7 bästa spara pengar-appar med reservförändring

Vi spenderar mycket pengar via kreditkort. Det handlar om att shoppa, gå på film eller göra betydligt större inköp, svepa våra kreditkort för det mesta. Men skulle det inte vara trevligt om vi kunde spara lite pengar medan vi spenderar på våra kreditkort. Vi talar inte om besparingar utöver cashbacks och belöningspoäng som samlas på ditt kreditkort.

Det finns appar idag som hjälper oss att spara stort genom att ta reservförändringen från våra utgifter och överföra dem till en fond, som sedan kommer att växa till en liten egen sparfond. Dessa appar tar ut en liten avgift för att låta dig göra det, men jämfört med pengarna kommer du att spara, det här är inte mycket. Om du spenderar mycket på kreditkort och vill spara just det extra öre då och då, är dessa appar definitivt avsedda för dig.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Så utan vidare, här är några av våra favoritappar att börja spara pengar med.

ekollon

En av de mest populära apparna för sparbyten, Acorns länkar till ditt kreditkort och avrundar varje köp du gör till närmaste dollar. Skillnaden som krävs tas sedan från ditt kontrollkonto. Kontona hanteras automatiskt i börshandlade fonder eller ETF: er, vilket hjälper dig att se dina pengar växa magiskt övertid. Det finns några detaljhandelspartners (Jet, Airbnb och Hulu) som kommer att sätta in sina cashbacks direkt på ditt Acorns-konto, vilket hjälper dig att få fler besparingar i processen.

Det är en ganska söt tjänst totalt sett, särskilt om du är mycket beroende av kreditkort. Tyvärr, om du använder dina kreditkort sparsamt, kanske den här tjänsten inte är avsedd för dig. Det beror på att utvecklarna tar ut en $ 1 bekvämlighetsavgift per månad för konton som har under $ 5000. Om det är över $ 5000 debiteras du 0, 25% per år.

Men om du är högskolestudent kan du få tjänsten gratis i fyra år. Det finns några uppenbara fördelar med att få en app som den här, och det kommer utan tvekan att hjälpa dig att spara mycket pengar i framtiden. Det finns en Android-app för den här tjänsten också, som är praktiskt om du vill få en snabb inblick i dina besparingar.

Coinflash

Detta är ganska mycket som Acorns när det gäller funktionalitet, även om det använder en något annorlunda metod för att spara din reservförändring. Coinflash använder ett Coinbase-konto och investerar din reservförändring på det cryptocurrency du väljer. Du kan antingen välja Ethereum eller Bitcoin, det är helt upp till dig. Investeringarna kan göras antingen varje vecka eller varje månad. Tjänsten läser bara dina transaktionsdata när du erbjuder kreditkortsuppgifter, som sedan kommer att bevaras i två månader innan de tas bort.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

När det gäller avgiften förväntas varje användare betala $ 1 per månad. Betalningar måste göras antingen via Bitcoin eller Ethereum, och de dras automatiskt från ditt Coinbase-konto. Men om du slutar använda Coinflash kommer $ 1 att sluta dra av och du kan fortsätta använda Coinbase utan några avgifter från utvecklaren. Detta gör appen till ett utmärkt springbrett för dem som har letat efter att komma in i världen av cryptocurrency men aldrig visste hur. Coinflash gör hela processen enkel och bekväm för alla. Det finns ingen Android-app för den här tjänsten, så du kommer att begränsas till att använda webbversionen.

Gömma

Detta är ännu en app som liknar den första appen vi pratade om och delar några av samma funktioner. Du kan välja att automatiskt ta ut ett förutbestämt belopp från ditt konto med förinställda intervall. Fonderna kommer att öka i värde beroende på investeringen, och det är ganska bekvämt totalt sett.

Det finns ett gäng portföljer med iögonfallande namn för att vädja till dem som inte är välbekanta med ekonomiskt prat. Dessa portföljer hjälper dig att bestämma vilka medel du ska köpa.

Stash erbjuder tre platt prisalternativ för kunder att välja mellan. Jag har inkluderat nedkörningen av prisalternativen nedan. Dessutom erbjuder STASH kunderna möjlighet att investera och bygga sin portfölj med över 250 investeringsalternativ, inklusive enstaka aktier och ETF.

