring måste förnyas varje år och kan enkelt överföras till en ny telefon som du köper.

Förbehållet här, som med alla andra försäkringar från tredje part, är att du måste köpa den inom 30 dagar efter köpet av din smartphone. Det betyder att du inte har mycket tid att tänka på att få försäkring för din helt nya enhet.

Du får gratis tvåvägsfrakt när du skickar din telefon för reparation eller utbyte. När du har fått täckningsplanen måste du aktivera den genom att ladda ner SquareTrade-mobilappen på din smartphone. Försäkringen täcker frågor relaterade till hörlursuttag, högtalargrill, knäckta skärmar och en handfull andra delar. Det råder ingen tvekan om att detta är en av de mest omfattande mobilförsäkringsplanerna från tredje part du kan hitta.

Nördgänget

Geek Squad låter dig betala månatliga utbetalningar ($ 7, 99) för din försäkring snarare än att betala på förhand. Du kan dock också välja att betala för två års försäkring på en gång. Best Buy erbjuder denna speciella skyddsplan och du måste få skyddsplanen inom 15 dagar efter köpet av din smartphone. Det täcker alla nödvändiga påståenden som spill, sprickor, mekaniska problem och till och med batteribyte. För 10, 99 dollar per månad kan du få Geek Squad Complete Protection-planen som kommer med stöld- och förlusttäckning och samma fördelar som nämnts ovan.

Det finns en självrisk på $ 149.99 respektive $ 199.99 för enheter under $ 799.99 respektive över $ 799.99. Även om det finns några varningar här, är det ingen tvekan om att Geek Squad är ännu ett attraktivt mobilförsäkringsbolag från tredje part. Det som gör att den sticker ut från resten är det faktum att den levereras med interntjänst, vilket innebär att företaget hämtar din telefon direkt från dörren. Företaget debiterar inte en avbokningsavgift om du säger upp försäkringen, vilket är en stor bonus om du tänker byta leverantör. Geek Squad täcker också tillbehören som levereras med den ursprungliga detaljhandelsförpackningen på din smartphone.

Asurion

Detta är en något annorlunda försäkringsleverantör eftersom den inte direkt erbjuder försäkring, men listar upp de bästa planerna från stora flygbolag i USA. Stödda flygbolag inkluderar Verizon, AT&T, Sprint, T-Mobile, Boost Mobile, Clear, Clear Wire, Metro PCS, nTelos, Time Warner-kabel och Virgin Mobile. Detta kan bli ganska svårt, särskilt eftersom transportörer också erbjuder fristående mobilförsäkringsplaner för sina kunder. Men användare kan komma åt vissa exklusiva planer om de går via Asurion. Det är svårt att lista ut en viss plan med denna leverantör med tanke på vilken typ av mångfald som finns. Det är dock tydligt att Asurion kommer att erbjuda omfattande täckning inklusive stöld / förlust, vattenskador och oavsiktlig skada.

Naturligtvis beror på vilken typ av fördelar du får beroende på de planer du väljer. En viktig aspekt som Asurion nämner på sin webbplats är att det inte är svårt att lämna in ett fordran via sin webbplats eller via telefon. Så om du råkar ha skadat din nya telefon kan du bekvämt lämna in ett krav inom några minuter. Liksom alla andra skyddsplaner för oavsiktliga skador måste denna också köpas inom några veckor efter att du har köpt din smartphone.

Samsung Protection Plus

Samsungs egen skyddsplan tar på sig en mängd erbjudanden från tredje part som finns tillgängliga där ute. Det stöder Samsung smartphones från bärare som AT&T, MetroPCS, Sprint, T-Mobile, US Cellular och Verizon. Planerna är mycket enkla och problemfri. Företaget har i princip två planer - en som kostar 99 dollar och den andra som kostar 129 dollar. Planen på $ 99 stöder Galaxy S4, Galaxy S5 och Galaxy S6. 129 $ -planen, å andra sidan, täcker Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy Note 5, Galaxy Note edge, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge +, Galaxy S7 och Galaxy S7 edge.

