7 bästa pop-up- och AdBlocker-appar för Android år 2020

Adblockering uppmuntras inte ofta av webbplatser eftersom det kan sätta en demper på intäkterna de genererar. Men när vi pratar om användarupplevelsen kan annonser vara ganska irriterande. Pop-ups i synnerhet är ganska irriterande, särskilt när det dyker upp under en video eller när du läser en artikel. Det finns naturligtvis sätt att bekämpa detta trots att annonsföretagens hårda ansträngningar att bromsa dem. Webbplatser, å andra sidan, erbjuder också "lite" -annonser på sina sidor, vilket inte är lika påträngande och definitivt värt att tillåta, med tanke på att din upplevelse inte förbannas.

Tidigare krävde de flesta av dessa adblocking-appar rootåtkomst, men alla dessa begränsningar har nu tagits upp med utvecklare som lanserade flera annonser och popup-fönster som blockerar appar i Play Store.

Vi ska prata om några av dessa appar idag i hopp om att du hittar den bästa för dig själv. Kom ihåg att vissa adblockers har en vit lista, som i princip tillåter någon form av annonser. Men inte alla appar är desamma, med vissa erbjuder en komplett svart lista över alla annonser, oavsett vilken webbplats den kommer från.

7 bästa pop-up- och AdBlocker-appar för Android år 2020

CM-webbläsare

CM Browser är en fristående webbläsare för adblockering och erbjuder en omfattande upplevelse när det gäller annonser och popup-blockering. Förutom att erbjuda annonsblockering som standard erbjuder appen också en supersnabb surfupplevelse. Eftersom annonserna är dolda som standard är sidbelastningstiderna också betydligt snabbare, vilket ger en övergripande smidigare upplevelse. Webbläsaren erbjuder också sidöversättning som standard, drivs av Google Translate. Detta är en funktion som inte alla webbläsare erbjuder, och att ha en sådan i en webbläsare är verkligen en bonus. Detta innebär att du enkelt kan göra detta till din standardwebbläsare och njuta av en annonsfri upplevelse varje gång du surfar.

Om du är lite av en privatlivsfreak kan du vara säker på att du håller din surfhistorik skyddad från nyfikna ögon tack vare den inbyggda datorengöringsfunktionen. Detta säkerställer att webbplatserna du besöker inte delas med tredje part. Allt detta kombinerat av det faktum att den här appen inte tar mycket utrymme eller minne gör den till min favoritwebbläsare. Appen är naturligtvis en gratis nedladdning, så känn dig fri att ladda ner den från Play Store.

Adblock snabbt

Denna app har varit i nyheterna ganska länge. Appen togs bort från Play Store ett tag, men har sedan dess gjort comeback. Det här är inte en webbläsare, utan en tjänst som blockerar annonser i din webbläsare. Detta fungerar dock bara för Samsung Internet, vilket innebär att den här appen inte fungerar för alla som inte äger en Samsung-smartphone eller surfplatta. Detta är i princip som en standardtillägg för adblockering för Samsungs aktiebläsare. Du kommer att blockera de flesta annonser och därmed förbättra din surfning också. Utan annonser på din väg kommer webbsidorna att laddas betydligt snabbare och erbjuda en mer strömlinjeformad upplevelse för kunderna.

Om du inte är väl insatt i hur adblockers funktion fungerar, måste du helt enkelt följa instruktionerna på skärmen för att förstå hur det fungerar. Detta är ett öppen källkodsprojekt, så utvecklare kan använda sina färdigheter för att ändra det som de vill. Eftersom appen kommer från samhället kan du förvänta dig att det finns några konsumentdrivna funktioner ombord här. Appen kräver Samsung smartphones som kör Android 5.0 och senare, så de flesta av de äldre Samsung-telefonerna kommer tyvärr inte att täckas. Det är en gratis app och det finns inga köp i appen heller, vilket gör detta till en mycket bra app totalt sett.

Gratis Adblocker-webbläsare

Precis som namnet antyder är detta en adblock-webbläsare ungefär som den vi pratade om. Stresan på den "gratis" delen är att specificera att den kommer med en "pro" -version också, vilket kräver att du gör ett par köp i appen. Den här webbläsaren blockerar ganska mycket allt du vill blockeras, inklusive popup-fönster och automatisk inläsning av annonsvideor på vissa webbsidor. Med detta i åtanke kan det vara webbläsaren att få för de flesta användare. Det är viktigt att notera att mjukvaran för blockering av annonser inte är 100%, så det kan finnas fall när vissa annonser fortfarande visas i appen.

