7 bästa Sneaker-appar för att spåra släppdatum 2020

Om du är en av de människor som älskar sneakers så mycket att du väntar på att de kommer till marknaderna? Tja, du skulle vara glad att veta att det finns appar för detta också, särskilt om du väntar på släppandet av ett visst varumärke av sneakers. Med tanke på det stora antalet sneakers som finns på marknaden finns det många alternativ att erbjuda.

Ibland är det meningsfullt att ha appen från tillverkaren, särskilt om du föredrar ett favoritmärke. Men om du älskar sneakers oavsett varumärke, skulle du gärna vilja veta att det finns flera appar just nu i Play Store som låter dig spåra ankomstdatum för sneakers. Vi kommer att prata om några av dessa appar just nu för att hjälpa dig att bestämma bland de bästa.

7 bästa sneakerappar för att spåra släppdatum

Sneaker Crush

Sneaker Crush är en allmän app som hjälper dig att hålla ett öga på alla märken av sneakers och skor. Oavsett om du är någon som gillar Nike eller Jordans, kommer Sneaker Crush att hjälpa dig att hålla dig själv, och de andra miljoner användare som känner till alla kommande sneakerreleaser.

Du kan till och med bläddra igenom tusentals aktuella listor över sneakers till salu, inklusive aktuella Air Jordans, Nikes, Adidas ', Yeezy, Off-White, Fear of God, Lebron och så många andra val.

Sneaker Crush är ett utmärkt val för surfning i sneakers som var ute innan din tid också. Du kan trycka på appens “Katalogavsnitt” för att upptäcka Sneakers som kom långt före din tid! De kanske eller kanske inte är tillgängliga att köpa, fortfarande.

J23 - Jordaniens släppdatum

Letar du efter Jordan exklusiv sneakerinformation? Då kommer du definitivt att kolla in appen J23, vilket ger dig all information du behöver veta kring kommande Jordan sneakerinformation, såväl som aktuella produkter. Du håller dig uppdaterad med de senaste släppningsdatum, modeller och priser för Jordanien. J23 håller på topp med all den informationen för att hjälpa dig att få den mest exakta informationen.

Du kan få information om återställning direkt skjuten till din telefon och du kan till och med köpa sneakers direkt genom applikationen.

Släppdatum för sneaker

Utvecklarna hävdar att detta är den första appen för alla sneakerheads. Denna app kommer med en mängd funktioner som hjälper dig att spåra ankomst till dina favorit sneakers. Utvecklarna håller informationen uppdaterad med det senaste från tillverkarna, så att du kan få all information du behöver med den kompletta uppsättningen bilder. Appen, även känd som Sole Insider, har alternativet "polis" och "släpp", så att du vet hur populärt ett särskilt par sneakers är. Detta följs av information om släppdatum samt den förväntade prissättningen av sneakers.

Varumärken som Jordan, Nike, Adidas, Ronnie Fieg, Puma och mer ingår i den här produkten, så se till att kolla in det. Om det finns ett grepp vi har med appen är det att användargränssnittet är något föråldrat och inte i linje med de nya apparna som vi hittar i Play Store. Men detta borde inte exakt vara en oro för alla eftersom appen ger dig all rätt information precis som annonseras. Appen är gratis att ladda ner och det fanns annonser, men utvecklaren har tagit bort dem i den senaste uppdateringen. Du behöver en Android-enhet som kör Android 4.0 eller senare för att använda den här appen.

KicksOnFire

Vi blir inte förvånade om du har hört talas om den här appen tidigare. Det är utan tvekan en av de mest nedladdade sneakerrelaterade apparna som finns tillgängliga i Play Store just nu. Du hittar också mycket information om sneakers, inklusive senaste nyheter och historia. Detta är den officiella appen för kicksonfire.com, som är en populär webbplats som erbjuder all viktig information om sneakers på användarens fingertoppar. Naturligtvis omfattas alla toppmärken av denna app, så att du inte kommer att tänka på ett par sneakers och inte hitta dem här.

