7 bästa skrivare för värmeöverföring på T-shirts år 2020

Vi gillar alla att ha coola T-tröjor med meddelanden unika för oss. Det enklaste sättet att komma igång med detta är genom att skapa din egen T-shirtdesign. Men att göra detta är inte alltid så enkelt som det verkar, och det kräver rätt utrustning för att komma igång.

ProduktvarumärkenamnPris

EpsonEpson Artisan 1430 trådlös färgformat bläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

SilhuettSilhouette SILHOUETTE-CAMEO-3-4T trådlös skärmaskinKolla pris på Amazon

EpsonEpson Stylus C88 + bläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

Ving3D Vaccum Sublimation Heat Press Machine för muggarKolla pris på Amazon

EpsonArbetskraften WF-7710 trådlös bredformat färgbläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Vi kommer att hjälpa dig att förstå de komplicerade skrivare som låter dig skriva ut på din T-shirt. Det finns ganska många där ute, men det kan vara svårt att hitta det bästa alternativet för din användning. Med detta i åtanke har vi beslutat att sammanställa en lista över de bästa skrivarna där ute som stöder värmeöverföring för skrivare.

Om du undrar varför du inte kan göra det på en vanlig skrivare, det finns några utmaningar. Vissa skrivare är helt enkelt inte avsedda för tjockare material eller tryck som du senare kan fästa på dina T-shirts. Tack och lov finns det dedikerade skrivare för att få jobbet gjort här. Vi kommer att prata om några av dem i vår artikel idag. Låt oss dyka rätt in.

Mophorn Heat Press

Om du letar efter en maskin som klarar av att producera mycket produkt kanske du vill överväga en verklig värmepress över en skrivare som kan överföra värme. Något som Mophorn Heat Press kan överföra värme till massor av olika typer av produkter, och i stor mängd också.

Den här är faktiskt lätt för även nybörjaren att använda och har en LCD-pekskärm. Det finns också en låda-out design som gör detta lite mer användarvänligt, bekvämt och bekvämare att använda. Du kan faktiskt använda den här för inte bara t-shirts, men muggar, flaskor, telefonväskor och mer!

Fancierstudio DG Heat Press

Mophorn Heat Press är mycket dyrare än de flesta alternativ idag, men om du är en genomsnittlig konsument som vill komma in i vinyl och värmepressar som en hobby, skulle något mer användarvänligt vara Fancierstudio DG Heat Press.

Den här fungerar faktiskt bra i både kommersiella och personliga inställningar, så att du kan tjäna lite sidopengar på sidan med denna också. Fancierstudio säger att den kan hantera alla storlekar, särskilt i den mängd du behöver leverera. Den har en lättanvänd design och har en hög värme- och pressgradering, vilket säkerställer att temperaturen och designöverföringen håller livstid på t-tröjan eller materialet du överför till.

Epson Artisan 1430

Högt rankad som en av de bästa skrivarna för högupplöst fototryck, detta är en idealisk skrivare för att få den designen du alltid har velat på en T-shirt. Det är en skrivare i bredformat, som i princip innebär att den kan göra det möjligt att skriva ut flera pappersstorlekar och ark, vilket gör det lämpligt för stora foton eller till och med affischer.

Som en bonus kommer skrivaren också med en CD / DVD-utskriftsfunktion, men med tanke på att dessa format är ganska föråldrade idag, tror vi inte att det kommer att hjälpa för många människor. Med den här skrivaren kan du också skriva ut mönster från din smartphone eller surfplatta med Wi-Fi.

När det gäller kvaliteten erbjuder denna skrivare utskrifter i en upplösning på 5760 x 1440 dpi, vilket ger dig verklighetstrogna bilder. Den här typen av kvalitet finns mycket sällan på hemskrivare. Så det säger sig självt att detta borde vara ditt bästa val om du vill få några egna T-shirt-utskrifter. Epson Artisan är priset till 817 $, vilket gör den till en av de dyraste skrivarna på vår lista. Med tanke på vilken typ av funktioner det är att packa bör prissättningen inte vara ett problem för entusiasterna.

Silhouette Cameo

Silhouette Cameo är ett ganska mångsidigt erbjudande med en stor och lättanvänd mjukvara som hjälper dig att skapa flera mönster och skriva ut dem enkelt på din fritid. Kunderna nämner att den här skrivaren är utmärkt med vinyl, vilket öppnar en stor aveny med designidéer för användare.

