7 bästa spel som Animal Jam

Animal Jam är en virtuell online-värld lanserad av WildWorks. Med miljoner spelare som äger spelet kan du berätta att det här är en mycket framgångsrik MMO, vare sig det är för dina barn eller dig själv. Och med alla roliga saker att göra i det här spelet, kanske du undrar om det finns några andra rena och roliga spel som du kan njuta av.

Du kommer gärna att veta att det faktiskt finns många av dem där ute. Här är våra bästa val:

Poptripica

Poptropica designades för barn av Pearson Education. Det är ett onlinespel där barn kastas in i en värld med olika öar i spelet som de kan besöka. På dessa öar finns ett antal spel som barnen kan tävla i, och till och med prata med andra barn!

Varje ö kommer att ha sitt eget spel och har uppenbarligen sina egna svårigheter, men kan alltid uppnås genom att avsluta mål, instanser och samarbeta med andra spelare. Tävling i Poptripica-spel kommer att belöna barnen med krediter, som de kan använda för att lösa in spel i spelet.

Feral Heart

Feral Heart är faktiskt extremt grundläggande. Det är ett webbläsarbaserat spel, men när du laddar upp det kastas du in i Animal Kingdom, där du väljer att spela som en varelse av värld eller katt. Det finns en liten karaktärskapning som du kan göra, och ändrar i princip färger och strukturer.

Det finns inte så mycket som aktiviteter går, men Feral Heart har ett antal kartor som du kan utforska som en hund eller katt.

Wizard101

Wizard101 är ett massivt-multiplayer-online-rollspel som skapades av KingsIsle Entertainment. Även om detta är gratis att spela, kommer du sannolikt att hitta många mikrotransaktioner i spelet, till och med kosta en summa pengar för att utforska vissa delar av spelet.

Men detta spel är definitivt en som dina barn kommer att njuta av. Med karaktärs- och personlighetsdesign är det lätt att bli din helt egen guiden till din helt egen design. Med en stor värld att utforska, massor av monster och chefer att slåss kan du vara säker på att sjunka dussintals på dussintals timmar in i Wizard101.

Roblox

Roblox är en multiplayer-RPG avsedd att ta med sig en plattform för att designa och skapa hundratals på hundratals små och stora spellägen för att erbjuda en mångfaldig upplevelse och gemenskap för dig och din familj genom att fokusera på hundratals spel skapade och utvecklade av samhällsutvecklarna.

Roblox tillåter dig att även designa ditt eget spel för dig och dina barn. Att få miljoner spelare och ha flera miljoner spelande samtidigt, i kombination med den stora mängden enheter som kan och kommer att köra Roblox, hittar du ett väldigt mångfaldigt community. Du kan hitta alla typer av spel i den här titeln, försök att kopiera allt från Call of Duty eller göra egna spel och mönster, allt för att förbättra spelet.

Bin Weevils

Bin Weevils är ett massivt flerspelarspel för barn online, med dussintals spellägen och minispel, blandat med karaktärsdesign och utforskning, med ett litet nivelleringssystem integrerat i. Bin Weevils är ett intressant barnspel som fokuserar mer på social interaktion och sedan en enorm fokusera på spel. Ursprungligen lanserades Binweevils av nickelodeon, men blev så småningom oberoende av nickelodeon 2007.

Bin Weevils har massor av minispel för dig att spela, till exempel en variation av poolboll, till racing med mycket snabba och mycket höga fordon. Nåväl i sig har världen inte utvecklats eller förbättrats under en längre tid, det är fortfarande en trevlig ren titel med vivlar, varelser du kan skapa som din avatar och utforska denna värld med.

Pirate101

Pirate101 är ett MMO-spel för barn med ett pirat-tema. I början av denna titel kastas du vidare till ett piratfartyg, där du kommer att svara på olika frågor, markera ditt förflutna och din historia för att du ska fortsätta. Du kommer också att välja mellan 5 olika klasser på den här platsen. Kampsystemet tar dig till ett schackbräde som inställning, där du kommer att möta din fiende och besegra dem, och återvända bara för att se resultatet av din stridsförmåga.

Efter att ha hanterat spymasteren skadas och skadas den före detta kaptenen av honom, så han lämnar dig att beordra sitt skepp och leda dem till säkerhet, och nu kommer du att kunna korsa och utforska piratvärlden själv till fullo!

Club Penguin Island

Club Penguin Island är en online-efterföljare av videospelet till Club Penguin, som officiellt stängdes i december 2020. Club Penguin har följt många av teman för sina föregångare drag, med ett extremt fokus på social interaktion och minispel i hela denna övärld . Så som tävling genom snöiga landskap med dina vänner, eller delta i en dans tävling i ett av lobbyn, och utforska och klättra i bergen och klipporna på denna ö.

Med ett extremt strikt regelverk är det mycket osannolikt att du hittar en hel del negativt och olämpligt innehåll, vilket gör det till ett fantastiskt spel för barn.

Dom

Animal Jam är en mycket framgångsrik MMO för barn. Det kan vara svårt att hitta några pålitliga, säkra områden för dig och ditt barn att leka och njuta av tillsammans. Med alla giftiga spelare där ute, kommer förhoppningsvis några av dessa spel att ha fått din uppmärksamhet och kommer att vara en mycket mer pålitlig och säker plats för dig och dina barn att leka tillsammans.