Stash är idealiskt lämpad för de som är nya i att investera och / eller inte har tillräckligt med kapital på händerna för en fullständig investering i fonder. Det är definitivt ett steg för en större sak och kan lära många av oss en mycket bra lektion om hur man investerar klokt. Det har förekommit några klagomål på att de medel som Stash erbjuder har en relativt hög kostnadsgrad, så se till att du väljer dem noggrant.

STASH: s 3 planer:

STASH Nybörjare ($ 1 / mo.) Hjälper kunder att lära sig grunderna i att spara och investera med ett personligt mäklarkonto och tillgång till banktjänster, inklusive Stock-Back ™ -belöningar.

STASH Growth ($ 3 / mo.) Hjälper kunder att bygga grunden för ett hälsosamt ekonomiskt liv med ett personligt mäklarkonto, pensionskonto och tillgång till banktjänster, inklusive Stock-Back ™ -belöningar.

STASH + ($ 9 / mo.) Hjälper kunderna att maximera värdet på varje dollar de gör med ett personligt mäklarkonto, pensionskonto, två depåinvesteringskonton för minderåriga, ett metall STASH-betalkort med 2x Stock-Back ™ -belöningar och en månadsmarknad insiktsrapport.

Qoins

Det här är något annorlunda för de andra tjänsterna vi har nämnt här. Qoins tar i princip reservförändringen från dina utgifter och betalar dina skulder med den. Det är verkligen så enkelt. Ett alternativ som detta är särskilt användbart om du har utestående lån med relativt högre räntor.

Det är alltid vettigt att betala dina skulder oftare för att undvika ränta att lägga till. Eftersom vi vanligtvis väntar till förfallodagen för att betala av lånen, kommer Qoins att göra allt jobbet åt dig bakom kulisserna. Det betalade beloppet kommer inte att vara för stort eftersom det bara lägger till din reservbyte, men det är fortfarande något.

Qapital

Utformad för att vara en allt-i-ett-bankapp, med Qapital bör du kunna spendera pengar intelligent, spara och investera bekvämt. Det är åtminstone taglinjen - men totalt sett fungerar Qapital riktigt bra! Det är en utmärkt app som hjälper dig att spara och investera dina pengar, som faktiskt hjälper sina medlemmar att spara i genomsnitt $ 1500 per person förra året.

Men nackdelen med Qapital, som många av dessa applikationer av typen "reservbyte", är att de också måste betala räkningarna. Det betyder att en procentandel av dina besparingar - eller ett prenumeration - kommer till Qapital för "tjänsten" för att hjälpa dig att spara pengar.

Debitize

Detta är förmodligen det mest innovativa av dem alla, eftersom det i princip konverterar ditt kreditkort till ett betalkort. Så snart du betalar med ditt kreditkort använder Debitize det länkade bankkontot för att betala av den avgiften där. Detta innebär att du inte behöver betala hela beloppet på en gång när du tar bort varje betalning.

Det här kan vara appen för att få betalkortanvändare ombord med idén om kreditkort. Tack vare den här appen behöver du inte oroa dig för sena betalningsavgifter eller andra överskott relaterade till förseningar i betalningen. Tyvärr har Debitize bara en iOS-app utan någon Android-app tillgänglig för tillfället. Android-användare kan dock använda webbversionen av tjänsten.

Robin Hood

Robinhood kanske inte är en "reservbyte" -app, men det är ett bra sätt för den genomsnittliga personen att börja investera. Om du har ett par dollar kvar på ditt bankkonto kan du investera dem i enkelaktier genom Robinhood. Visst, vissa företag kostar hundratals dollar för en enda aktie, men det finns många på Robinhood-listan som bara kostar ett par dollar.

Denna investeringsapp är helt gratis att använda också - du behöver inte betala för många avgifter som du normalt skulle behöva för enstaka aktier som denna - det finns inga avgifter och inga provisionskostnader.

Dom

Här har vi visat dig sju av de bästa applikationerna som du kan använda för att spara pengar med. Dessa är alla fantastiska sätt att släppa bort ett par dollar eller förändringar åt gången, men i slutändan är det bättre att bara integrera bättre besparingsvanor i din livsstil. Det här är ett bra sätt att komma igång, men så småningom är det bättre att bara lära sig att spara tio procent av din lönecheck, och utan alla avgifter eller prenumerationskostnader som vissa av dessa appar har.

Hur sparar du pengar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.