Pekskärmens kontroller på enheten ser till att du vet exakt vad som händer. En sak som är värd att påpeka här är att den här enheten är särskilt hållbar och returnerar samma typ av tryck även efter fortsatt användning. Produkten levereras också med medlemskap för deras programvara, vilket vi starkt föreslår att du checkar ut.

Det bästa är att Silhouette Cameo Heat Transfer Starter Kit Bundle bara kostar $ 339, 98, vilket gör det betydligt billigare än den ovannämnda Epson-skrivaren. Se till att kolla in det på Amazon.

Epson Stylus C88 +

Förutom att erbjuda vackra foton som är kompatibla med värmeöverföring, kommer Epson Stylus C88 + också med en anständig monokrom utskriftsfunktion, som returnerar hastigheter på 23 sidor per minut. Du kan få dina foton tryckta i 5760 x 1440 dpi, vilket gör detta till ett mycket anständigt erbjudande. Det har ett anständigt magasin på 120 ark, så du behöver inte köra för pappersmaterial ofta.

Det kan ta gränslösa bilder i 4 × 6, 5 × 7, 8 × 10 och 8, 5 × 11, som täcker nästan alla fotoformat som möjligt. En sak som måste påpekas här är att även om färgerna på utskriften kan se något bleka ut, de verkar helt fina när det värms upp. Företaget nämner att användning av DURABrite Ultra-pigmentfärg kommer att erbjuda smutsiga foton och dokument.

Stylus C88 + har inte Wi-Fi ombord, så du är begränsad till att använda USB eller en Ethernet-kabel på din Windows eller Mac. Detta erbjudande är för närvarande prissatt till $ 108, 46.

Ving 3D

Detta är en något annorlunda enhet på vår lista, eftersom det bokstavligen låter dig överföra vackra konstverk till din T-shirt. Den använder värme och en kombination av 3D vakuumpress för att trycka in foton på dina T-shirts. Detta är ganska mycket den enda skrivaren du behöver få, eftersom den också kan skriva ut på en rad andra artiklar som kaffemuggar, kuddfodral, smarttelefonöverdrag etc. Företaget hävdar att det kan skriva ut 12 kaffemuggar åt gången.

Detta säger sig självt, men använd den här produkten endast om du är medveten om subliminal utskrift på tyg och andra syntetiska material. Påfyllningarna är inte för dyra, så du behöver inte oroa dig för att beskjuta en bomb varje gång du tar slut.

Slutligen är produkten extremt hållbar, vilket gör den idealisk för långvarig användning. Det är enkelt att installera det, och tutorials / användarhandboken bör hjälpa dig att komma igång med grunderna omedelbart. Denna vakuumpress är priset till $ 425, 99.

Epson WorkForce WF-7710

Detta är en helt modern skrivare med alla funktioner du kan föreställa dig. Det levereras med Wi-Fi Direct inbyggt, så att du trådlöst kan skriva ut foton från din smartphone eller surfplatta. Skrivaren kan returnera utmärkta foton och tack vare Amazon Dash behöver du aldrig beställa bläck igen. Skrivaren har också möjligheten att kopiera, skanna och faxa dokument, så det är verkligen inte ett enda trick ponny.

Papperskapaciteten anges på 250 ark, vilket är tillräckligt för en bredformatskrivare som denna. Det kan skriva ut foton i upp till 13 x 19 tum, vilket gör det välutrustat att hantera T-shirt-utskrifter. Epson nämner att skrivaren förbrukar 80% mindre ström jämfört med laserfärgskrivare, vilket är mycket goda nyheter. Vidare kommer den med Amazon Dash-påfyllning aktiverad, så att du aldrig får slut på bläck igen. Denna snygga lilla skrivare är för närvarande prissatt till 149, 99 dollar på Amazon. Kundrecensioner är ganska positiva, vilket gör detta till ett direkt val för oss.

ProduktvarumärkenamnPris

EpsonEpson Artisan 1430 trådlös färgformat bläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

SilhuettSilhouette SILHOUETTE-CAMEO-3-4T trådlös skärmaskinKolla pris på Amazon

EpsonEpson Stylus C88 + bläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

Ving3D Vaccum Sublimation Heat Press Machine för muggarKolla pris på Amazon

EpsonArbetskraften WF-7710 trådlös bredformat färgbläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Många av dessa kan inte passa en skjorta inuti, men vissa ger dig några ganska högkvalitativa tryck. Om du tittar på att fästa logotyper och mönster på tillbehör och kläder, vill du definitivt gå med en av värmepressarna här istället.

Har du en favoritapparat som du använder för att skapa t-shirts, muggar och andra tillbehör? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan, så kanske du hittar det på vår lista nästa!