7 bästa telefoner för Cricket Wireless år 2020

Nya flaggskepp lanseras alltid från alla stora företag. Och för närvarande är de vanligtvis ganska dyra. Men nu när vi avslutar 2017 har alla stora flaggskepp blivit mycket billigare. AT&T kan säga att en Galaxy S8 kommer att kosta dig $ 800, men du kan vanligtvis hålla en för hundratals mindre.

Bästa telefoner för Cricket Wireless

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy S8651, 01

SamsungSamsung Galaxy Note 8511, 04

SamsungSamsung Galaxy S8 +414

LGLG V20294, 51

LGLG G6164, 95

Idag kommer vi att visa dig våra topp 7 val för de bästa telefonerna för Cricket Wireless som kommer in i 2020. Om du vill uppgradera till ett flaggskepp på billigt måste du kolla in dessa enheter.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 är först på vår nedräkning. Detta är den senaste smarttelefonen från Samsung och är en av de bästa telefonerna du kan köpa idag. Den här är utrustad med en vacker 6, 1-tums Dynamic OLED-skärm, med en käke som tappar upplösning på 3 040 x 1 440.

Den finns i en handfull olika modeller, som till stor del varierar beroende på plats. På många områden kan du få den med Samsungs egen Exynos-processor, men på många ställen är den utrustad med den senaste Snapdragon 855. Den är säkerhetskopierad av 8 GB RAM och finns med 128 GB eller 512 GB alternativ.

En av de coola sakerna med telefonen är att den levereras med en trippelkamerauppsättning som ger dig två 12-megapielsensorer samt en 16-megapixels bred sensor. Det levereras med dual-SIM-stöd och fungerar faktiskt bra på Cricket Wireless.

Apple iPhone XR

IPhone XR kommer upp som andra på vår nedräkning, och är ett av våra favoritval för att använda på Cricket Wireless. Ditt köp kommer som låst upp, så att du inte bara kan använda det på Cricket Wireless, utan även andra GSM-stödda bärare. Ett av teman för iPhone XR är att det är en prisvärd men premiumhandenhet, vilket är exakt vad du får här.

Det är mycket mer överkomligt än ditt genomsnittliga flaggskepp, men med bara några få mindre hårdvarutskärningar förblir iPhone XR som en topp på linjen, premiumtelefon. Det kommer med en vacker 6, 1-tums Liquid Retina-skärm. Det har skåran längst upp på panelen för Face ID-modulen. Det enda riktiga ”klippet” som du ser är att telefonen har en kamera med en enda lins i stället för kameran med dubbla linser som finns på iPhone XS och XS Max.

Telefonen är snabb och extremt snabb. Du har inga problem att spela alla de bästa apparna och spelen på iPhone XR, även på Cricket Wireless!

En av de coola sakerna med iPhone XR är att den har en dual-SIM-installation - en, en fysisk nano-SIM-plats och sedan en inbyggd eSIM för digital aktivering.

Samsung Galaxy Note 8

Vill du få en av Samsungs bästa? Då kommer Galaxy Note 8 att vara telefonen ända upp i gränden. Den primära fokusen för denna telefon är produktivitet. Som sagt kommer den med en stor 6, 3-tums skärm så att du kan använda en mängd inbyggda multitasking-funktioner. Infinity-displayen, den är utrustad med ser bra ut också, så att du kan få en enorm glädje av videor, filmer eller TV-program.

Den enda nackdelen är att den har ett mindre batteri än Samsung Galaxy S8 +. Inte bara det, men S-Pen är inte så användbar. Många säger att de kommer att använda det religiöst, men aldrig faktiskt göra det, utan att göra de extra $ 150 för den här telefonen värt det. Men, om du är en av de få som vill utnyttja S-Pen, slå på Amazon-länken nedan.

Samsung Galaxy S8 +

Om du vill ha samma stora skärm är ditt bästa alternativ Samsung Galaxy S8 +, som kostar betydligt mindre. Du får fortfarande den enorma 6, 3-tumsskärmen (och vissa multitasking-förmågor, men inte alla) för njutning i alla typer av media.

Den stora fördelen för Samsung Galaxy S8 + är att den har ett massivt 3 500 mAh-batteri, vilket är ännu större än det mer krävande Galaxy Note 8-batteriet. Detta säkerställer att du fortfarande kan använda din telefon långt på kvällen.

Du kan hämta det från Amazon nedan.

Samsung Galaxy S8

Inte i stora telefoner med massiva 6, 3-tums skärmar? Än Samsung Galaxy S8 kan vara rätt upp i din gränd med sin 5, 8-tums skärm. Telefonen passar perfekt i handen, och trots att de har böjda kanter på båda sidor av telefonen, håller den i handen inte av misstag öppna några appar eller något.

Nackdelen med den mindre skärmen är att du får ett mindre batteri. Helt 500 mAh mindre vid 3 000 mAh, faktiskt. På grund av den mindre skärmstorleken bör du få samma mängd juice som du skulle få från en Galaxy S8 +, men din körsträcka kan variera.

LG G6

Samsung gungade marknaden med Infinity Display i sina flaggskepp i år, men en som inte borde glömmas är G6 från LG. Om du letar efter en traditionell smartphone som bara har blivit perfekt i år, är LG G6 vägen att gå. Du får en stor 5, 7-tums skärm, men utan "kanterna" på Samsung-enheterna.

Det har faktiskt ett större batteri än till och med Galaxy S8 på 3 300 mAh. Du är säker på att du kan få mycket liv ur den här på en enda avgift. LG G6 är också relativt billig att komma in i jämförelse med Samsung-enheterna.

LG V20

Eller kanske du letar efter en större och dåligare version av LG G6? I det här fallet erbjuder LG nu sin V20 (en konkurrent till Galaxy Note-serien). Den har en massiv QuadHD-skärm, perfekt för multitasking eller titta på videor, filmer och TV. Den har en söt 16-megapixel installation med dubbla kameror också, som kan fånga video i 4K.

Med LG V30 får du också ett betydande batteri (något mindre än G6) på 3 200 mAh, och det är avtagbart; du kommer säkert att få mindre saft ur den än LG G6 på grund av den ökande kraften som V20 kommer att dra, men du kommer fortfarande att kunna få en dag ut ur det enkelt.

Du kan ta tag i den nya LG V20 på Amazon på länken nedan.

Dom

Så, vilken flaggskepptelefon ska du få på Cricket Wireless för 2020? Om du är en multitasker rekommenderar vi Samsung Galaxy S10 först och iPhone XR andra. Om du letar efter en stor skärm med gott om batteri är Galaxy S10 och iPhone XR optimala alternativ, båda kommer med 6.1-skärmskärmar. Eller, om du bara letar efter en traditionell smartphone med en fantastisk upplevelse, är både Galaxy S8 och LG G6 utmärkta val.

Bästa telefoner för Cricket Wireless

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy S8651, 01

SamsungSamsung Galaxy Note 8511, 04

SamsungSamsung Galaxy S8 +414

LGLG V20294, 51

LGLG G6164, 95