7 bästa telefoner för Boost Mobile 2020

Vill du uppgradera din telefon på Boost Mobile för 2020? Den goda nyheten är att 2017 var fullt av fantastiska utgivningar, och nu när vi närmar oss slutet av året kan många av dessa flaggskeppsenheter köpas till betydligt rabatterade priser. Till exempel kan en Galaxy Note 8 kosta 950 $ från en transportör, men du kan alltid hålla en upplåst version mycket billigare via Amazon, eBay eller till och med Swappa - du måste bara shoppa lite runt!

ProduktvarumärkenamnPris
GoogleGoogle Pixel 2Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung SM-N950UZVAXAA Galaxy Note8Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S8 (64GB) G950U 5.8 \ "4G LTE Låst uppKolla pris på Amazon

LGLG G6, LS993 32 GB Ice Platinum - Sprint (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S8 + upplåst 64 GB - USA-version (Midnight Black) - USA-garantiKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Följ med nedan, så visar vi sju av de bästa telefonerna för Boost Mobile år 2020.

Apple iPhone XR

Ett av de stora problemen med smartphones i dag är överkomliga priser. Det är därför det finns alla typer av telefoner, utformade för olika budgetnivåer. IPhone XR är så, men kommer med en premiumkonstruktion och hårdvaruinställning, men till en prispunkt som inte är upprörande, är det en speciellt iPhone XS Max. Som sagt, detta är ett av de bästa alternativen som du kan hämta för Boost Mobile.

Trots att Apple fakturerar detta som sin "prisvärda" telefon, har iPhone XR några utmärkta hårdvaror packade inuti. Den levereras med en massiv 6, 1-tums Liquid Retina-skärm och till och med har Hat Face Face-utskärning längst upp på skärmen. Den har en något långsammare processor, men appar och spel flyger fortfarande - du har inga problem att spela det senaste och bästa på den här. Den enda stora skillnaden du verkligen kommer att märka är bristen på dubbla kameran, eftersom den här har kameran med en enda lins, även iPhone 8.

Den här har också en dual-SIM-inställning, så att du kan använda den samtidigt på Boost Mobile, såväl som en annan operatör som stöds.

Samsung Galaxy S10e

En av nackdelarna med Boost Mobile är att den inte stöder aktivering av Galaxy S10 i full storlek eller Galaxy S10 Plus; det har dock stöd för Galaxy S10e. Galaxy S10e är vad iPhone XR är för iPhone XS, men för Samsung Galaxy S10.

Den här har en mindre 5, 8-tums Infinity-display som ger dig en vacker skärm för att titta på alla typer av medieinnehåll, vare sig det är filmer, TV-program eller vanlig YouTube-video. Även om det i huvudsak är en "Mini" -version av Galaxy S10, har den lite kraftfull hårdvara inuti.

Du kan välja att få den i antingen 128 GB lagring och 6 GB RAM, eller 256 GB och 8 GB RAM. Det har ett 3 100 mAh batteri, vilket ger dig hela batteriets livslängd. Den levereras också med trådlös PowerShare, som gör att du kan ladda upp Qi-stödda enheter genom att placera dem på baksidan av telefonen. Den bakre kameran har fortfarande en trippsensor-inställning, som ger dig två 12-megapixelsensorer, och sedan en enda 16-megapixels bred sensor.

Den här har faktiskt den "platta" skärmtypen, i motsats till den dubbla kanter som Galaxy S10 och Galaxy S10 + har. Det är lätt ett av de bästa valen som du kan plocka upp för Boost Mobile idag.

Samsung Galaxy Note 8

Samsungs Galaxy Note 8 är 2017's flaggskepp från den koreanska teknikjätten med all den senaste och bästa hårdvaran packad inuti. Du får en stor 6, 3-tums skärm - perfekt för att titta på media och ta bilder. En av de främsta fördelarna med Galaxy Note 8 är S-Pen och dess motsvarande funktioner. Om du någonsin ville ta anteckningar och skapa excel-ark med en penna istället för fingrarna, är detta telefonen för dig.

Samsung Galaxy S8

Med en storlek på 6, 3 tum kan Samsung Galaxy Note 8 vara lite stor för vissa. Dessutom kanske du inte är ett stort fan av S-Pen. Med det i åtanke kan du hämta Samsungs näst största sak: Galaxy S8. Den kommer i storlek 5, 7 tum, vilket gör det mycket lättare att hålla i handen. Du får nästan samma stora hårdvara också - den enda verkliga skillnaden du ser är ett mindre batteri, som inte borde vara för märkbart eftersom det driver mindre skärmfastigheter.

LG G6

Inte ett stort fan av Samsung och vad de har att erbjuda? Testa LG med deras flaggskepp från 2017: LG G6. Detta är en bra telefon, men har några väsentliga skillnader från Samsungs erbjudanden, skillnader som vissa kanske gillar. Bara en av dem är skärmen. LG använder inte krökta skärmar, vilket innebär att du får den traditionella, vackra layouten.

LG G6 är också snabb och batterieffektiv, så att du får ut mesta möjliga av din telefon.

Google Pixel 2

Vill du gå mot kornet och få det senaste från Google? Då blir du inte besviken över deras helt nya Pixel 2. Google kanske har tappat bollen förra gången, skapat något som var lite klumpigt utseende, men den här gången har de förbättrats med en modern och elegant design . Inte bara det, men med Pixel 2 får du full effekt av Google Assistant, den inbyggda AI som hjälper dig med enkla uppgifter, såsom schemaläggning, påminnelser, väder etc.

En av fördelarna med Google Pixel 2 är att du köper den olåst, så om du någonsin bestämmer dig för att lämna Boost Mobile kan du också ta med dig telefonen.

Samsung Galaxy S8 +

Samsung har lanserat en rad fantastiska telefoner i år, men inte alla är för alla. Galaxy S8 + är en av de telefonerna i mitten, mellan Galaxy S8 och Galaxy Note 8. Om du vill ha något med ett stort batteri som inte är nästan lika dyrt som Galaxy Note 8, men du vill ha något större än Galaxy S8, Galaxy S8 + är ditt alternativ. Det enorma 3 500 mAh-batteriet kommer inte att få slut på juice tills de sena kvällarna.

Du kan hämta detta på Amazon för under $ 800, cirka $ 150 + mindre än Galaxy Note 8.

Dom

Är du inte säker på vilken telefon du vill hämta? Sanningen ska sägas, det finns många fantastiska där ute, vilket gör det svårt att välja; Men vi kan åtminstone dra några få av dem. Galaxy S10e är ett utmärkt val för dig som vill ha ett kraftverk i ett litet paket, och iPhone XR är en annan fantastisk telefon som kryssar för den rutan. Men om du inte gillar den stora bildskärmen på heller, är Galaxy S8 det näst bästa alternativet.

ProduktvarumärkenamnPris
GoogleGoogle Pixel 2Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung SM-N950UZVAXAA Galaxy Note8Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S8 (64GB) G950U 5.8 \ "4G LTE Låst uppKolla pris på Amazon

LGLG G6, LS993 32 GB Ice Platinum - Sprint (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S8 + upplåst 64 GB - USA-version (Midnight Black) - USA-garantiKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.