Detta innebär i princip att varje Samsung-flaggskepp från de senaste åren täcks av denna särskilda plan. Det är tillåtet att få två skadeståndsanspråk under en period av 12 månader, vilket är något som andra leverantörer sällan erbjuder. Sammantaget, om du äger ett Samsung-flaggskepp just nu, kan du inte göra mycket bättre än företagets Protection Plus-plan. Företaget specificerar att även vattenskador omfattas av denna plan, vilket är ganska anständigt. Överraskande verkar Galaxy S8 och S8 + inte vara med på listan än, även om vi förväntar oss att det kommer att förändras under de kommande dagarna.

eSurranty

Denna speciella försäkring ger ett brett utbud av planer och priserna varierar beroende på vilken smartphone du väljer. Alla stora flaggskepp täcks, så att du inte har problem med att hitta din nya enhet. Recensionerna för just denna leverantör är också ganska bra, så du vet att det är en trovärdig leverantör. eSurranty har till och med den nyligen lanserade Samsung Galaxy S8 och S8 + listade på sin webbplats, till en pris av 89 dollar per månad. Detta verkar vara standardprissättningen för alla stora flaggskepp som listas på företagets webbplats.

Det finns ingen avdragsgilla med eSurranty, och du får upp till 1 000 dollar täckning per fordran. Naturligtvis får du täckning av oavsiktliga skador med två tillåtna fordringar per år ($ 139). Vattenskador kan krävas upp till två gånger per år och kostar 69 dollar. Du kan kräva förlust eller stöld en gång per år för $ 279. Oavsiktliga skador på eSurranty täcker sprickor, trasiga knappar och trasiga kameror. Du kan också välja att få försäkringsposten 30 dagars köp, vilket är ganska snyggt. Sammantaget är detta en livskraftig ersättning till ett antal mobila försäkringsbolag som finns tillgängliga där ute.

Verizon Trådlöst

Verizon Wireless är faktiskt ett av de bästa företagen där ute för mobiltelefonförsäkring för flera enheter att skydda. De har ett fantastiskt paket för flera enheter, vilket ger dig täckning för $ 13 per månad per smartwatch eller smartphone. Med Erizons totala mobilskyddsplan kan du faktiskt försäkra upp till 10 rader på en gång.

Om något händer måste du betala en självrisk, men Verizon ger dig några av de bästa täckningarna här - det kan täcka förlorade eller stulna telefoner, vattenskador (till och med oavsiktligt spill), såväl som fel som hittas förbi tillverkaren garanti på din telefon. Det finns täckt skärmreparation också.

AT & T

AT&T är ett annat utmärkt val, men har faktiskt en mängd olika nivåer för din telefon. För något av det mest grundläggande skyddet ser du bara på $ 8, 99 per månad. För detta tittar du på försäkringar på en enhet som skyddar dina mot förlust, stöld och fel utan garanti. Det finns till och med en samma dag knäckt skärmreparation här.

En annan nivå de har börjar på $ 11, 99 per månad. Det ger dig alla samma förmåner som nivån på 8, 99 dollar, men ger teknisk support dygnet runt, 50 GB molnbaserad fotolagring och identitetsskydd.

De har en annan nivå, som är för flera enheter - det börjar på $ 34, 99 per månad. Det täcker faktiskt upp till tre enheter och försäkrar mot förlust och stöld och kastar in hela 300 GB foto- och videolagring.

ProduktvarumärkenamnPris

SquareSquareTrade tvåårig olycksskyddsplan för telefonKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta mobiltelefonförsäkringsplaner. Mobiltelefonförsäkring är en typ av blandad väska - vissa människor behöver det, och andra inte. Om du har ett bra fall på din telefon, är chansen troligt att mobiltelefonförsäkring bara kommer att kasta bort pengar så långt som olycksskyddet går. Men andra är mer benägna att olycka, och därför kan den lilla investeringen spara hundratals, om inte tusentals dollar i reparationer eller utbyten.