7 bästa sanna trådlösa hörlurar under $ 50 år 2020

Ett par riktiga trådlösa öronsnäckor är den typ av kringutrustning som gör att du befriar dig från gränserna för kablar som är anslutna till din mobiltelefon. När vi säger sant, menar vi en öronskydd utan ledningar; de som arbetar på par genom avancerad anslutningsteknik.

Och medan uppfattningen av sådan perfektion kan kosta en ganska förmögenhet, är du för en överraskning eftersom det faktiskt finns utmärkta prestanda öronskydd som kostar mindre än hundra dollar.

ProduktvarumärkenamnPris

TBI ProÄkta trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

SoundPEATSSoundPEATS TrueFree True Wireless Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

GeekeeÄkta trådlösa hörlurar Bluetooth 5.0-hörlurarKolla pris på Amazon

ENACFIREENACFIRE E18 senaste Bluetooth 5.0 sanna trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

RademaxRiktiga trådlösa hörlurar Bluetooth-hörlurar iPX7 vattentätKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Även om denna lista är begränsad av en budget, vet du att du fortfarande kan förvänta dig skarpt, djupt och dynamiskt ljud med dessa 5 bästa riktiga trådlösa öronsnäckor under $ 50 år 2020.

Men det handlar inte bara om ljudkvalitet, verkliga trådlösa öronsnäckor utstrålar komfort, anslutning, interaktion och respons på parade enheter, laddningstid, uppspelningstid och design. Nu när du har en idé om vad du kan förvänta dig med listan, låt oss hoppa in och kryssa för att hitta vilka sanna trådlösa hörlurar som har gjort sitt sätt att bli bäst.

EnacFire E18

När du använder ENACFIRE E18 första gången kommer du att märka direkt att det är väldigt lätt att ansluta till alla parade enheter och att du känner att det inte finns någon försening när det gäller att upptäcka öronsnäckorna. Efter att ha anslutit den första gången, skulle du ta av de verkliga trådlösa öronskyddarna från laddningsfodralet och snabbt och enkelt ansluta till din parade enhet, vilket möjliggörs av EnacFires enstegslänksteknik. Så inga fler tryck på knappar, försenade anslutningstider, PIN-koder och allt det krångel.

E18 kan gå 3, 5 till 4 timmar på en enda laddning och kan laddas på sin docka som har 15 timmars ström. Även om öronsnäckan kommer som ett par, kan den köras i enda läge när du bara använder en bit av öronskyddet, delningsläge när du ger ett stycke att dela musik, eller stereoläge när du har båda bitarna i öronen. En fördel med riktiga trådlösa öronsnäckor är dess förmåga att arbeta på långa avstånd, särskilt 33 fot från ljudkällan. På grund av sin tuffa passform, justerbar med tre spetsstorlekar, förväntar dig att du kommer att få en eargasmic musikupplevelse med skarpa toner, djup och rik bas och intrikata ljud som fångar dina spår till minsta detalj.

TBI Pro Air Touch

Ett av TBI Pros trumfkort är det nya ljudchipet som är inbäddat i deras riktiga trådlösa hörlurar. Upplev hur det känns att lyssna på stereoljud med hög trohet som handlar om att höra rena diskanter och kraftfulla basdumpar, oavsett vilken typ av musik du lyssnar på. Bortsett från ljudet, är en annan unik funktion som säkerligen kommer att glädja är Memory Foam öronuttag som handlar om komfort. Och för att säkerställa att roligt håller på i timmar är öronsnäckorna utformade för att hålla i upp till 6 timmar på en laddning. Ladda den i kajen och du är i en hel dag, 24-timmars speltid.

Anslutningar mellan olika enheter garanteras nästan omedelbart på grund av den kraftfulla Bluetooth 5.0-tekniken. Med en design som är gjord med flexibilitet och rörlighet i åtanke skulle Pro Air Touch inte falla direkt från dina öron oavsett aktivitet.

Anker SoundCore Liberty

Om du har handlat efter tillbehör tidigare har du utan tvekan hört talas om Anker. De verkar ha sina händer i varje bransch när det gäller tillbehör. Som sagt gör de några riktigt utmärkta Bluetooth-hörlurar som också riktar sig till budgetmarknaden.

SoundCore Liberty sportar faktiskt Ankers egna egenförare i hörlurarna, som kan dra något bättre ljud ur dessa budgethörlurar. Och med Bluetooth 5.0 är anslutningen mer effektiv på batteriet, vilket kan få längre livslängd från dessa.

Du får cirka 3, 5 timmar ur öronsnäckorna själva, och sedan finns det ytterligare nio timmar i själva fallet. Väskan är också mycket liten, så det är lätt att ta med sig utan att vara besvärligt.

