7 bästa selfie-pinnar för iPhone XS Max år 2020

Om du precis tog upp en iPhone XS Max, kanske du vill ta upp en selfie-pinne för att följa den för att bättre dra fördel av den detaljerade kameran. Med en selfie-pinne kan du få mer detaljer, landskap och till och med människor på dina foton. Du kommer att kunna ta bilder och fortfarande från vinklar som du inte har kunnat tidigare!

ProduktvarumärkenamnPris

humixxHumixx 2-i-1 Selfie Stick Trådlös fjärrstyrd stativ Mycket kompatibel med IOS / Android-smarttelefoner, Go Pro och fler actionkameror, bästa partner för Podcast / Selfie Live och FacetimeKolla pris på Amazon

AnkerSelfie Stick, Anker Bluetooth Mycket utdragbar och kompakt handhållen monopodKolla pris på Amazon

yoozonYoozon Selfie Stick Bluetooth, utbyggbar Selfie Stick med trådlös fjärrkontroll och stativstativ Selfie Stick för iPhone X / iPhone 8/8 Plus / iPhone 7 / iPhone 7 Plus / Galaxy S9 / S9 Plus / Obs 8 / S8 / S8 Plus / MoreKolla pris på Amazon

MPOWMpow Selfie Stick Bluetooth, iSnap X utbyggbar monopodKolla pris på Amazon

Att hitta en bra selfie-pinne för din iPhone XS Max kan vara svårt, beroende på hur stor smarttelefonen är. Skärmstorleken kommer på 6, 5 tum, så det kan vara svårt att hitta en selfie-pinne av hög kvalitet som passar storleken. Som sagt, om du följer med oss ​​nedan visar vi dig de bästa selfie-pinnarna som du kan hämta på marknaden just nu. Här är våra favoritpicks.

Maono Selfie Stick

Kommer först på vår nedräkning tittar vi på Maonos Selfie Stick. Det här är vad de kallar ett två-i-ett-alternativ som fungerar som en selfie-pinne och ett stativ allt-i-ett. Stativet är integrerat med selfie-pinnen, och det är också mycket enkelt att öppna eller fälla upp stativet om du behöver filma video och vill ha en stabil yta.

Den goda nyheten med detta är att det betyder att du inte behöver bära ett tyngre, separat stativ för att ta selfies och andra skickliga skott.

Sedan kan du också använda detta för selfies. Den här är trevlig, särskilt eftersom vagghuvudet och själva telefonhållaren kan roteras på en 360-graders svivel. Det gör det lättare att ta foton med dina vänner eller av landskapet bakom dig eller framför.

Kungfuren Selfie Stick

Kungfuren Selfie Stick kommer upp på andra plats. Den här är utrustad med ett 95 mAh-batteri, vilket ger dig 50 timmars batteritid av en enda laddning. Du behöver inte oroa dig för att hålla den laddad hela tiden eftersom den här kommer att vara dig ungefär hela veckan.

Kungfuren har gjort deras selfie-stick också extremt justerbar, så att du kan fälla den eller kompaktera den upp till bara 11 tum, men kommer att låta dig utvidga den upp till en enorm 32-tum. Du kan enkelt använda en kortare längd för mer intima bilder, eller använda en längre längd för att passa in fler personer på fotot.

Humixx 2-i-1 Selfie Stick

Först upp på vår lista är Humixx Selfie Stick. Detta är en 2-i-1 selfie-stick, vilket innebär att du kan använda den i ett par olika lägen. Det första läget som det har är det traditionella Selfie Stick-läget. Stick din iPhone XS Max i fästet och använd den avlägsna Bluetooth-slutarknappen för att ta stillbilder utan för mycket famla runt. När du är klar med Selfie Stick-läget kan du förvandla det till ett stativ för ett annat unikt perspektiv på stillbilder och video.

Humixx ger dig gott om konsumentskydd också. Du får en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte gillar Selfie Stick. Eller, om något händer med det, skyddas du med deras 6-månadersgaranti.

Yoozon

Nästa gång har vi Yoozon selfie-pinnen. Detta är ytterligare ett 2-i-1-alternativ, så att du kan använda det i det traditionella Selfie Stick-läget, eller så kan du förvandla det till ett stativ för mer unika perspektiv när du tar bilder och videor. Den här är gjord av ett högre kvalitetsmaterial, vilket gör det mer optimalt att ta bilder på en campingtur eller vandra.

Mpow Selfie Stick

Du kanske gillar Mpow Selfie Stick mest på den här listan, helt enkelt för att Mpow har lagt mycket av sitt fokus på att ge dig en kvalitets telefonfäste. Telefonfästet på denna selfie-pinne har en U-form och har gummihandtag. Dessa fungerar tillsammans för att hålla telefonen säkrare på plats medan du försöker ta flera selfie-bilder.

Mpow Selfie Stick komprimeras också fint. När du är klar med att ta selfies, komprimera den, så passar den lätt i någon väska eller väska utan att ta för mycket utrymme. Mpow håller dig täckt med 18 månaders garanti med problemfri ersättare också.

Anker Monopod

Om du vill ha en perfekt selfie-stick kan du inte gå fel med Monopod av Anker. Anker är ett produktivt varumärke inom telefonen tillbehörsarena, och de tar samma rykte och expertis av samma kvalitet och lägger det i Anker Monopod. Som sagt kommer din iPhone XS Max att förbli säker och säker i selfie-pinnen, allt medan du ger dig nya och unika vinklar att ta bilder från.

Den är gjord med ett ergonomiskt handtag, vilket innebär att du bekvämt kan bära selfie-sticken runt, även med telefonen i fästet. Detta ger dig ett bättre helhetsgrepp på selfie-pinnen, vilket innebär att du har mindre chans att släppa den.

Kizen Monopod

Senast upp på vår lista är Kizen Monopod Selfie Stick. Liksom några av de andra på listan är detta en 2-i-1 selfie-pinne. Du kan använda det i det traditionella selfie-stickläget, vilket gör att du kan fånga mer innehåll i dina foton och videor. Det finns även en Bluetooth-slutare för att göra det enkelt att fånga media utan att fumla runt. När du är klar med Selfie Stick-läget kan du förvandla det till ett stativ så att du kan ta bilder och video från ett annat perspektiv.

Kizen ger dig 18 månaders garanti för att hålla dig skyddad mot tillverkarens fel och eventuella maskinvarufel.

Dom

Om du har svårt att välja den selfie-stick som passar dig ur denna lista, kom ihåg att de alla i princip gör samma sak och alla är kompatibla med iPhone XS Max. Så egentligen handlar det bara om att bestämma vilken stil du vill ha (dvs. 2-i-1 eller inte) och designen som du vill gå med.

ProduktvarumärkenamnPris

humixxHumixx 2-i-1 Selfie Stick Trådlös fjärrstyrd stativ Mycket kompatibel med IOS / Android-smarttelefoner, Go Pro och fler actionkameror, bästa partner för Podcast / Selfie Live och FacetimeKolla pris på Amazon

AnkerSelfie Stick, Anker Bluetooth Mycket utdragbar och kompakt handhållen monopodKolla pris på Amazon

yoozonYoozon Selfie Stick Bluetooth, utbyggbar Selfie Stick med trådlös fjärrkontroll och stativstativ Selfie Stick för iPhone X / iPhone 8/8 Plus / iPhone 7 / iPhone 7 Plus / Galaxy S9 / S9 Plus / Obs 8 / S8 / S8 Plus / MoreKolla pris på Amazon

MPOWMpow Selfie Stick Bluetooth, iSnap X utbyggbar monopodKolla pris på Amazon