Det här visar också några av användarrecensionerna av appen. Du kan dock förvänta dig att annonserna kommer att blockeras 90% av tiden, och om vissa annonser går igenom beror det främst på att webbplatserna har hittat en väg runt adblockers. Se i alla fall till att du provar gratis Adblock Browser eftersom det bara kan vara den webbläsare du vill ha. Du kan ladda ner det gratis som vi nämnde, men kan behöva göra några köp i appen för att stödja utvecklarna.

Adblock-webbläsare

En av de mest populära Adblocking-webbläsarna som finns på marknaden idag, Adblock-webbläsaren är en mycket funktionell adblockerare som kan blockera nästan allt. Visst, några smarta webbplatser lyckas hitta vägen runt detta, men jag tycker personligen att Adblock Browser är den bästa upplevelsen, vare sig det är för att läsa nyhetsartiklar eller titta på videor online, webbläsaren blockerar helt alla typer av annonser. Det finns över 400 miljoner användare för sina tjänster, så du vet att du blir bäst här. Utvecklarna uppdaterar ständigt också appen, vilket ger dig tillgång till några nya funktioner med jämna mellanrum.

Adblock Plus Samsung Internet

Kommer från samma utvecklare som förde oss Adblock Browser, Adblock Plus Samsung Internet är ett erbjudande som liknar Adblock Fast. Du kan inte bara ha en app för adblocking, varför vi pratar om en andra adblocking-applikation som är avsedd specifikt för Samsung Internet. Det ger full täckning mot annonser på Samsung Internet, och användarna behöver bara följa några enkla steg. Standardinställningen för denna app är att blockera irriterande annonser på en sida samtidigt som några av de icke-påträngande apparna finns som standard. Dessa annonser kommer inte i vägen för din användning och kan enkelt tas bort från inställningarna. Detta är i grund och botten en win-win för annonsörerna och kunderna eftersom de tillåter annonser, men samtidigt se till att konsumentens upplevelse inte tappas med. Detta är en gratis app och innehåller naturligtvis inga annonser. Denna speciella adblockerare för Samsung Internet är kompatibel med enheter som kör Android 5.0 och senare.

Modig webbläsare

Leds av den tidigare VD på Mozilla, såväl som av en del utvecklare av operateamet, kommer den modiga webbläsaren att ge dig några fantastiska funktioner. Den modiga webbläsaren har faktiskt ett unikt system på plats. Brave är designad med en inbyggd adblockerare för att ge en annonsfri och sömlös surfupplevelse. Det gör att dina webbsidor laddar snabbare och utan externa plugins.

Modig webbläsare är också extremt säker. Webbläsaren är en av de ledande inom integritets- och säkerhetsfunktioner och erbjuder något som de kallar HTTPS Everywhere (krypterad datatrafik), vilket tvingade ett krypterat och säkert skydd på varje webbsida. Dessutom erbjuder de saker som skriptblockering, blockering av cookie från tredje part och privata inkognitoflikar.

Du borde också se bättre batteritid, eftersom Brave har ökat hastigheten 2-4 gånger, vilket minskar dataförbrukningen. Brave är gratis att ladda ner och använda också.

Adblock-webbläsare

Adblock är ett populärt tillägg för stationär webbläsare för att blockera annonser i de flesta stationära webbläsare; Men nu har Adblock kommit till Android för att erbjuda annonsblockering också på mobilplattformen. Nackdelen är att detta inte är en app som blockerar tillägg på systemnivå - detta är faktiskt en webbläsare med inbyggd annonsblockeringsteknik.

Denna applikation kommer inte bara att blockera vanliga, vardagliga annonser, utan den kommer också att blockera popup-fönster, bannerannonser, irriterande hemsideannonser och videoannonser.

Du får en annonsfri webbupplevelse som ger dig mer kontakt med det innehåll som verkligen betyder för dig. Inte bara det, utan du sparar batteri eftersom du inte kommer att ha intensiva reklam som tappar batteriet torrt. Webbläsaren hjälper dig också att hålla dig säker online och hindrar annonsörer från att spåra ditt beteende.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta sätt att blockera annonser på Android. På grund av systembegränsningar kan du tyvärr inte ladda ner en ad-blocker-app på din telefon. Du kan dock ladda ner en webbläsare med inbyggd annonsblockering. "Con" är att du måste använda en webbläsare som du potentiellt inte gillar, men uppsidan är en annonsfri upplevelse, bättre batteritid och integritetsskydd när du är online.

Vad är din favoritannonsblockerare för Android?