7 bästa spel som förvisat

Banished är indie-stadsbyggare utvecklad av Shining Rock Software. Även om det saknar någon form av långsiktiga mål implementerar den en strategisk design i denna stadsbyggnadsprocess, där du måste planera i förväg och balansera mellan flera fördelar och nackdelar; Men kanske utan något långsiktigt mål eller mål känner du inte någon önskan att fortsätta spela. Så du kan leta efter en annan stadsbyggare för att uppmärksamma dig.

ProduktvarumärkenamnPris

2KThe Stronghold Collection - PCKolla pris på Amazon

UbisoftAnno 2205 - PC - StandardutgåvaKolla pris på Amazon

Elektronisk konstSimCity Cities of TomorrowKolla pris på Amazon

Kalypso MediaTropico 5 Komplett samling - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

Tri SynergyStäder: Skylines (Microsoft Windows, GNU / Linux, Mac OS)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Som sagt, vi har sammanställt denna uttömmande lista över våra favoritstadsbyggare-spel som Banished. Här är några av våra favoriter:

Fäste

Stronghold är ett realtidsstrategispel utvecklat och publicerat av Firefly Studios, och det har massor av olika titlar i seires. Inom Stronghold 2 specifikt kommer du att skapa och simulera slottliv till dess fulla potential - allt från små gårdar, till massiva slott med fyra olika muravsnitt.

Stronghold ger dig en mängd olika byggnader att arbeta med, förmågan att hålla högtider och turneringar. Viktigast av allt är att du kan underhålla och hantera ditt slott för att säkerställa dina slottprospekterar, och försöka erövra dina fiender.

Stronghold 2 tar dig in i en slott-sim där du, och några lojalister till kungen, måste hålla territorierna i det medeltida England från förrädare, norrländska raiders och en skotsk krigsherre. Om erövring är ditt företag, inte stadsbyggnad, implementerade de också en stor serie beläggningsscenarier där du kommer att resa Västeuropa och erövra hela vägen till den skotska huvudstaden Edinburgh.

Anno 2205

Anno 2205 är ett annat sim-spel för stadsbyggnadsekonomi, så att du kan kolonisera och bygga en massiv stad, hantera sina resurser för att säkerställa att ditt folk stannar och betala skatter. Du kan skapa en stående armé för att säkerställa ditt folks säkerhet, strategiskt analysera läget i städerna där du bygger, alla dessa saker kokar ner och kan göra ett fantastiskt spel om du provar det. Med de många olika stadsbyggande simmarna i denna lista kanske du kan njuta av den enkelhet som Anno 2205 har att erbjuda.

Bygg massiva städer som går på mil! Eller konstruera olika stammar för att bosätta sig separat, fortsätt att kolonisera andra öar när du utforskar kartan som ligger framför dig och fortsätter att bygga städer för att konkurrera med andra.

SimCity

SimCity ger dig den perfekta möjligheten att vara befälhavare och borgmästare i din helt egen SimCity. Konstruera massiva detaljerade och komplicerade städer som stöder varandra eller gör en helt beroende av sig själv, valet är ditt. I SimCity kommer du att konstruera dessa massiva citat och hantera de dagliga problemen som staden står inför, du måste hantera skatter, pengar, resurser, elektricitet och se till att enstaka naturkatastrof inte förbränner din stad.

Se upp för massiva monster, de kan förstöra din stad och i sin tur förstöra din ekonomi för alla dina städer. Tillsammans med alla dessa saker tillsammans med den lätta att förstå information som kastas på dig kan SimCity visa sig vara en spännande stadsbyggare, se bara efter dinosaurier.

Tropico 5

I Tropico 5, ta din plats som diktator för ett ekonomiskt kraftcenter. Du kommer att ha många möjligheter till industrialisering i Tropico 5, bara öka ditt imperium. När du går igenom detta enkla och enkla att förstå spelet kommer du att utveckla din teknik, och även om inte mycket av detta visas huvudsakligen visuellt, är det ganska roligt att inte behöva oroa dig för de helt naturliga monster som vissa av dessa får dig att förbereda för.

Med historiska händelser som andra världskriget som orsakar dig och din stadsinflytande, och båda sidor försöker få dig att skicka dem ett oändligt antal förnödenheter och resurser, måste du hitta jämvikt för att undvika att någon av sidorna kommer att hindra dig och din ekonomiska framgång .

Liksom andra stadsbyggare-simmar på den här listan, måste du hantera och ta hand om medborgarna i ditt handelsimperium, vara försiktiga eller så kan ditt folk göra uppror och orsaka ännu fler problem för dig.

Städer: Skylines

Nästa, vi har städer: Skylines. Detta spel låter dig skapa extrema och massiva städer med mycket användbara verktyg och förmågor för att bygga en metropol. När du fortsätter att förstora och skapa dina städer kommer du att börja märka att dina medborgares behov fortsätter att öka snabbt, såsom behovet av vatten, avfallshantering, el, bostäder, trafik och mycket mer!

Var försiktig med hur du utformar din stad, om du inte är försiktig kan du hamna orsaka en trafikstock i staden, eller ett enormt strömavbrott eller fylla hela ditt vattensystem med massor av avlopp och förgifta hela din stad !

Om du är moddable hittar du massor av förbättrad gameplay om du undersöker modding-communityn ytterligare. Alla tillsammans, Cities: Skylines är en stor fredlig stadsbyggare-sim.

RimWorld

RimWorld är ett annat roligt konstruktionsspel. Det är baserat i en Sci-Fi-inställning. Du kommer i själva verket att hantera din egen koloni. Du kommer att få bygga och planera din koloni, men du kommer faktiskt att kontrollera många av de enskilda minionerna. Detta spel är i huvudsak den mer moderna Sci-Fi-versionen av Dwarf Fortress, som kommer att hålla dig att spela detta spel i timmar i slutet.

På toppen av att planera en koloni och bygga strukturer måste du också försvara din koloni från pirater, stammar, galna djur, jätteinsekter och så mycket mer. På den mer vänligare sidan har RimWorld också ett riktigt intressant handelssystem.

Köp det nu: Steam

The Guild 3

Kommer upp sist, men säkert inte minst, vi har The Guild 3. På plats under sen medeltiden kommer du att ta på dig rollen som medborgare, skaffa företag och herrgårdar, producera varor och handla med dem, starta intriger i politik och samhälle, och mer. Det finns så många element och lager i detta handels- och livssimuleringsspel att du kommer att underhålla i veckor åt gången.

Du skapar din egen familjedynasti, a la Medici-familjen. Sammantaget är detta spel en blandning av ekonomisk simulering, strategi och, naturligtvis, historier också.

Köp det nu: Steam

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta spel som Banished, stadsbyggande spel som har mål och mål i åtanke. Vad är ditt favorit spel för stadsbyggnad? Ljud av i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

2KThe Stronghold Collection - PCKolla pris på Amazon

UbisoftAnno 2205 - PC - StandardutgåvaKolla pris på Amazon

Elektronisk konstSimCity Cities of TomorrowKolla pris på Amazon

Kalypso MediaTropico 5 Komplett samling - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

Tri SynergyStäder: Skylines (Microsoft Windows, GNU / Linux, Mac OS)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.