7 bästa spel som Roblox

Efter att ha över en miljon spelare som njuter av den här titeln om dagen, är Roblox en ganska framgångsrik titel, med en utökad flerspelare och ett brett utbud av spelare-gjort innehåll tillgängligt för alla. Spelet kan tyvärr vara ganska buggy, och så kanske du undrar om du kan hitta några andra spel som kan jämföra. Den goda nyheten är att du har många alternativ!

ProduktvarumärkenamnPris

Mojang ABMinecraft för PC / Mac [Online-spelkod]Kolla pris på Amazon

505 spelTerraria - Xbox OneKolla pris på Amazon

WB-spelLEGO Worlds - Xbox OneKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Så om du letar efter ett spel som Roblox, se till att följa med nedan. Vi visar dig några av våra favoriter som liknar Roblox i vissa aspekter, från allt som matchar spelets vansinne, till konkurrenskraftiga sandlådor. Så utan vidare, här är våra favoritspel som Roblox.

Minecraft

Minecraft är ett sandlådespel med öppen värld som skapar ett slumpmässigt genererat universum för dig att utforska, skapa och överleva i massiva öknar som dvärgar Sahara, sammanvävda grottor och raviner som döljer massor av loot, och det finns till och med monster för dig att möta.

Spelet innehåller alla typer av mekanik som du kan utnyttja, så att du kan skapa oändlig byte, eller massiva gårdar, och ta dig till okända världar bort. Minecraft innehåller en bedrägligt fredlig miljö under dagen, men kom natt, alla ondska skräck kommer att komma in på dig. Med en imponerande multiplayer-aspekt kan du enkelt hitta ett massivt utbud av minispel att spela och njuta av, av vilka ett antal kommer ganska nära Robloxs eget.

Garry's Mod

Garrys Mod är en unik titel som ger extrem modifiering så att spelare kan anpassa, redigera och bestämma sitt eget sätt att driva sitt spel. Garrys mod byggdes ursprungligen som en mod för Half Life 2, men tillverkades så småningom som sin egen utgåva. Som sådan kommer du att se extrema likheter mellan det här spelet och Half Life 2. Spelet har en underbar kvalitet som gör det möjligt för spelare att hamna i objekt från alla videospel på sin dator med "Source Engine", vilket gör att spelare kan ta och slå samman flera spelkaraktärer att röra med.

Med alla möjliga tillägg och mods som gör att du kan slå samman ännu mer geniala idéer och koncept i detta kvalitetsspel kan du vara säker på att du och dina vänner kommer tillbaka till den här massor av gånger.

Köp det nu: Steam

Fortnite

Fortnite är en konkurrenskraftig multiplayer-titel med ett system för fri formbyggnad som har en så stor företräde i detta spel. Du hittar strukturer av en vansinnig storlek byggd av spelare som helt enkelt slåss mot en enda spelare!

Fortnite är mycket mer bekymmerslös när det gäller visualiseringar och spel, och försöker tillåta dig att njuta av dig själv. Bliv inte för förpackad i det, du hittar snart hundratals veteraner som bara väntar på att snäppa dig och förstöra dina skapelser. En fri att spela Battle Royale med minimala mikrotransaktioner kan vara särskilt inbjudande för nykomlingar.

När varje match börjar körs du från en flygande partibuss och lämnar dig för att glida dig upp till ytan i en stor värld som är full av procedurellt genererad byte. Med en gräns på kartan som kontinuerligt tvingar överlevande närmare och närmare centrum.

Köp det nu: Epic Games

Terraria

Terraria är ett action-äventyr sandlådespel utvecklat av Relogic. I det här spelet börjar du i en generisk värld full av grottor, öknar, frysta ödemarker med mera, med en enorm mängd mekanik och äventyr att utforska.

Det finns flera händelser som sker slumpmässigt i spelet, såsom blodmånen och Cthulhu's öga. Med blodmånen kommer horder av zombies, och dessa zombies under blodmånen kan bryta ner dörrar, så se till att barrikera ditt hem!

Nu kommer Cthulhu öga bara på natten, han kan gå igenom byggnader, och du har bara natt att döda honom. En sådan absurd demon du kan möta är Wall of Flesh, en chef i underjorden. För att låsa upp Wall of Flesh behöver du voodoo dockan, och när du får voodoo dockan kastar du den i lavan för att kalla honom.

Lego Worlds

Lego Worlds är en kreativ procedurellt genererad värld, precis som Minecraft och Terraria. Det ger dig enorma fängelsehålor och städer - slumpmässigt över kartorna - för dig att utforska. Du får ett stort plan (som kan uppgraderas med guldstenar) för att resa denna värld och andra med. Ett progressionssystem som är uppbyggt kring guldstenar har skapat ännu mer anledning att utforska och söka världen så att du kan planera och skaffa nya redskap.

Inom Lego Worlds kan du dock hitta andra sätt att ta din kreativa fantasi till nya höjder. Att till exempel kunna kopiera och klistra in strukturer kan verkligen förenkla vissa extrema byggprojekt, eller hjälpa dig att skapa ett hem i en stad som liknar de andra hemmen och sedan fortsätta med det genom att placera varje block individuellt. Alla tillsammans ett bra spel.

Terasology

Om du letar efter ett spel som liknar Roblox och till och med Minecraft, kanske du vill överväga Terasology. Precis som Minecraft är det ett open source-spel som kastar dig in i mitten av sandlådan där bara din fantasi är gränsen. Samla material, skapa dina egna byar, designa dina egna skapelser och dela dina världar med vänner!

Terasology är definitivt en Minecraft-lookalike - men en sak som det har vägt över det är den mycket detaljerade grafiken.

Skaffa det här: Terasologi

trove

Komma upp är ett spel som heter Trove. Detta spel drar element från Roblox och Minecraft. Spelare kan bygga sina egna hem och skapelser a la i en Minecraft block-stil miljö. Trobe har emellertid också många MMO-element som du hittar i Roblox - till exempel genom HUB-området kan spelare transportera till olika världar, slåss genom fängelsehålor, få byte och mer.

Spelare kan välja sin egen klass för att verkligen ha sin egen unika karaktär och kommer att få förmågor baserade på dessa klasser. Du kan till och med anpassa utseendet på din karaktär!

Skaffa det här: Trove

Dom

Roblox är en massiv multiplayer-titel som ger dig alla typer av kul och galenskap för dig och alla dina vänner att njuta av. Men det kan bli ganska kaotiskt och tråkigt efter en stund. Det är därför vi gillar dessa andra fem alternativ så mycket - var och en tar en frisk andedräkt till sandlådesgenren.

Har du några favoritspel som Roblox?

ProduktvarumärkenamnPris

Mojang ABMinecraft för PC / Mac [Online-spelkod]Kolla pris på Amazon

505 spelTerraria - Xbox OneKolla pris på Amazon

WB-spelLEGO Worlds - Xbox OneKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.