7 bästa racingspel för barn på iOS

Om det finns en sak som är en universell sanning i barns unga ålder, är det att de alla verkar älska bilar och lastbilar vid ett tillfälle i deras liv. De älskar ljud, hjul och motorers brusande.

När du går till affären insisterar de alltid på att du får dem en annan Hot Wheels, bil eller lastbil av något slag. Det är vid denna tidpunkt som du insåg att det är dags att få dem några egna racingspel. Men med så många där ute, vad ska jag välja?

Här är en lista över sju av de bästa tävlingsspel för barn på iOS.

Roligt barnbilspelsspel

När vi kommer upp som nummer fem på vår lista har vi det riktigt kallade Fun Kids Car Racing Game. De dumma bilarna är roliga, snabba och enkla att använda. - så mycket att till och med ett litet barn kan manipulera det här spelet enkelt.

Fun Kids Car Racing Game låter dig välja över 15 olika bilar att använda på banan. Det finns vissa anpassningar som du kan dra nytta av också - du kan faktiskt anpassa bilarna och sedan tävla på dem på över 30 olika banor. Spelets mekanik är sned mot ditt barns framgång när bilarna saknar när de kommer framför ditt barn.

Det finns också en handfull minispel i Fun Kids Car Racing Game, som alla är baserade på utbildning. Så inte bara kommer ditt barn att kunna ha mycket roligt i det här spelet, utan också lära sig något!

Billoppspel för barn

Förutsättningen för detta ligger på dragremsan. Designad för barn är det fortfarande väldigt tecknad-ish, men barn kommer att älska brusande motorer och köra mot klockan. De kommer att uppleva sevärdheterna och ljuden från racingvärlden. Det finns också bilracingpussel, matchande spel och andra interaktiva upplevelser som finns i denna app.

Detta spel hjälper ditt barns fina motoriska färdigheter när de lär sig resonemang och konceptutveckling, såväl som rörelsens precision. Det är en mycket utbildning racing spel, men också massor av kul för barnen.

Kids Cars Hill Racing Games

Kids Cars Hill Racing Games kommer nästa och fokuserar specifikt på ditt barns problemlösning och minneskunskaper. Den försöker också hjälpa till att öka ditt barns förtroende när de kör sina bilar över kartorna och spåren.

I spelet måste barnet arbeta för att få bilarna uppför kullarna och när de gör det blir körningen nedför backen smidig. Det är en enkel kontroll med två knappar så att även de yngsta barnen kan ta reda på hur man spelar.

Kids Police Car Driving Simulator

Vi har visat dig massor av racingspel som dina barn får en absolut spänning ur; Men många barn har en fascination av poliserbjudanden och kanske undrar hur det skulle vara att ta en kryssare för en snurr. Om ditt barn är så är det här polisspelet för dem.

Spelet har ett garage fullt av kraftfulla polisbilar bara redo för ditt barn att köra och utföra alla sina favoritstunts i. Ditt barn kan öka, driva, rulla, hoppa och krascha i sin poliscruiser när de utforskar den massiva öppna världen körmiljö . För en extra effekt kan barnen även slå på polisbelysningen och sirener för en extra effekt.

Real Racing 3

Om du letar efter något som är lite mer nära verkligheten, leta inte längre än Real Racing 3. Med över två hundra bilar tillgängliga finns det cirka arton platser där du kan prova dem. Dessa bilar kommer alla från bästa biltillverkare och märken som Ferrari, Porsche, Bugatti, Chevrolet, Lamborghini, Audi och andra.

Det här spelet är ett visuellt mästerverk som ger dig extra detaljerade bilar och verkliga platser som är vanvittigt realistiska.

Behov av hastighet: inga gränser

Om du inte har hört talas om Need For Speed ​​tidigare, kommer deras "No Limits" -utgåva att ge dig front och center i den uppslukande racingvärlden. Du kommer att kunna fylla ditt garage med fordon från Ferrari, Lamborghini, McLaren, Pagani, Koenigsegg, Hennessey och andra. Med över 1 000 olika utmanande tävlingar - och fler som regelbundet läggs till - kan du verkligen sätta dessa bilar på prov.

De flesta av dessa kan alla anpassas och luras ut, så att du kan ta dina fordon till Mod Shop och Black Market för över 2, 5 miljoner anpassade kombinationer tillgängliga.

Roliga racingbilar

Om ditt barn älskar bilar, kommer de att älska vad Funny Racing Cars har att erbjuda. Funny Racing Cars tar saker utöver bara racing. Ditt barn kan hyra ut sin resa på de galnaste sätten. I början, innan de tävlar, kan de välja mellan en bil, lastbil, traktor eller monstertruck.

Sedan släpper de loss sin kreativitet med alla typer av färg, dekoration, klistermärken, däck, motorer och så vidare. När de är färdiga kan de hoppa i förarsätet och köra på olika spår och öar så länge de vill. Precis som många ban- och tävlingsspel kan de utföra hopp och stunts och försöka komma över mållinjen först.

Med över 120 nivåer har detta spel ett stort utbud av kul för familjen, men också mycket återuppspelbarhet om ditt barn älskar att skapa sina egna personbilar!

Dom

Oavsett om ditt barn älskar racing eller bara leker med bilar, finns det en app här för dem! Räcka telefonen till dina barn så hör du glädje skrik när de springer runt banan i polisbilar eller andra bilar. De kommer att ha oändliga kul att spela något av dessa gratis tävlingsspel för barn på iOS!