7 bästa spelkontroller för Razer Phone 2

Android-spel sedan starten började som något ganska svårt, vilket kräver att du använder några frustrerande kontroller på skärmen. Det var aldrig lätt att manövrera din karaktär med hjälp av en digital riktningsdyna eller joystick. Om du måste avfyra en pistol i ett spel, var det ännu svårare, att kräva en ytterligare knapp för att trycka. Lyckligtvis har det genom åren blivit lite lättare med att Bluetooth-spelkontroller blir lätt tillgängliga.

ProduktvarumärkenamnPris

SteelseriesSteelSeries Stratus XL, Bluetooth Wireless Gaming ControllerKolla pris på Amazon

PowerAPowerA MOGA Hero Power - Elektroniska spelKolla pris på Amazon

Gam3Gear Palm Pocket Size 8Bitdo Zero Wireless Gamepad ControllerKolla pris på Amazon

SatechiSatechi Bluetooth Wireless Universal Controller GamepadKolla pris på Amazon

rakbladRazer Serval - Mobile Gaming ControllerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Är du inte säker på vilken spelkontroll som ska hämta Razer Phone 2? Håll dig sedan med oss, eftersom vi har samlat de sju bästa spelkontrollerna åt dig. Låt oss dyka rätt in.

8BitDo Noll

Först har vi en ode till fans av nostalgi-spel - vi talar saker som retro Nintendo-spel. För de som älskade det kommer 8BitDo Zero att vara uppe i din gränd. Den här är i huvudsak en kopia av en gammal kontroller, som ger dig en riktningsdyna och några knappar att använda. Den enda "con" med den här är att det inte finns en analog pinne för att underlätta manövrering av din karaktär. Ändå kommer den här i en mängd olika stilar som du kan välja mellan.

Vad vi verkligen gillar med 8BitDo Zero är batteriets livslängd. En enda laddning ger dig hela tjugo timmar juice. Vi pratar om tjugo timmars rak spel innan det behöver laddas igen. Och när det gör det kan du enkelt juice det med den medföljande mikro-USB-kabeln.

GameSir F1

Därefter har vi GameSir F1. Om du är trött på separat hårdvara, är GameSir F1 en kombination av en fysisk styrspak och styrenhetsgrepp, men för din smartphone!

Detta spelgreppfodral har en ergonomisk design och en behaglig känsla som gör att du kan spela i timmar åt gången. Det minskar handtröttheten, men det finns också en inbyggd stativklämma fäst på baksidan av greppet, som fungerar som ett slags telefonstativ.

Denna fysiska joystick är en av våra favoriter, vilket ger spelarna en faktisk fysisk manipulation. Det ger dig mer exakta kontroller av karaktärer i spelet - till exempel i PUBG Mobile. Du kan säga adjö till frustrerande digitala kontroller på skärmen!

Den här är kompatibel med de flesta telefoner på marknaden.

CHENDAGO Mobile Gaming Controller

Chendagos mobilspelkontroller är en av våra favoriter på grund av den inbyggda telefonhållaren. Inte bara får du en fysisk styrenhet att spela spel med, utan den fungerar som ett fäste för att hålla din telefon också på plats. Den stöder alla telefoner med Android 5.0 och högre, liksom iPhone, så länge den är på iOS 10 eller högre.

Den här liknar den typiska Xbox-spelkontrollern, vilket ger dig en ganska bekant känsla så långt kontroller går. Det finns bra ergonomi och komfort här, så du kan spela i timmar i taget också. Och med ett 400mAh-batteri bör du kunna få massor av timmar ur detta.

MOGA Hero Power

Nästa utmanare på vår lista är ett märke som är riktigt välkänt - MOGA. De har gjort många kontroller under året, men vi tror att de äntligen har fulländat formeln med Hero Power. Anslut den här till din Razer Phone 2 via Bluetooth, ställ in den i telefonhållaren, så kan du bekvämt spela dina favorit Android-spel i flera timmar.

Det vi verkligen gillar med MOGA Hero Power är de exakta styrenheterna - du får bara precision här.

Satechi Bluetooth Wireless Gamepad

Vi gillar verkligen Satechi Bluetooth Wireless Gamepad-controller. Den här är inte riktigt en full storlek kontrollerare, men kommer ändå att ge dig ett bekvämt grepp att spela spel med. Det finns också en inbyggd fjäderassisterad telefonhållare så att du kan hålla Razer Phone 2 säkert på plats medan du spelar. Sammantaget är det en snygg kontroller som ger dig den precision du behöver för att vinna dina favoritspel.

En av våra favoritaspekter av Satechi Bluetooth Wireless Gamepad är energisparläget - slå på det, så kan du få några timmar extra juice ur din styrenhet. Det är den perfekta funktionen för att behöva avsluta en del av ditt spel innan du kan stänga av det och ladda styrenheten.

Razer Serval

Gå in, Razer Serval. Detta är ett av de perfekta alternativen för Razer Phone 2, inte för att det finns någon speciell synergi mellan de två Razer-produkterna, utan för att de verkligen smälter ihop så långt design går. Razer Serval själv har viss utmärkt precision i sina kontroller, vilket gör det optimalt för svåra spel som första person skyttar och till och med action RPG.

Dessutom är det en kontroller i full storlek som ger dig utmärkt ergonomi för spel. Inte bara det, men Serval har Razer Cortex tech inbyggd inuti, så att du enkelt kan växla styrenheten mellan din Razer Phone 2, och säga, Android TV.

SteelSeries Stratus XL

En av våra favoritutmanare är Stratus XL av ett annat populärt kringutrustning - SteelSeries. Det är en av de snyggaste och bästa kontrollerna som du hittar på marknaden för Razer Phone 2. Det är en regulator i full storlek, så du får utmärkt ergonomi som gör att du kan spela i timmar i slutet utan mycket obehag. Kontrollerna är utmärkta och ger dig den precision du behöver för ännu svårare spel.

Stratus XL kan se ut som alla andra Bluetooth-kontroller på ytan, men det som gör att Stratus XL skiljer sig från de andra är anpassningsprofilerna - enkelt konfigurera olika känsligheter för dina triggers och joysticks med den här kontrollenheten.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta spelkontroller för Razer Phone 2 på marknaden - med så många att välja mellan, vilken väljer du själv? Dessa alla ger dig bättre kontroll över dina mobila videospel, men om du letar efter grödan i spelkontroller är Razer Serval 2 och SteelSeries Stratus XL några av de bästa där ute just nu.

Har du en favoritspelkontroll för Razer Phone 2? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!

ProduktvarumärkenamnPris

SteelseriesSteelSeries Stratus XL, Bluetooth Wireless Gaming ControllerKolla pris på Amazon

PowerAPowerA MOGA Hero Power - Elektroniska spelKolla pris på Amazon

Gam3Gear Palm Pocket Size 8Bitdo Zero Wireless Gamepad ControllerKolla pris på Amazon

SatechiSatechi Bluetooth Wireless Universal Controller GamepadKolla pris på Amazon

rakbladRazer Serval - Mobile Gaming ControllerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.