7 bästa snabbladdningstyp C-kablar för Pixel 3

Det finns många olika snabbladdande typ C-kablar (USB-C) på marknaden, men inte alla är fantastiska alternativ för att ladda din Google Pixel 3. Vissa kablar är tillverkade med så dålig kvalitet att de bara kan hålla ett par av dagar. Andra kanske inte gör någon laddning alls och misslyckas omedelbart. Det är därför kabeln du hämtar måste vara USB-C-certifierad eller åtminstone ha några riktigt bra recensioner.

Är du inte säker på vilken kabel du ska hämta för din Google Pixel 3? Följ med så visar vi de bästa alternativen på marknaden för telefonen. Här är våra bästa val.

Anker Powerline +

Kommer först, har vi Anker Powerline +. Många tredjepartskablar ger dig en långsammare laddning, men eftersom Anker stannar på och uppåt kommer du inte att få det med Anker Powerline +. Du får pålitlig och snabb laddning hela vägen igen. Det riktigt trevliga med detta paket är att det finns två kablar i ett paket, så att du har en för att använda hemma och på kontoret eller i bilen.

Dataöverföringshastigheterna fungerar riktigt bra i den här USB-C-kabeln. Vid 5 Gbps och tillverkad med förstärkt aramidfiber är detta en av de bättre kablarna på marknaden idag.

Aukey USB-C

Aukey gör också några utmärkta telefontillbehör för laddning. Om du letar efter något med mer än en enda kabel i paketet, leta inte längre än den här från Aukey. Du får faktiskt två kablar med ditt köp, som båda kommer i 6 fot lång. Bläddra enkelt på telefonen i sängen medan du laddar.

Dessa kan också ladda din telefon på ett säkert sätt. Du kan säkert ladda upp till 3 ampere, men dataöverföringshastigheterna ligger på cirka 480 Mbps.

Belkin

Belkin verkar som om de har sina händer i massor av olika telefonapparater, och det gör de; men kvaliteten på deras tillbehör är faktiskt riktigt bra. Deras USB-C-kablar är några av de bästa kvaliteten som du kan hämta. Du får bara en enda sladd här, men det kostar dig inte mer än $ 13.

Nackdelen med denna Belkin-kabel är att den bara kommer in på 3 fot i längd, men det är ett av de bättre kvalitetsalternativen där ute. Du kan använda det tusentals gånger utan att det går sönder. Den har också en dataöverföringshastighet på 10 Gbps, vilket gör den till en av de snabbaste kablarna på vår lista. Naturligtvis får du också riktigt snabba laddningshastigheter.

Aukey 3 Pack

Om du aldrig har hört talas om Aukey tidigare, har du troligtvis levt under en sten. Det här företaget tillverkar alla typer av telefontillbehör, inklusive USB-C-kablar. Värdet för pengarna är faktiskt riktigt bra i den här uppsättningen, vilket ger dig tre sladdar för bara $ 12. Det är billigt! Längden på ledningarna är emellertid bara cirka 3, 3 fot vardera. Det räcker precis för att nå från vägguttaget till telefonen på nattduksbordet!

Trots kortheten i sladden är dataöverföringshastigheterna riktigt bra. Du får hela 5 Gbps, även om något av det beror på värdtelefonen och hur stora filerna är som du försöker överföra.

Volutz

Volutz USB-C-kablar finns nästa upp på vår lista. De erbjuder ett ganska stort värde för pengarna, men har också en unik design som får dem att se ut som om de kom ut från en Sci-Fi-film. De tar på sig en tvåfärgad färg, med primärfärgen svart. Sedan har varje kabel olika färgade accenter placerade i hela (en kan vara gul, en annan röd, etc.). För 20 dollar får du faktiskt fem olika USB-C-kablar - en på 10, ft, en annan på 6, 5 fot, 2 3, 3 fot kablar och sedan en enda kabel på 1 fot.

Volutzs dataöverföringshastigheter i dessa kablar är lite långsammare vid 480 Mbps, men det är fortfarande en anständig hastighet för att flytta runt fotobibliotek och större dokument.

Anker

Vi har visat dig några ganska snygga paketavtal hittills, men den här av Anker är bara en enda USB-C-kabel, men byggd med en riktigt bra kvalitet. Du kan välja att få sladden i vitt eller svart, och du kan välja längder mellan 3, 6 och 10 ft. Anker sötnar affären med livstidsgaranti, så att du enkelt kan byta ut sladden om något någonsin skulle hända med den.

Anker har faktiskt kunnat packa några riktigt bra dataöverföringshastigheter inuti Anker USB-C-kabeln. Med större filöverföringar bör du enkelt kunna komma runt 5 Gbps. Det gör det ganska perfekt för att flytta över stora fotobibliotek och videor. Anker USB-C-kabeln är faktiskt ganska billig och kommer bara 7 dollar.

Mophie

Den snabba laddningen av Mophie-typ c kan vara sist på vår lista, men det är en av de bästa du kan hämta till Google Pixel 3. Detta är en högkvalitativ kabel, så naturligtvis är det lite mer på den dyra sidan av saker för cirka 25 dollar. Om du använder kablarna mycket och böjer dem på mer extrema sätt, kommer Mophie att vara en av få som kommer att hålla dig ett par år.

Även om det här är en enda USB-C-kabel som du får, försöker Mophie att söta upp affären genom att ge dig livstidsgaranti i händelse av att det finns problem med sladden - räcker med att säga, en ersättning kan skickas ut direkt efter att ha kommit i kontakt med företaget.

Dom

Det finns många fantastiska snabbladdningstyp c-kablar på den här listan för den nya Google Pixel 3. Någon av dessa fungerar bra med smarttelefonen, inte bara ger dig snabba laddningshastigheter utan ger dig snabba dataöverföringshastigheter att flytta runt stora filer och massiva fotobibliotek med hastighet. Om du letar efter grödan i snabbladdningskablar är den av Mophie eller Belkin lätt vägen att gå.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker USB-typ C-kabel, PowerLine USB C till USB 3.0-kabel (3ft)Kolla pris på Amazon

BelkinBELKIN F2CU029bt1M-BLK 3.1 USB-A till USB-C-kabel, 3ftKolla pris på Amazon

AUKEYAUKEY USB C-kabel 3, 3ft flätad [3 paket] USB 3.0 typ C-kabel SnabbladdningKolla pris på Amazon

VolutzVolutz USB C-kabel / typ C till USB snabbladdningssladdar (5-paket; 10ft + 6.5ft + 2x3.3ft + 1ft)Kolla pris på Amazon

mophiemophie 2 Meter PRO-kabel - USB 2.0 USB-A till USB-C-kabelKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.