7 bästa skärmskydd för LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ är den senaste flaggskeppstelefonen i blocket, och den har en vacker design på hela skärmen, vilket ger dig det bästa förhållandet mellan skärm och kropp hittills. Som sagt, även om LG G8 ThinQ gungar den senaste generationen gorillaglas, kan den fortfarande få repor från daglig användning verkligen enkelt. Med tiden förstör det skärmen och gör det svårt att titta på video. Inte bara det, utan det förstör återförsäljningsvärdet för telefonen.

ProduktvarumärkenamnPris

AilunAILUN skärmskydd för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

BISEN[2-pack BISEN] Passar för LG G8 ThinQ härdat glasKolla pris på Amazon

Mr.Shield[3-Pack] - Mr.Shield för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

Kadea[2-Pack] Kadea Skärmskydd för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

LK[3 Pack] LK Skärmskydd för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det är därför du måste ha en skärmskydd på din smartphone. Följ med nedan, så visar vi sju av de bästa alternativen du kan ta upp idag. Låt oss dyka rätt in.

AILUN G8 ThinQ skärmskydd

Kommer först på vår nedräkning tittar vi på AILUN G8 ThinQ skärmskydd. Den här är en av våra favoriter och ger dig ett utmärkt skydd samt två i paketet. Hårdhetsgraden ligger vid 9H, vilket bör hålla din enhet väl skyddad med även några av de grovaste dropparna. Dessa är självhälsande, så mindre skador och repor försvinner faktiskt med tiden och bevarar skyddet.

Dessa har en 99, 99% transparensbetyg och har även en hydrofob och oleofob skärmbeläggning som skyddar mot svett och oljerester från fingeravtryck. Dessutom har den en bubbelfri applikation och ser till att skärmen ser ut som den gjorde utan ett skydd, men med det extra skyddet, uppenbarligen.

Bisen G8 ThinQ Protector

Bisen G8 ThinQ Protector är nästa och har ett ganska bra valuta för pengarna. Fördelen som Bisen-skyddarna har över många där ute är att de är extremt tunna och har en transparensbetyg på 99, 9%. Detta innebär att du inte kommer att förlora någon skärmkvalitet efter att skärmskyddet har använts - och du skulle verkligen inte vilja på något som LG G8 ThinQ. Texten borde vara lika skarp och media lika levande och detaljerad.

Denna uppsättning skärmskydd har faktiskt en beläggning ovanpå den som förhindrar fingeravtryck från att ligga kvar - beläggningen försöker faktiskt också fördriva vatten.

Yersan härdat glas

Kommer upp nästa, vi har Yersan härdat glas skärmskydd. Du kan enkelt applicera den här på din LG G8 ThinQ och utan att bubblor plågar skärmen. Som ett härdat glasskydd får du en hårdhetsgrad på 9H, vilket ger dig ett fullständigt skydd mot repor.

Härdade glasskydd ger dig också ett generellt bättre skydd. När du tappar telefonen hjälper det att bevara skärmen från sprängning, hårda sprickor och mer.

En av de riktigt fina sakerna med Yersan är att du fortfarande får full känslighet på pekskärmen, medan vissa skyddare faktiskt gör det lite tuffare att använda pekskärmskärmen.

Den här har faktiskt två skyddare, så du har en extra för när den första slitnar.

UniqueMe härdat glasskydd

UniqueMe är där uppe så långt som valuta för pengarna går, vilket ger dig samma härdade glasskydd, men kommer faktiskt med hela tre skärmskydd. Till skillnad från andra skydd ger den här faktiskt dig full skärmskydd, allt tack vare precisionskärning och designprocess. Du får också 3D-böjda kanter för att skydda skärmen från kant till kant, vilket också säkerställer att du inte skadar fingret på en tuff kant.

Den här har också en livslös ersättningsgaranti också.

Herr Shield LG G7 ThinQ härdat glasskydd

Herr Shield har ett ganska bra skydd tillgängligt för LG G8 ThinQ också. Den här tar kakan för värde för pengarna och ger dig en hel tre skärmskydd för härdat glas för bara några dollar. Dessa är ultratunna härdade glasskydd som har en transparens på 99, 9%.

Som sagt, du bör inte förlora någon form av skärmkvalitet med Mr Shield-alternativ också. Det trevliga med Mr Shield-skärmskydd är att de alla också har en livstidsgaranti.

Kadea skärmskydd

Vi älskar verkligen vad Kadea Screen Protector har att erbjuda. Detta är ett härdat glasskärmskydd, och du får två i paketet för bara några få dollar. Det är ett tunt skydd som erbjuder täckning på hela skärmen - ja, även kanterna på din all-screen LG G8 ThinQ-telefon. Kadea säger att den här är fallvänlig; men det är uppenbarligen endast utformat för LG G8 ThinQ.

Det finns en beläggning ovanpå skyddet för att fördriva vatten och hålla det fria från fingeravtryck. Din telefon ska förbli väl skyddad mot hårda skador, till stor del tack vare den här hårdhetsgraden på 9H.

LK-skärmskydd för G8 ThinQ

L K: s skärmskydd är kanske sist på vår lista, men de har ett ganska värdefullt paket här värt att kolla in. Den här erbjuder tre standardfilmskydd. Det är ett fallvänligt skydd med en utmärkt skyddsgrad.

LK fixar den som en bubbelfri applikation, och det finns en beläggning på toppen för att avvisa fingeravtryck och vatten. Det kommer inte med ett verktyg för enkel installation, men har installationsfilmer som visar dig stegen.

Sammantaget gillar vi verkligen det här skyddet, och om du klarar av applikationen första gången, har du åtminstone två andra skyddare att ge det ett skott med!

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta skärmskydd för LG G8 ThinQ. Härdat glas är lätt att gå hit, eftersom det ger det mesta skyddet för din skärm. Det förhindrar vanligtvis din telefon från att helt krossas när du släpper den från till exempel axelnivå. Inte bara det, utan dessa skyddare är självhelande, vilket bevarar ditt skärmskydd.

Har du några favoritskärmskydd för LG G8 ThinQ? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

AilunAILUN skärmskydd för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

BISEN[2-pack BISEN] Passar för LG G8 ThinQ härdat glasKolla pris på Amazon

Mr.Shield[3-Pack] - Mr.Shield för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

Kadea[2-Pack] Kadea Skärmskydd för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

LK[3 Pack] LK Skärmskydd för LG G8 ThinQKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.