TOZO T10

TOZO T10 fungerar på samma sätt som en mängd andra på vår nedräkning. De är verkligen trådlösa och passar också tätt i örat, vilket gör dem bra för att träna, utomhusaktiviteter av alla slag, och så vidare.

Batteritiden är faktiskt ganska bra också i TOZO T10. Hörlurarna har drygt 3, 5 timmars batteritid i sig själv, och sedan har laddningsfodralet cirka nio timmar saft, vilket gör att du kan hålla hörselskadorna igång.

Sammantaget låter TOZO T10 bra, men det finns en märkbar skillnad mellan ett par hörlurar med mindre än $ 50 och AirPods eller Galaxy Buds.

Geekee G350

Geekee G350, precis som alla andra riktiga trådlösa öronsnäckor lovar tydlig och detaljerad musik när det gäller att spela diskant och bas. Men en av de utmärkande sakerna med G350 är den överlägsna kvaliteten på den inbyggda mikrofonen när den används i telefonsamtal. Tack vare sin ergonomiska design hittar du dig som fördjupad i bra musik och utmärkt sångsklarhet oavsett plats eller aktivitet. Det finns också komfort när du använder din musikapp via öronsnäckan, vilket är bra eftersom du inte längre behöver ta fram telefonen när du byter spår eller pausar musiken.

Designen är person intuitiv, vilket betyder att du kan veta vilken som är vänster och höger baserat på öronsnäckans svans; till skillnad från andra som ser nästan lika ut och kan vara lite förvirrande förrän du inte hör frågan om vänster eller höger. Parning är också enkelt och enkelt att göra så att de kan göras med minimala instruktioner som behövs. G350 ansluts snabbt till enheten tack vare Bluetooth 5.0-anslutningen.

SoundPEATS TrueFree

Det finns verkliga trådlösa öronsnäckor som lätt tappar av laddningsfallet, vilket är en total krångel. Det är därför SoundPEATS såg till att deras trådlösa TrueFree-öronsnäckor är magnetiska så att de kunde hålla sig fast vid laddningsfodralet, när som helst. Och så länge du använder hörlurarna på enheter som har Bluetooth 4.0 och högre, kommer du aldrig att uppleva hicka, snedvridningar och fall-offs under telefonsamtal eller medan du njuter av din musik.

Hörlurarna kan spela cirka 3 till 4 timmar och kan laddas upp cirka 4 till 5 gånger i kajen. Vad beträffar vikten, laddningsfodralet, inklusive de två öronsnäckorna, väger endast cirka 28 gram, vilket är praktiskt taget viktlöst för något så packat och laddat. Och eftersom öronsnäckorna kan användas för jogging, är det garanterat att det är vattentätt, samtidigt pålitligt att det inte lätt skulle falla av dina öron.

Rademax P10 TWS

Rademax P10 är precis som de flesta sanna trådlösa öronsnäckor när det gäller anslutning, prestanda och funktioner. Detta är emellertid, bland de granskade, den enda som har en laddningsbrygga som kan vara en kraftbank på grund av dess enorma kapacitet. Vi pratar om 3350mAh stark, som när de ägnas åt öronsnäckorna, översätter till över 90 timmars laddningstid! Nu är det bokstavligen lyssna på musik nästan utan slut. Den stora batterikapaciteten kompenserar faktiskt för den kortare speltiden och längre laddningstiden på cirka 3 till 3, 5 timmar respektive 1, 5 timmar.

P10 använder också Bluetooth 5.0-anslutning precis som sina konkurrenter. Enstegslänk finns också när det gäller att garantera nästan omedelbar anslutning oavsett om det är en Mac, Windows, Android eller iOS-telefon.

Dom

De sju sanna trådlösa öronsnäckorna har nästan samma funktioner, vilket gör urvalet ganska utmanande. Men om det kommer att handla om design, kvalitet och funktionalitet, skulle vi välja TBI Pro Air Touch på grund av dess unika egenskaper.

Speltiden är mycket längre än resten av konkurrenterna och dockningens laddningstid är över genomsnittet än vad som ses som en standard på marknaden. Det är också en sällsynt prestation att höra att en öronskydd kan bäras med ett Memory Foam, vilket är en mycket intressant försäljningsplats.

ProduktvarumärkenamnPris

TBI ProÄkta trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

SoundPEATSSoundPEATS TrueFree True Wireless Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

GeekeeÄkta trådlösa hörlurar Bluetooth 5.0-hörlurarKolla pris på Amazon

ENACFIREENACFIRE E18 senaste Bluetooth 5.0 sanna trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

RademaxRiktiga trådlösa hörlurar Bluetooth-hörlurar iPX7 vattentätKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.