7 bästa Powerline-adaptrar 2020

Om du aldrig har hört talas om nätadapter tidigare, skulle vi inte skylla på dig. Det är en extremt användbar teknik, men inte nödvändigtvis en som har fått mainstream-popularitet. Powerline-adaptrar låter dig skicka en internetanslutning över ditt hushålls elektriska ledningar. De är den perfekta lösningen för dig som inte vill oroa dig för fläckiga trådlösa nätverk. Inte bara det, utan med en Powerline-adapter behöver du inte ha långa Ethernet-kablar dirigerade genom hela ditt hem.

Powerline-adaptrar

bildvarumärkeproduktpriserna

NETGEARNETGEAR Powerline Adapter 2000 Mbps (2) Gigabit Ethernet-portar89, 48

Extollo CommunicationsExtollo Ethernet Powerline LANSocket 1500 HomePlug AV2 MIMO 2 Gbps84, 99

ZyXELZyxel AV2000 Powerline Kit, Pass-Thru, 2-port Gigabit78, 99

D-LinkD-Link PowerLine 1000 Mbps, 1 Gigabit-port49, 99

TP-LinkTP-Link AV600 Nano Powerline ethernet Adapter Starter Kit, Powerline hastigheter upp till 600 Mbps34, 99

Så hur fungerar en nätadapter? För att börja med behöver du två adaptrar. Den första måste vara i ett vägguttag nära din router. Anslut en kort Ethernet-kabel från din router till nätadaptern. Därefter kan din andra kraftlinje placeras någon annanstans i hemmet, idealiskt nära ett skrivbord eller en bärbar dator.

Därifrån kopplar du bara in en kort Ethernet-kabel till den andra nätadaptern och sedan till ingångsenheten. Nu får du en internetanslutning över ditt hems elektriska ledningar!

Om du är redo att bli av med alla galen och osäkra ledningar i ditt hem, eller åtminstone minska hur många du har, är det dags att hämta en nätadapter.

Följ med nedan, så visar vi dig det bästa du kan klä ditt hem med.

Zyxel AV2000

Zyxel AV2000 är ett utmärkt val. Detta paket ger dig två powerline-adaptrar du kan komma igång med. Det här är Gigabit-nätadaptrar som passar ditt nätverk med effektiv 4K-videoströmning och fördröjningsfritt onlinespel. Dessa powerline-adaptrar kan ansluta flera enheter, eftersom de är utrustade med två Ethernet-portar.

Dessa är lätta att installera - även för lekmannen - eftersom de har en fantastisk plug and play-funktionalitet. Denna specifika modell - AV2000 - är designad för snabb, effektiv, säker och låg störning av Internet-åtkomst. Som sagt bör du inte stöta på problem med andra elektroniska frekvenser som avbryter din anslutning.

TP-Link AV600

Som ni vet är TP-Link en produktiv tillverkare av nätverksverktyg - de gör fantastiska routrar, WiFi-förlängare, switchar, säkerhetskameror och så mycket mer. De tar samma expertis och tillämpar den också på sina nätadaptrar, i detta fall AV600.

Detta är ett startpaket, så att du får två powerline-adaptrar att klä ditt hem med. De är rankade upp till 600 Mbps, så om du har Internetanslutning stöder det kommer du inte att ha problem med att dra ner 4K-innehåll eller flera videoströmmar.

Netgear Powerline Adapter

Därefter har vi Netgear Powerline Adapter. Netgear är ett annat välkänt företag inom nätverksbranschen, och som du kanske föreställer dig erbjuder de utmärkta powerline-adaptrar. Detta är ytterligare ett startpaket, så du får två powerline-adaptrar med ditt köp.

Dessa adaptrar stöder hela 2000 Mbps, så de är mest optimala för dem som har en Gigabit Internet-anslutning eller bättre. Varje adapter har två Ethernet-portar, så du kan ansluta flera enheter till en kabelanslutning samtidigt. Med den här typen av Gigabit-hastighet kommer du inte att ha problem med att dra ner 4K Netflix-innehåll eller uppleva fördröjningsfritt onlinespel.

D-LINK Powerline Adapter

D-Link Powerline Adapter är ett annat utmärkt alternativ för dem som har Gigabit Internet-anslutning och som aldrig har använt en nätadapter tidigare. Detta startpaket ger dig två - en till outfit med din hem router och en annan för alla andra enheter du kanske vill ansluta.

Dessa har bara en enda Gigabit Ethernet-port, till skillnad från de andra adaptrar vi har visat. Perfekt för dig som vill ha en plug and play-lösning. Dessa har inga problem att dra ner 4K-innehåll.

TP-LINK AV1000

Kommer upp nästa, vi har TP-Länks AV1000. Denna Powerline-adapter har upp till 1000 Mbps Ethernet över ström. En av de coola sakerna med denna kraftlinjeadapter i synnerhet är energibesparingar - TP-Link säger att den kan minska energiförbrukningen med så mycket som 85%. Du får fortfarande extremt snabba hastigheter med G igabit-porten, vilket ger dig över 1000 Mbps i Internet-hastigheter.

Ditt nätverk förblir säkert genom denna metod och fortfarande ger dig en 128-bitars SSL-kryptering.

Tenda AV1000 1-Port

Om du letar efter ett sömlöst och okomplicerat sätt att ansluta dina TV: er, ställa in topplådor och andra Ethernet-aktiverade enheter i områden med dålig Wi-Fi-mottagning, letar du inte längre än Tenda AV1000. Detta kan ge dina Ethernet-baserade enheter med snabba, snabba dataöverföringshastigheter på upp till 1000 Mbps, vilket gör detta till en optimal lösning för även 4K-video.

Strömbesparingar sägs minska förbrukningen på upp till 88%, men på toppen av detta har detta utvecklats för att även lekmannen ska använda - koppla in den, och du borde vara ganska mycket bra att gå.

Extollo Ethernet Powerline LAN-uttag

Extollo Ethernet Powerline LAN-uttag är kanske sist på vår lista, men det är fortfarande en formidabel utmanare på marknaden för nätadapter. Du får bara en nätadapter i paketet, men den har en Gigabit-anslutning upp till 1 500 Mbps.

Om du inte redan har en nätadapter måste du köpa två av dessa, men med en plug and play-metodik kan du vara igång på några sekunder. Det krävs ingen konfiguration!

Dom

En powerline-adapterinstallation är ett snyggt sätt att rensa upp din Ethernet-kabelstörning och dike den ständigt opålitliga WiFi-anslutningen. Anslut ett par av dessa i hela ditt hem så får du stabila och snabba hastigheter utan kabelstörningar. Vårt favoritalternativ kan vara alternativet från Netgear, vilket ger dig stöd upp till 2 000 Mbps.

Powerline-adaptrar

bildvarumärkeproduktpriserna

NETGEARNETGEAR Powerline Adapter 2000 Mbps (2) Gigabit Ethernet-portar89, 48

Extollo CommunicationsExtollo Ethernet Powerline LANSocket 1500 HomePlug AV2 MIMO 2 Gbps84, 99

ZyXELZyxel AV2000 Powerline Kit, Pass-Thru, 2-port Gigabit78, 99

D-LinkD-Link PowerLine 1000 Mbps, 1 Gigabit-port49, 99

TP-LinkTP-Link AV600 Nano Powerline ethernet Adapter Starter Kit, Powerline hastigheter upp till 600 Mbps34, 99