Appen är oerhört populär och har laddats ner nästan 5 miljoner gånger. Varje gång du beställer kommer det en concierge eller en personlig assistent som hjälper dig genom hela processen. Att handla sneakers är en oerhört enkel process med KicksOnFire, så vi rekommenderar användare att testa det. Appen kräver att användare är på Android 4.1 eller högre. Appen är gratis att ladda ner och har köp i appen. Det finns också annonser ombord som kan tas bort med ett köp i appen.

JD Sports

Detta är ännu en app för att hålla ögonen på sneakers. JD är en välkänd kinesisk e-handelswebbplats, och som vi alla vet är sneakers och kläder betydligt billigare i Kina än de är i USA. Med tanke på detta är det vettigt att få dina sneakers direkt härifrån eftersom det kan hjälpa du sparar en hel del pengar. Du kan även se när ett nytt par sneakers kommer att anlända, vilket gör detta till ett måste-app för alla sneakerheads. Leveranstiderna varierar beroende på vilken produkt du väljer, men om du väljer det prioriterade leveransalternativet har du inget att oroa dig för.

I applistan nämns att det kommer nya skor varje dag från märken som The North Face, EA7, Puma, Calvin Klein, Vans, New Balance, Tommy Hilfiger, Diadora, Asics, Jordan, Under Armour, Lacoste, Hype, Fila och Reebok. Med detta i åtanke bör appen definitivt finnas på din lista över appar att ha för sneakers shopping. Med live-sökalternativet kan du få detaljerad information om dina frågor direkt när du skriver in frågan. Om du inte är övertygad om produkten kan du till och med kolla in dedicerade videor avsedda för produkterna. Sammantaget rekommenderas JD Sports definitivt av oss, särskilt med tanke på att det är gratis och inte har några annonser eller köp i appen (spärrar de skor du köper).

Nike SNKRS

Vi har pratat om appar som erbjuder sneakers från olika varumärken, nu ska vi diskutera en app från en specifik tillverkare - Nike - i det här fallet. Denna app, känd som SNKRS, kommer med en detaljerad katalog över alla kommande och för närvarande säljande Nike sneakers. Du kan också få detaljerad information om historien på sneakersna och hur det utvecklats. Tillverkarna av appen har också tagit fram ett "drag", vilket ger dig en chans att köpa exklusiva sneakers med begränsad upplaga innan resten av världen gör det. Förväntat är detta en gratis app och har inga annonser eller köp i appen. Du behöver en Android-enhet med minst Android 4.4 eller högre för att kunna köra den här appen.

adidas BEKRÄFTAD

Liksom Nike SNKRS erbjuder adidas CONFIRMED sin egen katalog över produkter som varierar mellan olika storlekar. Till skillnad från Nike-erbjudandet, men med den här appen kan du spåra frisläppandet av ett kommande par sneakers och boka det direkt i appen för att få det från ett återförsäljare i närheten när det passar dig. Det är verkligen väldigt enkelt och undviker besväret med att göra betalningar i appen. Detta är en officiell adidas-app, så du kan vara säker på att du får all den nya informationen innan någon annan.

När du har valt dina skor och valt återförsäljaren kommer du att välja det kommer appen att ge dig ett meddelande som säger "DU ÄR BEKRÄFTAD". Efter detta måste du helt enkelt gå över till återförsäljaren, visa dem appen och betala pengarna för att få sneakers. Det här är det bästa sättet att reservera ett par sneakers i förväg och rekommenderas starkt om du inte gillar att besöka livliga butiker runt omkring dig.

Dom

Vill du hämta dig ett nytt par sneakers eller vill hålla dig uppe på alla de nya utgåvorna? De flesta av dessa appar hjälper dig att hålla dig uppe på alla de senaste och kommande sneakers från de mest populära märkena. Vissa av dessa appar tillåter till och med att du beställer kommande sneakers så att du inte bara får dem innan de är ute, utan också låter dig reservera din plats för att få ett par innan de ens släpps!

Har du en favoritapp som hjälper dig att hålla ett öga på nya och kommande sneakersreleaser? Ljud av i kommentarerna nedan - vi vill gärna höra från dig!